|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
Najbardziej mi sie wyrównało po wellatonie 8/1+9/0. Ale z wysuszeniem jakie mi po czasie wyszło po tej farbie do dziś walcze, a kolor spłukał sie po 1 myciu praktycznie. Chociaż był śliczny JAk chcesz wyrównać to nie wiem ale mi poziom 9 sam nie wyrównal ani troche. Jakbym chciała miec idealnie równo to poziom 8 bym potrzebowała.Iiii olałam to i chodze z jasniejsza górą i już
|
|
|
|
|
#2612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba pójdę do kosmetyczki, bo sama z igłą to brrr boję się działać ale pocieszyłaś mnie ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukam jakoś fotek od razu po sciagnieciu aparatu to sobie porównasz ![]() A z tym aparatem,konsultowałaś juz z orto? Bo moze byc ciezko poszerzyć górny łuk... Możesz mieć przerwy miedzy zabkami i moga właśnie wedrować później... Tak jak mi Ja mam na dole strasznie krzywe i jeden ząb sie przesunal i potem cała reszta sie dopasowała niestety.I na upartego powinnam znowu aparat miec. Ale chyba nie jest tak źle. Zresztą same ocenicie ![]() Tylko u mnie to znowu inaczej bo ja dwóch zębów nie mam, a jeszcze mam tłok
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i widzę ogromną różnicę na minus, jeśli np. kubek mi się stłucze i się przesiadam na mniejsze, bo trudniej o tym pamiętać, a tak to takie 4 duże kubki to jest minimum w ciągu dnia i wtedy praktycznie nie ma cellulitu bynajmniej nie w wersji widocznej
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja juz uciekam.
Bede pozniej lub jutro. Kochane miłego popołudnia Wam zycze
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem jakąś owocówke z Sagi.
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też bym to chętnie olała..bo wiem, że w sumie kolor z czasem się wyrówna i ogólnie nie przeszkadza mi tak bardzo..ale denerwuje mnie ten zbyt jasny kolor..wcześniej miałam fajny taki słomkowy, a teraz jest tandetnie białawy.., dam moim włosom odpocząć..,ale jak myślicie jakaś szamponetka zadziałałaby, żeby troszeczkę przyciemnić, albo może farba blond bez jakichś ultrarozjaśniaczy..po prostu blooooond Edytowane przez Oliszyn Czas edycji: 2011-05-08 o 17:25 |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tamta herbatka z Tesco była mniamuśna zupełnie bez cukru a w składzie zero hibiskusa tylko same faktycznie suszone owoce
|
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałabys zrobic pigmentacje na tych jasniejszych zeby sie trzymało. Albo mówie. 8 poziom farba - to jest po prostu jasny blond. Tyle wniosków z moich doswiadczeń.---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Do czasu jak mi zaczęła w smaku zajeżdżać perfumami |
||
|
|
|
#2621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a najlepiej wstaw zdjęcia, bo teraz radzimy Ci "na ślepaka", a to może się różnie skończyć ![]() EDIT: a no i co oczywiste tak jak pisała wyżej Czekoladowoo - szamponetka jest rozwiązaniem bardzo krótkoterminowym, bo w mig się wymyje Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-05-08 o 17:36 |
|
|
|
|
#2622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale wydłubała i nie ma śladu
|
||||
|
|
|
#2623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Enchanted a ja mam do Ciebie pytanie - bo Ty jeśli dobrze pamiętam dajesz Skandynawski, tylko nie jako główną farbkę, ale na podkład...
jak tam Twoje włoski? czy był czas, że robiłaś tylko farbką bez aktywatora i masz jakieś porównanie jak ich stan? bo jak mi Yatta napisała, że miała po tej farbce budyń waniliowy na głowie, to straszna myślówa mi się załączyła i się biję z myślami, czy spróbować... ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o herbatkach
ja kocham zieloną lubię też tetleya earl greya cytrynkowego a z czarnych to najlepszy dilmah ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Oglądam właśnie cofnij zegar na TVN-ie i zauważyłam ze główna bohaterka Diana ma bardzo piękne włosy długie i blond.Ciekawe czym farbuje
|
#2626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i teraz mam jej jeszcze trochę w domu skitranej na czarną godzinę, ale do innej się nie mogę przekonać, bo żadna jej nie dorównuje
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhhh mam bokserke!
I ma boski materiał. Nie umywa sie wogole do tych z sieciówek. Mega mięciutki, przewiewny. Ekstra Co prawda ma taki paseczek z ✂✂✂✂✂✂✂niczkiem ale to nic 15 zł dałam ![]() Jeszcze mnie ojciec pocieszył że nic figury nie mam i chuda szkapa jestem ![]() No heloł gdzie on ma oczy Jak nie mam bioderek jak mam
|
|
|
|
#2628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale wstawiłam jeszcze raz ![]() wiesz mi się wydaje, że to nie są żadne kaszaczki, bo też kiedyś miałam przy oku i mi kosmetyczka usunęła - i to inaczej wyglądało
|
|
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Ale prosaki to białe albo w kolorze skóry wiec moze prosaczki masz Nie prosiaczki
|
||
|
|
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co przykryły nożyczki - bo nie jestem w stanie domyślić się słowa? ![]()
|
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki
ja dopiero wróciłam.. powoli muszę dojść do siebie po tym bajkowym weekendzie ![]() Cytat:
1,5 mm ![]() nie ma się czego bać ja stosowałam na posladki i gorne uda, jezdziłam nim i potem wprowadzałam serum efekty zdumiewające, mowie poważnie ![]() moja mama sobie kupiła 0,2mm i stosuje w okolicach oczu i na twarzy trochę też., potem wprowadza ampułkę. Taki zabieg jednorazowo u kosmetyczki 200 zł kosztował, mezoterapia chyba się nazywał ![]() prawda jest taka, że sam krem niewiele zdziała, bo nie dociera do głębszych warstw skóry, tylko działa powierzchownie |
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I że kiedys to zgrabna byłam ![]() Eee tam, nie zna sie Fakt że mi żeberka troche wystaja ale wystaja mi od dziecka niestety Z ciastkiem sie zawsze smiałam ze mam 4 cycki A nożyczki przykryły słowo hmm p i e r d o l n i c z e k
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogóle blehhh a ja obiad zaraz jem...
Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-05-08 o 17:56 |
|
|
|
|
#2634 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakos bym sie bała sama taką głowicą z igiełkami sobie po twarzy jeździć Po dupsku to ok, ale po twarzy to tak srednio.... Jakoś mam wizje jak mi sie to wbija w skóre i robi dziury Ale urządzenie do peelingu kawitacyjnego działa na podobnej zasadzie tylko bez igiełek. I tez sie wprowadza ampułki I to mnie do domowego użytku jakoś bardziej przekonuje.
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-08 o 17:57 |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja też miałam takie żebra urok bycia szczupłym... teraz już nie mam |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak miałam 8 kg wiecej to i tak mi żebra wystawały. Śmieli sie ze mnie aż, bo boczki sie wylewały, brzuch też, a obojczyk i żebra odstawały, a jakże No ale jak to sie mówi "coś za coś"
|
|
|
|
|
#2638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Siedzę przy kompie jakiś mecz leci
i TŻ pyta jaki wynik.. to mówię 2:0.. za kilka minut pyta to myślę wkręce go i mówię 2:2.. a on "no jak to?? przed chwilka było 2:0" na co ja "no nie wierzysz mi?? strzelili: i tu dwa nazwiska" A ten się śmieje i ja nie wiem o co chodzi a on "i jeszcze nieudolnie mnie wkręcasz bo podałaś nazwiska dwóch obrońców"Cytat:
Cytat:
![]() Poka bluzałkę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
A może zacznij popijać wapno?
|
||||
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bluzałke pokaże chociaz nie wiem czy jest co bo to taka zwykła boksereczka Cały urok w materiale bo jest super ![]() A z tymi potówkami tez moze być. Może nawet od pościeli być, od czegokolwiek A ja tak siedze i sie zastanawiam... co mi grozi jak nie odrobie praktyk w tym roku
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
P080511_17.37_[01].jpg P080511_17.38_[01].jpg a o to moja bieeel ..;// tak się w sumie zastanawiam..niby łatwiej jest przyciemnić włosy niż rozjaśnić.., ale taaak ciemny blond i bedzie za ciemny z kolei moja koleżanka miała coś podobnego wtedy i wellaton 8/0 czy 8/1 już nie pamiętam wyszedł strasznie szaroo.. no ale może połaczenie 8/0 z 9/1 byłoby ok tak jak pisała Czekolada. hmm... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

Najbardziej mi sie wyrównało po wellatonie 8/1+9/0. Ale z wysuszeniem jakie mi po czasie wyszło po tej farbie do dziś walcze, a kolor spłukał sie po 1 myciu praktycznie. Chociaż był śliczny
JAk chcesz wyrównać to nie wiem ale mi poziom 9 sam nie wyrównal ani troche. Jakbym chciała miec idealnie równo to poziom 8 bym potrzebowała.

to chyba pójdę do kosmetyczki, bo sama z igłą to brrr boję się działać
ale pocieszyłaś mnie

Poszukam jakoś fotek od razu po sciagnieciu aparatu to sobie porównasz 

ale to chyba nie jest takie złe, z tego co widzę to dużo plusów jest ze stosowania tego urządzenia
możesz coś więcej o tym powiedzieć? Czy to jest bezpieczne itd podczas użytku w domu? Mówię o tym 

biało: sorki za wypryski, tak moja skóra reaguje na zbyt częsty chyba ostatnio peeling, bo robiłam chyba 3 razy w tym tygodniu... i to jest czyściusieńka skóra, a tak wygląda