|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
a co do oferty internetowej z 11 to ja z niej bede miec sporo dla siebie chocby nawet tonik bezalkoholowy, to dla siebie dla tescia wode retrospect jak bedzie i tusz pogrubiajacy sprzedam go kilentkom ktore go lubia taniej niz w katalogu ![]() a sobie cos zarobie sobie tez go wezme![]() ale ja skladam dopiero ok 20
|
|
#10022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jestem ciekawa tego cienia-gdyby nie ta oferta to zamówiłabym biały z perfect wear ale, że w 12 jest promocja 2 za 28 to wezmę wtedy biały i tusz do kresek ![]() ![]() za to zamówiłam sobie całą serie orzech cukier!!!nie mogę się już doczekać!!! ale 18 już blisko |
|
|
|
|
#10023 |
|
Zadomowienie
|
W kat.11 mam chrapke na ta promocje peelingu 2-stopniowego i mikrodermabrazji za 1 zł. Ale własnie na KWC przeczytałam o tym peelingu w płatkach: "Najnowszy, przełomowy dermokosmetyk z linii ANEW CLINICAL: dwustopniwoy peeling do twarzy zalecany od 35 roku życia". Oo 35 roku życia? Co prawda w katalogu pisze, ze te kosmetyki sa niezależnie od wieku. wiec jak to z tym jest? Miała moze ktoraś z Was ten dwustopniowy peeling? Nie bedzie on za mocny dla mnie?
|
#10024 |
|
Zakorzenienie
|
heh
ja poki co mam zamowionko z 11 na 295zl ale jest szansa na wieksze bo czekam na 3 kilentki dzisaj juz dwie mi powiedzialy ze nic nie chca heh trudno ale czekam na 3 i to konkretne wiec licze na te 400 ale zobaczymy bardzo bym chciala
|
#10025 |
|
Rozeznanie
|
A ja jednak dostałam paczuszkę
![]() I ten gratis w postaci biżu 'three shapes' czy jakoś tak. Ale niestety troszke niedorobiony
|
|
#10026 |
|
Zakorzenienie
|
a ja raczej nie mam szans na 200 zł i na biżu z 10. modle sie zeby mi wysszło 150 żeby nie płacić za spakowanie małej paczki. jak na razie mam niecałą 100
|
#10027 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#10028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10030 |
|
Wtajemniczenie
|
Wreszci zdecydowaam co sobie wezmę z seri orzech-cukier
żel pod prysznic mimo że mam spory zapas,ale sie zużyje a avonus cosmeticus nie pozwoli mi sie powstrzymac przed zamówieniem
|
|
|
|
#10031 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie może skan katalogu 11?
Jeśli tak to proszę o link. Dzięki
|
#10032 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#10033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#10034 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam dzisiaj okazje poznac i przetestowac Crystal Aure i...jest to totalnie nie moj zapach-moj nos odbiera go jako kategoria wodna i zimna,za duzo w nim rozy i czegos nieokreslonego
i w dodatku bardzo nie trwaly,jakies 2 godziny i po.....nawet nie zdazylam zauwazyc by jakos sie specjalnie rozwijal...Jeszcze nie mam konkretnego zamowienia na K11 dla siebie samej mysle,ze pewnie wezme nowego Naturalsa-tylko co wybrac? i Foot Worksa kawowego,z ktorego chyba wezme krem do stop bo peelingow ostatnio u mnie az za duzo i tyle byloby na chwile obecna.
|
#10035 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#10036 |
|
Wtajemniczenie
|
maje zamówienie z k11 to głównie kolorówka
cienie perfect wear, podkład w musie, szminka, a oprócz tego zestawik solution na który mnie skusiłyście pisząc same dobre opinie , no i oczywiście nowe naturalsy![]() ![]() niechjuż będzie 18!!! |
|
|
|
#10037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a masz może juz wyprobowane te cienie PW chodzi mi zwłaszcza o kolorek najciemniejszy. bo łądnie wygląda na oku w katalogu. Moja klientka używa ten biały i jest zadowolona i to bardzo, bo sie nie rozmazuje i nie kulkuje. Ogólna prośba do dziewcyn jeśli macie zdjecie oka z tym kolorkiem, to chetnie bym zobaczyła, bo kusi mnie ten kolorek, ale jakos do konca nie jestem przekonana co do niego czy bedzie tak ładnie wyglądał jak w katalogu na oku.Dzięki
|
|
#10038 |
|
Zadomowienie
|
Polecam bardzo cienie PW. Długo się utrzymują i świetnie się je nakłada. Ja mam kolor moonstone i jest super. Jestem bardzo z nich zadowolona. Nie wiem jak inne kolory, ale pewnie mniej się świecą niż w katalogu.
A na ten, co jest pokazany w katalogu, mam ochotę już od jakiegoś czasu i chyba się skuszę.
|
#10039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jest ciemny kolor odpowiada temu z katalogu z tym, że faktycznie tak bardzo się nie świeci ma wprawdzie jakieś opalizujące drobinki(nie wiem czy dobrze to określam)w każdym razie na pewno nie będzie wyglądał na oku matowo![]() zamówienie odbieram 18 więc jeśli chcesz to wstawię zdjęcie z pomalowanym okiem ![]() ![]() wcześniej niestety nic nie poradze |
|
|
|
|
#10040 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny-znawczynie avonu
, mam do was pytanie, nie jestem konsultantką tylko od czasu do czasu cos zamawiam. Kiedys zamówiłam sobie podkład roświetlająco-antystresowy i mialam super dla mnie odcień najaśniejszy w odcieniu rózowym Porcelain Beige. W 11 widze ze znów promocja na niego jest i znów chce sobie zamówic, ale zmienili nazwy odcieni! Powiedzcie mi drogie wizażanki czy odcień Ivory to ten sam co Porcelain Beige??! a jeżeli nie, to który z nich to ten co Porcelain Beige? Prosze pomózcie!
"...i temu jednemu mężczyźnie byłabym oczywiście absolutnie wierna. W ten sposób, w ten chyba jedyny sposób byłabym też sobie wierna. Byłabym taka, jaka chcę być i jaka naprawdę jestem. Ja to wiem. Ja to czuję..." |
|
|
|
#10041 |
|
Zakorzenienie
|
ja się skuszę na kolejny flakonik LBD
|
|
|
|
#10042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tymi kolorami to zawsze jest problem dlatego nie chce skłamać i wole zapytać"fachowców"
|
|
|
|
|
#10043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"...i temu jednemu mężczyźnie byłabym oczywiście absolutnie wierna. W ten sposób, w ten chyba jedyny sposób byłabym też sobie wierna. Byłabym taka, jaka chcę być i jaka naprawdę jestem. Ja to wiem. Ja to czuję..." |
|
|
|
|
#10044 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#10045 |
|
Raczkowanie
|
Hejka! Czy do 12 jest oferta netto? I co i w jakich cenach jest w demo do 13? Z góry pięknie dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam wszystkie dotknięte tajemniczą i nieuleczalną chorobą avonus cosmeticus
|
|
|
|
#10046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co prawda, jak wyglądały stare odcienie, ale ten na mojej skórze się nie odznaczał. Nude jest w tonacji żółtej, reszta to już ciemniejsze kolory.
|
|
#10047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10048 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam moje ostateczne zamowienie z katalogu11
![]() -żel pod prysznic NATURALS cukier-orzech ![]() ![]() ![]() -cień do powiek CT Beige frost(i kolezanka cos do tego mam nadzieje) i tylka ale w 12 to mi sie duuuużo rzeczy podoba!
|
|
|
|
#10049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: woda nazywa się midnight a oprócz wymienionych powyżej rzeczy jest jeszcze w demo tusz pełnia rzęs, który teraz można było dostać zamawiając 4 szminki shine supreme. fotki są w poście 9760. |
|
|
|
|
#10050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

wejdź na składanie zamówień wybierz k11,daj dalej i jak pojawi się formularz zamówienia wejdź na oferte internetową

i w dodatku bardzo nie trwaly,jakies 2 godziny i po.....nawet nie zdazylam zauwazyc by jakos sie specjalnie rozwijal...
mysle,ze pewnie wezme nowego Naturalsa-tylko co wybrac?
Powiedzcie mi drogie wizażanki czy odcień Ivory to ten sam co Porcelain Beige??! a jeżeli nie, to który z nich to ten co Porcelain Beige? Prosze pomózcie!