|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
metamorfoza czekoladowookiej. ^^
Witam Was serdecznie. ; )
Jestem bardzo ciekawa tego,co możecie mi zaproponować. ^^ Jestem pół-chucherkiem [ach,jak ja kocham swoją nieproporcjonalność. xD],ledwo odrośniętym od ziemi na wysokość ok. metra sześćdziesięciu pięciu,które bardzo chciałoby poznać szczytowe możliwości swojej aparycji. ^^ Uwielbiam ciuchy wszelkiej maści, choć po ostatnich porządkach szafowych przeważają czarne. o.O zdziwiłam się. ale to chyba spowodowane jest moim uroczym mundurkiem - błękitna koszula i bordowy krawat - mało co wygląda z tym dobrze. Choć może Wy macie jakiś ciekawy pomysł na to paskudztwo. xP No,może starczy tego gadania - czas na fotki. ^^
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: metamorfoza czekoladowookiej. ^^
Oj, i gdzie się zapodziały te fotki
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
oj,cielę jestem. >D
Państwo kazali czekać,a ja sobie odpuściłam. xD Już się poprawiam,oto focisze. ^^
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
zapuść grzywkę i zaczesuj na bok.
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc i czołem
Jesteś bardzo sympatyczną dziewczyna, masz bardzo miły uśmiech! Szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że nie potrzebujesz metamorfozy bo wyglądasz i tka bardzo ciekawie ![]() Jednak jeśli masz ochotę na jakąś zmienę, myśle,że to tak ładnych oczu i kształtu twarzy będzie pasowała prawie każda fryzurka! Oto kilka moich propozycji dla Ciebie: http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura81263.htm http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura83670.htm http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura82333.htm Widze cię w pocieniowanych, wystrzępionych i dużo krótszych włosach.
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez odcielabym te "ogonki" po bokach twarzy. Moze wygladalyby lepiej gdyby byly bardziej geste...
Podobaja mi sie propozycje w poscie powyzej. Tylko uwazalabym z grzywka na bok: znajdz cos w stylu Japonskiego anime, a nie oklepango i tandetnego Emo. Co do ciuchow, przydala by sie jakas fotka figury.
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie ; )
Poprzednie podejście było zaaranżowane jakieś sto lat temu, ale, jak zwykle, słomiany zapał welcome to. -.- Teraz mam w planach dwa poważne przedsięwzięcia i [tym razem] będę o nie walczyć do upadłego, tak więc: A) Włosy. Kompletnie nie wiem co mam z nimi zrobić. Wiem, że dużo ich nie zetnę, bo jestem bardzo przywiązana do długości. Wiem też, że bardzo krzyczą i chciałyby być podcięte, bo są koszmarnie popalone i rozdwojone. Więc mamy impas. Co więcej, siwieję, więc muszę je dodatkowo "zabić" farbą Kompletnie nie wiem co zrobić ![]() Ponadto, wierzę w głupi przesąd maturalny, więc od studniówki nie obcinałam włosów. Wobec tego wyglądam już prawie jak kuzyn Coś z Addamsów.B) Figura. Nienawidzę się od pasa w dół i chcę z tym jakoś walczyć. Załączam zdjęcia. To w polarze jest trochę oszukane - mam śliczną talię [skromność, skromność!] i dość płaski brzuch, co skutecznie tu ukryłam. Niestety mój tyłek, biodra, uda i łydki są KOSZMARNE i wołam pomocy. Zaczęłam rolkować, ale rzuciłam, bo matura. :< Jakieś pomysły?
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: metamorfoza, podejście drugie
plus - wiem o brwiach, już sobie zrobiłam - zdjęcie jest sprzed tygodnia ; )
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Co do włosów to poczekaj na resztę dziewczyn.
![]() Pupa! Jest boska! Świetna, krągła, wystająca! Ja bym ją na Twoim miejscu polubiła i podkreślała. Jeśli przeszkadzają Ci nogi to ćwicz, ale po maturze. Rolki to świetny pomysł - na pewno pomogą wyrzeźbić ładnie nóżki.Paznokcie. Obgryzałaś/obgryzasz, czy to po prostu taki kształt?
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
niestety mam taki kształt
![]() jak próbuję zapuszczać, to wyglądają całkiem obrzydliwie, bo ta "biała" część ma wtedy około 1/3 tej "różowej"... więc fuj! za to jak je maluję, to wyglądają jak m&msy ^^' dzięki za miłe słowo ; ) niemniej, wydaje mi się taka STRASZNA, nieproporcjonalna do mojego wzrostu, do moich drobnych ramion. ![]() ale do rolek na pewno wrócę.
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Z długości skróciłabym tylko tyle, ile to koniecznie a grzywkę bym zapuscila
Masz niskie czolo wiec smialo mozesz sobie na to pozwolic, troszke pewnie by Ci "wydoroslala" buzka Co do koloru ten jest dobry, wystarczy odswiezyc. Siwienie zapewne jest wynikiem prostownicy ? Postaraj się ją ograniczyc ile tylko sie da i zainwestuj w odżywki Mozesz tez czasami zakrecic wlosy, w lekkich falach na pewno wygladalabys ladnie
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
o tak, bardzo chciałam się trochę postarzyć, dlatego wbrew wcześniejszym radom nie skracałam, a całkiem zapuściłam włosy. ; )
Grzywkę uparcie zapuszczam, ale zrobiła się już taka ciężka, że aż kusi mnie, żeby obciąć ją na nowo... Prostuję okrutnie, ale oprócz tego siwienie jest u nas rodzinne - i mama, i siostra wcześnie osiwiały, siostra miała chyba z 16 lat, o ile dobrze pamiętam, więc nie da rady. ^^' dzięki za obie rady.
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

Wobec tego wyglądam już prawie jak kuzyn Coś z Addamsów.

Rolki to świetny pomysł - na pewno pomogą wyrzeźbić ładnie nóżki.
Obgryzałaś/obgryzasz, czy to po prostu taki kształt?
Postaraj się ją ograniczyc ile tylko sie da i zainwestuj w odżywki