|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Ponieważ jestem nieudacznikiem, zepsułam swoją all about cupcake - część szminki została w zatyczce. Próbowałam nakładać ją pędzelkiem i wtedy wpadłam na pomysł, aby użyć jej jako różu. Polecam
|
#3002 |
|
Raczkowanie
|
Pedzelki do smokey polecam albo na Pańskiej albo w galerii Przymorze, na czarny liner nie ma szans do czasu nowych dostaw, jednak w wymienionych miejscówkach sa fioletowe i zielone. Na pomadki nie zwracałam uwagi bo mnie nie interesują.
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłyście może rękawiczki z nowości? Polecacie? Nie wiecie, gdzie jeszcze można coś takiego dostać?
Widziałyście nowe kolory kredek z Essence? Są nawet metaliczne
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Baby! czy Wyście do reszty powariowały?! Tyyyyle stron przez dosłownie kilka dni
pozbierać się nie mogłam jak zajrzałam i zobaczyłam ile naprodukowałyście![]() Ja dalej przyszłam wyrażać swoja nieutulona tęsknotę za czarnym linerkiem i pędzelkiem do tegoż chyba nigdy moje oczy nie zobaczą tych cudowności, a przynajmniej dopóki mój chłop się nade mną nie zlituje i nie zawiezie mnie do krainy radości jaką jest dwuszafowa natura![]() Wim, wiem, maruda ze mnie, ale cóż, pożądam ich jak oszalała. Co więcej, obawiam się, że szaleństwo przybiera na sile bo ostatnio co noc śnię o wielgachnej szafie i mnie stojącej w jej cieniu z zahipnotyzowanym wzrokiem. Czas się zatrzymuje, czasoprzestrzeń zagina i nic się nie liczy poza emanującym z szafy dzikim magnetyzmem Zupełnie jak Alicja w Essencowej Krainie Czarów
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic dzięki za wiadomość, będę szukać
|
|
#3009 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A więc dałam się porwac (do Krakowskiej Natury na Starowiślnej) i skusiłam na:
pędzelek do smokey. I daję mu + bo wreszcie umiem dobrze rozetrzeć mój ulubiony fioletowy cien z inglota i wyglądam jak umalowana, a nie pobita (był to wtedy ostatni)pędzelek do eyelinera. Tez na plus, myślałam, że nie dam rady się pomalować, a wcale nie jest to takie trudne. czarny eyeliner w żelu. Bardzo ładne opakowanie, trwałość normalna jak za taką cenę. pędzel do pudru/różu (taki jasny z zakończonym na różowo włosiem). Tez na plus. Byłam przyzywczajona do takiego taniego więc z poczatku malowałam, malowałam, zdziwiona, ze nie mam na buzi wręcz smugi do roztarcia. jakie bylo moje zdziwienie, ze zamiast owej smugi od razu łądnie, naturalnie obdarzałam twarz rumieńcem ![]() Niestety ani tam ani na Czarnowiejskiej nie dorwałam All about cupcake, na której mi zależało. Na plus też lakier C&G 53 - You belong to me. Znudzona jego mlecznym, korektorowym wyglądem pociągnęłam jeszcze półprzezroczystym z błękitnymi drobinkami ze zwyklej drogerii - Trzyma mi juz od poniedziałku, bez odprysków, ale z nudów zmyję za niedługo
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-05-08 o 21:05 |
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, już proszę... ekhm... mi mi mi... próba głosu raz raz raz ![]() Siostroooooo! Ty moja przedobra istoto! Czy byłabyś tak wspaniałomyślna i w Swej niezmierzonej łaskawości zakupiłabyś dla mnie, biednej essencowej sieroty, czarny żelowy linerek i pędzelek do niego??? ![]() :pr osi: (tu wchodzą oczy kota ze Shreka 2 )I jak było?
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Umalowałam się dzisiaj fioletowym eyelinerem i bez problemu udało mi się go zmyć dwufazowym płynem Ziai
|
|
|
|
#3012 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O, to polecę po to, bo miałam problem ze zmywaniem eyelinera
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaj moją wspaniałomyślność - jutro po pracy udam się do Natury na polowanie - trzymaj kciuki, żebym wróciła z zamówionym łupem ![]() |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego ogromny![]() no to ba! ![]() h2oo, tak, blisko Rzeszowa
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze wielka szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, zostałabym Twoją dystrybutorką essence i catrice
|
|
|
|
#3018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednakowoż jak już je na siebie wcisne dają naprawde przyjemny efekt. Niby bawełna taka zwykła jak ta z której robi się t-shirty ale cos tam robi że po zdjęciu są mieciusie. Miałam już rączki widocznie przesuszone na wierzchu, wysmarowałąm na noc mascia z witaminą A i założyłam rekawiczki i musze przyznac że efekt jest długotrwały. Mija 4 dzień a dłonie nadal nie przesuszone
|
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe spoko spoko, przyjdzie i czas na Ciebie Tobie też pomęczę pupę![]() Przecież ja jestem jak studnia bez dna, chcę chcę i nasycić się nie mogę, więc na pewno jeszcze zostaniesz moja dystrybutorką. Dziękuję Ci za dobre chęci i nie omieszkam skorzystać w przyszłości |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
A ja muszę Wam powiedzieć że pałam coraz większą milością do pędzelka do smokey eyes
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
A czy wiecie w której naturze w Lublinie mogę nabyć eyeliner żelowy
nigdy jeszcze go nie widziałam
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3024 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
A mi to wreszcie ładnie wychodzi
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3027 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak sobie myślę, że to przez to, że na naszym wątku jest największy ruch i duże prawdopodobienstwo, że ktoś odpowie, a wiadomo - po co nowy temat zakładać skoro można nie Cytat:
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-05-08 o 22:23 |
||||
|
|
|
#3028 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ale w piątek miała być dostawa, więc może dołożyli.
|
|
|
#3029 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny ponawiam pytanie czy w Manufakturze w Dauglasie jest essence ?
świat mody i urody i diet było->72 będzie -> 55 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 28.05 - 90,9 kolejna dieta Herbalife Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-05-08 o 23:04 |
||
|
|
|
#3030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

pozbierać się nie mogłam jak zajrzałam i zobaczyłam ile naprodukowałyście
chyba nigdy moje oczy nie zobaczą tych cudowności, a przynajmniej dopóki mój chłop się nade mną nie zlituje i nie zawiezie mnie do krainy radości jaką jest dwuszafowa natura

i do tego ogromny
będzie -> 55