|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
BAN stały
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Majaszko te naklejki kupilam na all
![]() Cytat:
![]() wyspij sie dobrze
|
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aż za bardzo... Obiadu oczywiście nie zjadł. Pić mu tez nie dałam, bo za cały dzień wypił ilości makabryczne. Aż się zastanawiam czy to tylko taka zachcianka na picie, czy jemu coś jest i dlatego woła. Nie wiem... nerki Po 2 godz zażądał płatków nestle oczywiście samych bo moje dziecko niczego nie łączy nawet ładnie zjadł, a potem oczywiście piciu...Udanej imprezki ![]() zastanawiałam się czy wchodzić, czy będę mieć czas żeby wszystko przeczytać... a tu wszyscy śpią ![]() Dobrej nocki |
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Sylko narazie nie myślę o wizycie u gastroen., ponieważ znam przyczynę zaparć.To typowy objaw gdy organizm ma w sobie grzyby.
Musimy przeleczyć się ogólnie i je wywalić, to kłopoty ustaną.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() jaki u nas wiatr malo glowy nie urwie ![]() dzisiaj sama z Werka od rana bo malz pojechal do pracy, mama tez -sezon komunii wiec maja duzo roboty milej niedzieli
|
#3516 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Wrócilismy wczoraj wieczorem. Zajrze później, miłej niedzieli
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
tz jeszcze śpi, odsypia cały tydzien. pogoda u nas fajna więc po obiadku na spacer pojdziemy. hej Ola zajrzyj konieczniekamilka- ja nie wiem co myslec o takim pragnieniu jak u Twojego dziecka. Od dawna tak ma? Jesli chce to mu dawaj, widac ma taką potrzebę picia. mam nadzieje ze to nie oznacza niz złego, nie znam się. |
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Ola!!!!!!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Ola nareszcie jestes
wypogodzilo sie swieci slonko ale wiatr nadal wieje, wypije herbatke i idziemy na dwor bo my juz po obiadku a musze pochwalic Werke- pamietacie jak pisalam ze mala nie chce sama jesc lyzeczka, otoz nagle jej sie odwidzialo ![]() nie bawi sie , nie rozrzuca tylko ladnie je, a drugie danie jemy razem -ona swoim widelczykiem+lapki i ja jej daje ![]() ostatnio mala ma faze na maslanke i po obiedzie musi byc ze szklanki oczywiscie bo juz umie sama tylko musi miec troszke wszystkie kubki poszly w odstawke , jedynie na noc pije mleko z butli
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Werki aż Ci zazdroszczę ![]() Ola nareszcie jesteś Kat jak mała? *** Padam na twarz ![]() Moje dziecko od 3 dni jest na kaszce, mleku i rosołku i nie chce jeść nic oprócz tego, czasem corn flakes jeszcze sobie zażyczy (oczywiście same)... Znowu od rana pić nie chce Na szczęście gorączka już tak szybko nie wraca, a jak już jest to nie jest wyższa niż 38,5...Do tego tak się do mnie przykleił że ledwo daję rady coś zrobić w domu. Najchętniej siedziałby ze mną (u mnie na kolanach) i oglądał bajki... Oczywiście pieszczoty na okrągło... Z jednej strony to słodkie i cudne ale z drugiej strony ![]() miłej niedzieli Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-05-08 o 14:37 |
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle mi nie wysłało wiadomości ;>
wiecie, ze co tydzień w niedzielę jeździmy do teściów? ;> dzisiaj nie pojechaliśmy bo teściowa chora ... mama poszła na komunię, moi panowie śpią, a ja siedzę z ciasteczkiem i kawką ... przygotowałam sobie oliwe z oliwek z cytryną zeby wymoczyć paznokcie, ale jak mam moczy i pisać ;P więc posty z czwartku .. .a reszte będę nardabiać za chwilkę Cytat:
lece oglądać ![]() ja chętna baardzo więc wpadne
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Ola Unhola
Skierko Dla Werci ![]() Ada ![]() Aniu to tak w skrócie, między dyżurami
|
#3523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no jasne
za dużo grafiki nadrobiłam ... i włąsnie moje dziecko otworzyło oczy ... ale jeszcze sie bachnał i dosypia ![]() Cytat:
cieszę się, ze zdrowy!Cytat:
![]() Cytat:
dla Ciebie i przykro mi, ze taka sytuacja z mężam masz jeszcze? wpadła bym ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jaaaa
Cytat:
Bartosz tez tak kopie nóżkami i popłakuje jak ma za dużo wrażeń w ciągu dnia ... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
... Ola |
||||
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zbój ciągle nie chce pić ![]() Hej Aniu właśnie nie wiem o co jej chodzi
|
|
|
|
|
#3526 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zobaczymy jak będzie dalej... Cytat:
![]() a z łyżeczki ci pije? a ja w południe zawiozłam syncia do babci z planem odbioru jutro, a jeśli nie bedzie tęsknił za bardzo to we wtorek Eh ale się ciesze. Może to jakoś dziwnie brzmi, ale już strasznie zmęczona jestem musze trochę odsapnąć. I dziś leniuchuje. Obiad zamówiłam i mi do domku przywieźli- najadłam sie jak świniak. Potem do łóżka, spanko popołudniowe a potem małe conieco Zaraz idę namówić mojego małża żebyśmy przeszli się na spacer gdzieś. Nie pamiętam kiedy sami na spacerze byliśmy A jutro planuję powtórzyć wszystkie pytania do egzaminu i jadę w krak, załatwic ten wewnętrzny. Najwyższa pora. Bo ileż to może się odwlekać. Z gardłem też lepiej. Już mnie na szczęście nie boli. Mam jeszcze takie momenty suchości, ale Isla daje rade. Co prawda chrype mam i kaszel gruźliczy nadal ale jest okBuziaki dadałam pare zdjęć małego z przed świąt do albumu Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2011-05-08 o 21:36 |
||
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też bym się cieszyła wręcz marzę o tej chwili, ale chyba nie prędko nastąpi ![]() Dzień moich marzeń spędziłaś ![]() za jutrzejszy egzaminno i super, że dochodzisz do siebie |
|
|
|
|
#3528 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Wpadam na chwilke, bo ciagle coś robie. A to rozpakowywanie, a to obiad, a to pranie..A jutro juz do pracy i wolnych dłuższych weekendów na horyzoncie brak ![]() Wyjazd średnio udany, pogoda kiepska, mieliśmy i śnieg i deszcz i wiatr i tylko troszkę słońca. Mimo to starałam się aby dziec duuzo były na dworze. Kurtki zimowe zapakowalam, wiec szalaly ile wlezie W sumie to chyba jedyny plus wyjazdu - świeze powietrze... Ale najważniejszy oczywiście. Nic nie nadrabiałam, tyle co bierzace posty. Chyba są chorowitki, więc przesylam dużo zdrówka Moze jeszcze zajrzę więczorkiem, a jak nie to jutro po pracy. Spokojnego wieczorku
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda bo brakuje tu Ciebie ![]() *** Ja już dzisiaj spadam muszę jeszcze odpalić kosiarkę i nogi wykosić, maseczkę sobie na buźkę nałożę, później oglądnę X-Factor i nagram sobie Przepis na życie bo uwielbiam ten serial (ubolewam że Usta Usta się skończyły )Dzieć już śpi ![]() dobranoc
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-05-08 o 19:34 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja usta usta tez lubiłam, ale nie oglądałam regularnie przepisu na życie nie oglądałam nigdy. w dzien jak mam chwilę to włączam jak juz comedy central i oglądam co leci. czasem discovery, tvn style, kuchnia tv. ostatnio częściej z książką obcuję niz z tv Dobranoc |
|
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie robi nasiadówki, kto zgadnie ile? dajemy rade jednorazowo 20min i tak min 3x dziennieMniej zaróżowiony ma odbycik, no i nie jest tak że zupełnie ją tam nie swędzi, bo napady jeszcze ma ![]() Jak w nocy się obudzi jest strasznie rozdrażniona, nie do uspokojenia. No i kupa...mega problem.Kupiłam dziś pojemniczek żeby dać do zbadania.Ale chce szybko włączyć lek i tu mam dylemat, bo ona robi raz na 3dni.Była wcz, dziś nic i jutro pewnie też nic mimo Lactulosy.A jak już podam lek to posiew bez sensu. Jutro idę do przychodni jeszcze raz,poproszę o lek na ogólne przeleczenie przewodu pokarmowego a nie na sam końcowy odcinek. U ciebie też widzę średnio.Takie słabe i bezbronne nasze bąble w chorobie, że aż mi ich żal ![]() Cytat:
![]() ja też, a wiesz może co teraz poleci w to miejsce?
||
|
|
|
#3532 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem,że jak dziecko ma cukrzycę to dużo pije,ale nie chcę Cie straszyć,czy sugerować Cytat:
abyście szybko te grzyby zażegnaliCytat:
dla Werki,jak widać na wszystko przychodzi odpowiednia poraRogalików już ![]() Cytat:
ja sama nie wiem,czy to z nadmiaru wrażeń,bo nigdy tak nie robił![]() Cytat:
ale nadal ![]() A powinien Cytat:
Cytat:
Pogoda rzeczywiście za bardzo nie dopisała ale może choć troszkę odpoczęłaś![]() Skierko skoro nie czujesz się najlepiej,to idź i zrób te badania jak najprędzej no i pisz z namiJolu ![]() Ja tylko wpadam powiedzieć: Dobranoc Komunia nawet się udała,pogoda nienajgorsza,trochę wiało,no i jeszcze wspomnę,że w kościele było 2,5 godziny dobrze,że wzięliśmy wózek,Bartosz padł pod koniec mszy
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-05-08 o 21:43 |
|||||||
|
|
|
#3533 |
|
Ola-Unhola
|
Nie mam już siły..Wpadłam powiedzieć dobranoc
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za pochwaly dla Werki
Ola no pogoda was nie rozpieszczala ale odpoczelas choc troche ?Ada tez bym jakas maske se walnela ale boje sie podraznienia bo ostatnio po kazdej mam buraka na twarzy i wysyp Kamilka dobrze ze juz chorobsko przechodzi ![]() dobranoc
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
... placki z komunii tez mam i juz patrzeć na nie nie mogę ... no chyba, ze masz jakieś mniammm to wpadnę ![]() uhmmm, rozumiem ... nieh już nie bolą! 2,5 godziny? biedne te dzieci ja też idę ... widze że mi nie zacytowało wszystkiego .... dobranoc |
||
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
Na strasznego szybciocha, bo jadę zaraz do szpitala-zaległy zabieg ![]() Trzymajcie kciuki ![]() Mam nadzieję, że dzisiaj wrócę. Do zobaczenia
|
#3537 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale tak jak dzisiaj,to już coś się zje![]() Biedne,biedne ksiądz przeciagał jak mógł a samo kazanie![]() Cytat:
Ale ja chyba nie w temacie jestem ![]() Ja już na nogach od 6.15,ugotowałam Damianowi mleko do płatków i piję kawkę Bartoś śpi,ta noc była nawet spokojnaA za oknem,pięknie słonko świeci Bolą mnie trochę nogi od szpilek,szczególnie to kolano po zabiegu Wczoraj Bartoś ganiał jak szalony,tylko przy obiedzie siedział spokojnie u mamusi na kolanach,a później dzieci biegały,to on też niby pilnowaliśmy na zmianę z małżem,ale i tak się olatałam![]() Mam nadzieję,że u Was równie piękny dzionek i takiego życzę |
||
|
|
|
#3538 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Za poźno zajrzałam, bo już po ptokach
![]() Cytat:
Kredki interesują, bo można je jeść ![]() Cytat:
Jak Kubulek??? Cytat:
Też muszę sobie kupić...Fajna ciocia ![]() Cytat:
Trzymam zaciśnięte ![]() Też muszę iść do gina... Duuużo siły Cytat:
---- Dzień dobry
|
|
|
#3539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądnij sobie Fajne ![]() Cytat:
Ciągle trzymam żeby to w końcu przeszło.U nas dzisiaj super Cytat:
A jakieś anty-alergiczne próbowałaś stosować?Dziewczyny Ja wstaję z myślą, że od dzisiaj wracam do diety i co czytam? Rozmowe o plackach komunijnych JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ ![]() Idę sie ubrać bo mam dzisiaj duże plany ( w każdym razie większe niż przez ostatnie 3 dni) Miłego dnia |
|||
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
sylko, magi Piję szybką kawę i idziemy na spacer , zajrzę później ![]() magi, jak tam zasypianie Maciulkowe?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

ost źle się czuję, ciągle jakaś przymulona... myślę że to przez tarczycę chyba. muszę te badania zrobić...

nie mogę gdzieś dojść do siebie
Mam nadzieję,że ta noc będzie spokojniejsza
Jutro ta komunia,idę jeszcze pazurki pomalować
mam właśnie biały żakiet z biało-czarnymi guzikami i planowałam go założyć,tylko pogoda jakoś specjalnie mnie nie nastraja

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dla Werki 
Na szczęście gorączka już tak szybko nie wraca, a jak już jest to nie jest wyższa niż 38,5...
;P
za dużo grafiki 
.Jak któraś chętna,to zapraszam
... 
)
ja sama nie wiem,czy to z nadmiaru wrażeń,bo nigdy tak nie robił
ale może choć troszkę odpoczęłaś
MACIEJKA SYNEK KOCHANY