|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy z przymrużeniem oka
Cytat:
W ogóle ostatnio źle się czuję, dzisiaj tak mnie głowa bolała, że praktycznie cały dzień miałam do niczego. Jedyne co udało mi się dzisiaj osiągnąć, to dopisanie jednej strony do magisterki (za mało!) i fitness rano. No mam, ale teoretycznie nic z tego wyjść nie powinno . Tyle że ja teraz bez tabletek świruję totalnie :/.
|
|
|
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy z przymrużeniem oka
Cytat:
Faktycznie, źle przeczytałam! Cytat:
|
||
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nic nowego, skrzynka z wódą nadal po mojej stronie
|
#1569 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Kurde, zainstalowałam sobie nowego firefoxa i się nie mogę połapać
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Ciekawe czy jeśli ja kiedykolwiek zajdę, to w planowaną ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- E tam, maj dopiero
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Mój eks miał wczoraj ślub, lało jak z cebra i było przeraźliwie zimno, nie żebym się cieszyła z tego, nie
. Ale podobno deszcz wróży szczęście w małżeństwie![]() Moja dobra koleżanka jest już rok po ślubie (dodam, że ma tyle lat co ja) i nie planują jak na razie dzieci, bo chcą się ustawić, a dla wszystkich jest to tak strasznie niezwykłe. Ciotki, babki itp. podejrzewają już nawet, że któreś z nich jest bezpłodne, bo jakże to tak tyle po ślubie i nie ma bobasa. Ja nie rozumiem niektórych ludzi
|
|
|
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie tydzień temu pół roku - i co?
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
To jak już się tak chwalimy - u mnie dziś 2,5 msc
|
#1575 |
|
Zadomowienie
|
Ale od czego te 3 miesiące? Bo mi się wydaje, że Bejbe chodziło o jakiś zakład
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziwne odczucia. W pewnym sensie ciąża to dla mnie nie jakaś tragedia, ale wolałabym np za rok. A skoro za rok, to czemu nie teraz?
Wiem, że pan ojciec, nawet jakbyśmy mieli się rozstać, to będzie współwychowywał dziecko. Zaraz kończę studia, w sumie całkiem dobry moment, szczególnie, że nie każdemu jest dana płodność po 30stce. A z drugiej strony zwyczajnie chcę się jeszcze wyhasać
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-05-08 o 13:24 |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
siaaaa - 3 miesiące od rozstania, oczywiście.
Zakład - mam czas do końca roku, póki co się nie zapowiada. Więc wóda po mojej stronie ![]() Lilek, a Ty się weź nawet nie odzywaj, wycwaniaczkowałaś się i tyle
|
#1579 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Dużo kasy na pampersy ![]() Cytat:
Teraz on na gwałt robi remont nowego mieszkania, żeby zdążyć przed porodem...on skonany, bo szaleje na 2 etaty, ona wpieniona, bo siódmy miesiąc to nie przelewki, puchnie, kręgosłup siada, butów sama nie założy itd, humorki i zachcianki w pełni (największa zachcianka - piwo ) - ogólnie masakra. Jakoś bym wolała jednak mieć to i owo mniej więcej poukładane przed ciążą...Zresztą u mnie się nie zanosi póki co Chociaż już wszystkie ciotki i sąsiadki "tyle lat i jeszcze nie ma dzieci...? " ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- No dla mnie dziecko to za duża sprawa, żeby sobie pozwolić na wpadkę...a co będzie, to czas pokaże ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Bo love krove nie jest od zapowiadania się, tylko od walenia obuchem w czoło
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1581 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem wszyscy jeżdżą za psie pieniądze. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I bardzo dobrze, tak trzymaj. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja matula niedawno mi wypomniała, że mi zegar tyka
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||||||
|
|
|
#1582 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
hy,hy
![]() Ano...żeby... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja przyjaciółka bezproblemowo zaszła grubo po 30tce, więc chwilowo mam argument jakby co
|
|
|
#1583 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie za 18 dni minie rok
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
A później rozstałam się z eksem ![]() Cytat:
Na razie sprowadziła do domu kota, więc będzie miała zajęcie chwilowo ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Która idzie za mnie na maturę z wosu? Bo mi się już nie chce, mam dość
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia; widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne kobieta śniąca, że rodzi rybę : dziecko będzie żyło krótko, może też narodzić się martwe kobieta śniąca, że rodzi orła : urodzi syna, który będzie silny i władczy. Poród (rozwiązanie) jest rozumiany jako odciążenie organizmu i jego narządów, pewnego rodzaju oczyszczenie uczestniczyć w szczęśliwym: radość i szczęście narodziny chłopca: szczęście w interesach narodziny dziewczynki: bolesne doświadczenia uczestniczyć w nieszczęśliwym porodzie: ból i smutek samemu rodzić: jeśli widzi się nowo narodzone dziecko, oznacza, to profity i uwolnienie się od zmartwień i kłopotów samemu boleśnie lub nieszczęśliwie urodzić: zbliża się choroba martwy płód: żałoba. Narodziny, poród u kobiet: oznaka nowego nastawienia wobec życia u mężczyzny: wielkie plany zostaną niebawem zrealizowane ujrzeć: dla mężczyzny oznacza rozstanie z kobietą, dla biednych jest to dobry znak, dla bogatych, ludzi interesu – zły, podróżującym zwiastuje rychły powrót do ojczyzny rodzić samemu: nowe możliwości egzystencjalne przyglądać się narodzinom zwierzaka: bardzo pomyślna przyszłość. A za mnie kto pójdzie?!
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś nie ma chętnych na nasze maturki
![]() A piszą w tym senniku coś o świętej rzece i wytrysku wody?
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pewnych okolicznościach symbolizuje przeszkodę; maruderstwo w ważnym punkcie na drodze życia widzieć płynącą w niej spokojną klarowną wodę: oznacza dobre zamiary ujrzeć w niej wzburzoną i mętną wodę: masz złe zamierzenia względem jakiejś osoby słyszeć jej głośny szum: zostaniesz zelżony ujrzeć kogoś na jej brzegu: zahamowania w przedsięwzięciu wpaść do rzeki: nieszczęście; płynąć w niej przepływać: zwyciężysz groźnego rywala zobaczyć wodospad: zrujnowanie członka rodziny powódź wdzierająca się do pokoju: jeśli woda jest czysta – wytworny gość albo zysk jeżeli jest mętna - nieszczęście i konflikty. Rzeki o wodach czystych i przejrzystych, płynące powoli, to dobry sen dla stających przed sądem lub dla wybierających się w podróż. Jeśli natomiast wody rzek są mętne i burzliwe, zapowiadają coś złego, a także odradzają jakąkolwiek podróż. Jeśli wydaje się, iż rzeka porywa jakiś przed✂miot, należący do śniącego, i niesie go ze sobą, trzeba liczyć się ze stratą; a strata lub niebezpieczeństwo będą tym większe, jeśli śniącemu wydaje się, że i on został porwany; najgorzej zaś, jeśli rzeka wyrzuca go do morza. Niedobrą wróżbą jest też, jeśli się śni, że stoi się w rzece pośród fal i nie można się wydostać; po takim śnie nikt, nawet bardzo odważny, nie potrafi stawić czoła nieszczęściom. Rzeki wezbrane od deszczu oznaczają tłum głupich ludzi, gdyż są gwałtowne i toczą się z hukiem. Dobrze jednak, jeśli się śni przejście takich rzek, najlepiej na własnych nogach, lub przepłynięcie. Sen, że się pływa, w rzece lub w jeziorze, zapowiada śmiertelne niebezpieczeństwo. Woda Stan wody odzwierciedla stan twojej duszy. Woda jest najstarszym symbolem, konkretne jej znaczenie wynika z okoliczności towarzyszących, wśród których najważniejsze są poniższe warianty: czysta woda: symbolizuje stan psychicznej równowagi, harmonię, zbliżający się sukces, szczęście i miłość. mętna, brudna woda: wyraża niedobre zjawiska w naszej psychice, związane często z brakiem pewności siebie, materialistycznym podejściem do życia nieznajomością siebie albo cechami charakteru i myślami, które uważamy za brudne. widzieć przejrzystą: pomyślność i korzyści wzburzona woda: zapowiada burzliwy okres w życiu, wypełniony troskami i nerwami widok własnego lub cudzego odbicia w lustrze wody: przestroga przed uleganiem iluzjom i mamieniem tryskająca woda: symbol wytrysku u mężczyzn chodzenie po wodzie: groźny żywioł został pokonany, oznacza bezpieczeństwo podczas morskich podróży, zwiastuje nadchodzącą pomyślność i szczęście w małżeństwie picie wody: picie zimnej wody jest pomyślną wróżbą, oznacza życie w harmonii z potrzebami własnego ciała i duszy. Picie ciepłej wody może być oznaką choroby lub złego trybu życia pływać w rzece, jeziorze : niebezpieczeństwo sen, że do domu wpływa rzeka o czystej wodzie : zjawienie się bogatego człowieka sen, że rzeka wypływa z domu : śniący jest osobą władczą i będzie rządził innymi niewielkie jezioro : zaradna żona, pragnąca miłości szum wody : powrót podróżnika woda święcona: symbolizuje dążenie do ideału i wartości duchowych. Oznacza niekiedy, że chcemy zmyć z siebie winy, wyjść z kryzysu oczyszczeni woda sodowa : pomimo wielkiej pracy i wysiłku będziesz zadowolony powierzchnia wody: spokojna, gładka: beztroskie dnie i noce niespokojna, falująca: kłopoty dnia codziennego przeglądać się w niej: sam się oszukasz w jakiejś sprawie ujrzeć w niej odbicie przedmiotów: iluzje bądź rozczarowanie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

.
.

Faktycznie, źle przeczytałam!

" 

.