|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
tylko 6 zł jedno pasemko a ja bym tak z 8 chciała
|
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie obejrzałam Pamiętniki i mogę przeczytać to co pisałyście na biało ![]() Kurde, ale namotali ![]() Edit. Tu masz bingo z keratyną http://allegro.pl/bingo-maska-do-wlo...599329414.html A tu romantic http://allegro.pl/maska-z-jedwabiem-...586634834.html Poszukaj, może znajdziesz obydwie u jednego sprzedawcy Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-08 o 12:24 |
|
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
NK, ja kupowałam od tego sprzedającego http://allegro.pl/listing.php/user?c...964154&order=t, widzę, że ma Romantic i inne maski Bingo, może napisz do niego i zapytaj czy w najbliższym czasie miałby też tą z keratyną i spiruliną.
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszę![]() obejrzałam turyste i bardzo fajny film
|
|
|
|
|
|
#3066 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Poszukaj po innych aukcjach, może będą tańsze. Widziałam jedną aukcję po 5 zł, to już zaoszczędzasz na całości na wysyłkę.
A ja miałam się ograniczać z zakupami i chyba znowu rozwalę budżet, bo zmówiłyśmy się z dziewczynami na wspólne zamówienie z Golden Rose. Polazłam z listą dziś na stoisko i tyle dobrze, że sporą część wybranych z katalogu kolorów wywaliłam, bo nie spodobały mi się na żywo. Łapię się teraz tylko za głowę, kiedy je wymaluję... dobrze, że mają takie małe pojemności ![]() No i zawsze sporo tańsze niż Zoya [tak się pocieszam ]
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi to mówisz? wydaję ostatnio tyle kasy, ze szkoda gadac, a mialam oszczędzać nie mówiąc ile mi idzie hajsu jak wychodzę z domu, a wychodzę codziennie
|
|
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit. Oglądam X Factor - Szpak mnie strasznie wkurza i go nie lubię ale nadal miałabym ochotę go oskalpować ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-08 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3075 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ebay... nie wspomnę... Nie oglądałam x factora ale jestem pewna, że Szpaka bym nie zniosła = na piwsko
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro idę do Natury kupić coś dla wizażanki i obawiam się, że dla siebie też coś zgarnę ![]() Dzisiaj nie był jeszcze taki najgorszy, egzaltowanych gestów było trochę mniej ![]() Pomalowałam właśnie pazury (lakierem Essence ) i o dziwo prawa ręka wyszła mi lepiej niż lewa ![]() Edit. Asia, znowu są dostępne zestawy pędzli Ecotools na iherb ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-08 o 22:56 |
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
|
Cytat:
![]() Z tym malowaniem prawej ręki, to zauważyłam, że mam podobnie ![]() A niby powinno być odwrotnie ![]() Pomalowałam się wczoraj krwistą czerwienią metaliczną z Wibo, ale nie jestem do końca zadowolona z koloru bo na paznokciach się ocieplił, a liczyłam na taką chłodną, malinową czerwień... ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Ja kupiłam poprzednio już czekam na przesyłkę...
|
|
|
|
#3078 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Wszystko. skunksy, podrabiają ! Dwa razy nacięłam się na tuszach. Nawet chciałam do producenta odsyłać z pytaniem, czy takie badziewie produkują. Cytat:
Napisałam wczoraj do sprzedawcy z Allegro, z pytaniem o datę ważności. Ten z ceną 28,26 to z apteki "Fabryka Zdrowia". Chyba najbezpieczniejszy zakup. Też zapytam o termin ważności. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A widziałaś jak ładnie miał pomalowane paznokcie : niebiesko - czarne . U mnie w nocy lekko pokropiło. Przydałoby się więcej. Miłego dnia ******** Aga - zobacz co napisała Narek na temat "Bingo". Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi, że skopiowałam Jej wpis. Ja wierzę Jej recenzjom, bo nie jest to osoba, która ma orgazmiczne podejście do wszystkiego, co na pólkach sklepowych stoi. "Maska Bingo jest baaaardzo podstawową maską. Ma dobrą konsystencję, nie obciąża włosów, ale też solo nie robi z nimi nic zachwycającego. Używam jej jako bazy do mieszanek z żelem aloesowym i gliceryną- wtedy efekt jest zdecydowanie lepszy Dodatkowo ma niezbyt miły, mocny, kosmetyczno-męski zapach Ale nie kupię tej maski ponownie, ani pewnie żadnej od firmy Bingo." Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-05-09 o 04:34 |
||||||
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zaraz zjem całą tabliczkę czekolady moje odchudzanie
|
|
#3080 | ||
|
|
Cytat:
Ale Dermica nie jest jakąś popularną ani selektywną marką, więc stawiam na to, że nikt jej nie podrabia. Cytat:
. Wystarczy popatrzeć na laureatów tych show z ostatnich kilku lat... kto karierę jakaś zrobił?Pierwsze Idole jeszcze jako tako dawały rade i wyprodukowały jakieś tam 'gwiazdy'. Od trzeciej edycji zwycięzcy są niewypałami. Dajesz radę? Ja mogę zjeść max 3 kostki
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mnie nie denerwuj
jak się stresuję to tak mam i jem wszystko w każdej ilosci a później się dziwie,że duża
|
|
#3082 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj byłam na lodach co się nazywały magiczne pudełeczko lody z automatu, z kawałkami czekolady, orzechami, cukierkami i polewą potem poszłam odwiedzic babcie i zjadłam wafelka i ciasteczka, teraz wróciłam do domu i zjadłam chleb w jajku![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ja jestem 'bardziej normalna' bo ładniej mam pomalowane pazury u lewej ręki ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- czytając blogi mam ochotę na taki turban ![]() http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429 macie może? zastanawiam się czy upchnę tam włosy
|
|||
|
|
|
|
#3083 | |
|
|
Cytat:
Moja Rzepa nie ma zbyt dobrych recenzji, a dla mnie to najwspanialszy szampon na świecie ![]() Ano trzy . Jak nadziewana to więcej, ale generalnie po 3 już jestem zasłodzona i zaklejona na kolejnych kilka godzin
|
|
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja przegapiłam bo zanim się zastanowiłam co chcę to już były niedostępne
![]() Dolar powoli idzie w górę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poważnie? Ja zjadam całą jak mam chcicę na słodkie ![]() |
||
|
|
|
|
#3085 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie ma złe opinie rzepa? że co? ja się nie dziwię, że Ty taka szczuplutka jesteś jak tak malutko jesz ![]() Aga a z tej różowej romantic jesteś zadowolona? czy też samej nie używasz? w ogóle jak ten szampon co kupowałaś razem z maskami? byłam dzis we fryzjerskim i nie mają ani bingo ani romantic koles z all mi jeszcze nie odpisał co do bingo, ale chyba jednak z niej zrezygnuję... |
|
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szampon chyba niezbyt dobry, skóra mnie po nim swędzi, mam wrażenie, że wysusza - po ostatnim myciu aż mnie czoło swędziało a już dawno tak nie miałam ![]() |
|
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
czyli romantica bd musiała sama przetestować... a z bingo dam sobie spokój, bo ja nie olejuje włosów ani nic, więc chce żeby maska/odżywka jakos sama o nie zadbała
|
|
|
|
|
#3089 | |
|
|
Cytat:
i ciężko zdecydować, jak jest naprawdę...Za to ptasie mleczko mogłabym jeść kilogramami, ale włączam zdrowy rozsądek i siłą się hamuję. Dowiedziałam się, że będzie u mnie Douglas... w województwie Jakieś 90 km... Git normalnie. Szczęśliwie po drodze do teściów ![]() No i zanim tam w ogóle dojadę, to wszelkie limitowe ustrojstwo będzie już dawno wymiecione [o ile będzie tam w ogóle Essence ]...
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej na benzynę wydasz niż na przesyłkę ode mnie ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

]
nie mówiąc ile mi idzie hajsu jak wychodzę z domu, a wychodzę codziennie

potem poszłam odwiedzic babcie i zjadłam wafelka i ciasteczka, teraz wróciłam do domu i zjadłam chleb w jajku
i ciężko zdecydować, jak jest naprawdę...