|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() ![]() Miss hot, czyli ten materacyk, który pani w sklepie polecała sprawdza się w praktyce. Dobrze wiedzieć ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-05-08 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Wtajemniczenie
|
idę lulu dziewczyny. Jutro mam cięzki dzien - sama z Konradem, więc na pewno nie bedę mogla leżec
![]() ![]() cotka super wyglądalaś a teraz przebieraj się w wygodne ciuchy i odpoczywaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
A ja spadam ogladac Przepis na zycie i tez lulu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zadomowienie
|
no to już jutro nawet nie mam siły aparatu wziąć do reki
![]() Cytat:
wiecie co... jak tak dorywczo oglądam ten x-factor i generalnie ci ludzie strasznie wyją wszyscy. o schny szły im dobrze, tak te, których w tydzień się uczą już nie brzmią tak fajnie.... w ogole za dużo tych muzycznych programów narobili. aha, a brzuch mi rośnie z dnia na dzień ![]() ![]()
![]() |
#818 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Podoba mi sie ze napisalas, ze bylo Ci przykro, wiec mysle ze sie oswoilas. Moim znajomym urodzila sie coreczka( druga, pierwsze dziecko tez calzedonia). Mial byc drugi facecik, koniecznie. Dziewczyna mowila, ze musi byc chlopiec bo jej maz tak chce i nie byl opcji ze moze byc dziewczynka. Jak na usg sie okazalo ze jednak druga dziewczynke zrobil to wyszedl trzaskajac drzwiami. I byloby ok gdyby z czasem im przeszlo, ale nie. Dziecko ma juz kilka miesiecy, a ciagle z ich ust slycjac, ze sa zawiedzeni. Jest strasznie przykro w imieniu tego dziecka, ze to slyszy mimo, ze dopiero kilka miesiecy i tego nie rozumie. Co do zdjec z usg. Ja mam Kuby juz ponad 2 lata i nic zblaklo ani nie zzoklo. Niezaleznie od tego czy sa schowane czy w ramce. Pozdrawiam.
Kubuś (11.08.2009) Piotruś (14.10.2011) 108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72 Edytowane przez Ulcia2512 Czas edycji: 2011-05-08 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz jest nam obojetne co będzie, ważne by zdrowe było, reszta(płeć) to kwestia nastawienia, więc czekam do wtorku może pokaże co ma między nóżkami tak na 100% ![]() ciekawe czy lekarz pozwoli mi nagrać na tel badanie usg? ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tym magnezem mam podobnie-biore witaminy+magnez a skurcze nadal się pojawiają, ciekawe co powie na to lekarz.. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty u ginków ![]() pytałam się przedtem o rybe wędzoną-można jeść czy nie??
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie już lepiej z akceptacją sytuacji, minęły 4 dni i przyzwyczaiłam się już do tej myśli, że będzie chłopak ![]() ![]() A wiadomość odnośnie zdjęcia dobra ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-05-08 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Wędzona chyba może. Z tego co pamiętam nie tuńczyk i nie surowe ryby ...
Kochane przypomnijcie czym sie smarujecie na rozstępy i zapobiegawczo. Pamiętam że ktoś używał coś na M... , ale nie pamiętam. Od kiedy odryłam te rozstępy na udach ( tył pod pośladkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() Ja byłam przekonana i nastawiona na dziewczynkę, ale jest chłopiec i odkąd to wiem i go widzę to kocham go najmocniej na świecie - przecież to moje dziecko ![]() ![]() Grrr, niech się lepiej nie biorą za kolejne bo aż strach myśleć co by było gdyby wyszła znowu dziewczynka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#822 | |
Zadomowienie
|
Właśnie nic nie ma miedzy nóżkami...
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#824 |
KWC
|
Cóż, dobrze rozumiem to ukłucie zawodu, marzyliśmy o małej kobietce, a będzie chłopak. Kilka dni byłam rozczarowana, nie będę tego inaczej nazywać, bo tak było i już. Potem zaczęłam się z tym oswajać i na chwilę obecną jestem z tym pogodzona i najważniejsze żeby mój synek był zdrowy. Będę go kochać jak wariatka, tak czy siak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-05-08 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Oliwkę z rossmana mam, fissan mam , chociaż zastanawiam się czy nie przeterminowany
![]() ![]() Idę się smarować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||||
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Naprawdę, los jest przewrotny u Ciebie, ale wie, co robi. ![]() Cytat:
I chyba zmykam od razu spać. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jasne ze tak ale czuje rozczarowanie pomimo wszystko, wiem ze to głupie i niechciałabym tak czuć ale nic na to nie poradzę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
Zmieni Ci się ... wiem coś o tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiecie, mogłabym godzinami oglądać te kupione ciuszki ![]() ![]() Dobranoc mamuśki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmiany na wieksze ![]() No to moze mi nie wyjdzie tym razem ![]() Ja własnie nie chce krechy... ![]() Pamietam ze ta ostatnia to zeszła mi dopiero po 6 miesiacach po porodzie i ze ja szorowalam non stop szorstka gabka zeby zeszła... Cytat:
Pewnie ze on jest mistrzem zabaw ale przytulac przychodzi sie do mnie synus - mamusi ![]() Cytat:
![]() Zartuje.... Zobaczysz ze szybko sie przestawisz na córeczke a synus bedzie nastepnym razem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#833 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą, myślałam dzisiaj o tym, że Wy już wszystkie się zaręczacie, bierzecie śluby itp. i mi się przykro zrobiło, bo nie wiem czy tż kiedyś mi się w ogóle oświadczy, czy się zaręczymy chociaż ![]() ![]() Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-05-08 o 23:53 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
witam z rana!
idę dziś na badanie glukozy. budzik mam nastawiony na 5:50, a ja już dawno nasikałam do pojemniczka i się umyłam, bo obudziłam się o... 5:05. jeszcze tylko mąż śpi. ![]() muszę się pochwalić: zaliczyłam obydwa kolokwia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() raczej Was nie nadrobię, chyba nawet nie będe próbowała ![]() co do płci ... nam było obojętne chociaż nie powiem - sukenusie mnie zachwycały i bardzo chciałam jakąś kupić ![]() ![]() Tż już mówi do brzuszka córeczka tatusia i jak chce na spoprzytulać to mówi "chodźcie do mnie moje kobiety" ![]() ![]() Ale mieliśmy z tż'tem nocke z soboty na niedziele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tż powiedział, że takie zakupy to on moze robić, sklep pusty, kolejki do kasy nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zadomowienie
|
magialenka gratulacje zdolna mamusiu!!!!
![]() agnysko tak jak pisała Patiisia.... synuś jest mamusi ![]() ![]() No dobra....jak już zewsząd słychać "głosy rozczarowania".... to ja się też do czegoś przyznam...a ja marzyłam o bliźniakach!!!! Trochę naiwnie bo ani w rodzinie tż-ta, ani w mojej nie ma bliźniaków. To jest prawdopodobnie moja pierwsza i ostatnia ciąża (mężuś już nie chce ![]() ![]() cotka Ty niezła laseczka jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak nie blakna to super- nie potrzebnie straszyłam lullabay ![]() Cytat:
ja zamówiłam sobie Palmers- podobno dobry ![]() Cytat:
![]() Ja myślę,że po urodzeniu zapomnisz, ze chciałas Benjaminka i będziesz się cieszyła Calzedonią ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A moze się zorientowały, ze pewnie w ciąży ![]() U mnie małż jak idzie do mięsnego to panie tak sie nim zajmują jakby dziecko 5-letnie przyszło kupic cos. Daja mu probowac, radza- a z tylu kolejka,że hej się montuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- A tak w ogóle nie przywitałam się ![]() Witajcie z rana ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Zakorzenienie
|
Hej
U nas noc nieciekawa, Grześ budził się 3 razy nie wiem z jakiego powodu, po przytuleniu zasypiał znów, no, ale te pobudki były w przeciągu godziny, więc ledwo się położyłam, nie zdążyłam zasnąć, a musiałam wstawać już ![]() No i jakoś podbrzusze mnie pobolewa i w nocy też tak było, więc jakaś wypluta jestem, dobrze, że chociaż pogoda się ładna zapowiada ![]() Dziś na 15:30 mam USG połówkowe ![]() Cytat:
![]() I gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zawsze marzyłam o 3 ale teraz mysle ze 2 by wystarczyła ale jak bedzie to zobaczymy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- no to trzymam kciuki ![]() ![]() ja mam za 2 tygodnie USG 3D ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.