Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 08:36   #1471
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

A ja w dersach to często chodzę na spacery. Może nie welurowych

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 08:41   #1472
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A ja w dersach to często chodzę na spacery. Może nie welurowych
Ja chodze ale tylko w bluzie , spodni bym nie załozyła , ale to takie zboczenie ludzia wychowanego w centrum wawy .. choć nie powiem typowych dresiarzy u mnie mieszkało pełno .
No i chyba nie są to różowe czy pomarańczowe he he
U nas królują takie
http://moda.allegro.pl/sexy-dres-kom...598393835.html
Stary 2011-05-09, 08:44   #1473
megi-megi
Zakorzenienie

A ja biedna nawet dresiuku nie mam
Swoją drogą to dziwne nawet.

My wczoraj też na komunii u syna męża byliśmy.
Po wszystkim bolał mnie każdy mięsień. Padnięta byłam.
Było jeszcze jedno dziecko w wieku Igora - spokojne, siedziało w wózku, a Igor nawet minuty na tyłku nie wytrzymał. Nic nie jadł, tylko biegał, a ja z nim. A mąż nawet nie wpadł na pomysł, żeby czasem się nim zająć, żebym mogła coś zjeść w spokoju. W✂✂✂✂iłam się tylko i tyle.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 09:02   #1474
P0P70
Zakorzenienie

Ania - do takiego dresiki to trzeba mieć figurę. Ja przeważnie spodnie dresowe to mam ciemnie (ciemny wyszczupla - podobno). Ale już bluzę różową to mam a nawet dwie. Jedną nawet taką coby pasowała do motoru TZ - z logo harley davidson.

Megi - kup sobie dresik. Zobacz na tego linka Ani jak byś sexi w takim różu wyglądała. Tylko jeszcze włoski na bląd przefarbujesz i możesz ganiać po Wawie.
Ty to głupia jesteś, nie mogłaś po prostu w "delikatny" sposób powiedzieć TZ coby ruszył dupę i zajął się synem

Stary 2011-05-09, 09:07   #1475
megi-megi
Zakorzenienie

No i genialny pomysł mojego męża, jak Igor tak się kręcił: puść go pod stół, niech sobie tam pochodzi.... mada faka - kilkanaście osób siedzi, biegają dzieci, kanty i w ogóle... a on żeby takie małe dziecko wsadzić pod stół - tam znajdzie sobie zajęcie. Tak - pierdzielnie się w głowę - najpewniej.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Ty to głupia jesteś, nie mogłaś po prostu w "delikatny" sposób powiedzieć TZ coby ruszył dupę i zajął się synem
No głupia jestem - to fakt :P Ale mówiłam mu... za każdym razem... a nie - raz teść mu powiedział, jak patrzył, jak mi się lody roztapiają, a tatuś sobie gada i gada i ma gdzieś swojego drugiego syna.
Ale w✂✂✂✂iające to jest, że facet (a może oni wszyscy tak mają) jest taki... beznadziejny i bezmyślny.
Jak nie używa mózgu w główce, to tym bardziej ten w głowie pozostaje bezużyteczny.

Chyba dzisiaj jestem NIECO w✂✂✂✂iona.
I jeszcze choróbsko mnie bierze...
Stary 2011-05-09, 09:09   #1476
P0P70
Zakorzenienie

Ja spodnie dresowe to w takim stylu i kolerze mam
http://moda.allegro.pl/spodnie-puma-...585386482.html

Stary 2011-05-09, 09:11   #1477
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

megi łącze sie w bólu posiadania dziecka co nie wie co to siedzenie na pupieTylko ja sprawę stawiam prosto, ja sie małym zajmuje w tygodniu wekendy mam dla siebie, moge uszykować jedzenie, ale od karmienia przewijania, i biegania za nim jest tzAle to tez nie tak że wtedy nic przy nim nie robię, tz tez musi czasem iść do toalety czy zjeść w spokoju to wtedy ja biegam
A z drugiej strony to z takim dzieckiem nie mam nawet jak iść do koleżanki bo nawet słowa nie jestem wstanie zamienić, bo jak nie biegam, to uspakajam zadyszkę

A ja może nie dresy, ale spodnie sportowe, i bluzy noszę , ale ja jestem dość aktywna fizycznie, więc mi wygodnie, najczęściej sa to leginsy i dłuższa bluzka i na to bluza. U mnie czerń króluje, mam uczulenie wzrokowe na róż wszelaki, może dobrze że córki nie mam bo bym nie miała jej w co ubrać, bo w sklepach wszystko w różu

sara ja sie zdecydowałam na taki rowerek, ale pewnie dopiero wieczorem zamowię, to za kilka dni będzie http://allegro.onet.pl/show_item.php...%3E.%3C%2Fi%3E

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
heh to tak jak ja, czasami tylko bluzke nie czarną ubiorę

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 09:21   #1478
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
W tych spodniach wyglądałabym jak hipopotam. P0P - pokaż się, jak Ty teraz wyglądasz.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
megi łącze sie w bólu posiadania dziecka co nie wie co to siedzenie na pupieTylko ja sprawę stawiam prosto, ja sie małym zajmuje w tygodniu wekendy mam dla siebie, moge uszykować jedzenie, ale od karmienia przewijania, i biegania za nim jest tzAle to tez nie tak że wtedy nic przy nim nie robię, tz tez musi czasem iść do toalety czy zjeść w spokoju to wtedy ja biegam
A z drugiej strony to z takim dzieckiem nie mam nawet jak iść do koleżanki bo nawet słowa nie jestem wstanie zamienić, bo jak nie biegam, to uspakajam zadyszkę
No to u nas tak nie ma. My mamy ciąąąąąągły remont i niby mąż ma w weekendy go robić. W ogóle wszystko jest nie tak. Ale się źle czuję i mam mdłości... Jakoś nie chce mi się o tym wszystkim dzisiaj myśleć - w każdym razie - Madzia - pięknie to sobie rozwiązaliście Zazdroszczę.
Stary 2011-05-09, 09:22   #1479
P0P70
Zakorzenienie

Mohje dziecko też wszędzie wlezie. Jak pisałam ana od początku postawiła na rozwój fizyczny a nie intelektualny. I wszędzie się wspina a jak gdzieś wspiąć się nie może to coś przytaszczy i po tym się wspina. Więc taka głupia to do końca nie jest.
Pod stół jak wlezie to wie że trzeba uważać na głowę - przekonała się o tym parę razy boleśnie i już wie. Ostatnio wlazło pod ławę ale tam mamy półkę i ona wczołgała sie włąsnie na tę półkę. Wejść łatwo było ale z wyjściem trochę sie namęczyła. Najpierw krzyczała coby ją wyciągnąć ale zabroniłam TZ-owi. Pokombinowała i w końcu wylazła szczęśliwa. Z narożnika też już zaczęła kombinować jak zejść ale drugą stroną. On stoi nie przy ścianie więc ona wspina się na oparcie i kombinuje jak tu ześliznąć sie z drugiej strony. O schodach nie wspomnę bo uwielbia po nich chodzić i to jeszcze najfajniej pionowo, schodzi też w pionie a nie na czworakach. Ostatnio to wlazła na taras (3 schodki) i przytachała z sobą jeszcze hulajnogę. Wyznaję zasadę jak sie nie wywrócisz to się nie nauczysz Oczywiście z ograniczonym zaufaniem.

Stary 2011-05-09, 09:27   #1480
evitka21
Zakorzenienie

Ana, pokaż kuchnie
stopy to się mojej spociły nawet jak miała te kapcie befado z dziurkami w podeszwie jako wentylacje. Ja się pytałam kiedyś pediatrzycy, to mówiła że to normalne, że jak dorosłym jedym się pocą bardziej, drugim mniej.
Zresztą jakbyśmy pochodziły w takich kapciorach z pół dnia (nawet z otworami)to też by nam się spociły.

Bardzo fajne te sandałki macie i te twoje i te madzi.

I super, że nad morze pojechaliście we dwoje.

Ania, opisywałam kiedyś hisorię moją u fryzjera, jak babke pytałam o wypadanie włosów po ciąży, a ona: "to Pani JUŻ ma dziecko?", bo myślała, że ja mam 17 lat...
i jak rozmawiałyśmy o włosach i jej opowiadałam, ile kolorów miałam na włosach i jakie krótkie kiedyś miałam, to potem powiedziała, że się właśnie zastanawiała kiedy mi te włosy zdążyły odrosnąć i kiedy ja się tak nafarbowac zdążyłam.

Cieszyć się będę za 10,15 lat (być może), a teraz generalnie mnie to wkurza, bo mnie każdy jak gówniarza traktuje, a zamiast się asertywna robić, to sie pierdołowata z wiekiem robię . Choć w sobotę wywaliłam jedną babcię z placyku, bo szpilki miała (u u nas ze względu na tą tartanową nawierzchnię jest zakaz w obcasach wchodzenia)

A pracy się dyr zawsze śmieje, że mnie na dyżurach nie widzi, bo mu się z uczniami zlewam

megi, ja tak samo mam jak idę z małą na placyk,ona jak pershing-a ja za nią ale jak idziemy ze starym , to ja zawsze mu mówię-ty ganiasz, ja odpoczywam. I gania.Fajnie tam wygląda wśród tych maluchów-ma 198cm i jest dość postawny

Jak to dresiku nie masz? :chilp:,to w czym ty na spacerki ganiasz?

I zdrówka życzę kochana

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

madzia, bardzo fajny rowerek wybrałaś-daj znać jak się będzie sprawował jak przyjdzie

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 09:28   #1481
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Mohje dziecko też wszędzie wlezie. Jak pisałam ana od początku postawiła na rozwój fizyczny a nie intelektualny. I wszędzie się wspina a jak gdzieś wspiąć się nie może to coś przytaszczy i po tym się wspina. Więc taka głupia to do końca nie jest.
Pod stół jak wlezie to wie że trzeba uważać na głowę - przekonała się o tym parę razy boleśnie i już wie. Ostatnio wlazło pod ławę ale tam mamy półkę i ona wczołgała sie włąsnie na tę półkę. Wejść łatwo było ale z wyjściem trochę sie namęczyła. Najpierw krzyczała coby ją wyciągnąć ale zabroniłam TZ-owi. Pokombinowała i w końcu wylazła szczęśliwa. Z narożnika też już zaczęła kombinować jak zejść ale drugą stroną. On stoi nie przy ścianie więc ona wspina się na oparcie i kombinuje jak tu ześliznąć sie z drugiej strony. O schodach nie wspomnę bo uwielbia po nich chodzić i to jeszcze najfajniej pionowo, schodzi też w pionie a nie na czworakach. Ostatnio to wlazła na taras (3 schodki) i przytachała z sobą jeszcze hulajnogę. Wyznaję zasadę jak sie nie wywrócisz to się nie nauczysz Oczywiście z ograniczonym zaufaniem.
No tak - w kontrolowanych warunkach trzeba dziecku pozwolić na naukę życia.
Ale puszczenie w knajpie na żywioł wydaje mi się pewnym nadużyciem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 09:28   #1482
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Ania - do takiego dresiki to trzeba mieć figurę. Ja przeważnie spodnie dresowe to mam ciemnie (ciemny wyszczupla - podobno). Ale już bluzę różową to mam a nawet dwie. Jedną nawet taką coby pasowała do motoru TZ - z logo harley davidson.

Megi - kup sobie dresik. Zobacz na tego linka Ani jak byś sexi w takim różu wyglądała. Tylko jeszcze włoski na bląd przefarbujesz i możesz ganiać po Wawie.
Ano właśnie trzeba a u nas chodzą w nich panie które jej nie mają
Do tego dres jest taki deczko już powyciagany np . no niezbyt to apetycznie wyglada do tego krótki top i wylewające się boczki .

Cytat:
Ja takich spodni to mam ze dwie pary mam też dresowe 3/4 ale bawełniane . jedne mam białe ale łaże w nich po domu .
I też raczej sa to spodnie ciemne granatowe czy czarne . Bluze miałam różowoą jedną ale strasznie się podobała córce kolegi naszego więc jej sprezentowałam ją .
ogólnie mam ogrom rzeczy sportowych które dostałam w pracy i chodze w nich . Ale mam też takie sportowe bojówki itp.

Megi było wreczyć dziecia TZtowy i nich się zajmuje . U nas jest podział TZ SZymkiem się zajmuje a ja Olą , bo Ola np od niego nie za bardzo chce jeść . Ale ona jest spokojna raczej jak jest w obcym miejscu więc ja mam spokój a TZ biega i je na raty
Stary 2011-05-09, 09:33   #1483
P0P70
Zakorzenienie

Megi - nie pokażę się bo jestem stra, gruba i brzydka.
I muszę w końcu się zabrać za siebie tylko jakoś nie mogę.
Pochodziłabym na jakieś ćwiczenia ale przez tę nogę nie mogę.

spodnie zawsze troche lużniejsze kupuję więc jakoś to wygląda.

Madzia ja ma ten rowerek tylko bez tego baldachimu na górze. Pojechaliśmy jakieś dwa tygodnie temu do sklepu tak pooglądać rowerki ale mała wsiadła do tego i się jej spodobał więć od razu wzieliśmy. Oczywiście potem sie jej znudził.

Co do różowego to ja przez dłuuuugie lata nic różowego nie miałam. Ale teraz jak mam córkę to różowy mi się nawet podoba i cobym pasowała do dziecka to sobie pokupowałam parę różowych ciuszków. Nawet adidasy różowe mam.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

AniaP - ja teraz też mam wylewające sie boczki i jak widzę jakieś inne kobiety z wylewającymi sie boczkmi to mi to już nie przeszkadza. Sama swoich nie pokazuję.

Wczoraj wieczorem wsiadłam do metra. Był tłok i wszystko zajęte. A tu nagle podnosi się taki łysy, napakowany dresiasz i ustępuje mi miejsca. Podziękowałam ale poczułam sie baaardzo staro. Byłam bez dziecka i bez kuli.

Stary 2011-05-09, 09:36   #1484
ania p
Zakorzenienie

Pop a mi nie raz przeszkadza jak ktoś eksponuje to co powinien schować . sama nie chodze w krótkich bluzkach bo mam brzuch i boczki ALE nie wywalam ich i nie pokazuję całemu światu na placach zabaw
Stary 2011-05-09, 09:36   #1485
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Megi było wreczyć dziecia TZtowy i nich się zajmuje . U nas jest podział TZ SZymkiem się zajmuje a ja Olą , bo Ola np od niego nie za bardzo chce jeść . Ale ona jest spokojna raczej jak jest w obcym miejscu więc ja mam spokój a TZ biega i je na raty
Kurka - bawił się z nim trochę na dworzu. Ale co z tego, jak on od taty nie je za bardzo, jak zobaczy mnie, a zajmuje się nim ojciec, zaczyna płakać, żebym go wzięła. A teść chciał go wziąć ode mnie (w ogóle bez sensu - on nie zna dziadka, a z obcymi za nic nie zostanie) to tak się wyrwał, że walnął o chodnik głową...
Pewnie eks żona i jej rodzina bawili się dobrze, patrząc na te scenki ....
Stary 2011-05-09, 09:42   #1486
evitka21
Zakorzenienie

dziewczyny a polećcie jakiś dobry odplamiacz-muszę czymś młodej doprać plamy z kolanek i soczkowe

Stary 2011-05-09, 09:45   #1487
P0P70
Zakorzenienie

Evitka - najlepiej łaty jakieś naszyć

Stary 2011-05-09, 09:47   #1488
evitka21
Zakorzenienie

megi, napisz w klubie jak tam u was z tż i jak wypadło na tej komunii ze starą starą-umierała z zazdrości widząc ciebie?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

pop, to niektóre jej ubranka by się takie patchworkowe zrobiły

Stary 2011-05-09, 09:48   #1489
P0P70
Zakorzenienie

Megi - to my z jednym mamy dobrze. Moje dziecko pójdzie chyba z każdym. Nie ma znaczenia kto z nią jest byle ona mogła być w ruchu. Czasami gdy jest senna to chce na rączki ale też nie ma znaczenia czyje rączki, I jak zasypia to też ktoś musi z nią leżeć ale może być to ktokolwiek.
A buzi to daje tylko Igorowi i Vasco. Nam nie daje.

Stary 2011-05-09, 09:52   #1490
megi-megi
Zakorzenienie

Bosz... a Igor musi mieć mamę - inaczej wieczorem nie zaśnie Kiedyś z babcią czekał na mnie do 22 - a chodził wtedy spać o 20. Przyszłam i zasnął w parę minut. No i w kółko słyszę tylko: "mama, mama". U mnie zje więcej rzeczy, chwilę posiedzi czasem.
Buzi daje też tylko mnie i sobie ... w lustrze.
Stary 2011-05-09, 09:55   #1491
mloda1989
Zakorzenienie

aniap z tym materacem to uwazaj z praniem pokrowca w pralce bo kurcze sie 7cm:P choc ikea taka reklamacje tez przyjmuje bo wyprany (kaza prac bo sanepid nie pozwala im wyrzucac tak brudnych)
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 09:56   #1492
P0P70
Zakorzenienie

Megi - nie ukrywam że Ci trochę tego zazdroszczę. Ja to tylko jako inkubator byłam a i w tym nie za bardzo się prawdziłam.

Stary 2011-05-09, 10:10   #1493
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Megi - nie ukrywam że Ci trochę tego zazdroszczę. Ja to tylko jako inkubator byłam a i w tym nie za bardzo się prawdziłam.
Wiesz - czuję dzięki temu mega wyjątkowa dla tej małej istotki, ale też mega zmęczona. Wszystko ma dwie strony.
Gdyby tak zmiksować podejście naszych dzieci, byłoby idealnie.
Stary 2011-05-09, 10:32   #1494
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Madzia ja ma ten rowerek tylko bez tego baldachimu na górze. Pojechaliśmy jakieś dwa tygodnie temu do sklepu tak pooglądać rowerki ale mała wsiadła do tego i się jej spodobał więć od razu wzieliśmy. Oczywiście potem sie jej znudził.
to jak chcesz odsprzedać do daj znać
A jak te kółka piankowe? chodzi mi o jazdę po chodnikach, czy jest ok, i dziecko w tym rowerku nie podskakuje

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Kurka - bawił się z nim trochę na dworzu. Ale co z tego, jak on od taty nie je za bardzo, jak zobaczy mnie, a zajmuje się nim ojciec, zaczyna płakać, żebym go wzięła. A teść chciał go wziąć ode mnie (w ogóle bez sensu - on nie zna dziadka, a z obcymi za nic nie zostanie) to tak się wyrwał, że walnął o chodnik głową...
Pewnie eks żona i jej rodzina bawili się dobrze, patrząc na te scenki ....
Mój tz do Eryka potrzebował czasu żeby nauczyć sie być tatą, ale teraz to nie może się doczekać ze w tym roku Eryk kończy 7 lat i będzie z nim mógł do parku linowego jechać

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny a polećcie jakiś dobry odplamiacz-muszę czymś młodej doprać plamy z kolanek i soczkowe
może wypróbuj ocet zmieszany z sodą, albo szre mydło

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 10:33   #1495
megi-megi
Zakorzenienie

Ana - pokaż mi jakieś letnie bluzki do rozkloszowanych spódnic? Nie mogą to być szerokie bluzki, bo wyglądam wtedy jak bombka. A na lato w sklepach pełno jest takich przewiewnych pięknych spódnic, a bluzek ja jakoś nie widzę. W piątek poszłam na duże zakupy... i... kupiłam tylko jedną sukienkę i 2 bluzki. Mnie się teraźniejsza moda średnio podoba - to nawiązanie do lat 70 czy 80 - fuj....
Stary 2011-05-09, 10:45   #1496
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
ja używam vanisha, on jest w takich małych saszetkach i to jest proszek, schodzi wszystko super po tym. dobre też szare mydło jest, albo na tłuste plamy płyn ludwik polać i zostawić na pare godzin.

Cytat:
Ana - pokaż mi jakieś letnie bluzki do rozkloszowanych spódnic? Nie mogą to być szerokie bluzki, bo wyglądam wtedy jak bombka. A na lato w sklepach pełno jest takich przewiewnych pięknych spódnic, a bluzek ja jakoś nie widzę. W piątek poszłam na duże zakupy... i... kupiłam tylko jedną sukienkę i 2 bluzki. Mnie się teraźniejsza moda średnio podoba - to nawiązanie do lat 70 czy 80 - fuj....
ja ostatnio oglądałam takie spódnice rozkloszowane w h&mie, fajne były w takie drobniutkie kwiatuszki. Mi najbardziej do takich spódnic pasuje jakiś top

Ania- dres różówy ,
te spodnie co Pop pokazała fajne
ja spodnie dresowe to tylko w domu albo na rower czasami

Robiłyście może kiedyś parówki w cieście francuskim? Tż mi truje żeby mu zrobić. Gdzie można kupić dobre ciasto francuskie. Wiem że ktoraś z dziewczyn mówiła że gdzieś kupuje

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 10:53   #1497
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja ostatnio oglądałam takie spódnice rozkloszowane w h&mie, fajne były w takie drobniutkie kwiatuszki. Mi najbardziej do takich spódnic pasuje jakiś top
To żeś mi powiedziała Ja tu potrzebuję pokazania i instrukcji gdzie kupić dokładnie.
A Ty kupiłaś z all te marynarkę z podwijanymi rękawami? I jak?

A francuskie kupuję w biedronce Jest całkiem ok (chociaż ja tam nie mam porównania) i jest tanie.

Edytowane przez megi-megi
Czas edycji: 2011-05-09 o 10:54
Stary 2011-05-09, 11:02   #1498
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
To żeś mi powiedziała Ja tu potrzebuję pokazania i instrukcji gdzie kupić dokładnie.
A Ty kupiłaś z all te marynarkę z podwijanymi rękawami? I jak?

A francuskie kupuję w biedronce Jest całkiem ok (chociaż ja tam nie mam porównania) i jest tanie.
tak ja kupiłam http://allegro.pl/boyfrend-style-dre...594881541.html
ona jest z takiego nateriału dresowego taka sportowa do dzinsów, mi się podoba, bo ja nie lubie wogóle marynarek.
Ana też ostatnio dawała link do fajnej marynarki

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:18   #1499
mloda1989
Zakorzenienie

ana do tych linka dawala http://moda.allegro.pl/mega-zakiety-...592935222.html
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:34   #1500
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie,

koglus - Ciebie też witam po przerwie. Fajnie że u Was wszystko Ok. I zazdroszczę tego przeczkola. JA to bym chciała gdzieś posyłać Oliwkę tak na parę godzin w tygodniu aby miała kontakt z dziećmi bo ona je uwielbia. Pokarz ten twój plac zabaw. Ja jak na razie to mam tylko piaskownicę.

pokaze jak juz wszystko porozkladam pod koniec tygodnia, bo w niedziele mamy impreze dla dzieciakow ,

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
kurde chyba odpuszcze ta czerwien, kupie jednokolorowa a z tego jakis mniejszy dywanik zamowie...
ja swojej kupilam dywanik w IKEI , rozowy z kolami w roznych odcieniach, widzialam tez taki niebiesko zielony z trasa samochodowa dla chlopcow, czerwony dywan mam w obecnym wynajmowanym domu -bardziej odcien taki purpurowy i nie wplywa jakos na nasze emcje czy klotnie, jest latwy w utrzymaniu,

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości