|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
dzień dobry
pewnie jak będę wieczorem to będzie nowy wątek ![]() i fajnie trzymam kciuki za wybór tytłu
|
|
|
|
#4892 | ||||
|
Zadomowienie
|
czesc
piekny dzis dzien taki słonecznypiekny makijaz, bardzo ładnie rozdmuchane linie ciemnego koloru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przzeciez masz fajna figurke, ale wy przesadzacie ![]() Cytat:
margolka nie zacytowalo mi ciebie: jestem za tytułem nr 2
|
||||
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Ty? ![]() Cytat:
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
Miałam tydzień wyjęty z życiorysu tzn. po ślubie wyjechaliśmy na kilka dni, potem sprawy mieszkaniowo-poprawinowo-towarzyskie i jakoś nie miałam kiedy usiąść do kompa.Ale obiecuję nadrobić ![]() tylko nie wiem kiedyZaraz wkleję moją relację ślubną ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- RELACJA ![]() Wstałam o 7 rano (chciałam się na spokojnie wykąpać), a już w domu ruch. Szybkie śniadanko i do fryzjerki - mimo, że próbna wyszła fatalna, to tą właściwą zrobiła mi idealną Potem godzina czekania - ten czas w razie czego, co na szczęscie się nie przydał. Ok. 14:15 zaczęliśmy ubieranie, o 14:45 byli już fotografowie i zrobili zdjęcia z wpinania welonu itp. O 15 był Mąż z rodzicami. taaaki przystojny i elegancki, że aaaahhh Potem były podziękowania dla rodziców, bukiety przepiękne zrobili w kwiaciarni. Rodzice oczywiście się wzruszyli. no i znów chwila wolnego - jedyna chwila stresu ślubnego. W końcu koło 15:30 wyjechaliśmy do Kościoła i tu cały stres minął dzięki naszemu szoferowi - auto rewelacyjne, jechaliśmy jak na tronie, dodatkowo muzyczka, klaksony, syreny i ludzie aż nam zdjęcia robili jak tak jechaliśmy. Przy podjeździe pod Kościół jeszcze kierowca odpalił świece dymne - różówe i w takim "ubranku" podjechaliśmy. Przed Mszą jeszcze kilka zdjęć przy aucie i do Kościoła. pierwsze co zobaczyłam, to b. dużo ludzi. Msza św.: zespół zaczął grać i przy refrenie weszliśmy (kolana jak z galarety przez pierwsze metry)... wszyscy wstali... rozpoczęła się Msza św. czytanie czytała nasza świadkowa, Ewangelię specjalnie dla nas wybrał Proboszcz. Kazanie było długie, ale b. mądre. potem przysięga - oboje z bananem na twarzy: Ja Bartłomiej/Karolina, biorę Ciebie Karolino/Bartłomieju Msza toczyła się już dalej normalnym torem, na koniec, przed błogosławieństwm proboszcz podziękował nam obojgu, a bardziej B. za udział w życiu parafii i w ogóle. W zakrystii było wesoło, przyszedł jeszcze inny nasz znajomy ksiądz. No i wyszliśmy z Kościoła jako państwo L. wychodzimy, a tam wszyscy stoją i patrzą, więc B. mówi: cześć, co u Was? (u nas na rynku akurat był m.in. ich zlot). Dojechaliśmy do restauracji i tam nasz dj powitał nas grając na dudach wielkopolskich . Zjedliśmy chleb i sól i weszliśmy do sali. Pięknie udekorowane było kremowymi tulipnami. Stłukliśmy kieliszki od szmpana (śmiechowo było je wypić na tej wstążeczce z racji róznicy wzrostu) i zasiedliśmy do obiadku. Wszystko pyszne i pięknie podane. Potem pierwsze "sto lat" i "gorzko" i I taniec. Tańczyliśmy do piosenki "będziesz moją panią" Grechuty, w wykonaniu Turała. Wyszło pięknie
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-05-09 o 10:29 |
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Bambus jeszcze raz gratuluje!!! Uwielbiam czytac Twoja relacje ![]() Sweetie no prosze Cie jakie 4 osoby toz to nawet na 1 nie starczy masz super figure Ze mnie chudzielec wiec poki co nie oddaje ani nie biore kg Dobrze mi tak |
|
|
|
#4899 | ||
|
Zakorzenienie
|
bidulka
![]() to prawda ![]() Cytat:
Cytat:
a tak to np. wczoraj daliśmy 3, w sob 1, dziś też 1
|
||
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
My tylko pierwszego dnia rozdawania dalismy 6 zaproszen, a tak to po 1/2
Ale zostala nam praktycznie rodzina z mojej miejscowosci, wiec moze za jednym razem sie rozda reszte zaproszen
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
mam nadzieje, ze w tym tygodniu juz to zalatwimy
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale dziwnie się czyta o sprawach ślubnych, jak się jest już po
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Tzn. niczego nie żałuję, nic bym nie zmieniła i nie chciała raz jeszcze
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps: bambuś - przepiękna relacja!! ![]()
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie wiem co pisać:P
Nie no... ciężko mi radzić z pozycji osoby, która denerwowała się tylko 15 minut między błogosławieństwem a wyjazdem do Kościoła
|
#4911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Bambuś gratulacje
zazdraszczam ![]() Yh idzie jak po grudzie, a obrona zaplanowana na 21 czerwca ![]() O ja licencjacką miałam na 90 stron i nie chcieli mi przyjąć, bo rzekomo za długa a teraz nie wiem czy do tych 90 dobije w ogóle
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękny mieliście Dzień ![]() Gratulacje i oby tak dalej pięknie w życiu Wam się układało wszystko
|
|
#4915 | |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE] Miałam tydzień wyjęty z życiorysu tzn. po ślubie wyjechaliśmy na kilka dni, potem sprawy mieszkaniowo-poprawinowo-towarzyskie i jakoś nie miałam kiedy usiąść do kompa.Ale obiecuję nadrobić ![]() tylko nie wiem kiedyZaraz wkleję moją relację ślubną ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- RELACJA ![]() Wstałam o 7 rano (chciałam się na spokojnie wykąpać), a już w domu ruch. Szybkie śniadanko i do fryzjerki - mimo, że próbna wyszła fatalna, to tą właściwą zrobiła mi idealną Potem godzina czekania - ten czas w razie czego, co na szczęscie się nie przydał. Ok. 14:15 zaczęliśmy ubieranie, o 14:45 byli już fotografowie i zrobili zdjęcia z wpinania welonu itp. O 15 był Mąż z rodzicami. taaaki przystojny i elegancki, że aaaahhh Potem były podziękowania dla rodziców, bukiety przepiękne zrobili w kwiaciarni. Rodzice oczywiście się wzruszyli. no i znów chwila wolnego - jedyna chwila stresu ślubnego. W końcu koło 15:30 wyjechaliśmy do Kościoła i tu cały stres minął dzięki naszemu szoferowi - auto rewelacyjne, jechaliśmy jak na tronie, dodatkowo muzyczka, klaksony, syreny i ludzie aż nam zdjęcia robili jak tak jechaliśmy. Przy podjeździe pod Kościół jeszcze kierowca odpalił świece dymne - różówe i w takim "ubranku" podjechaliśmy. Przed Mszą jeszcze kilka zdjęć przy aucie i do Kościoła. pierwsze co zobaczyłam, to b. dużo ludzi. Msza św.: zespół zaczął grać i przy refrenie weszliśmy (kolana jak z galarety przez pierwsze metry)... wszyscy wstali... rozpoczęła się Msza św. czytanie czytała nasza świadkowa, Ewangelię specjalnie dla nas wybrał Proboszcz. Kazanie było długie, ale b. mądre. potem przysięga - oboje z bananem na twarzy: Ja Bartłomiej/Karolina, biorę Ciebie Karolino/Bartłomieju Msza toczyła się już dalej normalnym torem, na koniec, przed błogosławieństwm proboszcz podziękował nam obojgu, a bardziej B. za udział w życiu parafii i w ogóle. W zakrystii było wesoło, przyszedł jeszcze inny nasz znajomy ksiądz. No i wyszliśmy z Kościoła jako państwo L. wychodzimy, a tam wszyscy stoją i patrzą, więc B. mówi: cześć, co u Was? (u nas na rynku akurat był m.in. ich zlot). Dojechaliśmy do restauracji i tam nasz dj powitał nas grając na dudach wielkopolskich . Zjedliśmy chleb i sól i weszliśmy do sali. Pięknie udekorowane było kremowymi tulipnami. Stłukliśmy kieliszki od szmpana (śmiechowo było je wypić na tej wstążeczce z racji róznicy wzrostu) i zasiedliśmy do obiadku. Wszystko pyszne i pięknie podane. Potem pierwsze "sto lat" i "gorzko" i I taniec. Tańczyliśmy do piosenki "będziesz moją panią" Grechuty, w wykonaniu Turała. Wyszło pięknie Gratulacje! Micia - ja mam jeden ząb mądrości.. jaka mądrość takie zęby ![]() Ardilka - pytałaś o zaproszenia? Nam w pierwszym dniu rozdawania poszło około 30 sztuk. Pospinaliśmy się i wyjechaliśmy rano a wróciliśmy w nocy. Odwiedziliśmy około 10 domów, trochę zostawiliśmy jeszcze do rozdania (jak kogoś nie było) i do przekazania. Później już tak stopniowo rozdawaliśmy i teraz mamy jeszcze kilka sztuk tylko tak czekamy bo to kogoś nie ma, to szpital i tak jeszcze definitywnie nie skończyliśmy. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Biedna promotorka
|
|
#4916 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że to nie do mnie miało być ![]() Cytat:
Cytat:
nikt nie chciał tego sprawdzić..Piękna relacja, ![]() Cytat:
![]() ____________ Hello Jedziemy zaraz gdzieś do optyka szukać nowych okularów dla męża a potem ja do pracy. Także miłego dnia, popołudnia, wieczora, bo pewnie nie będę miała czasu i możliwości zajrzeć już dziś na wizaż.
|
||||
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj jedziemy odebrać zdjęcia
|
#4918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4919 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Rock, cudowny makijaz
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wzruszylam sie. Super relacja.Jeszcze raz Wszystkiego dobrego Wogole to Dzien Dobry ![]() Wczoraj bylismy na poszukiwaniach slubnego garnituru dla TZ. Znalezlismy jeden, w kolorze czekoladowym, w ktorym TZ wygladal tak - ![]() Nie kupilismy jeszcze, zeby rozejrzec sie w innych miejscach, ale chyba nic juz tego nie przebije. Powiedzcie mi tylko, czy do takiego czekoladowego koloru pasuje biala koszula????? I buty wtedy jakie? Bo czarne jakos sie gryza
|
|
|
#4920 | |||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Roougee;26741685]Witajcie! Nie nadrabiam, nie chce mi się
![]() Było cudownie, wspaniale itp Wszyscy zadowoleni, przed samym ślubem była nerwówka i kłótnie, ale suma sumarum ślub i wesele się udało E]![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
laadnie Cytat:
Cytat:
gratuluje nowym Zonkom
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

trzymam kciuki za wybór tytłu

co o tym myslicie?
choć makijażystka powiedziała, że moje rzesy są super
?
alez tam pieknie brzmią organy...

. Zjedliśmy chleb i sól i weszliśmy do sali. Pięknie udekorowane było kremowymi tulipnami. Stłukliśmy kieliszki od szmpana (śmiechowo było je wypić na tej wstążeczce z racji róznicy wzrostu) i zasiedliśmy do obiadku. Wszystko pyszne i pięknie podane. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)