|
|
#511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - część XI
dzień dobry
ładny dzień się zapowiada
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() kurcze chciałam pracować dużo e maju ale wychodzi na to że pracuję codziennie miałam wolny wtorek ale juz nei mam
|
|
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Cześć.
Wróciłam wczoraj z Zakopanego. Super było. Co prawda pogoda taka sobie ale Ludzie po prostu super. Bardzo dużo dał mi ten wyjazd. Sporo rzeczy poukładał mi w głowie. E milka nie robiłam, bo szczerze się przyznam, że jak to wszystko zwaliło mi się na głowę to już mi się zwyczajnie w świecie odechciało. A co to za zamówienie, o którym piszesz? Muszę jeszcze dziś pojechać na chwilkę na Uczelnię a później pranie, pakowanie i w środę do Rodziców...
|
|
|
|
#514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zamowienie 'sowkowe' jest w klubie-sa tam zegarki, naszyjniki itp. Zagladnij sobie |
|
|
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
Może to wygląda, że ja tam uciekam i pewnie tak trochę jest. Ale muszę napisać magisterkę. A niestety jak będę siedziała tutaj sama to nie dam rady za nic w świecie... Także musiałam wybrać coś ważniejszego. Ale każdy wtorek po południu i środę do południa jestem tutaj (znaczy się w Krakowie).
|
|
|
|
#516 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Melka,
A co powiesz na kupono naszgo podkładu tutaj? http://allegro.pl/revlon-custom-crea...584652576.html lub http://allegro.pl/revlon-custom-crea...600243341.html albo http://allegro.pl/gk-revlon-custom-c...576387157.html Chyba bym wolała u drugiego sprzedawcy Wtedy na Paatal nie musiałabym zamawiać ![]() Wracam do łóżka, jestem umrzykiem po koszu :< Kaszel, katar, ból gardła i łzawiące oczy.
Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-05-09 o 09:20 |
|
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
ecrulo też rano miałam jakiś dziwny atak kataru i kaszlu, teraz myslę że to z nerwów
|
|
|
|
#518 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W domu nie wypadało też płakać... nie chciałam pokazać rodzinie, że cierpię niemiłosiernie, żeby ich nie martwić ![]() Także głowa do góry, moim zdaniem podjęłaś dobrą decyzję. Teraz tylko skup się na pracy a czas sam będzie sobie płynął przynosząc Ci ulgę Malla z Tatr nie wróciła!
|
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadam na szybko napisać Wam tylko, że proszę Was już o przelewy za sówkowe zamówienie. chcę to jutro zamówić
!
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Granatowo dziękuję... Mam nadzieję, że jakoś to się wszystko poukłada. W końcu na pewno miało to jakiś wyższy cel
|
|
|
|
#522 |
|
|
MyLastHope,
Jak Twoje zamówienie z doz? Bo ja zamówiłam wczoraj pod wieczór a dzisiaj mail, że doszło
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak stypendium będzie na koncie ![]() Granatowo - wróciła chyba, na fb zdjęcią są nowe z Tatr
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#524 |
|
Copyraptor
|
http://wyborcza.pl/1,87648,9558172,P..._fryzjera.html
![]() Ale ja właśnie zadzwoniłam się umówić do salonu którego ofertę kupiłam, i na szczęście były terminy
|
|
|
|
#525 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
O rugby ![]() Dzie? ![]() Wróciłam Fotki na NK (z mordą) i FB (bez mordy).Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
3. Przyjdzie, tylko czasu nie mam Lepiej przy piwie ![]() To możliwe, mój wieczny kaszel też może mieć podłoże nerwowe, skoro badania niczego nie wykazują...
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo pozostałość po przebytej chorobieMialam taki okres, ze kaszlalam, latalam po lekarzach, laryngologach, przeswietleniach, wymazach i nic Jak dostałam zyrtec i buderhin do nosa to przeszlo Co ciekawe teraz niczego nie potrzebuję
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#527 |
|
Konto usunięte
|
ecrulo denerwuję się moimi studiami podyplomowymi (egzaminem końcowym, zadaniem, sporządzeniem pracy zaliczeniowej) i praktyką na którą już wpłaciłam bo kazali, jakoś czarno widzę to rzeczoznawstwo
nie czuję się w tym dobrze, ale to może z racji tego że to dopiero początek....buuu.....buuu uu
|
|
|
|
#528 |
|
Copyraptor
|
Malla, w realu
mają teraz śmieszne opakowania, wcześniej to było jakoś bardziej profesjonalnie wyglądające
|
|
|
|
#529 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Rok temu miałam zapalenie płuc. Cytat:
|
|
|
#530 |
|
Copyraptor
|
No co ty, kupowałabym coś w wirtualu bez waszej aprobaty? Nie robię takich numerów, boję się kontroli Wydziału Do Spraw Zamówień
|
|
|
|
#531 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() Melka, Trust- wy te perfumy rozumiem kupujecie na perfumeryjnym tak? czyli czatujecie czy się uda dopaść czy nie? bo ja też mam ochotę na jakieś nowe zapachy i chętnie bym coś kupiła, ale tych wątków typu sigma w ogóle nie ogarniam. Hula a Ty w ogóle weźmiesz się za tą lempicką czy dajemy sobie siana? bo tak jak i costal niepotrzebnie wisi w klubie Cytat:
Cytat:
Ale Ecrulo dobrze że stroisz na staży Cytat:
![]() widoku zazdroszczę bo nam się nie udało tak lało i mgła była ![]() Cytat:
Cytat:
1. to tylko je podetnij na prosto i więcej nie ruszaj, ta długość jest super 2. piwo+ ploty= brzmi super tylko kiedy?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#532 |
|
|
Melka,
To otwierać w klubie? Stypendium pewnie niedługo będzie. Chcialaby któraś coś stąd? http://moda.allegro.pl/listing.php/user?us_id=160161 Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-05-09 o 12:16 |
|
|
|
#533 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - a jutro możesz? Jest wątek w Klubie.
|
|
#534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj ja dostałam zgodę na pierwszą rozbiórkę, zamówiłam atomizery z dziewczyną z Krakowa i kliknęłam flaszkę MP Diora ![]() Teraz tylko z trust się umówię, kiedy mogę założyć wątek rozbiórkowy, bo w sumie już nic nie stoi na przeszkodzie i mogę nawet zaraz Ja Lolity narazie nie planuję, bo kupiłam 20ml przed Świętami, nie mogłam się jej doczekać Cytat:
![]() gg, czekać na Ciebie ? Dasz radę zwąchać dzisiaj i być wieczorem ? Cytat:
|
|||
|
|
|
#537 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#538 |
|
Copyraptor
|
Ja na bliskie idę jednak tylko na wykład, bo mi się inaczej nakładało na eksperymentalną reklamy...ale chciałam iść na zaburzenia lękowe i lęk społeczny, a tam jest więcej chętnych niż studentów, kurde
I si, si, 5ects, nie mam bladego pojęcia skąd mi się 20 wzięło |
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
widziałam, chyba mogę, ale jeszcze nie wiem, bo muszę się ustawić z właścicielem mieszkania i nie wiem czy nie padnie na jutro, ale się okaże
Cytat:
Cytat:
nie dam rady zwąchać, ale jeśli to kilka ml i za małą kasę to wezmę w ciemno ile to wyjdzie?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jak tylko zalożę wątek - musiałybyście się wpisać, bo tam jest naprawdę tempo. Bardzo mi zależy, żeby założyć go jak najszybciej, bo musialam wyłożyć 263 zł na flaszkę plus 91 zł na atomy. Jeśli brałabyś w ciemno to zakładam wątek zaraz, jesli mialybycie z trust czas, a jesli chcesz powąchać to poczekam do wieczora.cena ml wynosi 2,69 plus atomizer ( o pojemności 5 ml - 1,77) więc np za 5 ml MP - 15,22 zł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

ładny dzień się zapowiada

miałam wolny wtorek ale juz nei mam

Ale jak stypendium będzie na koncie 

Lepiej przy piwie