Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 15:42   #991
pestka78
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Trzymajcie kciuki Dziewczęta..... Zaraz jade....ale sie boje.....
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:42   #992
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
nikt się nawet nie odważyłby Cię krytykować, a na pewno nie ja znam Twoje możliwości dyskusji, zresztą jakbyś mnie miała potem śledzić po wątkach to dziękuje hahah
no właśnie z cotynato nikt teraz nie będzie zadzierał.

Cytat:
ja mam jutro badanie - tak jak natka i Kasia
o, nie pamiętalam/nie wiedzialam
ja w sobotę - drugie z trzech więc dzidzius MUSI się ujawnić
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:43   #993
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
proszę mi tu filipka nie krytykować
to mój typ , chociaż też niestety popularne imie.

W ogóle jakoś mało imion męskich mi się podoba
Ale Cotka mi się Filip bardzo podoba, no ale właśnie tez jest w czołówce popularności hihi I faktem jest, że fajnych imion męskich jest bardzo maluuutko
Stary 2011-05-09, 15:44   #994
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Aga a nie pamiętasz o prawach autorskich? skąd Ty wlaściwie jestes?
no wiedziałam! Wiedziałam, że kiedyś ten moment nastąpi, że pociagniesz mnie za prawa autorskie (nawet gdzieś pisałam o tym)!!
a tak właściwie - to mieszkam 20 km od Kalisza
to Twoje małe to wstydliwe, że się jeszcze chowa - coś czuję, że będzie dziewczynka

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-09 o 15:46
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:46   #995
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Stary 2011-05-09, 15:46   #996
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Aiszka, Tymon mi się podoba, mam chrześniaka o tym imieniu, pewnie dlatego
Najlepsza była akcja, jak nasz dziadek zapytał jak jego pierwszy prawnuk będzie miał na imię. A że dziadek nie dosłyszy, to wyszło mu, że Demon Wyobraźcie sobie jego bulwers
dziadek pewnie prawie zawału dostał. Tata mojego TŻ za to mówi ciągle "Tymotek", więc nie wiem co gorsze
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:47   #997
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
nikt się nawet nie odważyłby Cię krytykować, a na pewno nie ja znam Twoje możliwości dyskusji, zresztą jakbyś mnie miała potem śledzić po wątkach to dziękuje hahah a tak na serio - każdy wybiera imie jakie mu się podoba, e tam czy popularne czy nie
i oczywiście gratuluję usłyszenia serducha!

ja mam jutro badanie - tak jak natka i Kasia
Ejj hahaha
Już Cię śledzę Aga ( zorientowałam się że piszę Aga bo mi tak szybciej, daj znac jak ci przeszkadza) , nie widzisz, chodzę po tym wątku za tobą od 4 czy 5 części

Dawa ten ogródek nawet jak pada. O ile blisko do domu. Jutro nie będzie padało to wtedy na spokojnie skorzystam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:47   #998
agnieszka 0605
Zakorzenienie

pestka - ogromne kciuki

Stary 2011-05-09, 15:47   #999
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bój się i wracaj szybko zdawać relację, wklejać zdjęcia i opowiadać

Wymianka.
Stary 2011-05-09, 15:49   #1000
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Ejj hahaha
Już Cię śledzę Aga ( zorientowałam się że piszę Aga bo mi tak szybciej, daj znac jak ci przeszkadza) , nie widzisz, chodzę po tym wątku za tobą od 4 czy 5 części
o nie.....!! Ja się boję!!!!

Stary 2011-05-09, 15:49   #1001
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
To

Ostatnio mieliśmy ubaw, bo na imprezie chyba głównym tematem był wybór imienia dla naszego dziecka Rozwaliła mnie propozycja Otokar
My z mężem to już nie powinniśmy myśleć na ten temat, bo coraz gorsze propozycje nam do głowy przychodzą. Nawet Henryka i Stefana rozważaliśmy A mąż Leona
a mi sie podoba tez Leon..hihiihi
Mojej kolezanki mały sie tak nazywa...
A drugiego nazwala Aron tylko ze pisownia z dwoma A tak: Aaron...

U nas tez problem w sumie z meskimi imionami...
Duzo mi sie podoba ale zadne do mnie nie przemawia...
Polskie odpada bo dzidziol bedzie mial włoskie nazwisko..
Włoskie tez mi sie za bardzo nie podobaja...
Musze znalezc jakies takie proste , krótkie i na temat

Cytat:
kciukaski zacisniete...

Stary 2011-05-09, 15:50   #1002
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Witajcie.
Piszę tutaj, ponieważ ku pamięci jestem zapisana do listy jako Aniołkowa Mama. Od kilku dziewczyn otrzymałam wtedy po tych traumatycznych przeżyciach wiadomości prywatne pełne ciepłych słów. Chciałam poinformować, że ponownie się udało Chociaż nie było to aż tak planowane. Jestem w 5 tygodniu U lekarza jeszcze nie byłam... Wolę poczekać jeszcze ze 2 tygodnie, chcę podczas wizyty widzieć serduszko - wtedy się uspokoję, bo mimo wszystko jestem przerażona i boję się bardzo, ale to chyba normalne.
Widzę, że wątek leci jak burza a większość z Was zna już płeć dziecka
Życzę wszystkiego dobrego!
Pozdrawiam.
ale sie cieszę
trzymam kciuki z całego serducha, oby było wszystko ok

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, nie było mnie tylko 2 dni, a Wy nasmarowałyście 10 stron :P narazie nie chce mi się nadrabiać
Byłam na tych targach mother and baby i musze Wam powiedzieć, ,że rewelacja Było super, całe 2 dni łaziłam po stoiskach, dowiadywałam się nowych rzeczy, chodziłam na wykłady prowadzone przez psychologów o tematyce dziecięcej, naprawdę dowiedziałam się mnóstwo mnóstwo rzeczy. Upewniłam się jaki chce wózek. Dostaliśmy butelki avent i smoczek też avent. Mój tż wygrał kredki I co najważniejsze, zrobiono mi darmowo usg 4d Ale płci dalej nie można określić
zazdroszcze bardzo tych targów gdyby nie to ze musiałam być w szkole namawiałabym tż'ta żeby pojechać, no ale niestety.
Dziewczyny dzisiaj właśnie napatovzyłam się w gazecie na info w że następne takie targo w Warszawie są 11-12 czerwca, a potem we Wrocławiu 20-21 sierpnia

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

Moja teściowa też ma nie lepszy gust.. sam mąż nie chce jej mówić co będzie żeby chociaż ciuszków jeszcze nie kupowała, bylismy wczoraj u niej z wizytą.. interesowało ją tylko ile przytyłam i czy będzie chłopak, bo dziewczyna nie może być... a i jeszcze że na 100% będzie duże dziecko bo mój mąż ważył ponad 4kg, tylko ona chyba nie widzi że ja mam 160cm wzrostu , a mąż 174cm, więc nie duzi jesteśmy a i ja byłam maluteńka jak się urodziłam coś koło 3kg.
Ona wie lepiej i koniec.
Wogóle narzeka że pieniędzy nie ma, nic nigdy od niej nie odstaliśmy, a ciuchy chce kupować tylko dla chłopaka ! Po co sie pytam? Jak nie ma pieniędzy ? Aj bo się zezłoszczę koniec tematu.
Ja o tym co moja teściowa kupi nawet nie chce myśleć już widzę jakąś "piękną" sukenusie różowa z falbankami
i do kasy też tak samo mówi, ze wiecznie nie ma. To tkai typ człowieka który lubi narzekac na kase i już.
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Musi być

Wiecie co odkryłam? Też mi coś już wycieka z piersi Miałam ciemny biustonosz wczoraj i odkryłam białe plamki na nim, takie zaschnięte coś
mi tez takie białe mam w sutkach musze to gąbką wymywac sobie

szkoda że ta glukoza dalej podwyższona ja pójde chyba w sobote robić pierwszą glukoze, aż się boje co wyjdzie

a zakupy superanckie

Cytat:
Napisane przez cheakyrockchick Pokaż wiadomość
no ja tak myslalam zeby moze 500 mu dac albo cos kupic ale zostalismy poinformowani ze chrzestna daje 1000 i my nie mozemy byc gorsi (tak mowi tesc). a my tez bedziemy miec spore wydatki, wyjazd do polski, potem rodzinka do nas przyjezdza, no i wiadomo na wozek dla dziecka trzeba bedzie wydac, lozeczko i inne potrzebne rzeczy. co z tego ze pracujemy w uk. kokosow tu sie juz nie zarabia.
Dajcie tyle na ile Was stać i już strasznie mnie denerwuje takie gadanie ze nie wypada, ze gorsi bo mniej dacie niech się teść w łepetynke stuknie. Brat i bratowa tż'ta idą na komunie i dają 100 zł bo po prostu na tyle ich stać i już, koniec kropka nich ich przecież za to z rodziny nie wyrzuci.

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Donoszę, że w biedronce są 3paki body w różnych rozmiarach i kolorach za 14.99 zł. Macałam- bawełna taka miła w dotyku, powinny się dobrze nosić i prać
dziękujemy za donos

Bianeczka, tragedia w głowie mi się nie mieści z tym zusem

Agnieszka, ale miałaś dzionek wczoraj podziwiam że chciało Ci sie jeszcze u dziadka siedzieć, ja bym pewnie wymiękła i została w domu.

pestka78

uff, nadrobione, normalnie klawiatura aż czerwona jest

ja dziś po pracy podjechałam do hurtowni zabawek i kupiłam takiego misiaka z pozytywką przystawiam niuni do brzusia, chyba jej się melodyjka podoba, bo kopie potem będzie miała misiaka do łóżeczka. Ten mision to taka kuleczka, normalnie sama tak niedługo będe wyglądać i mówie na misiaka miś kuleczka tak go ochrzciłam, a co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0216.jpg (104,5 KB, 25 załadowań)
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:54   #1003
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle dziewczyny, które nie mają jeszcze brzuszków - dzisiaj mojemu gienkowi marudziłam, że mi brzuszek jeszcze nie rośnie (jestem w 17 tygodniu), a on powiedział, że szczupłe dziewczyny nie mają prawie wcale brzuszka do ok 23/24 tygodnia ciąży I że to nic niepokojącego.
jeju Kochana nawet nie wiesz jak mnie w tej chwili pocieszyłaś bo ja się caly czas zamartwiam tym, choć udaję sama przed sobą że nie

A mi się mnóstwo męskich imion podoba! Naprawdę, mogłabym mieć kilkunastu synów. A dla ewentualnej córki nic nie potrafię znaleźć
to ja mam odwrotnie zupełnie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Ale Cotka mi się Filip bardzo podoba, no ale właśnie tez jest w czołówce popularności hihi I faktem jest, że fajnych imion męskich jest bardzo maluuutko
no wlaśnie, własnie tak mysle dokładnie
Stary 2011-05-09, 15:56   #1004
acelinka
Zakorzenienie

idę robić obiadek bo już godzine temu miałam się za to wziąć
Stary 2011-05-09, 15:57   #1005
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
a tak właściwie - to mieszkam 20 km od Kalisza
to Twoje małe to wstydliwe, że się jeszcze chowa - coś czuję, że będzie dziewczynka
a kiedy przenosisz się do lublina? i nie czaruj mnie dziewczynką - nie moge się nastawić a nie wiem czy wstydliwe czy po prostu malo mam usg - tylko 3 razy podczas ciąży.
Stary 2011-05-09, 16:03   #1006
cotynato
Zakorzenienie

Oj kciulec zazdroszczę tych butelek a... ( no , tej dobrej firmy ) , smoczka i darmowego 4d a masz zdjęcie albo płytkę , pokazałabyś

Ja na 4d chyba znowu pójdę 27.05 bo tż się uparł ale trochę się boję czy to nie jest bardziej szkodliwe niż zwykłe ... No nic popytam ginkę i się okaże

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
a kiedy przenosisz się do lublina? i nie czaruj mnie dziewczynką - nie moge się nastawić a nie wiem czy wstydliwe czy po prostu malo mam usg - tylko 3 razy podczas ciąży.
Kurde, z jednej strony zazdroszczę ponieważ jeżeli faktycznie usg szkodliwe to bardzo chronisz swojego maluszka. A z drugiej ja mam 6- z czego jedno z pogotowia, ale mam wrażenie że gdyby nie każde z nich to bym po ścianach chodziła no, poza tym z pogotowia bo tam to siła wyższa i gdybym nie musiała to by się obeszło.
Ale fajna ta maszyna do słuchania serduszka bo tak wyraźnie słychać

Wymianka.
Stary 2011-05-09, 16:03   #1007
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj kciulec zazdroszczę tych butelek a... ( no , tej dobrej firmy ) , smoczka i darmowego 4d a masz zdjęcie albo płytkę , pokazałabyś

Ja na 4d chyba znowu pójdę 27.05 bo tż się uparł ale trochę się boję czy to nie jest bardziej szkodliwe niż zwykłe ... No nic popytam ginkę i się okaże
Kochana jesteście z Wrocławia to moze dacie rade się wybrac na te targi z tym że 20 sieprnia to możemy być już jedną nogą na porodówce i nie w głowie nam będą takie wycieczki
Stary 2011-05-09, 16:04   #1008
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
pomyliłam się, usnął mi w pięć minut. Ale ze mnie matka - za grosz wyczucia

a co Patiisia nie masz jeszcze ząbków? a tak serio to dzięki, mam nadzieję, że szybko wyjdą.

Kellysss z ząbkami zazdroszczę Tobie i Alankowi. Ale za chwilę powtórka z rozrywki

Aga bo się zarumienię

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

a Ty lullaby co tak pędzisz z postami, hę?
Heh, a jakos tak dzisiaj mi sie nie chcialo prackowac i postanowilam troche z wami pobyc nadrabiaj kochana, nadrabiaj, pamietaj ze nick zobowiazuje

Cytat:
aaa lullaby co do sikania (pasjonujący temat) - ja też chodze co pół godziny a wcale nie piję jakoś dużo. Ale myslę że to dlatego ze dzidzius jest bardzo nisko połozony i leży na pęcherzu. Konrad byl umiejscowiony wysoko i wcale nie musiałam biegac częsciej niż zwykle

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

mucka jak sie podzielisz serniczkiem to nikt Cie nie wygoni
Ci powiem ze dla mnie to jest masakrycznie pasjonujacy temat, praktycznie caly czas

Cytat:
Aaaa wiecie, widać mi już trochę brzuszek tralalaal

I właśnie się kłócę z babą na allegro, wytoczyła mi spór, ponieważ sukienka miała być zary a jest trf z metki
Nie wierze..powaznie?

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
Dziękuje za tak ciepłe przyjęcie, postaramy się w miarę możliwości udzielać o ile tylko czas na to pozwoli, w piątek miałam wizytę i usg ale nasza dzidzia jakaś nieskora jest do ujawnienia czy jest chłopcem czy dziewczynką, wolała założyć sobie "nóżkę na nóżkę" i nam nią pokiwać
Witamy serdecznie napewno masz 50% szans ze bedzie chlopiec albo dziewczynka

Cytat:
Trzymamy mocno!
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:07   #1009
martunia_199
Zakorzenienie

A my będziemy mieli Hankę Majkę albo Zuźkę - też mega popularne ostatnio imiona ale co tam

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:09   #1010
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Z tego co wiem, toxo przenoszą jedynie ssaki i ptaki, a z rybą to chodzi raczej o listerię
Kurcze może być i tak, musze o tym poczytac

cheakyrockchick zrób sobie toxoplazmozę, to bardzo ważne jest.

Widzę że imiona wróciły na tapetę, ja tak sobie myślę może Marta/Aleksander?? Jeszcze z mężem nie konsultowałam bo on oczywiście myśli że to się powinno po porodzie wybrać

pestka78 mocno zaciśnięte

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:09   #1011
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Kochana jesteście z Wrocławia to moze dacie rade się wybrac na te targi z tym że 20 sieprnia to możemy być już jedną nogą na porodówce i nie w głowie nam będą takie wycieczki
To ja nic nie wiem. A skąd wiecie gdzie, co jak i kiedy ?
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Nie wierze..powaznie?
No niestety. Ja to już kiedyś mówiłam, mogę książkę napisać o tym co mnie na allegro spotyka. Teraz ta Pani która sama nie wie o co chodzi. Pierw pisze, że nie wie w ogóle co ja jej wysyłam, miała być zara a ja wysyłam jej jakieś trf collection, później jak już ją oświeciło ( i trochę jej nagadałam przez tel) to ona wie co to i w sumie to metka wygląda na doszywaną ( ta, nie mam co robić ) a później przesłała mi zdjęcia metek swoich ciuchów, bo przecież metka zary ma wyglądać tak i koniec kropka. Załamałam się i proszę o zaparzenie mi meliski

Wymianka.
Stary 2011-05-09, 16:10   #1012
lullaby_ml
Zakorzenienie

I trzymac kciuki bo licytuje bluzuś
Stary 2011-05-09, 16:11   #1013
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
muszę sie pochwalić zamówiliśmy wózeczek mikado aston kolor o taki jutro może już dotrze do mnie do domku, materacyk przyszedł czekam na łóżeczko
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Od gina dostałam.
Dokładnie lek nazywa się Cyclo3Fort, a drugi to Kalipoz czyli potas. Liczę na jakąkolwiek poprawę, bo czasami aż się boję coś wziąć do ręki, bo mam chwile, że brakuje mi wyczucia i rzeczy mi wypadają po prostu
To czekam w takim razie na wizytę , nie ma co, przemęczę się, ruszam się dziś dużo to mi troche lepiej, ale boję się już nocy
Też mam tak z ręką, że boję się wziąć coś cieższego w jedną łapkę bo upuszczę

Cytat:
Małgosiu, współczuję samopoczucia i bólu prawie wszystkiego Na pocieszenie wklejam coś o żółtych lakierach - http://klublakierowy.blogspot.com/search/label/żółte Ten Essence, który kupiłam nie podoba mi się za bardzo, spróbuję go jeszcze na stopy. Jest dość gęsty, nakłada się jak typowy pastel, 3 warstwy do pełnego krycia, nie polecam szczególnie, efekt taki sobie, a namęczyłam się z nim

Jutro polecę na pocieszenie sobie kupię o ile zostanie mi coś jak zapłacę ZUS, zgorza i zdzierstwo ehh wykńczy mnie to ...
Też nie przepadam za pastelami, bo jedna warstwa do du..y a czasem dwie lub trzy wyglądają topornie.
Teraz mam miętowy na paznokciach niby metaliczny ale dwie warstwy wcale dobrze nie pokryły

Skusiłas się wkońcu na ogródek ??
Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
cheakyrockchick powiem ci ze obecnymi "kosztami" komunii jestem zszokowana! moja siostra szła jako gość (dalsza rodzina) i dali 300zl bo wszyscy tyle dawali, a mąż jako informatyk pomagał znajomej wybrać komputer na komunię i tamta chciała taki kupić za 2 tys ( ona jest chrzestną i z chrzestnym się złożyli) po prostu szok! teraz to nie jest komunia jako duchowe przeżycie tylko kto ile da i oczywiście jak najwięcej! ja dostałam z cenniejszych rzeczy to od chrzestnej encyklopedię, od chrzestnego medalik, od rodziny biblię, bombonierki, czy drobne kwoty!
Ja już się kiedyś wypowiadałam na temat komunii, zgorza i tyle.
jestem na etapie szukania chrzestnych dla mojego niunia, i wcale nie patrze pod względem zamożności a akurat pod względem czy ten człowiek chociaż zajrzy czasem do dziecka ? Z głupią czekoladą ale zajrzy

Cytat:
Aaaa wiecie, widać mi już trochę brzuszek tralalaal

I właśnie się kłócę z babą na allegro, wytoczyła mi spór, ponieważ sukienka miała być zary a jest trf z metki
Ja teraz wiem że to to samo, ale nie wszyscy wiedzą wierz mi

Cytat:
Byłam dzisiaj u ginki na nfz. Mówi że wszystko cacy i słuchałam serduszko
Uczucie boskie, zazdroszczę ja czekam z utęsknieniem na czwartek

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:11   #1014
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
A my będziemy mieli Hankę Majkę albo Zuźkę - też mega popularne ostatnio imiona ale co tam
Maja bardzo ładne.
Mam nadzieję, że ten poród mnie nie zniechęci, ponieważ po Filipie czas na Jagodę Chyba, że mi się odwidzi

Małgosiu, ja rozumiem, ze można nie wiedzieć, ale jak ja jej tłumaczę, wysyłam linki a ona nagle stwierdza że już wie co to tylko, że to i tamto to przepraszam, ale nie będzie sobie ze mną tak pogrywała. Zaraz się okaże że nie dość ze śledzę wizażanki po wątkach to jeszcze w piwnicy mam szwalnię i szyję podrabiane sukienki i metki zary

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-09 o 16:12
Stary 2011-05-09, 16:13   #1015
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
To ja nic nie wiem. A skąd wiecie gdzie, co jak i kiedy ?

No niestety. Ja to już kiedyś mówiłam, mogę książkę napisać o tym co mnie na allegro spotyka. Teraz ta Pani która sama nie wie o co chodzi. Pierw pisze, że nie wie w ogóle co ja jej wysyłam, miała być zara a ja wysyłam jej jakieś trf collection, później jak już ją oświeciło ( i trochę jej nagadałam przez tel) to ona wie co to i w sumie to metka wygląda na doszywaną ( ta, nie mam co robić ) a później przesłała mi zdjęcia metek swoich ciuchów, bo przecież metka zary ma wyglądać tak i koniec kropka. Załamałam się i proszę o zaparzenie mi meliski

Juz Ci parze co za kobita, a ona nie wiedziala co to TRF? rozumiem ze wg niej na metce musi byc napisane "ZARA"???? powiedz jej ze mozesz jej doszyc jeszcze do tego Bershke, bedzie miala dwa w jednym
Stary 2011-05-09, 16:14   #1016
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Widzę że imiona wróciły na tapetę, ja tak sobie myślę może Marta/Aleksander?? Jeszcze z mężem nie konsultowałam bo on oczywiście myśli że to się powinno po porodzie wybrać

pestka78 mocno zaciśnięte
Też mi się Aleksander podoba, jeszcze Jaś, Staś , Szymek i oczywiście Filip
No to Twój mąż z moim mężem łapki sobie mogą podać w kwestii imion
Cytat:
I trzymac kciuki bo licytuje bluzuś
trzymamy trzymamy

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-05-09 o 16:16
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:16   #1017
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Ja do all podchodzę baaaardzo ostrożnie, też miałam starcie ze sprzedawca idiotą. Z tym doszywaniem metek to niestety często się słyszy

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:17   #1018
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Juz Ci parze co za kobita, a ona nie wiedziala co to TRF? rozumiem ze wg niej na metce musi byc napisane "ZARA"???? powiedz jej ze mozesz jej doszyc jeszcze do tego Bershke, bedzie miala dwa w jednym
"Zostałem oszukany! W opisie było napisane sukienka Zara natomiast dzisiaj dostałem sukienkę, która metkę ma jakiejś firmy TRF COLLECTION? Oczekuje zwrotu pieniędzy." Jak weszłam dzisiaj na internet po dniu na uczelni moim oczom ukazało się takie cudeńko właśnie Więc jak widać pierw nie wiedziała co to trf, później wie, ale ona zna inne metki.... chyba faktycznie powiem że odpruję jej metki z moich zar żeby sobie przyszyła jak musi mieć widoczne że to zara

Wymianka.
Stary 2011-05-09, 16:18   #1019
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
a ja słyszałam, że to Ty przeprowadzasz sie do Kalisza a kiedy miałaś ostatnie usg? w którym tyg?

Stary 2011-05-09, 16:18   #1020
lausanne
Wtajemniczenie

Magda ja w sumie z tym usg to się pogodzilam - w pierwszej ciąży nie bawiłam sie w wizaż, ciąża byla książkowa, więc nawet nie przypuszczałam ze inni chodzą częsciej. Ufałam mojemu ginkowi i bylam jak mi kazał - trzy razy. A teraz jestem dużo bardziej niespokojna, często się boję, były te krwawienia itd., ale za to juz się przyzwyczaiłam/nauczyłam że mój lekarz tak prowadzi ciążę, zresztą na kazdej wizycie słyszę serduszko i jakoś dotrwam na tych trzech usg. Ale pewnie jakbym zasmakowala usg częściej to bym się uzależniła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości