|
|
#3092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
. Ale znam to... Jak czegoś się bardzo mocno chce to ma się to raz, dwa :P.
|
|
|
|
|
#3093 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
więc u mnie to chwila moment ![]() oczywiście już nic nie kupię, mam teraz odwyk- do odwołania
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-05-09 o 17:34 |
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w poznańskiej Naturze w Pestce i straszna tam bieda
Prawie wszystko wykupione, pani niby coś dokładała, ale zajrzałam do koszyczka i mało tam miała Essence, więcej Kobo.Ale kupiłam błyszczyk SWM w kolorze Cotton Candy OstatniI tak btw to muszę kupić cień Sensique z limitki różowy do używania jako róż. Testowałam na łapce i w sklepie wyglądał średnio, a do tej pory się utrzymuje, chociaż myłam ręce i wygląda cudnie ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
fakt, czasami to się przydaje ooo to chyba wlasnie ten cień kupiłam przed chwilą też pomyślałam, że nadawałby się jako róż
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
10,99zł
Cytat:
Na wypryski dobry był korektor w sztyfcie![]()
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, Dziewuchy, sikam ze szczęścia na różowo!!!
Dostałam dziś mój upragniony AOH od naszej wizażowej Gabusi i jestem nim oczarowana Do wszystkiego była dołączona karteczka z uroczymi życzeniami dobrego użytkowania od Gabi Normalnie rozpłynęłam się jak masełko i szybko ewakuowałam się z poczty w obawie, że moje nogi zawiodą i ugną się pode mną na dobre![]() Gabuś, dziękuję Ci serdecznie za pomoc i dobre serduszko Chyba umarłabym z nadmiaru szczęścia gdybym jeszcze dostała ten żelowy linerek obiecany przez Fin ![]() Jaki z tego morał? Super jest mieć siostrę, a nawet dwie! Nikt tak Cię nie zrozumie jak siostra (choćby taka nie z jednych rodziców )
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to wiesz, niezależne będzie ode mnie, jak go zobaczę na swe własne oczyska i zmacam własnoręcznie to serce pęknie na drobniutkie kawałeczki (ale myśle, że pozbieram sie i nawet jako zombie umaluję się nim, bo takiej okazji nigdy bym nie przepuściła ) Wiem, jestem walnięta
|
|
|
|
|
#3100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co to za rękawiczki które tak zachwalacie
|
|
#3102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, jak potrafi to rozjaśnić dzionek (lub cały tydzień). Twoja szczęśliwa minka jest i moim szczęściem.Niech ci AOH służy dobrze i wiernie ![]() Rękawiczki bawełniane Essence, druga szafa, idealne na łapki posmarowane kremem/maską/olejami itp Mój hit łapkowy
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#3103 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki, a czy któraś z was mogłaby mi coś powiedzieć o linerku w pisaku i różu z essence? Bo poluję na ten żelowy, ale póki co marne szanse...
A wybieram się we wtorek/środę na essencowe zakupki i chciałabym wiedzieć, co powinnam mieć w swojej kosmetyczce póki co mam tego niewiele...ale wszystko przede mną
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
miałam te rękawiczki w rękach i odłozyłam a wy tu kusicie
![]() jest sens je kupowac jak mam 2 pary bawełnianych?
|
|
|
|
#3106 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Albo ten nowy Sensique z limitki, ale on jest znacznie delikatniejszy i bledszy. Jeśli chodzi o linery w pisaku, to odradzam ten z Sun Clubu, totalna porażka. Po kilku użyciach prawie nie zostawia kreski na oku, kwestia aplikacji też niezbyt ciekawa, końcówka jest miękka.
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A tych moich bawełnianych nie mogę aktualnie zlokalizować, więc pewnie kupie te z Essence kiedyś. Ostatnio je widziałam, ale nie wziełam jakoś.
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
ja w bawełnianych śpię zimą, bo mam płytko unaczynione ręcę czyli problem
|
|
|
|
#3110 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ten zwykły Eyeliner Pen to nie polecam. Kreska strasznie blaknie, a potem to już w zasadzie maluje na szaro. Zwykłą kredką już idzie głębszą czerń uzyskać. |
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam do Was Kochane takie pytanie
kupiłam liner z twardą końcówką i kreski wychodzą mi takie badziewne, że szkoda gadać... Czy ten pędzelek zachwalany z Essence nada się do zwykłego linera czy on jest tylko do takich żelowych? Chciałabym umieć malować śliczne i RÓWNE kreski :P
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że Essence wprowadzi do stałego asortymentu pędzel do pudru taki jak w limitce Moonlight Collection. Jest genialny, chyba mój największy kosmetyczny skarb. I ciarki mnie przechodzą na plecach, gdy pomyślę, że nie chciałam go kupić i w sumie wrzuciłam go do koszyka przez przypadek
![]() To tylko dowód, że Bóg istnieje
|
|
|
|
#3113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3114 |
|
Przyczajenie
|
Ja swojego pędzelka do linera (chociaż nie z Essence) używam do linera w płynie
- mam akurat jeden taki płynny, którym kompletnie nie umiem się pomalować,, bo ma strasznie nieporęczny pędzelek, a takim skośnym jakoś idzie, więc może warto spróbować
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W temacie essence raczej nie jestem rozeznana, do tej pory kupowałam tylko lakiery które uwielbiam są tanie i świetnie kolory mają
|
|
#3117 |
|
Rozeznanie
|
Tak są dwie szafy i na 1 stronie wątku masz podane, gdzie takowe się znajdują.
|
#3118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam właśnie ten z Moonlight i też kupiłam go przez przypadek wydawało mi się, ze te pędzle są takie same
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

i wzięłam też znany Wam pewnie cień z Sensique Exotic Flower nr 223

Prawie wszystko wykupione, pani niby coś dokładała, ale zajrzałam do koszyczka i mało tam miała Essence, więcej Kobo.
fakt, czasami to się przydaje
Do wszystkiego była dołączona karteczka z uroczymi życzeniami dobrego użytkowania od Gabi