|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A w temacie drogi Wizażaninie-zawsze wlewam zimną ![]() Podziel się
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3813 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I tak fogle to śniadanko smakowało? Ves chyba tak,bo milczy ma
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3817 | ||||
|
BAN stały
|
Nic, tylko wziąć mopa i wyczaskać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystko mi się wali Cytat:
|
||||
|
|
|
#3818 | |||
|
Zakorzenienie
|
no sorrrryyy ale nie som one gróóbe
Cytat:
![]() ja wlewam zimną przefiltrowaną wpierw we dzbanku ze filterem Błam na roweru, na takiej ekhem menelskiej dzielnicy, bo gupia myślałam żę tam zoologiczny znajdę, no i znlazłam ,owszem, ale splajtowany i nawet mięu to nie zdziwiło, tam te dzieci takie obdarte puszczone samopas, zwierzaki chodzo po śmietnikach, nie wiem co ja se myślałam
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś urządzam sobie wieczór z kabanoskiem i pifa i zasmażka a zdjeciami Flo na chwilę zapomniałam gdzie jestem a ja już sama na rowerze nie jeżdzę - gópie chopy sie czepiajo, psy gonio i gryzo i fogle strach - jakoś an spacerujących nie zwraca sie takiej uwagi a na rowerze to do razu kurde poruszenie, każdy się lampi - ludzie sie nudzo serio ( i sie smiejo w stylu cisnij mała ciśnij ja nie wiem może ja nie umiem an rowerze jeździc ale nie będeu, z kimś to jeszcze bo wiadomo ze w kupie raźniej) poza tym doopa boli - złe siodło Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-09 o 18:37 |
|
|
|
|
#3821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauważyłyście że na takich dzielnicach zapacvh jest taki dzifny ![]() kabanosek.... ![]() pifo se może chociaż szczele... małe jakieś.....beeez zasmażki o tak , na sucho
|
|
#3822 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dwa wlania wody do czajnika i już kamień był ![]() Ja zanabyłam dzbanek Brita, i zero kamienia i smak inny tej wody, ot tyle żeby do picia, herbaty kawy....
|
|
#3824 | |||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajna fryzura ![]() Ja się chyba zdecydowałam gdzie pójdę. Nie zagraża ciążą, bo facet I w weekend robię nowy kolor ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W załączniku moja ściana nad łóżkiem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-05-09 o 18:42 |
|||||||||
|
|
|
#3826 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie obiecuj
Bo potem zakładam najlepszą bieliznę i czekam I co?I nic Cytat:
Cytat:
![]() :usmiechdoswiadczonejkobi ety: ![]() Cytat:
Czyli nie jest zadowolona po tej orgii Wiem czemu Zapomniałeś włączyć radio i skrytykowałeś Jej kreskę
|||
|
|
|
#3829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
ffidze Flo
i Ty to normalnie fajna laska
|
#3831 | |
|
|
Cytat:
No okolice dworca niefajne są. Pomyśleć, że całe wakacje wracałam stamtąd w nocy ![]() I jeszcze jeden gwóźdź wolny ![]() A najlepszy był Hetfield. Tak patrzy na obrazek z koniem, patrzy, patrzy... I w koncu wypalił "Ty wiesz co? Ona jakaś podobna do Ciebie"
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3832 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze nie
To nie moja wina Ani Ves ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
równia pochyła równia pochyła nic inne Tru - znóf nie mogę oderwać wzroku - musi być miło wpatrywać tak siem - bardzo optymistyczne te łobracki kurde takie piękne nocne wieczory czekają a nikt nie rozbiera Jasmina Noira abo Toma Forda Black Orchida abo White Patchouli abo Black Bvlgari ehh no <wzdech> Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-09 o 18:59 |
|
|
|
|
#3834 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja oczywiście nie dałam na siebie krzyczeć tak bez konsekwencji i też na pana pokrzyczałam i powiedziałam, że w ogóle ma się odczepić ode mnie bo ja nie wiem o co mu kaman ![]() miałam na to wielką ochotę ![]() no ba Cytat:
ja wlewam jaka mi się wleje ![]() Flo boskie zdjęcia ![]() A nogi masz piękne i długie i nie wiem co od nich chcesz i przypominasz mi moją dobrą koleżankę Ju Idę na piwo
|
||
|
|
|
#3836 | ||||
|
BAN stały
|
No
![]() Cytat:
No bo ja się ciągle boję, że mi oddasz (a gdyby się jeszcze Ves dołączyła, to nie miałbym najmniejszych szans) ![]() Cytat:
Na początek może... ![]() może mi w końcu flor przelecisz?! Pościel wywietrzona, galat już stężał, bilet wykupiony ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3837 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#3838 |
|
|
|
|
|
#3839 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale z mondrymi nikt nie kce się "obracać w bambetlach" , tylko z ładnymi
|
|
#3840 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
No a wieczorem zaczęło się szaleństwo wyprzedaży,tłumy ludzi,przymierzalnie zajęte,kolejki do toalet itp itd ![]() Co do tej drugiej flo-nadal czekam na adres O nie,wypraszam sobie takie podłe insynuacje Czy On wygląda na zajeżdzonego?Jak na razie dziarsko pisze
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Czy wodę do czajnika wlewacie zimną, czy ciepłą? Z ciepłą na pewno oszczędność energii, ale ja od zawsze zakodowane mam, że woda musi być zimna, bo taka jest najlepsza 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pełen niepokoju i wewnętrznego rozdarcia, upraszam o szybką odpowiedź
Ves chyba tak,bo milczy ma

I co?I nic 
Czyli nie jest zadowolona po tej orgii
Zapomniałeś włączyć radio i skrytykowałeś Jej kreskę

To nie moja wina