Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 17:01   #2401
anusik
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Alessandra jakie ladne oczka masz i te rzesy
Stary 2011-05-09, 17:02   #2402
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Ja na chwilke, tz wlasnie robi kielbaski z grila mniam mniam....
Kupilam dzisiaj sobie w lumpie buty sportowe białe w rózowe paski marki adidas za 8 zl i szampon ELSEVE do łamiących sie wlosow krem nivea i masc z apteki za 2 zl a maski nie kupilam
Ale u mnie ładna pogoda zlozylam CV o prace jako pracownik do biura obslugi w firmie budowlanej(ciekawe co z tego wyniknie ) 3 majcie kciuki
Stary 2011-05-09, 17:04   #2403
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Alessandra, w gazetce SP jest tylko napisane, że MF Smooth Effect (podkład) jest w promocji za 31,99, nic więcej nie widzę skąd ta promocja?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 17:40   #2404
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Bylam dzisiaj na solarium na 12 minut dawno ni ebylam z jakies 2 tygodnie ponad
Widzialam fajne szpile półbuty w lumpie ale niestety za male na mnie, takie wysokie z polyskiem i takie w cielistym kolorze ale cudowne
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Monia już jest dobrze z TŻtem, ale żałuję, bo na trzeźwo bym postąpiła inaczej, a niektórzy wiedzieli, że byłam zła na TŻta i chciałam iść do domu i już sobie swoje myśleli.... Niby nie bardzo mi zależy na ich zdaniu, ale jednak jest mi głupio.... :/

A wczoraj kupiłam sobie czarne szpilki i baleriny, białe adidasy, czarne rajstopy, szary biustonosz push-up, spódnicę z kokardą, o której kiedyś pisałam, że chcę kupić i do tego żakiecik.

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Tillavanilla dziękuję za opinię o grzywce

A tak w ogóle, to za 2 tygodnie idziemy na komunię i nie mam w ogóle pomysłu co kupić.... :/ Raczej nie chcę książek, zegarków, medalików, bo wiem, że małego to nie zainteresuje. Kasy też nie chcę dawać, bo nie mam pewności, czy on z niej skorzysta, a nie jego rodzice.... TŻ wymyślił, żeby kupić piłkę do nogi jakąś już fajniejszą, bo lubi grać, ale nie wiemy co jeszcze... :/
Ale fajne zakupy Kalpanko
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
haha tez go widzialam jakis czas temu, byl na pierwszej stronie yt smieszny gosc
Haha ale model, uśmiałam sie
Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
Dzien dobry

opalalam sie wczoraj troszke i buzie mam lekko brazowa, szyje biala dekolt rozowy, a brzuszek czekoladowy. cuda wyprawialam zeby cos mnie na szyi zlapalo i dzisiaj kark mnie boli.przesadzilam chyba tez z olejkiem rycynowym na rzesy bo szczypia mnie dzisiaj oczy.

dopijam zielona herbatke, makijaz zrobiony tylko przypudruje troche szyje bo odcina sie od reszty i ide na lumpkowe zakupy, a pozniej jeszcze do natury i dzien z glowy

blondyneczka serum do wlosow a+e polecam uzywam od stycznia i jak narazie super.

wczoraj tż kazal mi sie przesiasc jak prowadzilam. u nas w miescie trzeba jezdzic slalomem bo dziura na dziurze i wszedzie drogi naprawiaja i tak sie stalo, ze jedej wczoraj nie ominelam, a on tak sie wkurzyl nie jezdze tak "super" jak on.
Kochana a gdzie sie opalasz ? A nie martw sie tztem bo ja tez tak mam, zaraz jak z nim jezdze to kaze mi sie przesiadac a teraz nie ma wyjscia bo nie moze jezdzic haha i jest skazany na mnie
Stary 2011-05-09, 17:50   #2405
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Lenka robisz pachy depilatorem:brzy dal:??? jesli tak to powiedz jak to robisz????????????
Tak, raz w tygodniu, albo nawet rzadziej przejadę sobie depilatorem (zajmuje mi to mniej czasu niż maszynką) i mam spokój. Nawet jak włoski odrosną trochę, to są jasne i rzadkie, dopiero z bardzo bliska je widać

Pierwszy raz z depilatorem pod pachami był straszny Podchodziłam kilka razy zanim pozbyłam się wszystkich włosków. Bolało strasznie, skóra była podrażniona, ale zawzięłam się, wydepilowałam się dokładnie. Z każdym razem bolało coraz mniej. Teraz już wcale nie boli, podrażnień też wcale nie mam...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 17:58   #2406
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Hej

Jestem zachwycona działaniem Syrenki... mam dziś taką gladziutką skórę Powiedzcie jak wy jej używacie, którą strone i w jaki sposób..? ja robię to intuicyjnie, aplikuje żel pod prysznic na tę niebieską strone i masuje uda. A strona żółta, ona ma jakieś inne działanie?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 18:09   #2407
snowhitee
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
też musze sobie jakąś marynarkę sprawić.. i pojechać na mary rozejrzeć się za sukienką na wesele bo w sklepach nic mi się nie podoba, albo jak się podoba to nie na moją kieszeń..

my mamy balkon ogromny, w dodatku od stony osiedla ale bardzo fajnie oświetlony, słońce od 10 do 18 jest
zazdroszczę w takim razie balkonu jeszcze bardziej a sukienek na marywilskiej jest full ale ładniejsze i tak ponad 200zł

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
94 dni

lekarze nic nie mówią na razie, albo się obudzi albo nie 16 maja ma mieć tomografię robioną i 18 jedziemy z dokumentacją na konsultację do neurochirurga
bardzo mi przykro naprawdę

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Anastazja86 przykro mi, mam nadzieję, że za niedługo nastąpi poprawa

Kitka jak tam praca?

snowhitee mam nadzieję, że będę zadowolona i że nie będzie to kasa wyrzucona w błoto tak jak w na ten dezodorant https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...t-w-kulce.html Pierwszy raz się zawiodłam na tej marce muszę jutro lub pojutrze kupić nowy antyperspirant lub dobry dezodorant, może macie coś fajnego, sprawdzonego a taniego?
oo dobrze, że piszesz bo właśnie miałam go kupić a co z nim nie tak?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
snow: a wy wynajmujecie czy masz już swoje mieszkanie?
hmm wynajmujemy mieszkanie mojej babci także tak naprawdę nie jest to prawdziwe wynajmowanie bo wiadomo płacimy dużo dużo mniej akurat się nam trafiło

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
o wiele Ci ładniej w blondzie i bez grzywki.

o Strachy uwielbiam ich.

Eh... współczuje z powodu mamy i życzę, żeby jak najszybciej się obudziła.

A ja dzisiaj byłam w 3 miejscach na raz tzn. tam, gdzie łączą się granice Polski, Czech i Słowacji. Kocham góry.
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
kochane witajcie a raczej dobranoc tyle mam do nadrobienia zeee heej, tyle mnie nie bylo i tak wogole wstawie foty do albumu wlosów rudych, tak jak kiedyś obiecalam i lece spac
ale wyglądasz

Cytat:
oj już jest... mam tak ze 3/4 ale już mam dość...

dziś u mnie piekne słoneczko ale... wychodze na balkon w stroju a tu jakiś typ na podnośniku na wysokości mojego balkonu... no i po opalaniu
hihi ja mam biura na przeciwko także też nie lepiej

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 18:14   #2408
anusik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj na solarium na 12 minut dawno ni ebylam z jakies 2 tygodnie ponad
Widzialam fajne szpile półbuty w lumpie ale niestety za male na mnie, takie wysokie z polyskiem i takie w cielistym kolorze ale cudowne

Ale fajne zakupy Kalpanko

Haha ale model, uśmiałam sie

Kochana a gdzie sie opalasz ? A nie martw sie tztem bo ja tez tak mam, zaraz jak z nim jezdze to kaze mi sie przesiadac a teraz nie ma wyjscia bo nie moze jezdzic haha i jest skazany na mnie
opalam sie na balkonie. slonko mam od 8 do 14:30, moglabym isc do ogrodka(mieszkam na parterze w bloku wiec kawalek ziemi mam) ale mam dziwnych sasiadow i nieslyszalabym mlodego,a opalam sie jak on pojdzie spac.

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Tak, raz w tygodniu, albo nawet rzadziej przejadę sobie depilatorem (zajmuje mi to mniej czasu niż maszynką) i mam spokój. Nawet jak włoski odrosną trochę, to są jasne i rzadkie, dopiero z bardzo bliska je widać

Pierwszy raz z depilatorem pod pachami był straszny Podchodziłam kilka razy zanim pozbyłam się wszystkich włosków. Bolało strasznie, skóra była podrażniona, ale zawzięłam się, wydepilowałam się dokładnie. Z każdym razem bolało coraz mniej. Teraz już wcale nie boli, podrażnień też wcale nie mam...
kurcze podziwiam, ale moze i ja jakos sie zmotywuje. pamietam, ze probowalam kiedys okolice bikini, trwalo to kilkanascie sekend, padlo duzo za duzo epitetow, zaczelam reka w sciane tluc i tak to sie skonczylo. a jak pierwszy raz robilam podejscie do nog to trwalo to kilka dni, a teraz normalnie depilacja mnie cieszy i sprawia przyjemnosc.
Stary 2011-05-09, 18:16   #2409
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
opalam sie na balkonie. slonko mam od 8 do 14:30, moglabym isc do ogrodka(mieszkam na parterze w bloku wiec kawalek ziemi mam) ale mam dziwnych sasiadow i nieslyszalabym mlodego,a opalam sie jak on pojdzie spac.

kurcze podziwiam, ale moze i ja jakos sie zmotywuje. pamietam, ze probowalam kiedys okolice bikini, trwalo to kilkanascie sekend, padlo duzo za duzo epitetow, zaczelam reka w sciane tluc i tak to sie skonczylo. a jak pierwszy raz robilam podejscie do nog to trwalo to kilka dni, a teraz normalnie depilacja mnie cieszy i sprawia przyjemnosc.
a ja nie mogę z depilatorem robiłam 2 podejścia do nóg i zwątpiłam depilator leży i się kurzy

Dbam o siebie

Stary 2011-05-09, 18:23   #2410
Kalpana
Zakorzenienie

Blondyneczka dzięki Może jutro wrzucę zdjęcia sobotnich zakupów Fajnie że kupiłaś butki za taką cenę Ja muszę komuś sprzedać moje szpilki, które kupiłam rok temu i się trochę rozciągnęły Pięta mi z nich wychodzi A każdy ze znajomych ma małą stopę i nie mam komu A te szpilki kupione w sobotę mają rozmiar 37, a adidasy noszę zawsze 39 Dopasowane buty, jak szpilki, czy baleriny kupuję 38, ale te były w sam raz Jeszcze rozmiaru 37 nie miałam Może mi się noga skurczyła A tak serio, to teraz widzę, że lepiej przez internet butów nie kupować, bo się można na rozmiarze rypnąć....

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość

Ja depilatorem golę tylko nogi, a i tak za ok.4 dni mam już kłaki i muszę golić znowu A pod pachami próbowałam kilka razy, ale dość, że boli piekielnie, to robiły mi się ranki i przestałam.... Później próbowałam pęsetą wyrywać, żeby odrastały słabsze i może wtedy depilatorem by się dało, ale strasznie dużo z tym roboty i zwątpiłam

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 18:31   #2411
anusik
Raczkowanie

Kalpana tez probowalam peseta tez chcialam zeby slabsze rosly
Stary 2011-05-09, 18:41   #2412
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja próbowałam bikini pęsetą, ale górę tylko oczywiście, bo masochistką nie jestem.

Teraz się właśnie woskowałam, muszę na jesień zmusić się na ten laser (pocierpieć raz a porządnie ) Tylko jestem ciekawa jak mi to np na uda by zadziałało i ręce, bo tam mam jasne włoski

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:12   #2413
anusik
Raczkowanie

hm ja na udach nic nie gole, mam tam jakies wloski ale sa delikatne taki meszek, w odroznieniu od wlosow na reszcie ciala koloru zlocistego
Stary 2011-05-09, 19:13   #2414
Kalpana
Zakorzenienie

Ja nałożyłąm glorię na włosy i olejek rycynowy na końcówki i sobie filmy oglądam w internecie

W środę chyba pójdę do kosmetyczki, żeby mi wyregulowała brwi żeby były zaokrąglone, bo ja nie umiem tego na sobie zrobić, a potem już będę sama to robić, jak będą miały odpowiedni kształt

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:16   #2415
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
c
hihi ja mam biura na przeciwko także też nie lepiej
no tak , panowie biznesmeni by nie mogli sie na pracy skupić

własnie z uczelni wróciłam, okazało się że mój TŻ jest w stolicy... nic mi nie powiedział, niespodzianke mi zrobił ale niestety musi dziś wracać

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:20   #2416
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

własnie z uczelni wróciłam, okazało się że mój TŻ jest w stolicy... nic mi nie powiedział, niespodzianke mi zrobił ale niestety musi dziś wracać
jak miło dobrze chociaż, że na chwilkę się zobaczycie

A ja się chyba zdrzemnę godzinkę

Dbam o siebie

Stary 2011-05-09, 19:24   #2417
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Jednak wczoraj się zmusiłam i zrobiłam oprócz pachnącej kąpieli nałożyłam maseczkę z zielonej glinki na twarz, olejek babydream na włosy, a dziś piękny i staranny w miarę możliwości makijaż i już lepiej się czułam Tylko z paznokciami nie mam co zrobić - nie są za bardzo równe, poza tym zapuszczam na dłuższe....
Znalazłam na półce dziś z tamtego roku rexone w sprayu i w końcu po pracy mogłam zdjąć fartuch i wyjść z pracy, te fartuchy są u nas okropne
Kupiłam dziś kolejny antyperspirant w sprayu z Rexony

Alessandra
dobrze, że jesteś

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
u mnie nadszedł
współczuje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_Alessandra ja najbardziej kocham w to górach, że jak wejdę na szczy to mam ogromną satysfakcję, motywacje i duma mnie przepełnia.
Trzymam kciuki. Na pewno uda Ci się wstać.
Oj tak Najśmieszniejsze jest to, że ja mam lęk wysokości ale kocham chodzić po górach, nieraz jak jest za wysoki szczyt to na samym jego środku siedzę i się boję ruszyć

Cytat:
oj już jest... mam tak ze 3/4 ale już mam dość...

dziś u mnie piekne słoneczko ale... wychodze na balkon w stroju a tu jakiś typ na podnośniku na wysokości mojego balkonu... no i po opalaniu
Współczuję ale i tak masz dużo podziwiam bo ja nie wiem czy będę w stanie pisać pracę sama
To miał fajny widok ten gostek nie chciał nr tel?

Blondyneczko
super, ze zakupy udane Tata też u mnie grilla wyciągnął i będzie super kolacja Trzymam kciuki

Cytat:
oo dobrze, że piszesz bo właśnie miałam go kupić a co z nim nie tak?
Nie działa Jak siedzie w domu i nic nie robi to nawet jest spoko ale pod koniec dnia już coś czuje niefajnego spod pach a po 8 godz. pracy śmierdzę! dodatkowo jeszcze mam super sztuczne fartuchy ale z żadnym dezodorantem czy antyperspirantem mi się nie działo jak z tym - każdy działał od rana do wieczora a ten

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:26   #2418
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Blondyneczka dzięki Może jutro wrzucę zdjęcia sobotnich zakupów Fajnie że kupiłaś butki za taką cenę Ja muszę komuś sprzedać moje szpilki, które kupiłam rok temu i się trochę rozciągnęły Pięta mi z nich wychodzi A każdy ze znajomych ma małą stopę i nie mam komu A te szpilki kupione w sobotę mają rozmiar 37, a adidasy noszę zawsze 39 Dopasowane buty, jak szpilki, czy baleriny kupuję 38, ale te były w sam raz Jeszcze rozmiaru 37 nie miałam Może mi się noga skurczyła A tak serio, to teraz widzę, że lepiej przez internet butów nie kupować, bo się można na rozmiarze rypnąć....
A próbowałaś kupic zapiętki?

Cytat:
Ja próbowałam bikini pęsetą, ale górę tylko oczywiście, bo masochistką nie jestem.

Teraz się właśnie woskowałam, muszę na jesień zmusić się na ten laser (pocierpieć raz a porządnie ) Tylko jestem ciekawa jak mi to np na uda by zadziałało i ręce, bo tam mam jasne włoski
Ja myślę o woskowaniu... choć moze depilacja cukrowa by była delikatniejsza ale czy nadaje się do ciemnych włosów?

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:

O jak super

Lece pilnować grilla

Stary 2011-05-09, 19:41   #2419
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
kochane witajcie a raczej dobranoc tyle mam do nadrobienia zeee heej, tyle mnie nie bylo i tak wogole wstawie foty do albumu wlosów rudych, tak jak kiedyś obiecalam i lece spac

Hej Pięknie wyglądasz rudzielcu

haniu
czekam na foto

Talullah
w takim razie te retinoidy nie dla mnie chyba jak dla ludzi z głową a tak poważnie to wolałabym chyba postawić na jakiś krem lepszy niż coś co jeszcze bardziej wysuszy mi moją suchą cere. Ale dzięki za odp

Alessandra
i tez myślisz o cięciu? Ja teraz praktycznie cały czas w związanych włosach chodze bo w rozpuszczonych źle się czuje no chyba że dyfuzora użyje...

I tak w ogóle to dobry wieczór U mnie dziś ładnie słoneczko świeciło ale na razie opalać nie mam się za bardzo jak bo mam sporo nauki
Może coś w week jak ładnie będzie

z buzią juz mi się trochę poprawiło, zniknęły pryszcze i zostały na razie jeszcze ślady po nich ale mam nadzieję że znikną nie myję w przegotowanej wodzie twarzy bo akurat wodę mam dobrą, ale posłuchałam rady odnośnie wycierania papierowymi ręcznikami no i nie wiem czy tego zasługa ale pryszczy nie ma

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:52   #2420
CABIN CREW

Cytat:

Współczuję ale i tak masz dużo podziwiam bo ja nie wiem czy będę w stanie pisać pracę sama
To miał fajny widok ten gostek nie chciał nr tel?
heheh szybko się schowałam... wieć nie miał nawet jak zagadać...

ale jestem głodna, czekam aż mi się krokiet upiecze... potem prezentacje dokończe i czekam na TŻ

dziś zrobiłam sobie mega kolorowy makijaż , w zieleniach i wszyscy mnie chwalili...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-05-09, 20:00   #2421
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
z buzią juz mi się trochę poprawiło, zniknęły pryszcze i zostały na razie jeszcze ślady po nich ale mam nadzieję że znikną nie myję w przegotowanej wodzie twarzy bo akurat wodę mam dobrą, ale posłuchałam rady odnośnie wycierania papierowymi ręcznikami no i nie wiem czy tego zasługa ale pryszczy nie ma
A czego jeszcze na buzię używałaś? Bo mi się ostatnio pogorszyła

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:

ale jestem głodna, czekam aż mi się krokiet upiecze... potem prezentacje dokończe i czekam na TŻ

dziś zrobiłam sobie mega kolorowy makijaż , w zieleniach i wszyscy mnie chwalili...
Ja też muszę coś z makijażami poszaleć Kiedyś zawsze miałam starannie oczka umalowane w kilku kolorach, bawiłam się makijażem, łączyłam kolory, cuda na powiekach wyprawiałam, a ostatnio to te moje makijaże są takie... spokojne. Maksymalnie trzy kolory, ale typu biały jasny jakiś i ciemny jakiś, a zazwyczaj to jeden kolor i biały Czasem jeszcze kreskę eyelinerem dorzucę do tego, albo jeden kolor i kreska... Muszę się poprawić w tej kwestii
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:04   #2422
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ja myślę o woskowaniu... choć moze depilacja cukrowa by była delikatniejsza ale czy nadaje się do ciemnych włosów?

Nie mam czasu i chęci na pastę cukrową
Mam teraz plastry soraya zielone jabłuszko i jestem zaskoczona, bo jak się dobrzze przyklei (na czystą i sucha skórę- to ważne!) i szybko odklei to prawie nie boli

Tylko jak wiadomo minusem wosku jest to, że te włoski nieco musza urosnąć Ale dobrze czasem spróbować czasem to zrobić, żeby osłabić włoski, bo po maszynce wiadomo jakie rosną- grube i klujące

<3 <3 <3
Stary 2011-05-09, 20:07   #2423
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja zawsze mam na balkonie słońce tak od 16 i dzisiaj się opalałam przez godzinę. Tylko, że w domu. Otworzyłam drzwi od balkony i akurat padało słońce na dywan.

A depilatorem nigdy się nie goliłam. Nie miałam okazji.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:17   #2424
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

hmm wynajmujemy mieszkanie mojej babci także tak naprawdę nie jest to prawdziwe wynajmowanie bo wiadomo płacimy dużo dużo mniej akurat się nam trafiło

A bo chciałam się dowiedzieć jak z cenami najmu tak z ciekawości, bo jak wiadomo mieszkania wystawiają za różne ceny a czy one się wynajmują to inna sprawa

Chociaż właśnie takie miasta jak wawa czy kraków mają wiele mieszkan pod najem i jest większa konkurencja, więc i ceny bardziej życiowe, a na śląsku mniej mieszkań, więc czasami naprawdę chcą dużo kasy za byle rudere...

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ale posłuchałam rady odnośnie wycierania papierowymi ręcznikami no i nie wiem czy tego zasługa ale pryszczy nie ma
To się ciesze

Kupiłam dziś olej arganowy i zobaczymy co z tego będzie.

No i zaraz będę testować tę odżywkę: http://www.lorient.com.pl/odzywka-do...-27-id-44.aspx i maseczki amincer.

Idę się kapąć i potem moczenie stóp, malowanie paznokci u rąk i stóp i maseczki. Ciężkie to życie kobiety

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-05-09 o 20:19
Stary 2011-05-09, 20:22   #2425
buahhot
Marcelover ♥♥♥

A ja dziś jestem po:
*peelingu twarzy (Joanna)
*peelingu ciała (Nivelazione)
*maseczce na twarz (Dermika)
*balsamowaniu (Dove)

Zaraz pomaluję pazurki i nałożę samoopalacz na twarz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:46   #2426
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Udanej randki

kobietasukcesu
u mojej kosmetyczki jest taka możliwość

Stary 2011-05-09, 20:51   #2427
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

kobietasukcesu
Tzn depilacji pastą cukrową?

<3 <3 <3
Stary 2011-05-09, 20:57   #2428
CABIN CREW

Cytat:
Udanej randki

kobietasukcesu
no i randki nie bedzie... pokłócilismy sie przez telefon.. bo??? zadzwoniłam do niego o 20 i zapytałam o której bedzie... a on do mnie z krzykiem że sie czepiam, ze jak mówił ze bedzie po 21 to tak bedzie, że przyjedzie o której mu sie uda itp... kurde ja też mam swoje zycie, szkoły itp i chciałam jakoś coś sobie zaplanować a nie... więc mu spokojnie tłumacze, on dalej krzyczy więc powiedziałam mu że jak mamy sie kłócić to bez sensu ... i powiedział ze jedzie w takim razie od razu na mazury i wyłączył telefon...
jeszcze pewnie myśli ze do niego zadzwonie?? niedoczekanie... nie będę sie odzywała, rozumiem że jest zabiegany i ma dużo pracy i stresów ale ja nie jestem jego workiem treningowym na którym sie może wyżywać...

przepraszam za off

ZALATANA......
Stary 2011-05-09, 21:01   #2429
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Tzn depilacji pastą cukrową?
Tak przepraszam, że niejasno napisałam

Cytat:
no i randki nie bedzie... pokłócilismy sie przez telefon.. bo??? zadzwoniłam do niego o 20 i zapytałam o której bedzie... a on do mnie z krzykiem że sie czepiam, ze jak mówił ze bedzie po 21 to tak bedzie, że przyjedzie o której mu sie uda itp... kurde ja też mam swoje zycie, szkoły itp i chciałam jakoś coś sobie zaplanować a nie... więc mu spokojnie tłumacze, on dalej krzyczy więc powiedziałam mu że jak mamy sie kłócić to bez sensu ... i powiedział ze jedzie w takim razie od razu na mazury i wyłączył telefon...
jeszcze pewnie myśli ze do niego zadzwonie?? niedoczekanie... nie będę sie odzywała, rozumiem że jest zabiegany i ma dużo pracy i stresów ale ja nie jestem jego workiem treningowym na którym sie może wyżywać...

przepraszam za off
O kurcze, przykro mi co za typek no..... oczywiście, że nie jesteś workiem treningowym nie powinien się tak zachować

Stary 2011-05-09, 21:06   #2430
CABIN CREW

fochy jak baba wali... szkoda mi słów, nawet sie denerwować i kłócić z nim nie będe... ale nie pozwolę sobie na takie zachowania... zależy mi na nim ale... to nie wszystko...

ja to taka w gorącej wodzie kapana że najchetniej bym mu napisała ze to koniec...

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości