Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 19:54   #2371
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no i prawidłowo, ja teraz też się w tym upewniam że zmiany prowadzą do dobrego
a taki prezent jest czasem dobry, trzeba się potrafić rozpieścić też ci się coś od życia przecież należy dostałaś pracę trzeba było to wynagrodzić...
oj to będzie dużo uroczystości - u nas w przyszłym roku - tata i mama będą kończyć 55, do tego będzie ich 30 rocznica ślubu a do tego moja siostra i mój mąż będą mięli 30
więc za rok impreza za imprezą..
moja babcia i dziadek maja w grudniu 50 rocznice slubu.... mysle co by im kupic
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:55   #2372
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No i jeszcze na koniec Wam pwoiem, że PMka mi bardzo dziękowała za wieczór panieński, chyba ze sto razy powtórzyła jak to mi nie jest wdzięczna No i jej rodzice tez później do mnie podeszli i stwoerdzili, że co jak co ale na mnie to zawsze można liczyć. Miło mi się zrobiło
nie dziwie sie ze zrobilo Ci sie milo
od razu widac ze masz dobre serducho

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
żabcia ja jestem straszna nawet jakbym miała 300 sukienek,to pewnie poleciałabym kupić 301... a ta Twoja bardzooo mi się podoba
hehe to mozemy sobie reke podac jestem taka sama
musisz zagladnac do H&M moze juz ja maja

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:56   #2373
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie chłopca obstawiam
no to ktoras z nas na pewno bedzie miala racje
Stary 2011-05-09, 19:58   #2374
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA sprzedawaj sprzedawaj, ja wychodziłam z założenia że jak się sprzeda to super bo kasa wpadnie i to niezła kasa.. a jak się nie sprzeda to trudno jak się uda stworzyć Zuzie to będzie miała do zabawy nic nie tracisz więc warto wystawić

Gucia ustalenia są ale trwają też ważne debaty więc do końca tygodnia jestem postawiona w stan gotowości bojowej jak się wszystko wyjaśni to dam znać wiesz no nie byłabym sobą gdybym siedziała z założonymi rękami
super ze pmka ci podziękowała, miło słyszeć takie słowa, a rodzice mają racje co jak co.... ale za lody kiedyś cię ubije... albo sama przyjadę do kraka i się nie wywiniesz
już kuzynka nas na swój koncert zaprasza więc hmm myślę że niedługo pojedziemy młodziezy naszej małej pokazać sssssmoka więc...
Stary 2011-05-09, 19:59   #2375
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
masz cos juz na oku?

50rocznia .. pieknie!!

jeszcze nam sporo do nich

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-05-09, 20:01   #2376
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
nie dziwie sie ze zrobilo Ci sie milo
od razu widac ze masz dobre serducho

hehe to mozemy sobie reke podac jestem taka sama
musisz zagladnac do H&M moze juz ja maja

Kurcze, ja w tym H&M nigdy nic nie mogę znaleźć. wy pokazujecie jakieś sukienki, moja siostra tam kupuje i strasznie mi sie podobają, a jak chcę coś sama kupić to nie ma szans. Fakt, że u nas to są zawsze duże sklepy, a ja się w takich nie odnajduje, no ale bez przesady...

Za to właśnie w motivi ostatnio widziałam piękną sukienkę, taką w pawie oczka... i kurcze nie wiem czy sobie jej nie sprawie, bo do pracy w lecie byłaby idealna. tylko te ceny tam.....

Cytat:
no to ktoras z nas na pewno bedzie miala racje
no nie da się ukryć

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:03   #2377
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
haha, szaleństwo Was czeka!
ale dopiero za rok..

Cytat:
ja nigdy nie wiem co kupić babci... i kończy się na jakiś doppelhercach chustach albo czekoladkach.... szczególnie że moja babcia to nie szalejąca 70 a 91 letnia starowinka...
więc szczerze współczuje bo ja nie wiedziałabym co kupić
Stary 2011-05-09, 20:03   #2378
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
masz cos juz na oku?

50rocznia .. pieknie!!

jeszcze nam sporo do nich
noooo jakies 48 lat hehehe nie wiem czy tyle dozyje nawet.... nie wiem co im kupic... moja babcia to baaaardzo skromna kobiecinka, co nic nie potrzebuje, i wszystko by oddala.... ale ten wiek juz tak chyba ma Na pewno planujemy duuuuzy bukiet kwiatow (taki koszyk mysle z 50 rozami) i do tego nie mam pojecia co... moze jakis ich portret??? ale babcia mnie ubije i sie pewnie rozplacze ze tyle kasy wydalismy.... taka bedzie radosc z prezentu ehhh
Stary 2011-05-09, 20:04   #2379
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dostałam pracę
gratulacje to naprawdę dobra wiadomość

Ale dziś zakręcony dzień, masakra normalnie.W pracy młyn, potem szkolenie, wszystko w biegu.
Na poprawę humoru odświeżyłam dziś fryzurę, a co należy mi się I po raz kolejny udowodniłam sobie, że nie warto zmieniać fryzjera. Jakiś czas temu pod wpływem impulsu skorzystałam z usług innej fryzjerki i włosy miałam tragicznie ostrzyżone, a dziś moja stara fryzjerka mnie musiała poprawić i od razu czuję się sobą
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:05   #2380
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze, ja w tym H&M nigdy nic nie mogę znaleźć. wy pokazujecie jakieś sukienki, moja siostra tam kupuje i strasznie mi sie podobają, a jak chcę coś sama kupić to nie ma szans. Fakt, że u nas to są zawsze duże sklepy, a ja się w takich nie odnajduje, no ale bez przesady...

Za to właśnie w motivi ostatnio widziałam piękną sukienkę, taką w pawie oczka... i kurcze nie wiem czy sobie jej nie sprawie, bo do pracy w lecie byłaby idealna. tylko te ceny tam.....

Powiem Ci ze ja kiedys tez nic nie moglam znalesc w H&M ... ale teraz naprawde sie poprawili z kolekcjami i materialy sa o nieboo lepsze

No pewnie ze sobie kup! Raz na jakis czas mozna sobie pozwolic na chwile szalenstwa

ok zmykam do pracy

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-05-09, 20:05   #2381
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBA sprzedawaj sprzedawaj, ja wychodziłam z założenia że jak się sprzeda to super bo kasa wpadnie i to niezła kasa.. a jak się nie sprzeda to trudno jak się uda stworzyć Zuzie to będzie miała do zabawy nic nie tracisz więc warto wystawić

Gucia ustalenia są ale trwają też ważne debaty więc do końca tygodnia jestem postawiona w stan gotowości bojowej jak się wszystko wyjaśni to dam znać wiesz no nie byłabym sobą gdybym siedziała z założonymi rękami
super ze pmka ci podziękowała, miło słyszeć takie słowa, a rodzice mają racje co jak co.... ale za lody kiedyś cię ubije... albo sama przyjadę do kraka i się nie wywiniesz
już kuzynka nas na swój koncert zaprasza więc hmm myślę że niedługo pojedziemy młodziezy naszej małej pokazać sssssmoka więc...

ja bym się nie zdziwiła, gdyby tak się to właśnie miało skończyć. Ale ja chętnie się z Wami do tego smoka przejdę i lody też jakieś znajdziemy

No i cały czas wierzę w moją "genialną organizację czasu weekendowego", że jednak Tyszki będą po drodze...

No i czekam na efekty debat! Wiem, że siedzenie z założonymi rękami nie jest w Twojej naturze, więc działaj kobieto działaj! A ja trzymam kciuki!

Stary 2011-05-09, 20:06   #2382
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
noooo jakies 48 lat hehehe nie wiem czy tyle dozyje nawet.... nie wiem co im kupic... moja babcia to baaaardzo skromna kobiecinka, co nic nie potrzebuje, i wszystko by oddala.... ale ten wiek juz tak chyba ma Na pewno planujemy duuuuzy bukiet kwiatow (taki koszyk mysle z 50 rozami) i do tego nie mam pojecia co... moze jakis ich portret??? ale babcia mnie ubije i sie pewnie rozplacze ze tyle kasy wydalismy.... taka bedzie radosc z prezentu ehhh
no jeszcze sporo lat przed nami zeby dobic taka piekna rocznice

mysle ze to super pomysl kwiaty plus portret moze cos takiego jak madzia robila dla swojej mamy?

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-05-09, 20:10   #2383
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Ale dziś zakręcony dzień, masakra normalnie.W pracy młyn, potem szkolenie, wszystko w biegu.
Na poprawę humoru odświeżyłam dziś fryzurę, a co należy mi się I po raz kolejny udowodniłam sobie, że nie warto zmieniać fryzjera. Jakiś czas temu pod wpływem impulsu skorzystałam z usług innej fryzjerki i włosy miałam tragicznie ostrzyżone, a dziś moja stara fryzjerka mnie musiała poprawić i od razu czuję się sobą
jakie miałaś szkolenie opowiadaj pewnie czujesz oddech na plecach - dwa dni matki masz no nie??
dobrze że wróciłaś do swojej starej fryzjerki skoro jej cięcie jest dla ciebie najlepsze to tam się tnij
taka mała przyjemność zawsze poprawia nastrój
ja swojego fryzjera nie planuje zmieniać jestem nim zachwycona kolejna błoga rozkosz za miesiąc

Cytat:
ja bym się nie zdziwiła, gdyby tak się to właśnie miało skończyć. Ale ja chętnie się z Wami do tego smoka przejdę i lody też jakieś znajdziemy

No i cały czas wierzę w moją "genialną organizację czasu weekendowego", że jednak Tyszki będą po drodze...

No i czekam na efekty debat! Wiem, że siedzenie z założonymi rękami nie jest w Twojej naturze, więc działaj kobieto działaj! A ja trzymam kciuki!
hahaha lody ze smokiem SZALONA ale hmm brzmi kusząco
planuj ten week planuj bo ja już mam zaklepaną super lodziarnie dla nas na ploteczki
działam działam przez duże DZ
Stary 2011-05-09, 20:10   #2384
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no jeszcze sporo lat przed nami zeby dobic taka piekna rocznice

mysle ze to super pomysl kwiaty plus portret moze cos takiego jak madzia robila dla swojej mamy?
nio tak sobie wlasnie pomyslalam... no i jakis obiad zorganizujemy uroczysty tylko raczej w domu a nie w lokalu, bo mamy malusia najblizsza rodzine... a moja babcia to by zeszla na zawal (tfu tfu) w tym lokalu i tyle by bylo z tego uroczystego dnia...
Stary 2011-05-09, 20:12   #2385
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

ale miałaś szaleńczy dzień! Ale fryzjer na zakończenie idealnie! Na pewno się odstresowałaś i cieszę się, że jesteś zadowolona!

Cytat:
Powiem Ci ze ja kiedys tez nic nie moglam znalesc w H&M ... ale teraz naprawde sie poprawili z kolekcjami i materialy sa o nieboo lepsze

No pewnie ze sobie kup! Raz na jakis czas mozna sobie pozwolic na chwile szalenstwa

ok zmykam do pracy

kochana, tylko ja juz zaszalałam w tym miesiącu...
ale mam chytry plan. Bo pójdę tam po bolerko dla mamy (chce takie samo jak sobie kupiłam) to ją przymierzę i jak będzie dobra... no to cóż.... może mamusia się dorzuci

Stary 2011-05-09, 20:18   #2386
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
jakie miałaś szkolenie opowiadaj pewnie czujesz oddech na plecach - dwa dni matki masz no nie??
dobrze że wróciłaś do swojej starej fryzjerki skoro jej cięcie jest dla ciebie najlepsze to tam się tnij
taka mała przyjemność zawsze poprawia nastrój
ja swojego fryzjera nie planuje zmieniać jestem nim zachwycona kolejna błoga rozkosz za miesiąc
szkolenie... nic ciekawego bo BHP, musiałam odbębnić, śmiesznie,że dopiero teraz jak w zasadzie za miesiąc koniec roku a zatrudniali mnie w lutym i wtedy powinnam je przejść.
W pracy owszem dwie imprezy pod szyldem dnia matki, do tego milion innych zobowiązań i imprez, ale damy radę, w końcu ja tylko asystuje, a większość spraw na plecach wychowawców, no cóż przecież im nie będę wchodzić w paradę

Cytat:
ale miałaś szaleńczy dzień! Ale fryzjer na zakończenie idealnie! Na pewno się odstresowałaś i cieszę się, że jesteś zadowolona!
oj tak, stres odpłynął
Stary 2011-05-09, 20:19   #2387
Gucia0987
Zakorzenienie

Martucha to DZIAŁAJ!
a ja się staram jak mogę, tylko jakoś mi nie wychodzi... ale wszystko przed nami!

Samba, piękną rocznicę będą mieli Twoi dziadkowie! Ale też miałabym problem z prezentem... pomysł z bukietem bardzo mi się podoba i ten portret to może faktycznie niezły pomysł

Stary 2011-05-09, 20:23   #2388
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
szkolenie... nic ciekawego bo BHP, musiałam odbębnić, śmiesznie,że dopiero teraz jak w zasadzie za miesiąc koniec roku a zatrudniali mnie w lutym i wtedy powinnam je przejść.
W pracy owszem dwie imprezy pod szyldem dnia matki, do tego milion innych zobowiązań i imprez, ale damy radę, w końcu ja tylko asystuje, a większość spraw na plecach wychowawców, no cóż przecież im nie będę wchodzić w paradę
rozumiem. Trzeba odbębnić..
no to panuje u ciebie szaleństwo, wprawdzie asystujesz ale nie byłabyś sobą gdybyś całego serducha nie oddała prawda? końcówka roku to zwykle wariactwo, ale powiem szczerze ZAZDROSZĘ już nie mogę się doczekać pójścia do pracy
a przedłużą ci umowe? bo zatrudniona zostałaś w trakcie roku i pewnie umowe masz do czerwca a od września dalej to przedszkole??

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Martucha to DZIAŁAJ!
a ja się staram jak mogę, tylko jakoś mi nie wychodzi... ale wszystko przed nami!

spoko spoko damy rade
Stary 2011-05-09, 20:30   #2389
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziewczyny jednak na razie nici z Grecji w piątek zrobiłam wstępną rezerwację i umówiłam się z babką że dziś wyślę jej dokumenty i zrobię przelew. Tak też zrobiłam a ona mi pisze maila że nie mogła się do mnie dodzwonić(nikt nie dzwonił bo nie miałam żadnych nieodebranych połączeń) ale cena wycieczki się zmieniła i albo im dopłacę(prawie 1000zł) albo mi zwrócą kasę. Poprosiłam o zwrot pieniędzy, mam nadzieję że kasa szybko bedzie na koncie.

Żabcia ładna sukienka

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:33   #2390
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziewczyny jednak na razie nici z Grecji w piątek zrobiłam wstępną rezerwację i umówiłam się z babką że dziś wyślę jej dokumenty i zrobię przelew. Tak też zrobiłam a ona mi pisze maila że nie mogła się do mnie dodzwonić(nikt nie dzwonił bo nie miałam żadnych nieodebranych połączeń) ale cena wycieczki się zmieniła i albo im dopłacę(prawie 1000zł) albo mi zwrócą kasę. Poprosiłam o zwrot pieniędzy, mam nadzieję że kasa szybko bedzie na koncie.

Żabcia ładna sukienka

no co za.... piiiii..... ;/

mam nadzieje ze szybko znajdziesz cos rownie atrakcyjnego
Stary 2011-05-09, 20:36   #2391
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem. Trzeba odbębnić..
no to panuje u ciebie szaleństwo, wprawdzie asystujesz ale nie byłabyś sobą gdybyś całego serducha nie oddała prawda? końcówka roku to zwykle wariactwo, ale powiem szczerze ZAZDROSZĘ już nie mogę się doczekać pójścia do pracy
a przedłużą ci umowe? bo zatrudniona zostałaś w trakcie roku i pewnie umowe masz do czerwca a od września dalej to przedszkole??
no własnie nie wiem do kiedy bede pracować, bo umowę mam na czas zastępstwa i nie wiem kiedy dokładnie ta dziewczyna którą zastępuje wróci, pewne jest, ze do końca czerwca jej nie będzie, ale czy będzie miała zwolnienie na lipiec i sierpień to nie wiem i w związku z tym, nie wiadomo jak mi tę umowę potraktują. Choć podejrzewam, że zakończę ją z ost. dniem czerwca- no bo inaczej musieli by mi za wakacje zapłacić, a to im by się nie opłaciło nie oszukujmy się.
A co będzie dalej nie wiadomo. Pewne jest, że dyrka mnie chce zostawić i w arkuszu organizacyjnym na nowy rok szkolny uwzględniła dla mnie miejsce, co prawda nie cały etat, a jakieś tam 19 i pól godziny no ale to i tak mnie urządza, wiec gdyby się udało miałabym pracę na kolejny cały rok(w końcu coś bardziej pewnego) i mogłabym zacząć w końcu awans. Z tym,że naczelnik wydziału oświaty musi podpisać decyzje, a jeszcze tego nie zrobił. No cóż mam nadzieję,że się uda, bo już się przyzwyczaiłam do placówki, do dziewczyn i nawet do wymagań dyrki do tego zmieniamy adres, bo budują nam nowe większe przedszkole i będzie o wiele wygodniej pod względem lokalowym a to przy ówczesnej ciasnocie to duży plus i druga sprawa to nie chciałabym mieć w CV co chwilę innego miejsca pracy.
Mam nadzieję, ze do końca miesiąca będzie już wiadomo, a jak się nie uda to trudno, może w innym miejscu się odezwą. Dla mnie na dziś ważne jest, ze chcą mnie tam i że mają dobrą opinię o mnie, jak nie tu to może uda się gdzieś z polecenia, no zobaczymy, jestem dobrej myśli.
Sorki za wywód, jak przeczytałaś podziwiam
Stary 2011-05-09, 20:37   #2392
klion78
Zadomowienie

Cytat:
hehe chciał się wykąpać ?

Dzięki laski ogólnie to nie wiem czy jest się z czego cieszyć,bo to w sklepie ,mało płacą ,ale przynajmniej nie będę siedziała w domu na tyłku,przy okazji będę szukać czegoś innego.Praca uwaga w galerii meblowej black red whiteJak siedziałam i czekałam na rozmowę to obserwowałam pracowników i wydaje mi się ,że raczej panuje tam luz tzn ludzie nie wyglądają na jakichś zestresowanych czy spiętych.Ech zobaczymy najbardziej mnie przeraża to ,że to praca po 10 h i w weekendy ,no ale cóż...uroki
Dzisiaj chyba jest dobry dzień ,bo wpierw ta informacja o pracy a potem spadło nam z nieba tysiąc zł dostaliśmy od rodziców prezent więc możemy kupić kanapę do gościnnego
Wierzę, że to jest właśnie początek lepszego
Cytat:

o kurcze to ladne zajecie mial TZet

wrzuc koniecznie zdjecie juz gotowej szafy
Oczywiście wrzucę, tylko to może trochę potrwac bo Tż obraził się na szafę i dziś jej nie składał w ogóle
Cytat:
Blizniakii robia to na co im mamusia pozwala .. czyli kopia , pluja , przeklinaja .. a ona sobie z tego nic nie robi tylko sie cieszy

Tak jak na pierwszej rozmowie mi powiedziala ze ona jest matka tych dzieci i ona jest od wychowania a ja mam sie im kojazyc z kolezanka z ktora maja dobra zabawe .. ok oczywiscie ze mam sie z nimi bawic spedzac fajnie czas ale napewno nie pozwole sobie wskoczyc na glowe nie maja wogole czegos takiego jak "time out" ze jak cos zle zrobia to ida do swojego pokoju czy np nie moga sie bawic przez 5min ... robia co chca dra pysk ze az w glowie huczy jak mam tam jechac to mi sie nie dobrze robi no i nastepny minus ze musze dojezdzac 30min w jedna strone duzo z nimi jezdze autem parka , biblioteka itp a matka nie placi mi extra za paliwo a mieszkaja w bardzo bogatym miescie i kase maja napewno
Fatalnie
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Marta cisza i spokój...ani jednego skurczu od rana...mała się wierci ale w normie. Gin, jak już pisałam, powiedział że na tym etapie mogą się pojawić mdłości. Jestem taka osłabiona ale co się dziwić, wczoraj co zjadłam to zwróciłam, nawet wodę. Dzisiaj wypiłam już chyba z 3 litry i coś zjadłam (rano bułkę z masłem i słabiutką kawę no i kawałek mięsa na obiad z kulkami ziemniaczanymi). Mamy czekać
Niezmiennie trzymam kciuki : kciuki:
Cytat:

Klion, zagladaj jak najczęściej do nas. I wiem, że prosto się mówi, ale nie zamartwiaj się, an pewno wszystko będzie ok, a jak masz jakieś wątpliwości, to może lepiej tutaj zapytaj, a nie czytaj na necie. Bo tylko się nie potrzebnie nakręcasz Już się nie mogę doczekać 23 maja
dziękuję Kochana
Cytat:
d
aaaaa ja cos czuje ze bedzie dziewczynka
ja czuję że chłopczyk, ale większośc wróży mi dziewczynkę
Cytat:
No i jeszcze na koniec Wam pwoiem, że PMka mi bardzo dziękowała za wieczór panieński, chyba ze sto razy powtórzyła jak to mi nie jest wdzięczna No i jej rodzice tez później do mnie podeszli i stwoerdzili, że co jak co ale na mnie to zawsze można liczyć. Miło mi się zrobiło
ja także postrzegam Cię za osobę na którą zawsze można liczyc
Stary 2011-05-09, 20:44   #2393
martucha84
Zakorzenienie

mona_ja o jaaaa nie fajnie... trzymam kciuki żebyś szybko coś znalazła..

baja pewnie że przeczytałam co miałam nie przeczytać.. rozumiem, super ze cię uwzględniła, zresztą nie dziwie się w końcu jesteś dobrym pracownikiem i mają o tobie jak najlepsze zdanie, 19 godzin to chyba 3.4 no nie? ważne że będziesz mogła zacząć awans!!
a jakby się tak podziało że nie podpiszą dyrce to wiesz - dyrektor dyrektorowi może polecić.. ale co tam na bank zostaniesz...
ja mam nadzieję że u mnie się poukłada i zacznę na mianowanego we wrześniu bo bardzo mi na tym zależy... w końcu trwa on 2lata i 9 mce więc im szybciej zacznę tym lepiej..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-05-09 o 20:45
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:49   #2394
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
mona_ja o jaaaa nie fajnie... trzymam kciuki żebyś szybko coś znalazła..

baja pewnie że przeczytałam co miałam nie przeczytać.. rozumiem, super ze cię uwzględniła, zresztą nie dziwie się w końcu jesteś dobrym pracownikiem i mają o tobie jak najlepsze zdanie, 19 godzin to chyba 3.4 no nie? ważne że będziesz mogła zacząć awans!!
a jakby się tak podziało że nie podpiszą dyrce to wiesz - dyrektor dyrektorowi może polecić.. ale co tam na bank zostaniesz...
ja mam nadzieję że u mnie się poukłada i zacznę na mianowanego we wrześniu bo bardzo mi na tym zależy... w końcu trwa on 2lata i 9 mce więc im szybciej zacznę tym lepiej..
podejrzewam, że mnie u starszaków zostawi, czyli etat 22 godziny bo mówiła że to będzie trochę więcej jak 3/4. No zobaczymy
Martuś trzymam kciuki żeby się nam obu z pracą ułożyło
Stary 2011-05-09, 20:51   #2395
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Żabcia ładna sukienka
Mona, bardzo mi przykro. Dziwna sytuacja i pewnie czujesz się strasznie rozczarowana. Mam nadzieje, że szybko pieniążki wpłyną na Twoje konto i że znajdziesz coś podobnego!

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Wierzę, że to jest właśnie początek lepszego

Oczywiście wrzucę, tylko to może trochę potrwac bo Tż obraził się na szafę i dziś jej nie składał w ogóle

Fatalnie

Niezmiennie trzymam kciuki : kciuki:

dziękuję Kochana

ja czuję że chłopczyk, ale większośc wróży mi dziewczynkę

ja także postrzegam Cię za osobę na którą zawsze można liczyc
haha, szafa pokonala TŻeta? Ciekawa jestem tej szafy i też czekam na zdjęcia. Ikea ma to do siebie, że trzeba dokładnie robić wszystko z instrukcją i duuużo części do dopasowania jest - ale później jaka satysfakcja!

dziękuję za miłe słowa

Stary 2011-05-09, 20:52   #2396
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Może lepiej nie sprawdzaj

Cytat:
(...)
ktosia też bym zjadła ciasta pozostaje mi coś upiec, ale chyba zrobie ciasteczka brydżowe
A cóż to te ciasteczka brydżowe?
Ciasta póki co nie mam żadnego i sama tak naprawdę nie wiem co bym zjadła, ale za to mąż kupił mi lody Carte D'or Milkowe Pycha...

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mam w domu maminy pycha jabłecznik na kruchym cieście zapraszam!
(...)
Dziękuję Ale nie lubię jabłeczników

Cytat:
Dziewczyny dostałam pracę
Super, gratulacje

Cytat:
(...)

Ktosia, cieszę się, że z Marcelinką wszystko ok. 2500 - to juz kawał baby z niej Już jest większa niż ja po urodzeniu No i cieszę się, że możesz troszkę poszaleć!
(...)
Dziękuję Marcelinka jest co prawda troszkę mniejsza niż typowy bobas w tym tygodniu ciąży, ale nie martwi nas to, nie musi ważyć 4kg przy urodzeniu jak mamusia Mój mąż stwierdził, że w tym tygodniu wypije ostatnie piwo przed porodem, bo jak zacznę szaleć to nie znamy dnia ani godziny kiedy trzeba będzie pędzić na porodówkę

Fajnie, ze dobrze się bawiłaś na weselu No i cale szczęście, ze ta laska zbyt długo nie zabawiła

Cytat:
No właśnie tak pomyślałam o tym portrecie, ten Madzi (a właściwie jej mamy) bardzo mi się podobał i myślę, że to świetny prezent.

Cytat:

Żabcia ładna sukienka
No chyba są niepoważni w tym biurze podróży
Stary 2011-05-09, 20:54   #2397
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziewczyny z Grecją w tym roku to będzie ciężko coś znaleźć w atrakcyjnej cenie, mam tylko nadzieję że nam kasę szybko i bezproblemowo zwrócą. Najwyżej weźmiemy pierwszą lepszą ofertę, byleby gdzieś jechać, bo kasa sie rozleci na pierdoły i będzie po wczasach

Gucia a wy macie jakiś konkretny termin na wczasy ustalony?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:03   #2398
bzyczka1
Zakorzenienie

ja jak swojemu tłumaczyłam że już ma zakaz na picie piwa to stwierdził że on musi mieć piwo w domu, że jak się zacznie (bo takiego argumentu użyłam) to wtedy wypije jeszcze z dwa na odwagę oczywiście wszystko w żartach ale chyba byłby w stanie je wypić by być odważniejszym wtedy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:12   #2399
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia śliczna sukienka. ładnie ci w niej będzie

Mona uuu współczuję

Samba polecam obraz. w końcu to 50- rocznica , Nie byle co.

Ja swojej babci na imieniny kupuję kiełkownicę i nasionka Babcia lubi takie klimaty

Właśnie wymyślałam co zrobię z dziećmi na dzień matki i ojca Książeczkę (jedna dla obojga). w środku na jednej stronie : zyczenia (dzieci same je napiszą, potem na kolejnej odciśnięta rączka, na kolejnej portret mamy, na kolejnej portret taty a na ostatniej wklejona koperta i dołączona płytka a tam nagram zdjęcia z całego roku ( mikołajki, jasełka, dzien babci i dziadka + jakieś klasowe sobie teraz w tym tygodniu porobimy).. To wszystko zwiążemy wstążką i jakąś ładną stronę tytułową się da. Co o tym sądzicie?? Chyba lepsze niż jakies korale z makronu itp. Jak wymyślę jeszcze pomysły na inne strony to jeszcze się dołączy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:19   #2400
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
podejrzewam, że mnie u starszaków zostawi, czyli etat 22 godziny bo mówiła że to będzie trochę więcej jak 3/4. No zobaczymy
Martuś trzymam kciuki żeby się nam obu z pracą ułożyło
to super!!
o tak ja też trzymam kciuki!!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A cóż to te ciasteczka brydżowe?
Ciasta póki co nie mam żadnego i sama tak naprawdę nie wiem co bym zjadła, ale za to mąż kupił mi lody Carte D'or Milkowe Pycha...
to takie małe ciasteczka - wycinasz szklanką kółka w połowie kółek wycinasz foremką kształty oznaczeń karcianych i pieczesz, na pełne dajesz dżem i przykrywasz tymi z dziurką
ale sama jeszcze ich nie robiła, a dzis nie zdążyłam ale jutro będę debiutować

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja jak swojemu tłumaczyłam że już ma zakaz na picie piwa to stwierdził że on musi mieć piwo w domu, że jak się zacznie (bo takiego argumentu użyłam) to wtedy wypije jeszcze z dwa na odwagę oczywiście wszystko w żartach ale chyba byłby w stanie je wypić by być odważniejszym wtedy
wojak a się lęka.. nie może być

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości