|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapewne wtedy gdy bede zbijac kokosy jako fryzjerka i nie bede miec miejsca w grafiku dla niej, a poswiecenie dnia wolnego zeby ja upiekszyc bedzie dla mnie niewykonalne ![]() ![]()
![]() |
#2853 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasem jest manager w firmie, ale i tak siedzi w innym pomieszczeniu ![]() szef się tu zjawia raz na dwa miesiące i to na chwilkę dosłownie ![]() także mam peeeeeeełen luz bluz ![]() 3miasto? toż to drugi koniec Polski dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() i przyjdzie prosić o zapisanie z podkulonymi uszkami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
HAHAHAHAHHA LASKI JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA!
dostałam tą głupią pracę i w wakację będę robić loody <3 w weekend byłam na próbie i spodobałam się im chyba. Tak się cieszę, bo sama znalazłam sobie tę pracę, mam zerowe doświadczenie, nieskończone 18 lat, nie mam nawet książeczki sanepidowskiej jeszcze, a mimo to mnie wzięli. A wiem, że odpalili już jakieś dwie moje poprzedniczki. huraaa huura! <polewa wszystkim blondasom>
#2855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie przyszlaby nigdy zapisac sie do salonu za normalne stawki- komu innemu by dala zarobic a nie mnie- ona taka jest... poza tym jak przylazi do mnie teraz od 2 lat to ma niby taniej ![]() ![]() Cytat:
obys nie zalowala zmarnowanych wakacji i zarobila tyle ile ci obiecali... moja bratowa juz tak miala rok temu- pracowala w zeszle wakacje niby na etat w barze nad jeziorem i w koncu miala po 12h w pracy a w miesiacu 2 dni wolne ![]() i wyszla jej stawka przy wyplacie ze robila za 2zl za godzine ![]() i miala zlecenie na ilosc godzin a nie pensje to nawet klocic sie nie mogla...
![]() |
#2856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak szczerze, to gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- ale jaki ładny ten koniec ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakbym miała do wyboru zostawiać kasę w salonie obcemu, albo zapłacić siostrze za usługę to nie miałabym wątpliwości.. tym bardziej jakby za✂✂✂iście robiła ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- nie wątpię ![]() jeszcze nie miałam okazji być w 3mieście.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Encha i Kattie Tiririri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem pokemonem ![]() ![]() Z radości kupiłam sobie kredkę czarno-białą, korektor i brozer z essence. I taki boski portfel ze Stradivariusa ![]() ![]() ![]() W tym korektorze są trzy kolory zielony, różowy i brąz. Który się do czego stosuje? Zieleń chyba na pryszcze..?
![]() |
#2860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak serio to brawo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Zieleń to chyba na przebarwienia i blizny ? |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- nic straconego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Encha, zaraz wrzucę na bloga
Yatta Niee ![]() Dobre jest to,że 10 dają kasę, bo gdy pracowałam na hennie to były dniówki i 60% wypłaty szło na żarcie, pety, pićku i inne pierdoły. OhOhOH <3
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo a ja bym taką grzyweczke chciała, albo zeby ta moja po prostu tak ladnie na tym czole sie układała na półokrągło. Ale w zyciu moja sie tak nie ułoży, za cienkie chyba te kudły mam. Włosów mam tyle zebranych jak do prostej grzywki więc za mało chyba nie jest... ale jak zgarne wiecej wlosow z lewej strony to potem mam takie przylizane te kudły ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-09 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla niej jest ok jak tanio robisz czyt. prawie darmo czyli placi za sam material ![]() i potem poslodzi kilka zdan jakie to ma za✂✂✂iste wloski i pazury i sie zmyje i przez miesiac zero znaku zycia ![]() i po miesiacu znow slodzi zeby jakis dogodny termin dobrac gdy moze wpasc i musze jej poswiecac caly swoj wolny dzien- tylko po to by ona kolejny miesiac dobrze wygladala i uslysze za to jedynie ze za✂✂✂iscie jej zrobilam ![]() kilka razy prosilam ja, ze jak ktos chwali jej wlosy i pazury, niech mnie poleci, ale gdzie tam! przeciez za duzo bym dzieki niej zarobila ![]() ![]() powiem wam, ze sama nie wiem czemu jestem tak ulegla i jej robie za friko prawie...ciagle sie z tz o to kloce... ale co ja poradze ze lubie siedziec w dziale beauty ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2866 |
Wtajemniczenie
|
Teraz oczywiście, że się cieszę patrząc z perspektywy czasu, ale kiedyś wydawałam do ostatniego grosza.. nic nie oszczędzałam.. i nie zdawałam sobie sprawy z tego, jak rodzice ciężko harują by mi dać np. na spodnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietaj ze brak grzywki rowniez wydluza buzie- mojej sis akurat ladnie w grzywce na skos bo ona ma buzie pelna jak ksiezyc ![]() i pieknie ja wyciaga. ale jakbym ja sobie taka grzywke walnela- przy moim dosc sporym czole to bym wygladala jak kon ![]()
![]() |
#2868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() A grzywke ja mam niby od czubka głowy ale w trójkąt ściętą, tak może być? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a te pety to dla Ciebie ![]() Cytat:
ale z drugiej - to ona po prostu Cię wykorzystuje! 'zrób mnie piękną i spadaj.. przyjdę znów za miesiąc na darmową robótkę' ![]() no ludzie! jeszcze jakby okazywała wdzieczność, tak jak mówisz - polecała Cię innym, odezwała się czasem by spytać co u Ciebie lub wpadła na kawę, to jest zupełnie inna rozmowa, ale w takiej sytuacji?! :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() siostra chyba podobna ![]() ja bym chciala zobaczyć Ciebie w takiej grzyweczce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Laski ja zaraz farbuje ![]() kupiam C10 w sklepie,bo C12 nie było, chcialam Biale Zloto i tez nie bylo stalam tam chyba z godzine i wzielam C10 ![]() nawet kupilam baterie do aparatu,żeby wam pokazać ![]() Dziewczynki i jeszcze jedno pytanie: Ostatnio pisalam wam,że buciki z Deichamana jeden byl dobry,a drugi spadal, dzisiaj mierzylam platformy w Boti i to samo ![]() jeden mnie cisnął,a drugi spadal z nogi, nie bylo 37,żebym mogla zobaczyć ![]() jutro pojade do innego i zobacze,ale zaczyna mnie to przerażać. To pierwszy sezon kiedy żadne buty mi nie pasują ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Dobra, post opublikowany
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Czeko dziękuję bardzo ![]() Yatta :< no Blond princesska Może masz krzywe stopuchy ![]()
#2872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pewnie wyjdzie Ci jak u dziewczyn ![]() a z tymi butami to może chodzi o to, że ten jeden-mierzony Ci spada, bo jest bardziej rozepchany? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- portfel cudo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
encha
a pomylilam się, miało być do Ciebie no :< nie do yatty mada faka ![]() ten puder brązujący jest "dla brunetek" i jest nieco ciemny, tak wyczytałam przynajmniej, jeszcze nie wiem. Kurde, myślicie,że będzie można wymienić? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- encha 50 zł. jest tak skonstruowany,że musisz coś nacisnąć i dopiero wtedy się otworzy. JEst twardy i w łapie wygląda jak mała torebka.. ![]()
#2874 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazda grzywke aby ladnie sie ukladala i byla dobrze scieta, scina sie w trojkat tylko: -prosta grzywka- trojkat od czubka glowy rownoramienny -skosna grzywka- trojkat prostokatny u ciebie na foto rzucilo mi sie w oczy ze masz dosc spore czolo- zupelnie jak ja ![]() no i polaczyc ja z dlugoscia boku bo tak sie odcina... oczywiscie to tylko moja sugestia ![]() Cytat:
![]() z innej strony nie potrafie jej odmowic, bo zawsze mnie ulagadza- wiesz ile osob chwalilo moje pazurki/grzywke/ kolor wlosow itp. i zaraz mi serce mieknie... ![]() ![]() Cytat:
![]() naprawde ci sie podoba? ![]() wlasnie o to mi chodzilo jak sobie obcinalas wloski- zebys tak polaczyla je jak jest ten rzut boczny na foto z moja sis. a buty coz... moze masz jedna stope wezsza i dlatego? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z wymianą, myślę, że nie będzie problemu jak w nim jeszcze nie grzebałaś ![]() portfelik mi się bardzo podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak poważnie to ile razy byłam nad morzem tak współczułam tam pracującym sezonowo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do stóp to może być tak, moja mama ma np różnicę pół numeru w jednym bucie ![]()
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
Ok dziewczynki, ja się zbieram, zaraz pracę kończę i do domku wreszcie na relaks
![]() może później wpadnę jak ktoś tu jeszcze będzie ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
co?
![]() dzisiaj gadałam z koleżanką. która ma obłędny kolor blondu-farbowała delią 9.1. Bunny co sądzisz o tych farbach? Encha No brzydko, brzydko wim ![]() Ale zaczęło się w gimnazjum BO BYŁAM JUŻ TAKA DOROSŁA, a teraz kurka się skończyć nie może. Hyhyhy ja sobie wmówiłam,że z mojego starego pieniądze giną ;D w rzeczywistości pewnie je wydawałam, ale Ciii
#2879 | ||||
Zakorzenienie
|
ojj jak ja bym chciała właśnie mieć taką fryzjerkę jak Ty
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od długości boku ona sie tak odcina bo mi fryzjerka za daleko ciachnela z tej jednej strony ![]() ![]() A grzywke o której piszesz to właśnie taką bym chciała, tylko właśnie jak przesuwam przedziałek to ta strona przeciwna jest taka hmmm "łysa", uklepana, tak mało włosów sie wydaje, a po tej stronie z grzywka tak duzo ![]() Nie wiem chyba bede musiała isc po prostu do fryzjerki ze zdjeciem to moze mi nie spartoli w końcu. Bo praktycznie żadna mi jeszcze takiej nie ścieła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.