Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 14:37   #3571
skierka1981
BAN stały

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki, niestety nie przydały się

Jestem tak wkur...., że do tej pory mną telepie. Dawno nikt mnie tak nie potraktował.
Byłam dzisiaj w innym szpitalu, bo po ostatnich przejściach mój gin dał mi skierowanie do innego. I co? I gó.. . Pani Doktor, suka jedna że sie tak wyrażę, nawet mnie nie zbadała. To nic, że czekałam 1,5 godz, że przyjechałam 50 km.
Spytała o co chodzi.
Odpowiedziałam, że brodawka wirusowa.
"A co ja mam z nią zrobić?"
"Usunąć"
"A po co ja mam usuwać brodawkę wirusową?", "Ja nic usuwać nie będę". "Jutro jest ordynator, jutro może sobie pani przyjechać".

Koniec. Odwróciła się na pięcie i poszła
Oczywiście wszystko jak najbardziej wrednym tonem, w tzw. biegu, na korytarzu.

Byłam tak rozstrzęsiona, że zaczęłam ryczeć małżowi do tel jak bóbr.
Gdybym miała więcej jaj to złożyłabym na nią skargę za takie traktowanie.
I ja płacę składki zdrowotne. Śmiech na sali.

Od mojego gin dostałam 3 dni zwolnienia, bo jak mnie zobaczyli, to stwierdzili z położną, że muszę odpocząć I znowu miałam jechać na zabieg za miesiąc, do tego pierwszego szpitala, bo tam chciaż mnie zbadali i nawet zabieg chcięli zrobić, tylko jak pamiętacie nie byłam na czczo.
Ale stwierdziłam, że nie chce mi się czekać znowu miesiąca, zadzwoniłam i umówili mnie na czwartek.
Tak więc show trwa

Doczytałam troszkę o sukcesach nocnikowych-.
Ale nic więcej nie wiem

o kurde... tylko nerwy zjedzone

to w olsztynie takie mądre??

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2011-05-09 o 14:41
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:41   #3572
angy
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
o kurde... tylko nerwy zjedzone
Nooo....
Ja za wrażliwa jestem, powinnam to olać, ale poczułam się jak śmieć w tym szpitalu. No masakra jakaś.

A za przeproszeniem łeb to mi zaraz pęknie

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:45   #3573
skierka1981
BAN stały

Cytat:
Nooo....
Ja za wrażliwa jestem, powinnam to olać, ale poczułam się jak śmieć w tym szpitalu. No masakra jakaś.

A za przeproszeniem łeb to mi zaraz pęknie

nie dziwie ci sie, nie dosc ze nerwy zwiazane z zabiegiem, juz sie nastawilas a tu takie cos...
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:49   #3574
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:

Jestem tak wkur...., że do tej pory mną telepie. Dawno nikt mnie tak nie potraktował.
Byłam dzisiaj w innym szpitalu, bo po ostatnich przejściach mój gin dał mi skierowanie do innego. I co? I gó.. . Pani Doktor, suka jedna że sie tak wyrażę, nawet mnie nie zbadała. To nic, że czekałam 1,5 godz, że przyjechałam 50 km.
Spytała o co chodzi.
"Usunąć"
"A po co ja mam usuwać brodawkę wirusową?", "Ja nic usuwać nie będę". "Jutro jest ordynator, jutro może sobie pani przyjechać".

Od mojego gin dostałam 3 dni zwolnienia, bo jak mnie zobaczyli, to stwierdzili z położną, że muszę odpocząć I znowu miałam jechać na zabieg za miesiąc, do tego pierwszego szpitala, bo tam chciaż mnie zbadali i nawet zabieg chcięli zrobić, tylko jak pamiętacie nie byłam na czczo.
Ale stwierdziłam, że nie chce mi się czekać znowu miesiąca, zadzwoniłam i umówili mnie na czwartek.
Tak więc show trwa
no co Ty mówisz
co za sucz
Stary 2011-05-09, 14:53   #3575
angy
Zakorzenienie

Cytat:
nie dziwie ci sie, nie dosc ze nerwy zwiazane z zabiegiem, juz sie nastawilas a tu takie cos...
Dokładnie tak jak mówisz.
Ale teraz chociaż już wiem na 100% czego się spodziewać, dostanę znieczulenie na 5 minut i po sprawie

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-05-09, 15:38   #3576
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Jesteśmy po obiedzie
Jestem BARDZO zadowolona ale

idziemy zaraz na podwórko do piaskownicy
Stary 2011-05-09, 15:54   #3577
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
...Kupiłam w Tesco

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
...No jak się zaczyna dzień o 6-ej

, mój Kuba śpi w łóżeczku od zawsze a ostatnio wieczorem zaśnięcie zajmuje Mu z 20-30 minut

I kolejne , fajnie, że siedzi i nie ucieka, Kuba jak nie chce, to za Chiny Go nie posadzę, zresztą nie robię tego
...
No tak, przecież Wy ranne ptaszki jesteście, a szczególnie jeden skowronek

Maciuś też kiedyś sam zasypiał i spał w łóżeczko, wracamy do tego

Raz ucieka, a raz nie. Dzisiaj siedzi twardo po dwadzieścia minut (już trzy razy), ale siku nie zrobił. Ja muszę siedzieć obok i coś wymyślać. Ostatnio kazał się drapać po nogach

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
...Ja też się kiepsko czuję psychicznie, widzę, jak z dnia na dzień coraz bardziej mi wszystko siada. Jestem zmęczona strasznie, dobija mnie ten brak umiejętności gotowania, wydaje mi się, że jestem beznadziejną matką, bo czasem marzę tylko o chwili, kiedy Kuba pójdzie spać Do tego mamy inne kłopoty i wieczorem czasem tylko płaczę do poduszki z bezsilności To się pożaliłam

Jaką złą matką Kuba je więcer różności niż Maciek, więc nie przesadzaj
W niedzielę powiedziałam Małżowi, że lubię chwilę, jak Maciuś pójdzie spać i głupio mi się zrobiło
Jakby co, to wiesz, gdzie mnie szukać Razem sobie popłaczemy, bo u mnie to się ciągnie i ciągnie i końca nie widać

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

angy i brak słów

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:49   #3578
Wojtusia
Zakorzenienie

angy przykro mi, ja bym zareagowała tak samo jak ty, bo w trudnych sytuacjach łzy mi lecą, ze szok. i nie umiem nad tym zapanować. odpocznij teraz jak masz możliwość. mam nadzieje ze tą lekarke też ktoś tak potraktuje jak ona ciebie, to zobaczy jak to jest.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
W niedzielę powiedziałam Małżowi, że lubię chwilę, jak Maciuś pójdzie spać i głupio mi się zrobiło
Jakby co, to wiesz, gdzie mnie szukać Razem sobie popłaczemy, bo u mnie to się ciągnie i ciągnie i końca nie widać
to naprawde nic złego, nie jestescie cyborgami tylko ludźmi i każdy potrzebuje chwile dla siebie. Ja sie wcale tego nie wstydze i nie jest mi z tym źle i otwarcie mówie, ze potrzebuje czasem chwili bez Oli, inaczej byłoby, gdybym pracowała, ale przebywając z nią 24h na dobę potrafi mnie zmęczyć, co wcale nie oznacza ze jej nie kocham. Kocham nad życie. Ale dbam nie tylko o nią, ale również o siebie, o swoje dobre samopoczucie, bo jak matka nieszczęśliwa, to i dziecko to odczuje.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

bylam z Oli w bibliotece, nie było ŻADNEJ pozycji którą chciałam wypożyczyć, wziełam co popadło, przeczytałam teraz recenzje na biblionetce i może będą ciekawe te książki.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 17:23   #3579
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
to witaj w klubie

a co do gotowania to chyba nie jest tak zle co??

Może i nie jest aż tak tragicznie, ale to dla mnie męczarnia

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
współczuję
pogoda się poprawia moze i nastrój Ci wróci.
Gotować przeciez gotujesz, uczysz się starasz, to nie jest tak źle.

A to ze marzysz czasem o chwili, kiedy Kuba pójdzie spać to nie jest nic złego, ja mam tak często. Potrzebuję wytchnienia, samotności czasem. Oli jest bardzo absorbująca, jak to dziecko, ale wiadomo, my tez mamy swoje potrzeby. teraz jak TZ raz czy dwa razy w tygodniu jeździ na ryby, to zabiera ze sobą Oli do teściów i tym sposobem mam kilka godzin dla siebie. Potrzebuje czasem za nią zatęsknić
, mój nastrój raczej nie ma nic wspólnego z pogodą , jestem po prostu bardzo zmęczona

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
wcale ci się nie dziwię.
(...)
gotuję obiad, zaraz lecę do lekarza po skierowanie, a potem jade . Proszę o kciuki o 17,30 I powiem wam że fakt że później mam w planie odwiedzić pare sklepów i poszukac garnituru dla synka na wesele, tak mnie cieszy że nawet nie myślę o tym żeby się cos podenerwowac przed egzaminem. Nie pamiętam kiedy byłam tak bezstresowo na zakupach

Cytat:

Spytała o co chodzi.
"Usunąć"

Tak więc show trwa
, normalnie brzydkie słowa mi się cisną na język

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 17:30   #3580
UnholyOne
Ola-Unhola

Dzięki Dziewczyny , ale srednio odpoczęłam
Pobyt z największym nierobem na świecie, to nie sielanka...
Ciagłe noszenie i dokładanie do komina i kuchni, żeby ciepło było, wszystko na mojej głowie, ach szkoda gadać...
Spanie do południa albo i dłuzej, taki to się w życiu potrafi ustawić...
No ale...

Idę ogarnąc i obiad dzieciom dac.

Do później
Stary 2011-05-09, 17:34   #3581
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
No tak, przecież Wy ranne ptaszki jesteście, a szczególnie jeden skowronek

Maciuś też kiedyś sam zasypiał i spał w łóżeczko, wracamy do tego

Raz ucieka, a raz nie. Dzisiaj siedzi twardo po dwadzieścia minut (już trzy razy), ale siku nie zrobił. Ja muszę siedzieć obok i coś wymyślać. Ostatnio kazał się drapać po nogach

Jaką złą matką Kuba je więcer różności niż Maciek, więc nie przesadzaj
No skowronek

Wiem, wiem, miałam na myśli, że Kubie też teraz nie idzie szybko zasypianie

Ja chcę, żeby siedzenie przez 5 minut to był max i czasem właśnie jest problem, bo jak Kuba już usiądzie, to nie chce zejść
Mamy dokładnie to samo

, wiem, wiem, no właśnie Tobie się nie dziwię (a raczej Cię podziwiam), masz swoje na głowie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
to naprawde nic złego, nie jestescie cyborgami tylko ludźmi i każdy potrzebuje chwile dla siebie. Ja sie wcale tego nie wstydze i nie jest mi z tym źle i otwarcie mówie, ze potrzebuje czasem chwili bez Oli, inaczej byłoby, gdybym pracowała, ale przebywając z nią 24h na dobę potrafi mnie zmęczyć, co wcale nie oznacza ze jej nie kocham. Kocham nad życie. Ale dbam nie tylko o nią, ale również o siebie, o swoje dobre samopoczucie, bo jak matka nieszczęśliwa, to i dziecko to odczuje.
Ja nie mam możliwości zostawienia Kuby z kimś bliskim, kiedyś Małż chodził na spacery, ale w tym semestrze po prostu nie ma Go w domu, jestem sama od rana do wieczora i chyba dlatego tak jest. Zresztą jak jakiś czas temu Kuba budził się w nocy i płakał, to ja musiałam wstawać, bo na Małża reagował, i reaguje zresztą nadal, złością . Czyli nawet jak Kuba już spał, to nie miałam chwili, bo potrafił budzić się co godzinę . Teściów mam złotych, ale mieszkają 80 km od nas.

Ale i tak nie chciałabym, żeby ktoś zabrał Kubę na dzień czy kilka , to za długo.

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2011-05-09 o 17:52
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 17:35   #3582
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

Ciagłe noszenie i dokładanie do komina i kuchni, żeby ciepło było, wszystko na mojej głowie, ach szkoda gadać...
No ale...

Do później
nieee...
dziewczyny trzeba koniecznie zebrać ekipę

kochana
Stary 2011-05-09, 20:09   #3583
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Ja już dzisiaj mówię dobranoc
Mam jeszczę pare rzeczy do zrobienia a jutro trzeba wstać o piątej bo "witaj praco, żegnaj urlopie".

Kolorowych snów

Olu nie mogę przestać myśleć o tym co napisałaś
Stary 2011-05-09, 20:40   #3584
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
nieee...
dziewczyny trzeba koniecznie zebrać ekipę

kochana
Zbierać, zbierać

Cytat:
Ja już dzisiaj mówię dobranoc
Mam jeszczę pare rzeczy do zrobienia a jutro trzeba wstać o piątej bo "witaj praco, żegnaj urlopie".

Kolorowych snów

Olu nie mogę przestać myśleć o tym co napisałaś

Ja też już idę lulu.
Na jedno oko już nie widzę, drugie, ledwo patrzy..

Dobrej nocki
Stary 2011-05-09, 20:52   #3585
kamilka
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę raju z mamą
Moja ma wiecznie tyle do zrobienia ( a siedzi w domu) poza tym zawsze była taka panika jak zostawiałam jej małego na kilka godzin że dramat... Już nawet jej nie pytam na razie czy weźmie małego...

A moja teściowa to babcia która wpada na 3 minuty i spada...
na spacerze z małym była może ze 3 x od urodzenia i spacer nie trwał dłużej niż 30 minut Jej też już nawet nie proszę, żeby się małym zajęła
Tak więc zdana jestem sama na siebie

to dopiero drugi dzień

A dzwoniłaś do mamy? Tęskni coś za Tobą? Czy nie próbujesz nawet dzwonić bo byś się rozkleiła??

to ja tu jęcze.... Podziwiam że dajesz radę...

Albo już 2 dni z głowy

Tak dzwoniłam... Nawet Bastuś ze mną porozmawiał. Za pierwszym razem wymienił mi co mu babcia kupi jak wróci : jajo (niespodziankę), tu-tu-tu (traktor), bum bym, ciaścio, i frrrr (samolot)
A przy drugiej rozmowie mi zakomunikował że idzie "siup- siup" (czyt. grzebać łopatką w ziemi) a zaraz potem "papa" słodziak mały.
Mama mówi że dziś cały dzień na polu, więc nie miał czasu tęsknić, tyyyle roboty miał... No i został na 2-ga noc poza domem
Cytat:

Bez komentarza. Przynajmniej tyle że szybko masz kolejny termin...

I dziekuję za wszystkie kciuki zaliczyłam. Teraz czekam na tel kiedy moge odebrać dokumenty.
Garnituru nie kupiłam... Za to znalazłam balerinki dla siebie
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:23   #3586
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:

Albo już 2 dni z głowy

Tak dzwoniłam... Nawet Bastuś ze mną porozmawiał. Za pierwszym razem wymienił mi co mu babcia kupi jak wróci : jajo (niespodziankę), tu-tu-tu (traktor), bum bym, ciaścio, i frrrr (samolot)
A przy drugiej rozmowie mi zakomunikował że idzie "siup- siup" (czyt. grzebać łopatką w ziemi) a zaraz potem "papa" słodziak mały.
Mama mówi że dziś cały dzień na polu, więc nie miał czasu tęsknić, tyyyle roboty miał... No i został na 2-ga noc poza domem

Bez komentarza. Przynajmniej tyle że szybko masz kolejny termin...

I dziekuję za wszystkie kciuki zaliczyłam. Teraz czekam na tel kiedy moge odebrać dokumenty.
Garnituru nie kupiłam... Za to znalazłam balerinki dla siebie
dzielny synio

gratuluję

balerinki też się przydają
Stary 2011-05-09, 21:29   #3587
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

No ale...

Do później
Olu ja bym ci nieba przychyliła, a ciebie pajac tak traktuje

Angy Niesamowite, to co opisujesz... Idzie się wściec.

Kamilka, gratuluje

I to na tyle co pamiętam.

Dodam,że byłam dziś kolejny raz u pediatry.Dostałam syrop na jakim mi zależało na ogólne przeleczenie flaczków Oprócz tego Dicoman - mamy borykające się z podobnymi kłopotami kupkowymi u dzieci rzućcie okiem na opis http://www.vitispharma.pl/?link=dicomanjunior

Do tego kupiłam małą Emle bez recepty.Miramej
Lactu 2 x dziennie i dicoflor nadal. Reperuje i regeneruje jak mogę.
A dziś jaka akcja z kupą
Sąsiad dziś zahaczył mnie i delikatnie zaczął wypytywać dlaczego L ostatnimi czasy tak przeraźliwie płacze, i że nosił się z zamiarem zapukania do nas...

Idę bo mój dzieć jeszcze buszuje.Ściągnęłam ja z piaskownicy wprost do wody.Teraz zjadła kolacje i układa puzle

Aaaa kupiłam małej świetne puzzle.Duże elementy, tanie, tyle że małe napisy po angielsku-przeciwności.
O takie http://kertas.otwarte24.pl/217,Puzzle-Animal-Opposites tylko połowe tańsze.Bardzo L przypadły do gustu.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:58   #3588
angy
Zakorzenienie

Dziękuje kochane za pocieszanki

Niestety nie pocytuję, strasznie mnie zmęczył psychicznie ten dzisiejszy dzień

Olu
Życie nie jest sprawiedliwe

Jutro skorzystam z tego zwolnienia, zrobię sobie z Zosią piękny dzień na dworze
W środę pójdę do pracy, bo mam trochę do ogarnięcia, a w czwartek wiadomo

Dobranoc wszystkim

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-05-09, 22:11   #3589
sylka79
Wtajemniczenie

Karo przykro mi z powodu kłótni z Rodzicami

Miramej ani mi się waż myśleć,że jesteś złą mamąteż tak mam,że często tylko patrzę wieczora,jak Bartoś pójdzie spać,ale to jedyna chwila kiedy mogę trochę odsapnąćChyba każda z nas,tak maDzieci są kochane,ale potrafią człowieka zmęczyć

angy przykro mi,że tak się z Tobą obeszła ta małpanic tylko na odstrzał.Mocno Cię

kamilko moje gratulacje

Unholy straszne to,kiedy bliska osoba tak potrafi ranić

agga do tej czarnej sukienki,założyłam srebrny wisiorek,bransoletkę i małe,skromne wkrętki do uszubiały pasek,biały żakiet z czarno-białymi guzikami,torebka i szpilki czarne-no chyba wsio

Kasia trzymam nadal za szybkie rozwiązanie problemów kupkowych u Laury

A co się dzieje z Iwonką?

Jeszcze rano nic mi nie było,a teraz mam mega katar wypiłam herbatę malinową z miodem i cytryną i idę spać.

Dobranoc

Edytowane przez sylka79
Czas edycji: 2011-05-09 o 22:12
sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 06:54   #3590
sylka79
Wtajemniczenie

Wstałamnos zatkany,w uszach mi dzwoni-jednym słowem supermuszę małża posłać do apteki,po jakieś specyfiki.Chyba wszystko przez ta wcześniejszą pogodę.Zimno,wiało,lało,a teraz ciepłoMam nadzieję,że dzieci nie pozarażam

Miłego wtorku

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:29   #3591
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:

(...)
jakoś daje

jak słodko

sylka zdrówka

tak więc witaj praco

miłego dnia
Stary 2011-05-10, 11:02   #3592
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc

u was tez tak latowo? bo u nie 30st. wiec spedzamy dzien na dworku

Angy wspolczuje bo i czas stracony i nerwya te babe to bym

Magi ja tez musze Werke zajmowac zeby dluzej posiedziala na nocniczku , tylko mi jeszcze wymysla bo raz chce na kibelku a raz na nocnik

Unholy powtorze to co juz kiedys pisalam ze twoj malz powinien ciebie po stopach calowac , przykro mi ze tak toba poniewiera

Sylka zdrowka

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 11:04   #3593
Wojtusia
Zakorzenienie

Sylko
dużo zdrowia życzę

u nas piękna pogoda 20 C w cieniu, tylko lekki wiaterek, ale wcale nam nie przeszkadza, zaliczyłysmy już godzinkę na dworze, teraz przerwa na kawę a potem znowu na dwór przed obiadkiem.

Oli korzysta ze słoneczka, a ja chowam sie w cieniu

Kasiu, mam nadzieje ze po tych lekach co kupiłaś już wszystko się unormuje.
A sąsiad brawo za postawę społeczną, czujny jest moim zdaniem dobrze.
Stary 2011-05-10, 11:43   #3594
Karolinak82
Zakorzenienie

Witam się, ale nadrobię troszkę później brak mi czasu
Stary 2011-05-10, 13:01   #3595
kamilka
Zadomowienie

Wojtusia, Kasia, Sylka

Sylka mam nadzieję że choć trochę lepiej z samopoczuciem...

Ada jak tam samopoczucie?

Unholly

Kasia teraz jak mała dostanie syropej jak trzeba to sądzę że szybko wróci do normy. Jak długo trwa takie leczenie?
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:56   #3596
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Ada jak tam samopoczucie?
a dziękuję dobrze czekam na @ , siedzę w pracy , zaraz będe jeść obiad

A jak tam u Was?
Stary 2011-05-10, 13:59   #3597
angy
Zakorzenienie

Ale pustki, wszystkie na dworze

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość

angy przykro mi,że tak się z Tobą obeszła ta małpanic tylko na odstrzał.Mocno Cię
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

Angy wspolczuje bo i czas stracony i nerwya te babe to bym
Dziękuję Wam Dziewczynki

Dzisiaj już mi lepiej.
Byłyśmy na dwórku, lato się zrobiło, Zosia o 13 padła, ja już zrobiłam obiadek i mam relaks przy kawce

Prz okazji, zrobiłam dzisiaj naleśniki z warzywami, może komuś się przyda. Niby nic specjalnego, ale są pycha, jak jestem w pracy nie mam czasu na takie cuda:
podsmażyłam cebulkę, paprykę, pieczarki i cukinię, super byłoby jeszcze z bakłażanem, ale oczywiście nie dostałam, poddusiłam wszystko razem, dodałam przypraw (ja akurat sól, pieprz ziołowy, zioła prowansalskie i bazylię), jako klej posłużył koncentrat pomidorowy I wsio. Potem w naleśnik i przed podaniem zapiec chwilkę z sosem beszamelowym

Wczoraj mój gin badając mnie użył określenia brodawczak, oczywiście po powrocie do domu nie omieszkałam skorzystać z pomocy wujka google i pierwsze zdanie mi się nie spodobało: "Postać nowotworu niezłośliwego..."
Staram się trzymać w ryzach, więcej nie zaglądam do samouczków lekarskich i staram się nie stawiać sobie diagnozy Poza tym pocieszam się, że głupia kurzajka to też brodawczak...

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2011-05-10 o 14:00
Stary 2011-05-10, 14:14   #3598
agga19851985
Wtajemniczenie

Nadrobię później bo lecę obiad dla Alana robić, bo dziś mamy pikantnie wiec dla niego oddzielnie.... może racuszki mu zrobię

Bierze go jakieś choróbsko wstał z 37 gorączki (niby niegorączka ale wiem że coś zaczyna się dziać ). Wcale na dworze mu sie nie podobało, marudził, no i sam o 11.00 chciał się bujać w huśtawce (czyt. chciał na drzemkę). Właśnie wstaliśmy- a to kolejny objaw że coś go bierze, bo wtedy chce spać ale tylko NA brzuchu mamy lub taty, inaczej płacz i lament. Zawsze drzemka o 12. 00 lub później.
Kurde noooooooo, takielato za oknem a on choryyyyyyyyy ale jestem złaaaaaaa

P.S Czytałyście blog Laury??? Czyżby rozwód ??

Miłego, do później

Pola jest z nami od 03.XI.2015
agga19851985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 14:23   #3599
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość

Nadrobię później bo lecę obiad dla Alana robić, bo dziś mamy pikantnie wiec dla niego oddzielnie.... może racuszki mu zrobię

Bierze go jakieś choróbsko wstał z 37 gorączki (niby niegorączka ale wiem że coś zaczyna się dziać ). Wcale na dworze mu sie nie podobało, marudził, no i sam o 11.00 chciał się bujać w huśtawce (czyt. chciał na drzemkę). Właśnie wstaliśmy- a to kolejny objaw że coś go bierze, bo wtedy chce spać ale tylko NA brzuchu mamy lub taty, inaczej płacz i lament. Zawsze drzemka o 12. 00 lub później.
Kurde noooooooo, takielato za oknem a on choryyyyyyyyy ale jestem złaaaaaaa

P.S Czytałyście blog Laury??? Czyżby rozwód ??

Miłego, do później
Aga niestety, ale są duże wahania, jeszcze tydzień temu zima była, i niekiedy organizm dzieciaczków (czytaj układ odpornościowy) nie daje rady..
Zdrówka dla Alanka

Idę poczytać co u Emilii.
Edit: kurde, chyba rzeczywiście chodzi o rozwód
Jak ona sama sobie poradzi???

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2011-05-10 o 14:28
Stary 2011-05-10, 14:45   #3600
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Idę poczytać co u Emilii.
Edit: kurde, chyba rzeczywiście chodzi o rozwód
Jak ona sama sobie poradzi???
co co co ??? kurde niech moja szefowa już jedzie bo cichaczem już do Was pisze a musze sprawdzić sama

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości