![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
przecie ja marudziła zanim Nikki tutaj trafiła
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26816236]Od rana gapię się na te paznokcie i nie mogę zdecydować, czy ten lakier mi się podoba ![]() To Essie - Sand Tropez z najnowszej kolekcji.[/QUOTE] mnie się bardzo podoba z tym wzorkiem ![]() Cytat:
![]() Medzikowa mam pomysła ![]() Guinessku ja tak kiedyś brałam biały z sally hansen, yło napisane biały, nadaje się do frencha, a przyszło takie białawo-perłowe coś...chociaż kryło normalnie, a nie jak frenchowe :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-09 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |||
Zakorzenienie
|
Chyba schudłam, i zgadnijcie co mi chudło pierwsze... cycki ku**a jakbym już małych nie miała.... eh
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez się dzisiaj na swoje gapiłam i tez mam po mamusi chyab czerwone... Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26816236]Od rana gapię się na te paznokcie i nie mogę zdecydować, czy ten lakier mi się podoba ![]() To Essie - Sand Tropez z najnowszej kolekcji.[/QUOTE] sliszne są : ![]()
![]() |
#153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na puder też się czaję ale u mnie już go nie było ![]() ![]() Eee tam opowiadasz, ładnie wyglądają twoje pazurki w większości kolorów i nie marudzić mi tu ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26816236]Od rana gapię się na te paznokcie i nie mogę zdecydować, czy ten lakier mi się podoba ![]() To Essie - Sand Tropez z najnowszej kolekcji.[/QUOTE] Fajowe, a ten wzorek cudny ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Orlico, ładny lakier i wzorek boski, moge wiedzieć co to za lakier czarny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Diana śliczne pazurki
![]() Anula uuu to poważny problem z tymi lakierami ![]() ![]() Orli podobają mi się i wzorek super ![]() Malina uuu z tymi drobinkami ohoho dużo kolorów mają, żółte, niebieskie, różowe, zielone, pomarańczowe ![]() ![]() Mgiełko ja też schudłam z cycków ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-05-09 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
moja jedna pierś nie mieści się w obie dłonie
![]() Medziczku ja nie wiem, może i żółte są też i różowe, tylko ja ich nie widzę ![]() nie wiem jak pomalowac pazury, nie chcę się w oczy rzucać, a mam ochotę na mocny kolor...grrrr ![]() Orli to chyba kalka sie mówi? to jak w sobotę będzie więcej pudrów to komu brać? ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-09 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Water decals i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Agateczka Chętnie wezmę od ciebie trochę, zwłaszcza na tą co mam mniejszą
![]() Meedziku teraz znam ten ból... A ja dodałam to co wczoraj kupiłam, taka trochę kula dyskotekowa się zrobiła ![]() ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-09 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26819262]Tego określenia jeszcze w ogóle nie słyszałam z kolei
![]() Water decals i tyle ![]() a nie, troszkę inaczej...ale coś tak skjarzyłam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kalkomania kiedyś miałam taki obrazek na kubeczek sobie przeniosłam ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-09 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
no to są kalkomanie, nawet w sklepach tak to się nazywa paznokciowych.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
Karola20 taaak róże są boskie , chociaz ten wpada troche we fiolet. Mam jeden neonowy róż,postaram sie wrzucic zdjecie jak nim pomaluje special for you hehe
![]() ![]() AnulaPPP z bliska wychodzą jak to stwierdził moj TŻ " jakbys robila zdjecie sokowirówka".... ![]() ![]() MgiełkaM słabosc do rozy to baaardzo delikatne ujecie mojego zboczenia,fetyszu,choroby ,nałogu,uzaleznienia... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Ja to nigdy nigdzie nie mogę trafić na nic takiego typu te kalki czy jakoś...
![]() Mgiełko, mi się bardziej podobało bez brokatu, bo nie lubię, ale też ciekawie wygląda ;] ja położyłam własnie miss selene 13, myślałam, że będize fajny, ale ma taką konsystencję że mi niedobrze na sam widok... |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Malina być może, że ich nie zauważyłaś bo to się tak mieni, że ja sama nie byłam pewna kolorów
![]() Mgiełko śliczne pazurki ![]() A ja już mam pomysł jak pomaluję następne ![]() ![]() Ostatnio podobają mi się tak jak kiedyś Anula pokazywała, od najjaśniejszego do najciemniejszego koloru ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Morena jej gdzieś mi umknęły wcześniej Twoje pazurki ![]() Bardzo ładne i śliczny kolor ![]()
#165 |
Rozeznanie
|
meeedzik dziekuje,ze mimo wszystko je wyłapalaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Morena obiecuję, ze pierwszy i ostatni raz mi się zdarzyło
![]() a to dlatego, że zdjęcie masz inaczej dodane i nieraz mam, że mi się nie wyświetla jak chcę powiększyć ![]()
#167 |
Zakorzenienie
|
Mgiełko
nie widać efektu brokatu przez ostrość ![]() ale mnie się podoba,tak jak to widzę w głowie ![]() dziewczyny jak macie FB to ponoć są już nowe kolory CA z kolekcji Q, ja nie mam fejsbuka :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-09 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
meeedzik dziękuję ![]() Cytat:
![]() ale chciałam, żeby było widać, żę to nie mgiełka tylko te kropeczki...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Malinko to ja powiem tak - beżobrąż (pewnie ładny stonowany kawa z mlekiem), brązik(ale mleczna, bardzo mleczna czekolada), czerwien, nudziak różowawy. róż (fuksjowy chyba), brzoskwinka, znowu jakis przybrudzony beżo-fioleto róż - coś jak chcannelesque ChG tylko jasniejsze chyba?, granat ale dość jasny - jak mój first mate z ChG i jeszcze 3 róze...
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Także bez jakiś rewelacji... Idę spać - kolorowych ![]()
#171 | |
Zakorzenienie
|
przecie widziałam
![]() Cytat:
![]() a ja muszę porobić zadanka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też jak ubywało to najpierw z biustu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pomaluj jakimś nudziakiem albo delikatnym rózem i walnij tylko jakieś ostrzejsze akcenty... Może będzie pasować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O to! O to! Zgadzam się co do słowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tak mam właśnie na stopach ![]() ![]() To Ty nie masz żadnego życia towarzyskiego ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Podoba się wam nowa kolekcja Q z CA? Wg mnie to bez rewelacji, tylko 2 mi się chyba spodobały, ale raczej szału nie ma
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
ale one maja miec jakies inne wykonczenia, na zdjeciach tego nie widac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Karola20 to zaraz ide do Ciebie węszyć za różowym
![]() ja mam to samo, zakupy bez różowego lakieru tak nie cieszą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Weźcie sie
![]() ![]() ![]() Karolko i w tym cały sęk. To, że mamy pomysła, nie oznacza że uda nam się to zmalować ![]() Bądźmy dobrej myśli ![]() DMkAnia oj no to psieprasiam ![]() ![]()
#177 |
Zakorzenienie
|
Mgiełko fajnie z tym brokatem na żywo pewnie ładnie błyszczy
![]() A co do piersi to oddam chętnie ![]() ![]() ![]() A co do różu dziewczyny to ja też się ujawniam ![]() ![]() ![]() Ale nie to żebym się na różowo ubierała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Agateczka* no to przybij piątke
![]() Haha i po szczoteczke byłam w...niedzielę...RÓŻOWA! jak Boga kocham,autentycznie tak było ![]() ![]() Edytowane przez Morena_ Czas edycji: 2011-05-10 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Strażnik Wizażu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
No co tam dziewczynki
![]() którąś z dziewczyn miała mi wrzucić porownanie lakierów, pisała do mnie na forum ale nicku przepraszam nie pamiętam ![]() ![]() malina myśl nad colour alike i daj znać na pw bo mimo wielkich chęci nie mam możliwości śledzić Was na bierzaco ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.