|
|
#3961 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Cytat:
![]() Chciały zobaczyć raz zboczki, jak te sprawy uprawiają sroczki. Więc pod lasem rozbiły namioty, na obscenę nabrawszy ochoty. Mimo, że noc ciemna była i głucha, nakrył ich nagle gajowy Marucha. Po mandacie wypisał dla zucha, a kto mądry, ten wcześniej po... słucha ![]() Cytat:
--- Edit: Sam siedział nie będę, dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-10 o 02:21 |
|||
|
|
|
#3962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oooo może brałaś od pani, u której i ja raz się skusiłam Ponad miesiąc czekania, nieco chamskie odpowiedzi na maile od któregoś z pracowników Doszukałam się komórki do właścicielki burdelu i włosy doleciały w 4 dni z jedwabiem gratis Ale i tak nigdy więcej ![]() Cytat:
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje mają kilka zer mniej niż statystyczne ![]() Nadal mnie lofffciasz? ![]() Sałatko kochana Cytat:
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakkolwiek to zabrzmi właśnie parówka wypadła mi z ust ![]() Jaki jest Wasz stosunek do mydeł glicerynowych???
|
|
#3965 | |
|
Wiedźma
|
![]() Tak serio, to ja nie wiem, ale dopuszczam możliwość, że będzie tam snobistyczne picie wina i drinków z palemką... Wtedy rozważę abstynencję. ![]() Cytat:
|
|
#3966 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
mogłyby być troszkę wyższe...
koturny uwielbiam szczegolnie latem - klapki na koturnach już wykombinowałam, zamiast easytone kupię tańsze reeboki i wtedy styknie mi na ryłko ![]() przyznam się już kiedyś dawno byłam na Twojej stronie i te zwierzaki do mnie nie przemawiały ale teraz seria barowa też bym chciała obrazek od Ciebie.... Cytat:
Agnes widziała - pytania proszę na PW ![]() btw - kiedy powtórka??? spadam
|
|
#3967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
czarna mewa goni białą mewę, z czym Ci się to kojarzy... ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Oto nadciągają cumulusy, chyba rozumiesz co to znaczy... ![]() Skrb, ale musisz mnie nauczyć ![]() Jaki miałam makabryczny sen znowu... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-05-10 o 08:46 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3968 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie nadają się do stosunku?
Dobry
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3969 | |||
|
Zakorzenienie
|
pffff...... natenczas Bar był przeraźliwie pusty
![]() a poza tym wiesz ile różności ma kształt...policzka ![]() soś Ty raczej obojętny uny wysuszajo troche , Lushowych używam od eks czasu Cytat:
Ty tforzyszNaucze, naucze
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co się śniło? ![]() Ale ja poważnie pytam. Wyprodukowałam trochę i zastanawiam się teraz czy używać
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo na tż zmydlij ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak było ![]() Do mydełka napchałam trochę masełka, ale czuję strach przed użyciem ![]() A tak ogólnie to czuję się baaardzo kochana
|
|
#3978 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
uuu..to niefajnie jak nie mozna przychówku eksmitowach choc na pare dni my eksmitujemy w lecie na 2 tyg i na 1 tydz w zimie ![]() Cytat:
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak black metalowo, brakuje tylko paru długopiórów wędrujących przez ciemne knieje ![]() leciałam samolotem, naprzeciwko siedział kolo pikny jak sam vret, a ja goopia jak zwykle nie umiałam się nawet uśmiechnąć, tylko jak już przypadkiem spojrzał, to robiłam jakiś niedookreslony grymas i szybciutko szybciutko się odwracałąmw druga mańkie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-10 o 09:39 |
|
|
|
|
#3981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w obecnej sytuacji to zrozumiałe , poza TŻ ,kocha Cieu Winterja i GRraszngreityslovemaszinYX to musi z Ciebie ociekać miłooość ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- no i tu jest schodek, bo na ten który...... mi napiszesz
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt, wręcz pokapuje Ale całkiem mi się to podoba
|
|
#3983 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie coraz mniej
Robi się tłoczno,łokciami trzeba się rozpychać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty masz jakiś kompleks z tym związany, który leczysz na forum?
Czy może raczej kreska Ci się przekrzywiła ![]() Ale tak całkiem poważnie kochana, to może ucieknijmy gdzieś razem na parę dni Tylko Ty, ja i olejek od Flo
|
#3986 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kreski preferuję tylko naturalne,żadne tam szkice i grafiki ![]() Tak,ucieknijmy
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- dedłam bar ![]() Win, te nasze zabawy muszą być chyba usypiające
|
|
#3988 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja się zbieram do roboty
Po pracy lecę na siłkę,musze dbać o kondycję na tę ucieczkę
|
|
|
#3989 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możliwe nie przyglądałam sie tak dokładnie temu zdięćiu a w międzyczasie zaliczyła to i to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Coś mnie głowa boli po tym wczorajszym pifie, chyba się odzwyczaiłam
|
|||||
|
|
|
#3990 | ||||||
|
BAN stały
|
Dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Działasz wg zasady "Co z oczu, to z serca" ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

Jakie farby polecacie?Mam ochotę na coś innego,niz Majirel.

), niezwykłym zbiegiem okoliczności dotarła moja "na 100% wysłana, lecz zaginiona" paczka z włosami i brwiami... (w jak z dupy wyjętym kartonie - musiała spooro przejść po drodze) 

Nie fydaie mnie się... 

my eksmitujemy w lecie na 2 tyg i na 1 tydz w zimie
a w międzyczasie zaliczyła to i to