|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Idziemy na spacer nr 2
![]()
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to faktycznie młoooodo wyglądasz, ale to bardzo dobrze, niech sobie gadają, niech zazdroszczą ![]() a ja przyjechałam z pracy o 14.30, mały był na dworze z ojcem moim, więc spakowałam mu owocki piciu i na glinianki. Teraz dopiero wróciliśmy, po drodze jeszcze mu danio kupiłam bo głodny był i zjadł plastikową łyżeczką od lodów ![]() ![]() http://www.renbut.pl/fotkiduze/11-299d.jpg takie tylko ze bezowo brazowe, nie ma tego kolorku na necie:/
K & I ![]() Edytowane przez Baobabek Czas edycji: 2011-05-09 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio dał Maćkowi zakrętke od kremu i dziecko włożyło ją do buzi i ledwo udało nam się ją wyciągnąć ![]() ![]() ![]() ![]() wieczorkiem nadrobie zaległości narazie ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
mnie jutro czeka szczepienie młodego
![]() ![]() ![]() No ja niewiem ale mnie dzisiaj chłopaki wykończyły totalnie, już w wannie siedzą i za chwilę tylko kolacja i mam ich z głowy ![]()
![]() |
#1535 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Lachony, ale Wy zasuwacie
![]() P0P normalnie padłam jak o napakowanym łysielcu przeczytałam ![]() ![]() Darusia widziałam, że raczej wykluczas karmienie cycem przy drugim i tak mi się moja sąsiadka przypomniała, która w ostatnie wakacje "biegała" za niespełna dwuletnią Hanią, mając na rękach/przy cycu maluteńkiego Witka. Świetnie to wyglądało!! ![]() Madzia gratki ![]() ![]() No i nie pamiętam co i komu miałam jeszcze napisać ![]() ![]()
#1536 | |||
Zakorzenienie
|
a ten ocet z sodą to na stare plamy też działa?
i jakie proporcje? Cytat:
Ja tak jak megi i ania- ciasto francuskie z biedrony lub lidla, takie z lodówy, więc nie trzeba rozmrażać. Parówę możesz ponacinać, możesz też serem żółtym owinąć lub naciąć parówę pionowo i do środka napchać i owijasz to ciastem-możesz kawałkiem ciasta, możesz spiralnym paskiem z ciasta i nie pamiętam być może się to ciasto białkiem smarowało, ale tu nie pamiętam sara i z tą bluzką z zamkiem, to uważaj, bo czasem się taki zamek lub w takie buły na brzuchu zbijać i wtedy słabo to wygląda. ta elegancka twoja śliczna ![]() Cytat:
![]() o dzięki ,to muszę obczaić w rosmanie co to za jeden Cytat:
bao, to ja nawet starsza od ciebie jestem gówniaro ![]() Bardzo ładne te sandałki, co rusz ostatnio słyszę, że fajne butki z tego renbuta są. A ile kosztowały (jeśli nie tajemnica) pop, izazula, wam to już starość się na mózgi rzuciła obu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zakorzenienie
|
he he i co uważasz że jakoś inaczej tam będzie
![]() Cytat:
Ola ma katar , SZymek i ja .. Uroki SZymkowego przedszkola zawsze coś przytarga evitka no i nie wiem w czym pierzesz do tego ale ja w Omo z reala i do tego ten odplamiacz i jest cacy
![]() |
#1538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję katarku ![]() no właśnie młodej ciągle w lovelli...ciągle się boję zmienić... Jak wam pisałam młoda ma te parchy AZSowe na łapkach i się boję podrażnić. A dziś odkryłam że ją wysypało też na udach-potencjalny winowajca to pomidor, ale na 100% nie wiemy
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
jak sie popsuje to wymieniają ale on średnio 2 lata wytrzymuje podobno.... a taki co sie nie popsuje to trzeba podobno po 5 latach i tak wymienic ale to juz na wlasny koszt i to nie tylko ten z ikea...
ja tam nigdzie nie jedzilam specjalnie przy jednej wizycie w ikei pokazalismy paragon pare dni pozniej byl u nas pan z nowym materacem i tyle... caly lateks supe sprawa... my mamy ten dla mlodego i tam fajny pokrowiec jest super sie go pierze i materac tez sie super sprawuje a co jakis czas jest wozony w aucie jak jedziemy w gory zeby do drugiego lozeczka wpakowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Wtajemniczenie
|
HEJ HEJ!
![]() Na początku dziękuję wam wszystkim za Ciepłe słowa i za powkurzanie się razem ze mną na "kochanego" Kamilka. Mam nadzieję, że mu pypeć na języku wyskoczył taki jak stąd do tamtąd, albo i większy ![]() POP dziękuję, wiedziałam że na Ciebie można liczyć, też żałuję, że do każdej z Was dzielą mnie lata świetlne.. karma taka czy cuś >.< AAAALE! DZIŚ BYŁ DOBRY DZIEŃ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do komunii. Na tej wczorajszej większość kobietek było ubranych "zwyczajnie". Albo eleganckie spodnie i zwykła koszulka + dodatki. Albo odwrotnie, dopasowane jeansy/leginsy + ładniejsza bluzka i wyglądało spoko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Izumi - super że w końcu udało wam się spotkać normalne dzieci ![]() ![]()
![]() |
#1543 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
Izumi super że się Misiek z dziećmi pobawił bo aż mi go szkoda było .
#1545 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będzie ciemno jako to po ciemnej stronie ![]() A tak serio to żadnych większych zmian się nie spodziewam. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie oglądam przepis na życie i bardzo lubie ten film. Tż sobie ochoty na robił na te parówki. Zrobiłam i wyszły bardzo dobre. Wszytskim smakowało Izumi- super że Misiek miał się w końcu z kim bawić. A my cały dzien na dworku. Mała przesiedziała w piaskownicy. Tak się bawi w piasku że musiałam się wykapać jak wróciłam, bo w głowie piaskownice miałam.
![]() |
#1547 |
Wtajemniczenie
|
czesc laski
w piatek bylam w szpitalu bo dostalam wezwanie...wszystko w porzadku tylko oprocz nadzoru swojej poloznej, bede miala jeszcze nadzor szpitala ze wzgledu na zbyt wysokie cisnienie jakie mialam w pierwszej ciazy.boja sie znow takiej sytuacji wiec wola dmuchac na zimne i juz wczesniej ingerowac w razie czego... jutro ide do poloznej,wiec trzymac kciuki za nas ![]() zaraz Was nadrobie tylko jeszcze kilka foteczek mojej malej szalonej ![]() te ostatnie zdjecie to kwiatki jakie dzis zrywala moja Karinka dla mnie jak bylysmy w parku...bylam w szoku,przynosila po jednym kwiatuszku wiec sie troche napracowala...rezulata taki,ze pieknie zjadla caly obiadzik i wolala o jeszcze ![]()
#1548 |
Raczkowanie
|
izazula- ja do czerwca mam zjazdy więc jest szansa
![]() pop- zoo nie ucieknie.. jeszcze będzie okazja żeby się wybrać... może nawet uda nam się razem je zwiedzić!? ![]() sara- ja właśnie miałam pytać cię o ta marynarkę dresową... i jak materiał? bo w komentarzach niektórzy piszą ze super a inni że beznadziejnie bo się rwie podszewka itp... jak twoja? i który kolor kupiłaś? mi się koralowy podoba ale jeszcze się nie zdecydowałam ![]() a z tymi bluzkami to chciałam ci napisać to samo co evitka- mi też się wydaje że ten zamek będzie się wykrzywiał niefajnie... evitka- a z tobą łączę się w 'bólu' młodego wyglądu... na mnie też niektórzy dziwnie patrzą jak idę z małą... a że mąż też młodo wygląda to jeszcze dziwniej patrzą... ![]() ![]() a nam się mała pochorowała ![]() ehh uciekam spać.. mała znowu cała rozpalona sie przebudziła...;/ daliśmy jej ibum i położyli do naszego łóżka... skśd to się wzięło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Wtajemniczenie
|
CIGI dziekuje
![]() PL MADZIA wielki podziw i szacunek i uklony ![]() ![]() a jak jeszcez raz napiszesz mi o swojej grubosci to nastepnym razem ja Cie wysmieje,ze nadymasz uda i wywalasz brzuch...matko Ty jestes tak szczupla,ze moje wczesnijesze wyobrazenia o Tobie jak o slonicy wprawiaja mnie w smiech ![]() CYNAMONKOWA Nadia jest przeurocza i juz jaka pannica ![]() EVITAKA Wy obydwie jak laleczki ![]() ANIAP ja tez uwielbiam spodnie dresowe tego typu ![]()
#1550 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Agnieszka jakie wy sliczne jestescie ![]() Evitka ja polecam do prania proszek "Biały Jeleń" ku[iłam w intermarsze jest w małych paczkach , kupiłam bo mój Adaś dostał jakiś liszai na skórze i to dermatolog nam go kazał do prania kupić bo nie podrażnia , jest bezzapachowy i fajnie dopiera nawet jasne skarpetki i kolanka też u nas w 60 stopniach poschodziły plamy Izumi , fajnie że Misiek znalazł towarzyszy do zabawy ![]() Baobabku fajne sandałki , ale mój to by miał w nich pazury czarne jakby ogród przeorał ![]() U nas juz drugie sandałki będziemy kupować bo te co ma to już za chwilkę małe będą teraz już muszę kupić 24 rozmiar Co do biegania za dzieckiem to ja stosuję metodę coś jak P0P , nie biegam , sam lata , nie podnoszę jak upadnie sam musi wstać i nie pocieszam jak się walnie mówię że nic się nie stało reaguję dopiero jak jest porządny ryk albo krew się leje ![]() U nas dzisiaj było ciepło ale nie za gorąco , tak akurat , już się boję tych upałów. Kursujemy rowerem codziennie na długie wycieczki i dzięki temu boczki lecą , dziś nawet załozyłam obcisłą bluzkę bo już mi nic nie wypływa ![]() I co ciekawe jak już machnęłam ręką i przestałam myślęć ciągle o odchudzaniu to zaczęłam chudnąć, top chyba najbardziej psychika blokuje. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Machaj współczuję i zdrówka życzę i wytrwałości bo najgorsze zębiska wam idą, oby szybko wyszły. A u nas wyszły po obu stronach do 4 góra i dół a 5 na razie brak i coś się nie zanosi , dziwne że taka przerwa bo tamte to wyłaziły jedne po drugich |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Wtajemniczenie
|
LIBRA dziekujemy
![]() ![]() gratuluje spadku kg ![]() my za to chodzimy do parku co dziennie. niedosc,ze kilka krokow od domu to jeszcze jest maly i zamkniety,takze Karinka biega bez ograniczen,a ja moge poleniuchowac na kocyku ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- co tu tak cicho dzisiaj DARUSIA pokaz foteczki.ciekawa jestem fryzu ![]() MLODA wygladzina mi sie bardzo podoba...choc faktycznie sciany musialyby byc bardzo jasne ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- a i poki juz pisze ![]() czuje mojego maluszka juz od prawie tygodnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kopie,wierci sie i kreci ![]()
#1552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do proszku to my z kolei na odwrót:praliśmy od urodzenia w bobasie, raz zmieniliśmy na lovele właśnie jak miał 2 miesiące i go mega uczuliło - wtedy co pisałam wam, że niby ma skaze jak to stwierdziła lekarka - tępak... i wróciliśmy do bobasa, a już od 9 miesiąca pierzemy w bryzie naszej i w normalnych płynach płukamy i jest ok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- mały śpi - matko jak się dzisiaj obijał o szczebelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
IZUMI
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Karinka przesłodka ![]() ![]()
![]() |
#1555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1556 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie ja wiem że moje chłopaki też pożółkle mają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i bardzo się cieszę z powodu nowych znajomości michasia, bo przedtem to mi smutno było bardzo, że te dzieci takie durne u was no fakt ![]() agnieszka, kwiatuszki bardzo wzruszające ![]() ![]() i również zazdraszczam wspaniałego uczucia ruchów maluszka ![]() Cytat:
![]() I jeszcze tyle zęboli naraz ![]() ![]() widzisz, a mój starzej (ma 38)niż ma, więc dopiero jestesmy atrakcją ![]() ![]() libra, w wlaśnie mi się przypomniało, że mam płyn do prania biały jeleń, muszę go znów poużywać. Na razie nalałam na plamy fairy, a potem w razie co będę kolejnych sposobów próbować ![]() Zapisałam wszystkie porady (a właśnie-ta soda z octem to jakie proporcje?) a z tym bieganiem, to w domu inaczej, czy przydomowym ogródku, a na placyku inaczej-ja muszę za małą biegać, bo tam dużo innych biegających dzieci i żadne nie patrzą na kogo biegną, a moja tym bardziej lezie zawsze gdzie tłum... byliśmy wczoraj u okulisty na kolejnej wizycie po naświetlaniach i wsio ok, niby wyszedł lekki astygmayzm, ale ponoć w normie.
![]() Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2011-05-10 o 07:15 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wpadłam, nadrobiłam, nie mam weny więc uciekam...
#1559 |
Zakorzenienie
|
Zostawię tylko fotki z weekendowego wypadu. Jak podejrzewacie- czysta nie wróciła
![]()
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszka piękne kwiatki ![]() Super że wsio ok .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.