![]() |
#5011 |
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XX
Ja tez używałam BP, zresztą dlatego, ze dziewczyny na forum tak zachwalały
![]() włoski mam długie do talii w najdłuższym miejscu, mi wciąż wydają sie krótkie, niszczę je prostownica ![]() używacie nabłyszczaczy do włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakieś zdjęcia dorzucam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam jakiś nabłyszczacz z avonu , czy on tak nabłyszcza to ja w sumie nie wiem, ładnie pachnie , ale jak się przesadzi to włosy mogą się zrobić takie tłuste , i wydaje mi się że ciemniejsze włoski po nabłyszczaczach ładnie wyglądają , ja mam jasne i nie widzę większej różnicy ![]() ostatnio przed wyjściem na imprezę użyłam koleżanki nabłyszczacza z got2be takie różowe opakowanie , ma lekką konsystencję i mega śliczny zapach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() Ja nie mialam czasu pisac zagladalam tylko podczytywalam ![]() Ja nie uzywam nabłyszczaczy wiec nie moge zadnego polecic chodziaz w salobnie mamy z PosQanu czy jakos tak to sie pisze ale w polsce podobno nie do kupienia,nie interesowalam sie tym wsumie:P ja znowu jestem na etapie robienia-poprawiania starych plomb itp ale dziasla mam wrazliwe i zanim zaczne uzywac BP to musze cos z tym zrobic bo moj Dentysta powiedzial ze nie mozna przesadzac z BP jak ktos ma wrazliwe dziasla. tak jak kolezanka ostatnio mi powiedziala ze włosy sa zakodowane genetycznie i rosna tylko do pewnej dlugosci tak jak np babci czy prababci. Ale niewiem ile w tym prawdy jest.. za to przyleciala mojego TZ siostra jakie wlosy ona ma to szoooooooookkkkkkkkk ![]() ![]() Lece do pracy ![]() Uzywala ktoraz z was tych produktow z Pantine chyba aQua? co bachleda curus je promuje??? dobre? |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Raczkowanie
|
O widzę wszystkie na BP się szykują
![]() Ja też mam taki zamiar.. ![]() Muszę się wyżalić. ![]() Wczoraj po raz 2 skręciłam lewe kolano i mam noge w gipsie na 3 tyg. Koszmar jakiś.. nie dość że ledwo się ruszam to jeszcze potem tyle nadrabiania w szkole. A do tańca kiedy wróce to nie mam pojęcia.. zimowy pokaz taneczny poszedł sobie w las. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zadomowienie
|
Oj! Strasznie współczuję. A czy nie powinno już być czasem nowego wątku?
#5018 |
Zakorzenienie
|
może ktoś założyć nowy
a my chcemy z tz wprowadzić małą tradycje w nasze życie i w tym roku przed sylwestrem znowu pojedziemy do SPA ![]() w zeszłym roku było super... taki dzień tylko dla nas, relaks i w ogóle że musimy to powtorzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5019 | |
Raczkowanie
|
No właśnie właśnie przydał by się nowy.. ale ja osobiście nie wiem jeszcze jak się zakłada wątki
![]() A właśnie.. wiecie dziewczynki już co będziecie na sylwestra robić? Ja jeszcze nic nie wiem.. ale za to już żyję świętami ![]() Cieszę sie bo przed wigilią juz będe mniej więcej sprawna.. 9 ściągną gips więc dwa tygodnie rehabilitacji i będe wracała do formy.. walczę o powrót na treningi ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
A co do tradycji to bardzo fajna ![]() Ja nie mam TŻ do towarzystwa ale może z przyjaciółką albo mamą się wybiorę do SPA przed świętami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pantine aqua polecam ! mam szampon i odżywkę z tej serii i włosy są super , takie lekkie , mi na tym bardzo zależy bo mam ich jednak dużo na głowie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wlasnie wczoraj,za namowa siostry kupilam szampon z tej serii i dzisiaj pierwszy raz umylam w nim wlosy ![]() Powiem Wam,ze raczej sceptycznie podchodzilam do tej reklamy,ale szampon okazal sie naprawde ok. Wlosy faktycznie sa takie lzejsze,bardziej puszyste i lepiej sie ukladaja. ![]() Dziewczyny zakochalam sie w tej sukience Evy ![]() ![]() ![]() gora mnie zauroczyla po prostu!!! Marze o takiej! A ja chora po wczorajszych zakupach ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2010-11-19 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5022 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wspolczuje!!! Trzymaj sie jakos ![]() P.S.Dziewczyny zakladajcie nowy watek,bo nam zaraz zamkna Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2010-11-19 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5023 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra chyba sie udalo ![]() zapraszam do nowego watku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post23334438 Edytowane przez princesska23 Czas edycji: 2010-11-19 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5025 |
Zakorzenienie
|
Z tymi zakodowanymi włosami to nie jest tak, po prostu jedni mają słabsze włosy inni mocniejsze, tak na prawdę "żywe" włosy mamy tylko kilka cm od skóry z 2, 3 a reszta to wszystko martwe włosy, a jak wiadomo martwe włosy są podatne na uszkodzenia, łamanie itd
![]()
#5026 |
Wtajemniczenie
|
Ja używam ale tylko na ważne wyjścia, raczej nie jestem przekonana co do nabłyszczaczy.....
Mam lakier z nabłyszczaczem Got2be Oraz mam Douglas'owski. Chyba ten z Douglas lepszy, ale trzeba uważać żeby zbyt blisko nie psiukać oraz nie dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.