|
|
#601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
Cytat:
no i raczej jak zgłosi się więcej osób albo przesyłka będzie tania Cytat:
![]() I dzięki za komplement dot. oposa ![]() ![]() ![]() Hej ![]() Cytat:
gratuluję umiejętności szperaczowych i pomysłu na przerobienie ![]() Cytat:
![]() Co do miejsca pracy to współczuję Ja teeeż :< tzn mam uczulenie, a nie jestem fajna Cholerka, zapisałam się na tb
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-05-09 o 23:03 |
|||||
|
|
|
#602 |
|
moderatorka też wizażanka
|
ola_gie
Max 15 zł przesyłka by wyszła Mogę poczekać do czwartku i fajnie by było jakby ktoś się jeszcze zgłosił. I proszę bardzo ! Paatal może być w czerwcu granatowo, Dzięki za suszarę ! Współlokator znalazł remingtona i zamówił mi w jakimś sklepie o 20 zł tańszą niż na allegro Powinna do środy być.Kupiłam olejek do kąpieli i pod prysznic naturii o zapachu waniliowo-śmietankowym, lirenkę 50, peeling do rąk z olejem, drewniany grzebyk za 6 zł i blokera
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę rozważyć potrzeby i fundusze, a także przyjrzeć się ofercie, ale już na pierwszej stronie wpadło mi w oko kilka rzeczy (włączając w to skarpetki, które okazały się dziecięce A w czwartek mam spore kolokwium :/ No i może ktoś się jeszcze zgłosi ![]() Co do olejków naturii to miałam styczność tylko z jakimś kakaowym czy coś w tym guście, ale był super Za to ich żele pod prysznic (jakieś owocowe) są beznadziejne, takie rzadkie i w ogóle
|
|
#604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musze znalezc taki szeroki-na talie do nowej sukienki, a co ![]() Cytat:
![]() Ps. chyba sie najee eee upilam..ide spac
|
||
|
|
|
#605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubię to! ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- zaraz będę ogarniała sówkowe zamówienie. dzięki za przelewy
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już termin laparoskopii, za tydzień we wtorek się zgłaszam do szpitala, wychodzę w piątek
I mam pytanie, czy ktoś wie jak jest z bezpieczeństwem rzeczy na sali jak mnie będą operować? Chciałabym lapka wziąć ale nie wiem czy jak go zostawię na czas zabiegu to czy nie zniknie... I jak z epapierosami, czy je mozna w szpitalnym wc używać w razie czego
|
#607 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, chcę ten wysuszacz
|
#609 | |||
|
|
Cytat:
Widziałam jeszcze olejek kawowo-śmietankowy i truskawkowo-śmietankowy. Żeli nie miałam, uwielbiam Ziajowe ![]() Ja ciągle pamiętam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Grzebyk zwykły, bez rączki, rzadko rozstawione ząbki, w Almie. Jeszcze czaję się na tego Matrixa a współlokator obiecał mi zrobić z drewna i polakierować grzebyk ![]() Jestem na zwolnieniu lekarskim, na tydzień, zapalenie gardła i węzłów. Za jakie grzechy? Nie chcę w domu Macie subskrypcję Yves Rocher? Widziałyście tę okazję? A grupera na tatuaż i fryzjera za 29 zł, kusi mnie ten tatuaż... Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-05-10 o 08:46 |
|||
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam, że przed operacją w ogóle zapomniałam o telefonie i mp3, ale na szczęście nic nie znikło. Może warto tam zadzwonić i zapytać, może gdzieś mają możliwość w jakimś pomieszczeniu zamknąć takie wartościowe rzeczy. |
|
|
|
|
#611 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A i nowa notke mozesz wstawic na bloga Ostatnio namietnie czytuje o pillingach do ciala wiec wiesz...![]() I jaki tatuaz? Masz jakis pomysl?
|
|
|
|
|
#613 |
|
|
Dziękuję
To straszne, jestem nieprzyzwyczajona do nicnierobienia. Jestem więźniem swojego organizmu
|
|
|
|
#614 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny, czy bloker Ziai odbarwia Wam bluzki? Po Antidralu mam złe wspomnienia...
Ecrulo - W domu też można działać aktywnie
|
|
#615 | ||
|
|
Cytat:
3 książki do przeczytania i zajmę się czymś na uczelnię. No i muszę jeszcze do apteki iść, właściwie to najpierw do bankomatu, przelewy nie dotarły więc muszę ograbić rodziców ze środków na koncie, a zapomniałam pinu, mama też nie pamięta i poda mi go dopiero po południu, więc przy okazji odbiorę Avon i humor się poprawi ![]() Mam koleżankę, która projektuje tatuaże, a ja bym chciała jakiś motyw florystyczny Co do nowej notki, to tak zrobię Jakiś swój peeling zrecenzuję Napiszę też może o rozgrzewce.Cytat:
W domu aktywnie? Brzuszki jedynie a hantle na Śląsku zostwiłam :<I wydałam kasę w Yves Rocher, nie mogłam nie kupić. Taka okazja... |
||
|
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w sumie zazwyczaj staram sie uzywac blokera 'na dluzsza chwile' przed ubraniem sie-troche sie balam raczej zwyklych sladow na ciuchach bo zwykle dezodoranty ziaji zostawiaja mi biale slady na czarnych bluzkach.
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Odwołali mi ćwiczenia
idę na seminarium dopiero ![]() Cytat:
![]() Żeby Ci nie zrobili tatuażu adekwatnego do ceny
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ale zastanawiam się, czy dziennej bluzki mi nie zniszczy...
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#620 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przywiozłaś piasku? ![]() ![]() 1. lubię tą drogerię 2. na Filipa jest sporo lumpków, w jednym spędziłam ponad godz. i kupiłam 1 sweterek moja siostra w tym czasie pewnie by wynalazła z 10 sweterkówhej witamCytat:
albo apetyt ![]() mam nadzieję, że drzwi oszczędziłaś ![]() Cytat:
i są pełne szafy, więc tak średnio raz w miesiącu mogę wam c oś kupića tak w temacie- Kasjenia mam dla Ciebie ten pędzelek. a raczej dokładnie- kupiłam go, ale pomyliłam się przy rozdzielaniu i dostał się on w łapki mojej siostry, ale mam mi go odesłać, więc pytanie czy chcesz poczekac na niego jeszcze ok. tydzień czy zrezygnujesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blair myślę, że spokojnie można zostawić w szafce przy łóżku, bo zazwyczaj sale przed/ po operacyjne są niewielkie, a jeśli miałabyś być spokojniejsza to zawsze są szafki na cenne rzeczy lub po prostu szafa na ubrania i gadżety pacjentów, gdzie dostajesz swój kluczyk, w których możesz to schować. Cytat:
na pewno coś sobie znajdziesz do roboty przecież bezczynnie to Ty nie wysiedziszCytat:
a ten bloker ziaji lepiej się sprawdza?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#621 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam zawsze ze 2-3 dni w tyg kiedy moge siedziec w domu i pisac magisterke-wtedy uzywam blokera, niech sie wchlania ladnie Dopiero jak wieczorem gdzies wychodze to go zmywam ![]() Cytat:
![]() Ja mam swojego ulubionego lumpa, wczoraj tam wlasnie udalo mi sie cos wynalezc Jeszcze jeden na dlugiej jest fajny-sporo rzeczy z metkami ale niestety ciezko z malymi rozmiarami ![]() A na Filipa sie przejde, dzieki!
|
||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo, zawsze będziesz "więźniem" swojego organizmu
. Choć przyznam, że nie bardzo rozumiem, to Twoje rozumowanie .
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
E milka- gdzie na długiej? właśnie problem lumpków jest taki, że ciężko znaleźć małe rozmiary.
a w ogóle to chciałabym się pozbyć (sprzedać) kilku rzeczy, które miałam na sobie 2-3x, a mianowicie: mleczne balerinki- rozm. 37/38 czarne satynowe biodrówki z rozszerzaną nogawką- rozm.34 proste metaliczne spodnie z przeszytym kantem - b. oryginalny kolor- rozm.34/36 może któraś by chciała?;> aha w Lidlu widziałam jest cała seria kosmetyków Cień jakby co
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
gg, chodziło o to, że przy cytowaniu było napisane "TrustMySelf" - a tego nie znoszę
![]()
|
#625 |
|
Konto usunięte
|
od dziś wieczora piszę łoperat i nie ma mnie dla nikogo
|
|
|
|
#626 |
|
|
Dziewczyny,
Sprawdziłyśmy z Melką działa i bez subskrypcji. W Yves Rocher, wpisując kod: 20LAT robiąc zakupy za min. 39 zł + coś jeszcze za najdroższy produkt płacicie 1 zł
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby któraś zamawiała to ja bym się podpięła z balsamem do ust :<
|
|
|
|
#628 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#629 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dzięki za opinie o blokerze
A ja na coś kokosowego i waniliowego...
|
|
#630 |
|
|
Ja bym sobie chętnie drugą flachę perfum zamówiła
i pokryła koszty wysyłki ![]() Edit: Malla, jakbyś się zdecydowała i nie miała nic przeciwko takiej praktyce, a wyjdzie 39 zł (Melka ma już za 20 zł), to ja to chętnie zamówię i pokryję koszty przesyłki Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-05-10 o 12:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

no i raczej jak zgłosi się więcej osób albo przesyłka będzie tania 

)

moja siostra w tym czasie pewnie by wynalazła z 10 sweterków