|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
![]() pewnie że trzeba skorzystać ![]() zawsze jak wybieram się na mini to wracam z big ![]() pochwal się co kupiłaś
|
|
|
|
|
#3032 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko musze dokładnie obadać na spokojnie tą grzywke jak mi sie przedziałek ułoży czy nie jest za krótka jeszcze z boku, bo ona cięta na równo była A z przodu ja mam włosy do czubka nosa tak mniej więcej, więc tylko ten lekki kąt zrobie i powinno być ok. Tylko sie bedzie musiała grzywka przyzwyczaić że ma mi leżeć na tym czole bo ona wiecznie mi sie tak zawija do góry i na bok ![]() Dzięki za rady Twoja siostra głupia jest że cie nie docenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal sie fryzurką ![]() A powiem wam, że tak macałam kitke swoją i taka sie robi coraz grubsza Widzieć że włoski coraz gęściejsze
|
||||
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
dubel :/
|
|
|
|
#3034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet od Cioci ze szpitala prawdziwy stetoskop ![]() działamy ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() tylko faktycznie z tyłu wygląda jakby coś nie grało
|
||
|
|
|
#3035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja za facetem nie płacze, bo już dość sie przez niego wypłakałam
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ufffff nadrobiłam. A ja mialam sie farbowac i jaks czasu mi braknie moze do weekendu sie wyrobie![]() Bunny Co ta Twoja siostra taka osowiała ![]() Taki skarb pod nosem i docenic nie umnie. Wloski zrobiłas jej superanco ![]() Infa Eeeee no ty to geniusz jewtes. Teraz masz tak sliczne te wloskiPrinceska No prosze jak fajowo wyszło. Novolove Gratulejszyn Jopu ![]() Ojejku dzieczyny tak piszecie o sexekscesach. A ja z mojego doswiadczenia moge dodac ze kiedys to tez bylam tak zakaplksiona. Wstydzilam sie chodzenia nago i w ogole byc tak wyluzowana. Ale jednak to sie sprawdza ze kobiety w wieku 30 lazek sa swiadome swojej wartosci i sexsualnosci. Teraz to nawet nie wiem kiedy to minelo ale moge z czystym sumieniem przyznac ze to sie sprawdza.
|
#3037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważaj Wawa jest blisko przyjadę i skardnę Ci te włosięta ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie jesteś na pewno ciężka nie gadaj głupot ![]() Cytat:
![]() Od siebie mogę powiedzieć, że używałam Vatiki i nie przypadała mi ona do gustu miałam po niej siano Ale.. again.. ja mam farbowane włosy, na Ciebie może inaczej zadziałaSą, są i powiem więcej.. Mój to chyba najbardziej lubi pielęgniarkę i byłam w ciężkim szoku jak powiedział, żebym do tego założyła białe kabaretki albo pończochy (a nie chodziłam w takich ani rajstopach bo białe wydają mi się mega kiczowate - mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam ).. ale czego się nie robi ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a zakupki udaly sie, dziekuje
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale napisałyście ![]() Ja z tego co widzę to że infatuated pieknie włoski obcieła i doczytam potem resztę bo lecę zalatwiać swoje sprawki ![]() Yatamanka ja mam dużo fartuchów i słuchawki mogę Ci pozyczyc |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehehe Mam Ale dziękuję za propozycję, jak mi się popsują to będę wiedziała do kogo się zgłosić ![]() EDIT: U mnie na termometrze jest 22 stopnie w cieniu Jak cudnie - jaka u was pogoda??
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche chmurek. I tym sposobem nie wiem czy ubierac butki na gołe stopy Bo jade na uczelnie na 14 a tam to zimniej niz na dworzu Zatrząść sie idzie.
|
|
|
|
|
#3042 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam laleczki
z eveline,dziękuje(chciałam jasne spodnie ale nigdzie nie było) Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa dzięki, tylko jakby były jaśniejsze hmmm ale może następnym razem takie jasne znajdę Cytat:
Cytat:
ja wam pokaże pazurki bede sobie robić sama w sobotę, a narazie robiłam mamie to na niektórych pazurkach sie podpowietrza dlatego kupiłam już zel z ibd,no i zobaczymy ![]() Cytat:
|
|
#3043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba swojej siostrze odpale ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm.. załóż butki i wyjdź z domu - nie wiem.. idź do sklepu po bułkę, albo przejdź się w okół bloku Jak będzie ok to możesz w nich iść
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdałam maturę ustną z polskiego! Jak dobrze!!! ![]() Jeszcze została geografia w piątek i nie wiem jak będzie z tym pisemnym angielskim...;/;/;/
|
|
|
#3046 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:-szampon clear tztowi - c12 -paste B-A-M do zabkow -krem do rąk cztery pory roku melonowy -peeling do ciala isany (bo jak sie brazuje to musze tez sie złuszczać )a i powiem wam ze ostatnio tz zauwazyl ze moje nogi sie zbrazowily gada do mnie - znow sie czyms nacierasz, ze masz takie marchewkowe te nogi, nie za wczesnie? ![]() -wkurzona pytam czego marchewkowe jak one zloto-bezowe- a on- nie nic, ładnie tylko czemu sie cala nie smarujesz ![]() czyli podoba mu sie ![]() zostaje z lirene tylko niech mi plam nie robi ![]() Cytat:
![]() a grzywe czesto sie podcina to nie zal jej na prostownice ja mam cierpliwosc jak ktos mnie czyta a nie tysiac razy pyta o to samo i mam wrazenie ze albo mnie nie czyta albo totalnie mnie nie rozumie ![]() a sis moze kiedys doceni- pozostaje ta nadzieja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ejjj wiecie co, ucze sie na koło i tak sie zastanawiam. Jaki jest sens robienia prezentacji na zajęcia żywcem przepisanych z książek... nikt tego nie tłumaczy a ja siedze teraz jak tłuk i tępak no bo ni cholery nie rozumiem tego bełkotu
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Laleczki, miłego dnia Wam zycze
![]() pomalowałam pazurki na roż taki jak zakreślacz różowy, daje po oczach i smigam dzis do pracy nie ide, wiec moge szalec z kolorkami ![]() buziaaaaki |
|
|
|
#3049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pamietajcie ze ja tez mam fartuszek fryzjerski jak kimonko i pupa gola Cytat:
bierzcie butki na gole nogi- ja mialam cienkie skarpetki rajtkowe i stopki mi plynely w balerinkach... ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
|
#3050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to brawo i powodzenia w piątek ![]() Cytat:
a TŻ z tym marchewkowym wypalił jak i ten mój z seledynowym ![]() Co do cichej wody to tak.. nie raz już to słyszałam Bo ja tak niewinnie wyglądam, a diabieł ze mnie Ostatnio na te chrzciny jak jechaliśmy to ja elegancko marynareczka, włoski ułożone umalowana w nowych okularkach i mówię do TŻta w windzie bo było lustro, że wyglądam jak taka wredna sucz, taka pani prezes a on do mnie "Nooo, fajnie " ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-05-10 o 12:03 |
||||
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drugi taki do ziemi prawie Eh tryb nauczania doktorki od siedmiu boleści Wiadomo że jak sie robi samemu to sie to drąży, ale jak mamy kolokwium z kilku tematów to te wszystkie prezentacje są wrzucane na poczte. No i jak ja robie to zawsze staram sie wszystko tak pisać żeby to było zrozumiałe, szczegóły to jedno ale to musi byc napisane takim językiem, że ktoś wie o co chodzi. A niektóre robią tak że żywcem z książki od medycyny i nara Połowa rzeczy niepotrzebnych, nazwy kosmiczne, i napisane takim ciągiem że trzeba z 10 razy czytac zeby zrozumieć ![]() A tak z nowości... rozmawiałysmy kiedyś o tym że będą egzaminy zamiast prac licencjackich. Prawdopodobnie mój rocznik będzie pierwszym który bedzie miał w ten sposób u nas :[ Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-10 o 12:05 |
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą wcozraj kazałam TŻtowi sobie wymasować nogi i pośladki.. i rękę w piąstkę wziął i takimi ruchami do góry.. Potem posmarowałam się tym kremem czerwonym z eveline - myślałam, że się ze.ram tak mnie piekło.. A dzisiaj no to normalnie legalnie takie ckliwe nogi mam.. Chyba przesadziliśmy ? |
|
|
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to bedzie w sumie sprawiedliwe ![]() a zyciowo wiem ze to bedzie pic na wode- kazdy bedzie sciagal a wykladowcy podadza odpowiedzi, bo jak ktos placil to przeciez musi zdac zeby szla opinia w swiat jaka to zdawalnosc ma dana uczelnia ![]() Cytat:
![]() mi raz tz robil masaz to mi siniakow ponabijal i tyle z tego bylo
|
|
#3054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe że masaż zbyt intensywny, nie czujesz jakby były lekko opuchnięte? ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Jak u nas bedzie to nie wiem ale na 90 % beda te egzaminy bo o pracy licencjackiej ani słychu a to by już czas był przecież... A z wykładowcami to nie tak prosto. Zależy jaka babka. U nas niektóre to są takie hetery że ciężko by było... dopierdzielą sie do najmniejszego szczegółu. |
||
|
|
|
#3055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest kochany i na rękach czasami mnie ponosi ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny jakbym chciała robić stemple na pazurkach potrzebuje specialny lakier??
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabije jak nie zniknie do soboty
|
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE]Też kiedyś kiedyś już o tym słyszałam i zastanawiałam się ile w tym prawdy jest.. Do tego wieku kapkę mi jeszcze brakuje, ale faktycznie zaczynam czuć, że coś się zmienia.. Doznania są jakby intensywniejsze i wszystko jakieś takie fajniejsze mi się wydaje [QUOTE]
Kochana bo tak jest. ![]() Agatko Zapomnialam napisac Bralam Linee na spalanie tkanki tłuszczowej i chrom ale to jakies takie bezefektowne. Za to od roku pije ocet jablkowy rano i wieczorem i moge powiedzic ze widze roznice. Czuje sie o wiele lepiej. I tłuszczyk sie powolutku sam spala. Jestem bardzo zadowolona i nigdy go juz nie zdradze na żadne tabletki. Jest to jednak powolny proces ale z czasem jak sie widzi roznice to mozna powiedzieć ze sie oplacało.
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie smarujesz się cała? tylko nogi? |
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

albo bylo cieniowanie i nierowne....

Tylko musze dokładnie obadać na spokojnie tą grzywke jak mi sie przedziałek ułoży czy nie jest za krótka jeszcze z boku, bo ona cięta na równo była
A z przodu ja mam włosy do czubka nosa tak mniej więcej, więc tylko ten lekki kąt zrobie i powinno być ok. Tylko sie bedzie musiała grzywka przyzwyczaić że ma mi leżeć na tym czole bo ona wiecznie mi sie tak zawija do góry i na bok 

Uważaj Wawa jest blisko przyjadę i skardnę Ci te włosięta
Nie jesteś na pewno ciężka nie gadaj głupot
nadmienię jeszcze, że chcę również zrezygnować z prostownicy do włosów( prostuje włoski 2 razy w tygodniu) szukam produktów które dały by mi podobny efekt co prostownica wygładziły włosy.

chyba zjem jeszcze