|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=xLADYx;26830364][QUOTE=psyhe666;26830211]
Cytat:
Czego wymagać od młodej, zaniedbanej, grubej dziewczyny z mega przetłuszczonymi włosami
|
|
|
#3093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() beda cukierkowe pomaranczowo-rozowe ![]() Cytat:
[QUOTE=Kotka17;26830180][QUOTE=Adzi07;26828728] Cytat:
Cytat:
z tymi pomyslami to jak ja ![]() zycia zbraknie zeby wszystkie wynosic ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- odpisalam ![]() jak cos jeszcze to smialo dawaj
|
|
#3094 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam, że tak wcinam się Wam w wątek, ale nie chcę zaśmiecać forum nowym, a Wy wydajecie się najlepiej obeznane
Chciałabym zacząć farbować włosy w domu, bo cena u mojej fryzjerki coraz wyższa (ostatnio płaciłam za odrostu 90zł). Mam problem z doborem farby, czytam od wczoraj forum, ale tyle opinii, że ciężko mi wybrać. Włosy naturalnie mam brązowe, więc szukam czegoś co mi pokryje odrosty tak, żeby nie były rude. Obecnie mam raczej ciepły odcień, średnio jasny. Bardzo podoba mi się odcień, który jest w ostatniej notce na blogu snowhite, tylko czy on pokryje mi tak ciemne odrosty? |
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foto- odrostu lub naturalnych wlosow i tego co masz teraz na glowie. a snow ma zimny odcien, ty piszesz ze chcesz cieply ![]() zimnego na cieply ani na odwrot sie nie nalozy bo bedzie zielono
|
|
#3096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Że babki jak farbują się na brąz lub czarny to nie chodzą z odrostami.. Za to laski z 3-4 centymetrowymi odrostami to właśnie blondynki ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- [QUOTE=blond bunny;26830504] [QUOTE=Kotka17;26830180] Cytat:
a pomysły to z nimi tak jest że raz pełno ich mam a raz pustkę w glowie ![]() oki
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W domu tez pije brat i tato ![]() Ale mi braknie to kupuje Rossmanie 1l. za 6 zł. I jest taki sam jak robi moja mama. Ten z kamisa ma taki ciut kwaśniejszy smak. Wole ten z rossmana. Nazywa sie Bio ener i stoi przy produktach bio ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Kicia Doczekasz sie A octu leje sie łyżke stołowa na poł kubka przegotowanej letniej wody Zawsze mam w zapasie w czajniku. Pijesz naczczo i przed snem. Jesli chcesz. Swietnie oczyszcza organizm z toksyn Bunny Tobie sie nie chce robić szpon? ![]() A co ja mam powiedzieć. Jeszcze do moich nie doszłam tylko lakierem maluje wszystko sie trzyma to co
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisane że ma 6% kwasowości to źle?buteleczka 250ml też 6 zł ![]() więc bardziej by się opłacało ten co polecasz ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- [QUOTE=blond bunny;26830504]tym razem neonowe landryny ![]() beda cukierkowe pomaranczowo-rozowe ![]() trzymam kciuki zeby ci sie lekko pisalo [QUOTE=Kotka17;26830180] Cytat:
rób a robisz brokatem?mój ulubiony ostatnio to pomarańczowy ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-05-10 o 15:17 |
||
|
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i chce im dlugosc zostawic czyli szpon juz 3cm ![]() ilez to bedzie roboty... z 5 godzin tym razem mi zejdzie pewnie ![]() ale juz postanowilam ze jutro to zrobie... potem znow nie bede miec kiedy.---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- [QUOTE=xLADYx;26832246]luknę na tez z Rossa ale smak mi tego z kamisa nie przeszkadza już się przyzwyczaiłam napisane że ma 6% kwasowości to źle?buteleczka 250ml też 6 zł ![]() więc bardziej by się opłacało ten co polecasz ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- [QUOTE=blond bunny;26830504]tym razem neonowe landryny ![]() beda cukierkowe pomaranczowo-rozowe ![]() trzymam kciuki zeby ci sie lekko pisalo Cytat:
![]() pokaze wam jak bedzie co bo jak sie wkurze to nie wykluczone ze je obgryze do zera- zarcik oczywiscie...
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż chyba jaja sobie robi i coś źle cytuje
co za złośliwiec
|
|
|
|
#3103 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Blondaski, dopiero jestem, ale już nadrobiłam.
U mnie upał bardzo ładnie wyszło! Cytat:
Ja solarium też odwiedziłam, już 2 razy! W piątek poszłam na 10 minut to się przypiekłam, aż mnie później plecy i dupa swędziała, ale POŚLADKI (żeby nie było ) haha czerwone całe były. Wczoraj poszłam i jest ok. Jeszcze pójdę raz i będę zbrązowiona a Lirene póki co wysmarowałam się tylko raz, spróbuję jeszcze dzisiaj znowu.Cytat:
![]() które buty mu się spodobały? nudziaki? Cytat:
Wczoraj kupiłam swoją odżywkę Herbala niebieską, masek nigdzie nie ma. Widziałam tylko ostatnie 3 czerwone w Carrefourze uwierz, że wzięłabym te 3 kg z wielką chęcią ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiesz kurczę, że o "tych" sprawach to ja właśnie lubię jak Ty napiszesz coś od siebie, bo wiem, że napiszesz konkretnie i prosto z mostu jak będę się jeszcze czegoś wstydziła to będę pisać do Ciebie mogę? ![]() Cytat:
mnie by było szkoda każdego milimetra ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3104 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Proszę Was o poradę. Miałam czarne włosy, jestem na etapie schodzenia do ukochanego blondu. Jak widać na zdjęciu przy końcach są pozostałości czarnej farby (szamponu koloryzujacego na 24mycia intensywna czerń nakładany 3 razy). Ten jaśniutki blond to rozjaśniacz już na moich naturalnych włosach i odrost. Mam teraz 3 kolory na głowie, chciałabym zafarbować całość Londa Perłowy Blond dobry wybór? i pytanie... jak je zafarbować, całość i trzymać tyle ile na opakowaniu? czy może partiami? tak żeby mniej więcej kolor się wyrównał...i czy mam nałożyć farbę na te ciemniejsze końce... albo może macie jakieś lepsze porady i lepszą farbę dla moich włosów? nigdy nie farbowałam, zawsze rozjaśniałam, ale rozjaśniacz to zuooo i trzeba przejść na farby bardzo proszę o Wasze opinie!mój naturalny kolor to taki mysi blond Edytowane przez sherines Czas edycji: 2011-05-10 o 15:35 |
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no coś własnie źle cytuje
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki lecę dalej, wracam niebawem
miłego dnia
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
serio ci mówie smalec najbardziej tuczy a nie czuć miedzy nim a olejem różnicy w smaku jak usmażysz,tylko najlepszy byłby taki prawdziwy a nie chemiczny z biedro czy innego hipermarketu.
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w leclercu tez ![]() jasne pisz smialo- bede jeszcze waszym poradnikiem erotycznym ![]() jeszcze troche i ktos mnie spali na stosie ze z dobrych dziewczyn robie blond niewyzyte demony ale w sumie mamy 21 wiek to czego sie wstydzic?
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Ten z rossa jak dla mnie lepszy. A tez zaczynalam z Kamisowskim ![]() Kotka A czemu nie ocet dobra rzecz.
|
#3110 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
odrost złapało lepiej niż C12,ale to taki rozjasniaczowy kolor ![]() i tez po C10 bardziej mnie glowa szczypala niz po C12,ale strupków żadnych nie mam Cytat:
Bunny pisz ten poradnik na wątku ![]() Dodaje fotki w świetle dziennym
|
||
|
|
|
#3111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak nudziaki go kręcą ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Kitka u mnie też już nie ma masek same odżywki
i już Ross podobno masek nie bedzie miał chyba się powieszę wtedy dobrze że na razie mam zapas ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Princesska przyglądam się i widzę trzy kolorki biały troszkę żółtego i rudego dobrze widzę?
|
|
|
|
#3116 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() z tego co widze w lustrze to mam jasne z taką żólta poświatą,ale to mi na szczęście schodzi po fioletowym szamponie ![]() a rudości ja nie widzę |
||
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tesco patrzyłaś?przy odroście wyglądały mi na rudawe ale może mi lap kłamie ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Bunny a czym Ty wcześniej robiłaś włoski? chodzi mi o ten kolor co maiłaś na długości? to farbą z aktywatorem czy samym rozjaśniaczem? |
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko na momencik bo lecę do biedry po zakupy później Was nadrobię ![]() Buahhot chciałam tylko napisać, że w rossie te podkłady Max factor są teraz nawet o 2zł tańsze niż w biedronce, po 22zł z groszami Ja już kupiłam i również buff beige pierwszy byl za jasny a drugi natural strasznie różowy :/ 2 ostatnie to ciemnioszki wiadomo
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi się nic nie zacytowało
![]() ![]() Kurcze Czekoladowoo nie wiem w co w końcu się ubrałaś ale kurna upał jak nie wiem.. polazłam na rynek, wróciłam i pływam ![]() A w ogóle to widziałam butki takie jak Lady ma nudowe tylko te były brązowe i kosztowały 39 zł ![]() a widziałam jeszcze inne za 69 taaaakie piękne - normalnie mówiły do mnie.. ale szlag miały z 11 cm obcas Kitkulka byłam w Rossmanie ale stoisko z miss sporty wymiecione prawie do cna :/ mogliby uzupełnić te kosmetyki ![]() Bunny nikt na stosie Cie nie będzie palił Gdzie tu masz grzeczne dziewczynki ? Wszystkie mają w sobie diabełka tylko może jeszcze nie wszystkie o tym wiedzą ![]() Princesska ciemne te zdjęcia Już lepiej widziałam na tych wczorajszych ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

A do Tesco ok. 50min... A Kaufland nie wiem czy jest w Łodzi... Pewnie gdzieś jest, ale nigdy nie byłam

potem znow nie bede miec kiedy.
A niby on nie dziala na kolor...
za przytycie, ja te 3 kilo mogę Ci oddać 

za kazdym razem...