|
|
#661 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XI
|
|
#662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
peelingu do twarzy akurat szukam, ale 21.9 zł na to nie przeznaczę
|
|
#663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poszłam na korki i co? zdane pięknie ![]() Cytat:
matmę na studiach zdałam na 4,5hmm, ja kiedyś miałam szampon ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- aaaaaale pogoda! może następne spotkanie w plenerze ?
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Możesz dzisiaj na własne oczy zobaczyć efekty mycia włosów szarym mydłem, chcesz?
Cytat:
![]() Kiedyś?
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki jest warunek, żeby wyrobić kartę stałego klienta (bo rozumiem, że te zniżki to dzięki niej masz? )? W sumie są niektóre fajne rzeczy na stronie, na szczęście teraz niczego jakoś szczególnie nie potrzebuję, ale w przyszłości pewnie bym się skusiła np. na jakieś produkty do stóp albo właśnie ten peeling ![]() Dzisiaj chętnie bym zamówiła płukankę do włosów - http://www.yves-rocher.com.pl/plukanka_octowa_z_malin, kosztuje 19,9, kto chce mnie przygarnąć do zamówienia?
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy co miesiąc dostajesz pocztą ulotkę ze zniżką Zwykle jest to 30-40% i jakiś gratis do tego (kosmetyczka, pilnik, czasem coś większego za zakup od danej kwoty). Te zniżki nie obejmują serii owocowych nigdy niestety i często też makijażu. Ja Cię chętnie przygarnę chyba że jest jakaś kolejność zgłoszeń ![]() Będę wieczorem
|
|
#667 |
|
Nie depcze krokusów
|
Za komuny można było szampona skombinować, a teraz... phi!
|
|
#668 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz wnusiu, bo jak byłam młoda..
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za przygarnięcie Rozumiem, że te promocje tyczą się sklepu internetowego i nie mają nic wspólnego ze stacjonarnym (bo tam się zbiera jakieś pieczątki?) - czy to jest właśnie połączone? Generalnie jestem zdecydowana na na 100%, więc jakbyś zamawiała to kliknij po prostu dla mnie tę płukankę, proszę
|
|
#670 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecam zwlaszcza, jezeli chlopak ktorejs lubi t-shirty ze smiesznymi napisami Cytat:
![]() Jak cos to pomysl o tym po licencjacie-na II stopniu nie bylo tam zadnej matmy Na I stopniu zapewne jest ale jezeli jest na takim poziomie jak np statystyka na magisterce to nie boj sie, napewno dasz rade!![]() Zyje, o dziwo ostatnio budze sie bez kaca ![]() Niestety nie dotre na spotkanie-@ dostalam i umieram wrecz z bolu |
||
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() Bo w sumie to mogłabym pomyśleć o Dniu Matki i hurtowo wybrać coś dla Kuby mamy ![]() Tylko czy tak to działa?
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak to działa, tylko jeszcze dochodzi opłata za wysyłkę
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
Ecrulo, jeśli dobrze doczytałam, napisała, że w dodatku za najdroższy liczą 1zł, czyli mogę zamówić jakiś zapach za 119zł i policzą mi 1zł? Nie mogę w to uwierzyć
Zaraz chyba zbuduję swój hipotetyczny koszyk na ich stronie
|
#674 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A co do laptopa to tak jak dziewczyny mówiły - szafka na kluczyk, ewentualnie zostaw może w dyżurce na kilka godzin?Mają dobre, ale najtaniej to tam nie jest ![]() Cytat:
3 - nie martwiłabym się, juwenalia dzieją się raczej w okolicy akademików
|
|||
|
|
|
#675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i wszystkie trzy (a ze mną cztery) chcą wieczorami pić na wesoło Więc gdybym układała plan pod siebie albo z perspektywy zwykłego turysty to wyglądałby zdecydowanie inaczej Więc plan jest taki: piątek wieczór: przyjazd i spacer Drogą Królewską + piwo(a) na rynku pod parasolkami sobota: rano Oświęcim (ciocie nigdy nie były a bardzo by chciały) obiad w pobliżu rynku (chyba Chaczapuri?), zwiedzanie podziemi, spacer po Kazimierzu + picie (ewentualnie kino 3D) niedziela: muzea (coś z wymienionych + Wawel) Teatr, Wieliczka, Skałka, Tyniec, synagogi itp. następnym razem (kiedy wróci do Nas Dama z łasiczką )Ojej! To działa!!! Mogę mieć perfumy za 1zł BIOOOOOORĘĘĘĘĘ!Dziewczyny co dla Kuby mamy od Niego na Dzień Matki? Płyn do demakijażu, mleczko po opalaniu, maseczka? Bo z kosmetykami do makijażu wolałabym nie eksperymentować a zapachy są już droższe...
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-10 o 18:22 |
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo, to Yves Rocher to niezłe jaja!
Co polecacie dziewczyny z zapachów i w ogóle z marki? Bo ja jej ni huhuh nie znam, a żal nie wykorzystać takiej zniżki
|
#677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja obecnie mam żel pod prysznic, bordowy, zapachu nie mogę nigdzie znaleźć Ale używałam tych kosmetyków ładnych kilka lat temu i już nie pamiętam ![]() Zastanawiałam się nad najdroższymi perfumami Zawsze można je sprzedać na allegro w razie czego Swojej mamie chyba wezmę krem przeciwzmarszczkowy po opalaniu bo lato idzie a moi rodzice dużą jego część spędzają na Morzu Śródziemnym ![]() Tylko nie wiem co dla przyszłej teściowej...
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-10 o 18:34 |
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja chcę te Iris, akurat dla Mam na Dzień Matki
Ale nie mam pojęcia, co za te 39zł zamówić...
|
#679 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Ale niech Ci ten grzebyk dobrze wypoleruje, żeby nie haczył. A lakierowanie to chyba wyklucza zdrwotne właściwosci drewna? Cytat:
Maski są dobre. Szamponu nie miałam. |
||
|
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nt.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-1.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ne.html&next=1
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-10 o 19:09 |
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jednak zrezygnuję, bo moje konto płacze, a nie chcę ruszać kolejnej stówy z oszczędnościówki
A jak tak patrzę, to z ich kosmetyków nic mnie szczególnie nie rusza...---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Ouć, muszę być w sobotę na 8:30 w Krakowie
|
#682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#683 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
To czekamy
![]() Cytat:
No to powiem by nie lakierował jeno dobrze wypolerował Dziękuję ![]() Komuś coś z Yves Rocher, bo brakuje nam
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej z tym Yves Rocher to jakieś jaja, może sobie jednak sama zamówię jak faktycznie nawet najdroższy produkt jest gratis ![]() Malla, oglądam właśnie "Piekło pocztowe" na HBO2 i jakoś nie porywa już mi się strasznie dłuży, okrutnie dużo pozmieniali, a Moist nie jest przystojny! Może powinnam zabrać się za film nieco później niż w kilka godzin po skończeniu książki i doznania byłyby lepsze
|
|
#685 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, nie ma metki z firmą
![]() Cytat:
Wyspiański jest kilka razy większy niż Mehoffer; jest ogromny, ale za to u Mehoffera zobaczysz nie tylko obrazy, ale również przepiękne meble Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-05-10 o 19:52 |
|
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam dwie paczki
![]() Na siebie i Kubę Wysłałam go w międzyczasie do sklepu Yves Rocher w Bonarce, żeby poszukał dwóch zapachów, które najbardziej mu się podobają i te zamówiłam. Także dziewczyny, jak będę śmierdzieć na kilometr to wykażcie się zrozumieniem ![]() I paczka 55,45zł: krem przeciwzmarszczkowy po opalaniu (mamie) kredka do oczu Woda perfumowana So Elixir II paczka 49,85zł: krem przeciwzmarszczkowy po opalaniu (mamie Kuby ) szampon do włosów Woda perfumowana Comme une Evidence Dostanę też te dwa prezenty (wolałam niespodzianki niż te pojemniki) Mam nadzieję, że się nie doczepią, że na ten sam adres? ![]() Czas dostawy 2-4dni robocze, czyli do końca tygodnia może będzie Ecrulo, dzięki za wiadomość ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za opinię
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-10 o 19:58 |
|
|
|
|
#688 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Jak będą grzebyczki z Matrixa to wziąć i dla Ciebie? Współlokatorka ma jutro iść zapytać.
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciocia na pewno zakocha się w Mehofferze również!
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
No
![]() Mało nas, mało nas do pieczenia chlebaaaaa..
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

peelingu do twarzy akurat szukam, ale 21.9 zł na to nie przeznaczę
jak miałam na I roku matematykę to spadłam z krzesła jak zobaczyłam jakieś ciągi i inne dziwne rzeczy, ale siadłam, poćwiczyłam i zdałam

I jak z epapierosami, czy je mozna w szpitalnym wc używać w razie czego