|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Ewka1368, no to niezłe przeboje mieliscie z tą stułą:P hehe
Gratuluje serdecznie, no i ciesze sie, że chwalicie Progress bo my tez ich mamy Ale dzis pogoda, mam nadzieje, że za niedługo wiosna przyjdzie na dobre, a nie deszcze i sniegi:/
|
|
#2342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O Agat nic nie słyszałam
|
|
#2343 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Chciałam się zapytać czy ktoś zna opinie na temat Domu weselnego Wiolin w Sufczynie, Zajazdu Ania w Zakliczynie i Domu weselnego TARA w Zakliczynie? |
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w depresję można już wpaść po prostu!Cytat:
|
||
|
|
|
#2345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- [QUOTE=Majgonia;26778672]Witam Chciałam się zapytać czy ktoś zna opinie na temat Domu weselnego Wiolin w Sufczynie, Zajazdu Ania w Zakliczynie i Domu weselnego TARA w Zakliczynie?[/QUOTE W Zakliczynie byłam w jakimś lokalu bardzo niedaleko rynku, nie wiem jak się nazywał ale było tam bardzo fajnie. Nie wiem czy to nie była czasem remiza... Tylko jak dla mnie klima byla za bardzo podkręcona i było tam po prostu zimno, ale to jest kwestia do ugadania. Ale ogólnie bardzo fajnie
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=BOMBONA;26785435]Jeśli chodzi o centrum to Tarnovia, w Mościcach Hotel Cristal, poza tym jak wpiszesz w googlach zajazdy to na pewno znajdziesz jakieś noclegi. Jest jeszcze Hotel Dunajec ale to w Zgłobicach
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Fakt jest tam w sąsiedztwie ubojnia zwierząt ale ja jakoś zapachów nie odczułam. W "Wiolin" był nasz kamerzysta, z tego co mówił to bardzo fajny lokal, filmowaliśmy wówczas wesele właścicieli i może przez to było wszystko na 5-tke,
|
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam tego typu buty i mi nie spadały ![]() z innej beczki, mam do sprzedania sukienkę Julia Rosa model 928, rozmiar 36 szyta dla niskiej, jakby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt na priv Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2011-05-09 o 11:53 |
|
|
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Restauracja TARA w Zakliczynie jest super, sama osobiscie nie byłam ale znam kilka opinii i mogę polecić. Restauracja Ania - ogólnie jest OK, ale maja tam beznadziejny układ sali, bo nie ma jednej pożądnej tylko kilka i goscie sa porozdzieleni. Ale zastanawia mnie gdzie jest Dom Weselny Wiolin w Sufczyni ??? Mieszkam w tej miejscowości i i nigdy o takim nie słyszałam
|
#2349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) tak mi mowila moja kobitka od sali
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi, właśnie jestem na etapie wybierania lokalu Jeśli chodzi o dom weselny Wiolin w Sufczynie to jest on niedaleko trasy Tarnów - Kraków, jak jedziemy od Tarnowa to jeden zjazd (w lewo) z 4 przed skrzyżowaniem na Łysą Górę. |
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
Aha. To my w Sufczynie znamy to jako "Pod Dębem" bo tak to się nazywało, teraz pewno z przyczyn urzędniczych zmieniono nazwę. Ale z tego co mówią to jest tam nie za dobre jedzenie i mało. To chyba juz jest lepiej w restauracji Agawa - obok stacji paliw BP - rozbudowano ją i poprawiono jakość usług.
|
#2352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiolin to lokal p. Sachów jak się nie mylę po lewo przy drodze do koscioła
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tak z innej beczki na chwile, nie wiecie gdzie w Tarnowie jest jakiś dobry szewc, bo po porządkach w letnich butach mam kilka par do renowacji:P
A w ogóle to dzis obraczki odebrałam ![]() ![]() i byłam na probnym makijazu w Estetice i przyznam, ze zadowolona jestem Jedno oko pani Agatka zrobiła mi tak jak chciałam na brązowo-złoto, a na drugim troche poszalała i dodała ciut zieleni, tak pod kolor bucikow. Ale mimo wszystko zostane przy swoim brązowo-złotym, bo jest bardziej elegancki no i ta zielen nie do konca pasuje mi do moich oczu..ale zawsze warto było spróbować. Macie moze jakies fajne pomysły na dekoracje domu? w sensie bramy wjazdowej czy wejscia do domu? cos poza zwykłymi balonami?
|
|
#2354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2356 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dokładnie to jest przy drodze do kościoła, www.wiolin.pl . Wiecie jak tam jest zwłaszcza chodzi mi o jedzenie ? |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z plotek i opowiadań wiem, że jedzenie nie jest tam najlepsze i że jest mało. Lokal dobry na maks 120 osób bo przy większej ilości jest tam ciasno. Nigdy tam nie byłam, ale pisze to co mi mówili znajomi i siostry które bawiły się na tym weselu. Sama mimo ze mieszkam w tej miejscowości nie skorzystałam z ich oferty przy organizacji wesela i zrobiłam w domu strażaka w Sufczynie, który zreszta teraz jest po dość duzym remoncie. Pozdrawiam
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny bo tak się dzisiaj zastawiałam, nie wiem czy wszędzie ale jest taki zwyczaj że na ślubie Panna Młoda powinna mieć coś starego, pożyczonego, niebieskiego i chyba tyle bo reszty nie pamiętam
![]() ![]() Ubieracie coś takiego?
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
Tnz zwyczaj jest juz od dawna, ale nie każdy się musi do niego zastosować, jak to jest tez z innymi zwyczajami. Ja miałam coś : nowego - suknię, welon buty, pożyczonego - bolerko, coś starego i coś niebieskiego - podwiązkę po siostrze, coś co się dostało - biżuterię.
|
#2360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niebieskie będzie na podwiązce, a reszty chyba nie będzie Jakoś mnie te wszystkie przesądy nie bawią
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dekoracji to zaraz wkleje zdjecia brama przed domem i wejscie do domu
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. faktycznie sala na maks. 100-120 osób, a i wtedy jest już ciasno - szczególnie do tańczenia. Co do jedzenia to nie pamiętam, żeby mi czegokolwiek brakowało, ale ja nie jem dużo na takich imprezach
|
|
#2363 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich po dość długiej nieobecności!
widzę wiele się zmieniło w kalendarzu jestem wpisana ale już podaję wszystkie szczegóły. No to tak:lokal: Marion zespół: Geminix fot. +kam: M. M. Łakoma dekor: ArtDekor Na razie to by było na tyle ale mam prośbę może któraś z Was mogłaby polecić jakąś kosmetyczkę z Tarnowa która dojeżdża do domu i robi ładne makijaże?
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wkleję zdjęcia z dekoracji bramy i wejścia do domu. Brama była naprawdę "wypaśna" ale taki urok balonów że uszło z nich powietrze. Żeby ją zrobić spindrałam się na drabinie w piątek o 22:00 ;D
|
#2365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myśmy też dodmuchiwali jeszcze w sobotę balony bo albo popękały albo powietrze uszło....na mojej stronce w galerii też jest podobnie brama przystrojona,kto ciekawy zachęcam do "luknięcia" Wrzuciłem tez zdjęcia z wesela 07 05 2011(Lipnica Murowana).
05.04.2011 14.30 Zawitała do nas córeczka Edytowane przez Strazaksam Czas edycji: 2011-05-10 o 22:04 |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że u mnie pewnie brama będzie przystrojona jakąś "zieleniną" i kokardami.
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tak z innej beczki, orientuje się może któraś ile tak mniej więcej trzeba dać za nową suknie z salonu miss cherie? jaki mają tam przedział cenowy? Z góry dzięki za informacje
|
|
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
To zależy na pewno jaka jest ta sukienka, ale cos mi sie wydaje, że za nową to od 2000zł w górę, najlepiej pojsc, ogladnac i zapytac, bo sukienka sukience nie rowna.
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętasz może jakim podkładem Cię malowano w Estetice? Oprócz balonów można porobić np kolorowe kokardy z flizeliny lub jakoś fajnie poupinać materiał,dodać kwiaty jak masz ogródek ![]() Też jest sprawdzony i dobry
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Ślub 15 września 2012
bo w depresję można już wpaść po prostu!

widzę wiele się zmieniło