|
|
#4921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
|
|
|
|
#4922 | |||
|
Zakorzenienie
|
a co dobrego jadłaś?
![]() Cytat:
![]() no dziś wyjątkowo masz otwarty móżdżek to czytam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
skoro Twój Tż taki wylewny to on Cie powinien ciągnąć przed ołtarz
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że Mraz miał żonę
świat już nie będzie taki sam nigdy ![]() Idę spać ![]() dobranoc
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu on to mówi,że za młody jest
i,że oświadczyny to od razu ślub. A ja mu tłumacze,że nie, a on swoje;p
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
czemu?
Kasiu to przez łeb go ![]() Justynko Dobranoc
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Korni, nauki dużo jak zawsze. Ale dzisiaj kobieta (prowadząca drugiej sekcji - chwilowe zastępstwo) na hemato wyskoczyła z niezapowiedzianą wejściowką przepytując z całego semestru
i niby miała pytać o podstawy, a potem poszła w takie szczegóły, że szok. Swojej sekcji dawała pytań ratunkowych multum, wszyscy zaliczyli. A naszą w połowie uwaliła, w tym mnie. Dostałam pytanie o testy diagnostyczne mononukleozy i konkretne nazwy przeciwciał, a tego nie wiedziałam, bo nie zaglądałam do tabelki, która nasza prowadząca określiła: "tego nie musicie na razie umieć, nauczcie się tylko do kolokwium". A koło za tydzień. I teraz muszę w poniedziałek poprawiać znowu wiedzę z całego semestru, a w ten weekend jadę do domu, w niedzielę mam Komunię, do Krakowa dojadę na 23, o 7 rano mam busa do Kato, w mieszkaniu będę o 9:30. O 9:40 muszę wyjść na zajęcia, bo tramwaj mam, a potem na 13 do Kato na poprawę. Nie wiem, kiedy się nauczę, bo z mikrobów doktor uświadomił nas, że pojutrze zrobi kolokwium, a materiały do nauki będą jutro Na piątek mam multum materiałów na wejściówkę z chemii klinicznej. W przyszły wtorek znowu koło, które miało być z białaczek (ćw+wykł), a pani prowadząca od drugiej sekcji chce znowu nam zadać pytania z całego semestru + wszystkie normy i szeregi komórek. Pójdę się powiesić.I jeszcze mam ustalone egzaminy jeden na drugim, zaliczenia też, ostatni egzamin 30 czerwca, a 1 lipca zaczynam praktyki... Teleport by mi się przydał.
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądacie Eurowizję?
|
|
|
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężki czas przed Tobą... ale dasz radęCytat:
|
||
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc.... chciałam tylko powiedziec ze zaczyna sie powoli wtracanie w wesele
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Peach, chciałabym dać radę. Naprawdę. Ale jak będzie, to się okaże
Najgorsze, że mamy teraz egzaminy praktyczne z całego roku, w odstępie 3 dni. A jeszcze teoretyczne zaliczenia na ocenę, na prawach egzaminu I to wszystko zmieściło się w jednym tygodniu zaliczeniowym, trwającym 5 dni...kawa, a bardzo czułe miejsca poruszają tym wtrącaniem?
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
justi mi sie bardziej podobal wzor jaki wrzucilas pierwotnie co byl
ale ogolnie fajny pomysl ![]() antonina - gratuluje tej filharmonii ehhh zycie jest bolem - po wczorajszym pakowaniu dalii na kleczkach pol dnia myslalam, ze nie wstane dzis takie zakwasy mam normalnie chyba zostanie to moim zyciowym powolaniem ![]() uciekam spac - dobranoc
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Antonina gratuluję
Mnie z jakiś czas temu tatuś zaprowadził pod tą nową filharmonię i pokazał gigantyczny dół Justyna skoro już masz tatuaż to bym go dokończyła - tak smutno wygląda ta nutka. A Tżtowi nie wiem o co chodziło - fakt, pokłóciliśmy się dzisiaj, ale jak się spotkaliśmy drugi raz to było spoko i nawet byliśmy oglądać obrączki ![]() Ale zupełnie nie wiem co chcę, wiem tylko, że albo 3mm albo 4mm. Od 2 dni łażę w butach na 7cm na takiej (nie wiem jak się to nazywa) "grubszej" szpilce. I bolą łapki. Bardzo.
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
zeszłyśmy dzisiaj z mamą całe miasto ale załatwiłyśmy to co miałyśmy w planie a później jeszcze z małym przyjechali więc poszaleliśmy w piaskownicy a teraz padam na ryjek ![]() byłyśmy w kwiaciarni i będą tulipany
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
A Tż w ogóle jakiś taki grzeczny - głaska cały czas, jest miły, znajduje czas
Normalnie WTF? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Basiek Gratuluję daty ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Grape, czemu na jednym suwaczku masz 46 a na drugim 11 dni?
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daj się Kawa ![]() oglądam eurowizję i masakra jak zwykle, ale nasza dała czadu poza tym właśnie upijam się pomalutku by szybko zasnąć i wstać do pracy.. aa..i zaczęłam się rozglądać już na poważnie za mieszkaniem..więc trzymajcie kciuki zebym szybko coś fajnego znalazła, bo na razie lipa
|
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://kwejk.pl/obrazek/16417/saturn.html |
|
|
|
|
#4937 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gwiazdki mleczne Milky Way- wreszcie je dorwałam, ale z dzieciństwa pamiętałam, że były smaczniejsze, batony i dużą pakę skitlesów ( nie wiem jak to się pisze).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamówiłam sobie próbkę kremu VichyAqualia Termal. Wczoraj byłam w aptece i chciałam żeby Pani mi coś doradziła. I doradziła krem 100% naturalny za 99,50 na dzień i na noc. Nawet mogłabym tyle wydać, ale bałam sie, że mnie uczuli. Pani mnie zapewniała, że na pewno tak nie będzie, ale zrobiła mi mikro próbkę. I co? Uczulił. Z resztą taki krem naturalny ma pewnie krótszą datę ważności, a ja 50ml bym szybko nie zużyła, bo używałabym go tylko na noc. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Med współczuję
Ale wierzymy w Ciebie ![]() Co do obrączek nasunęła mi się jedna refleksja - mam wrażenie, że w Kruku "oszukują". To znaczy jak byliśmy po pierścionek leżał jeden z bardzo dużym kamieniem ze śmiesznie małą ceną. Spytałam się pani, czy to pomyłka, powiedziała, że tak, ale cenę zostawiła. Natomiast dzisiaj oglądaliśmy obrączki - była jedna z brylantem 0,1 i obok też cena jak na stronie. Wchodzę na stronę - cena zgadza się, ale dla brylanta 0,03. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
A Tż nie wiem co chce - jutro mieliśmy rano jechać po garnitur, ale okazało się, że jednak dopiero w czwartek (pomyliłam się) no i chciał żebym zrobiła kanapki. Ja mu tłumaczę, że musiałabym iść do sklepu a mnie bolą nogi i nie za bardzo mi się to uśmiecha. I nic nie kupowałam. Wracam do domu. I co? Tż dzwoni, że kupił elementy na kanapki i że zrobi
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam od M. pyszną czekoladę z Lindta z pomarańczami
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a naprawdę mam teraz tak stresujący okres w pracy, że z chęcią się oddaję tej rozrywce |
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z domu
Med, uuu, współczuję Majka, no to trzymam kciuki za mieszkanie Kawa, i tak późno zaczęli się wtrącać. a w co konkretnie się wtrącają? |
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powoli zaczynam czuć, że wkroczyłam w dorosłe życie i idę na swoje..strasznie dziwne a zarazem bardzo fajne uczucie ![]() a jeszcze jak się obronię to już w ogóle będzie szok
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Peach, i co dalej myjesz twarz przegotowaną wodą? Justyna, dalej jesteś zafascynowana serum migdałowym? Ja po tym zabiegu musiałam przestać go na razie stosować, a moja cera woła POMOCY. Carmi, moim zdaniem powinnaś skontaktować się z tą dziewczyną. Te rzesy powinny na pewno dłużej wytrzymać niż 2 tygodnie. Ona chyba nawet w ogłoszeniu miała coś napisane o 9 tygodniach? Albo mi się tylko wydaje. |
|
|
|
|
#4944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś nie przepadam z Lindtem, wolę Milkę. Kochany mąż
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
antonina gratuluję występu na otwarciu.
peach czekam na twoją relację na naszym blogu justyna fajna ta nutka choć nie sądziłam, że aż tak malutki wzorek zrobiłaś. Swoją drogą o ile pamiętam to lubisz buty z czerwoną podeszwą. Za miesiąc otwierają salon w Wawie. Zaczynam zbierać ![]() kawa nie daj się nikomu wtrącać. Trzeba robić swoje i nie oglądać się na innych. Zwies niekoniecznie oszukują. Pamiętaj, że na cenę ma wpływ nie tylko wielkość brylantu ale też czystość kamienia i parę innych. Do tego obrączki często mają ceny w zależności od rozmiaru (wagi złota) wyliczane. |
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
dzis bylismy w tym hotelu o ktorym wam pisalam szczerze mowic to jak za te pieniadze to chała, pani mi przez telefon naobiecywała niewiadomo czego a ogolnie to chała
w niedziele na 19 jestesmy umowieni z włascicielka tego obiektu http://www.wirtualnastrefa.pl/?mod=8...h=73_2479&t=iP ona ma tez ten dworek korytków pojedziemy sobie incognito o 17 na obiad i zobaczymy jakie jedzenie no i moja rodzicielka dzis do mnie przyszla i mowie ze fajnie bo okragle stoly i ze jedzenie by bylo obok taki bufet to moja matka powiedziala ze absolutnie jedzenie na stolach etc. ogolnie dzwonilam do Końskich i powiedzieli mi ze udziela mi w drodze wyjatku slubu w piatek o 15
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny kończymy dzisiaj wątek? bo nie wiem czy iść spać
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks wiem, ale wcześniej tak samo było z pierścionkiem - a potem się okazało, że kosztuje ponad 2 razy więcej.
|
#4949 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
A o której wyniki czy ta nasza się dostała do finału?
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm..przed chwilą na moim zegarku byłą 23:07, teraz jest 22:11 czy to znaczy, że juz jestem pijana?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

O zaręczynach rozmawiam z Wami bo tż by chyba uciekł przy takiej częstotliwości 

świat już nie będzie taki sam 

Najgorsze, że mamy teraz egzaminy praktyczne z całego roku, w odstępie 3 dni. A jeszcze teoretyczne zaliczenia na ocenę, na prawach egzaminu

nie daj się Kawa