|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
dobry wieczór
![]() wpadłam dopiero teraz, bo po pracy szybki obiadek zjedliśmy i popędziliśmy do kina ![]() dziś tylko jeden film i w dodatku mi się nie podobał: "essential killing" skolimowskiego - albo jestem za głupia na takie kino, albo nudny ten film do bólu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe, ja sie własnie wietrze, bo w piżamkę wskoczyłam juz chwilę temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
kosmitka
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
cotka a listonosza wpuscisz? najpierw zapytaj czy ma w torbie arbuza he he
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje że Mój też będzie pomocny. Zapowiedziałam Mu że jak nie będzie wogóle pomagał, to wolę zostać samotną matką
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
a zapomniałam odpisac ni epamiętak komu co do tego zee mokro, ja mam strasznie dużo białego sluzu a czasem nic , czasem tez sie robi tak wilgotno ale to chyba normalne
![]() a swoją droga to nawet nie wiem czy wod mam odpowiednio dużo bo debil mi nie zrobił usg a po ginekologicznym badaniu stwierdził ze jest ok a skąd ma wiedziec jak nie zobaczył czy u dziecka w porzadku??? ech ja sie wykończe z tymi lekarzami |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
uciekam się kąpać, umyć kudełki i do łózeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Hahaha na bank nie ma w torbie arbuza więc go nie wpuściłam
![]() Jezu straszna jestem, ale mam już dość tego jego zajoba z piłką. Jeszcze rozumiem gdybym miała codziennie zachcianki, ale to była druga gigantyczna, ale on nie mógł bo trening. Ominęłoby go 10 minut biegania ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
kosmitka
|
o jakich wodach i czego ma być dużo?
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
no bo czadem ktos pisze ze wód płodowych jest ok itd a ja ze nie mam robionego usg to nawet nie wiem , no i sie zastanawiam zcemu lekarze po ginekologicznym badaniu mówia ze ok jak nawet nie spojrzeli na dziecko -mam nadzieje ze na tych dwóch co umówiona jestem w czwartek sie nei zawiode i zrobiąte usg bo inaczej sie im tam popłacze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
kosmitka
|
Mój nic nie mówi o wodach, to raz. A dwa - przecież nie zawsze dziewczyny mają na wizytach usg i jakoś lekarze stwierdzają, czy jest ok, czy nie - to po co kobieto się martwisz na zapas?
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |||
Rozeznanie
|
Matko...z przerwami czytam was od 19.00 i dalej nie mogę nadrobić
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój dzidziuś też jeszcze się nie ujawnił…mały uparciuch ![]() Cytat:
![]() Co do Twojego samochodzika...to masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do ginków to prywatnie Ci nie robią usg? Czy to na nffz tak? Ile do tego czasu miałaś? Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-10 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
rany kobietki.... nadrobić jeden dzień nawet to niemal graniczy z cudem
![]() piszecie o brzucholach.. mi zaczął rosnąć w 21 tyg... wróciłam w 23 tyg po urlopie i się mnie już parę osób pytało i gratulowało ciąży ![]() to tak fajnie....ooooo w ciązy jesteś... a ja : tak.. w 23 tygodniu ![]() ale rzeczywiście z dnia na dzień większy brzuchol.. już tylko 2 albo 3 pary moich spodni mi wchodzi na tyłek.. pora wyjąć ciążówki na dobre..bo w szafie zalegają ![]() pisała któraś o wadze...ja tak miałam od początku do połowy 5 miesiąca przytyłam ok 3 kg.. a potem w przeciągu 2 tyg ponad 2 kg ![]() ![]() ![]() widzę,że popularne łóżeczka tyrystyczne.. my już kupiliśmy to łóżeczko,które się zmienia w łóżko do ok.5 lat... a na początek będziemy mieli kosz mojżeszowy jeszcze.. co by do naszej sypialni nie targać łóżeczka ![]() idę nadrabiać dalej.. ![]()
#1635 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę koleżanek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lista jeszcze będzie rosła, ale to już jutro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A brzuszek śliczny ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy opłaca się wyklepać, bo autko już wiekowe, niewielkiej wartości a wiemy na pewno, ze silnik jest uszkodzony i inne ważne rzeczy ![]() ![]() Jaki ten świat mały... Okazuje się, że dziewczyna która spowodowała wczorajszy wypadek jest koleżanką naszego znajomego. Pisała do niego, że się martwi, że ja w ciąży, żeby jakichś konsekwencji nie było, ale że w zasadzie to nie jej wina była ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Natka, to nie mówiłaś nic że to ona wymusiła pierwszeństwo czy coś? Ja się nie znam co prawka nie mam, ale brzmi jakby to była jej wina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
znalazłam najzwyklejsza pod słońcem bluzkę i chyba zamówie sobie do jeansów
![]() http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-mot...584970774.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Caltea, jak dobrze, że jesteś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No to kuj owocnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O płodowych, że ma ich być w sam raz (za dużo to też chyba niedobrze). Jakiś mam dziś bylejaki dzień... Z niczym nie nadążam, jednocześnie mam ochotę czytać książkę, forum, leżeć, siedzieć w ogrodzie. A jak już coś robię to mnie to nudzi i drażni. Najlepsza recepta - zrobię sobie miłą kąpiel z solą (zauważyłam, że fajnie łągodzi świąd skóry) i położę się z książką.
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Ja nie zaliczyłam dzisiaj przeglądu. Mam przynieść coś lepszego do piątku, w piątek drugi przegląd na który prawie nic nie mam a ja nie dość że zaczęłam sprzątanie ( przez co masa ciuchów wala mi się po podłodze + siedzę z wami od 16 i nic nie zrobiłam
![]() To nałóg ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-10 o 20:55 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 | ||
kosmitka
|
A to już inna sprawa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te półśpiochy fajnie się prezentują, chociaż bałam się, czy nie będą malca uwierały, czy nie lepsze pełne śpiochy? Oj teraz będę tak mało czasu miała na zakupy, ehhhh ![]() A z autkiem - jeśli silnik uszkodzony, to pewnie tak, on tak pobieżnie rzucił okiem.
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1642 | ||
kosmitka
|
Cytat:
Bo w sumie mam chyba 3 pajace tylko, nie wiem ile jeszcze mam kupić, może jeszcze 3-4 i chyba wystarczy. A ile body masz? Najlepiej to wklej tabelkę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Nie wiem, o co Wam chodzi z lakierami - ja nadrabialam wątek, ale coś mnie musiało ominąć. W każdym razie napiszę, że kupiłam żółty, pomarańczowy i niebieski z inglota i naprawdę fajnie wyglądają, trzeba jednak malować 2 razy.
Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2011-05-10 o 21:10 Powód: wanna |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana to jak masz wanne to czemu nie mozesz kapieli? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja akurat z tym znajomym nie rozmawiałam tylko tż, no i wpierw on opowiedział wypadek a potem ten kolega skojarzył fakty i opowiedział jej wersję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
kosmitka
|
Haha, widzisz co myslenie o wannie ze mnie robi. Mam tylko prysznic, a marzenie o wannie nieosiągalne. Najwcześniej mam szansę na to na początku sierpnia, ehh.
Ale za to będzie pięknie, nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
też się zastanawiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |||||
Zadomowienie
|
Odkąd wyszłam z pracy miałam straszne urwanie głowy, ale na szczęście już sobie leżę i odpoczywam. Właśnie wróciłam z basenu - mąż był na trybunie i nakręcił filmik, a potem stwierdził, że na aerobiku mimo ograniczeń i tak jestem lepsza niż te wszystkie ryczące czterdziestki
![]() Klanu nie trawię, a Bożenka miało być po teściowej Cytat:
jakąś ładna wioskę widzę na zdjęciach ![]() Cytat:
![]() pewnie mnie zaraz pogonicie - dostałam Bunc i Oscypki prosto z Zakopanego ![]() Cytat:
Natko obawiam się że w ten sposób długo nie podziałają te linki, te z allegro szybko się dezaktualizują, trzeba by było dopisywać o co chodzi i podawać np nazwę sprzedawcy może lepiej zrobić to tak: fotel bujany - waldik76 - http://allegro.pl/fotel-bujany-wiklina-i1594238573.html wtedy po nicku sprzedawcy można szukać w razie czego Cytat:
![]() może nie tyle uparta, co twardo dążę do celu - u mnie to dodatkowo kumulacja z Bykiem ![]() Cytat:
dotarłam do postów z 19:00 czytam dalej ![]()
![]() |
#1648 |
Rozeznanie
|
Ze mną kochana to jest tak, teraz kończę podyplomówkę z pedagogiki i baaardzo mi zależy żeby od października zacząć edukację wczesnoszkolną(no i mój dyrektor byłby zadowolony
![]() ![]() ![]()
#1649 |
Zakorzenienie
|
Ja mam prawie same na krótki rękaw. Co lepsze a może i gorsze mam ich chyba z 20 na krótki rękaw- nie wiem nawet kiedy ich tyle nakupowałam
![]() ![]() Pogoniłam tż i jak na złość kark mnie boli - i kto mnie pomasuje teraz ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-10 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | ||
kosmitka
|
Cytat:
W elblągu? Bo tam są chyba takie nauczycielskie. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Muszę te c&a odwiedzić koniecznie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.