|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezbronny
O ile to nie prowo to mi konkretnie zalatuje tutaj jakąś parafilią seksualną ( dewiacją). Nawet dość zbliżoną do nekrofilii. A to już obrzydliwe
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A w avku to ty?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Wytlumacz mi, jak utrata wladzy w czlonkach i swiadomosci, przy rownoczesnej wrazliwosci na bodzce, sie ma do smierci i rozkladajacego sie smierdzacego truchla. Nie dorabiajmy historii tam, gdzie nie trzeba.
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Nekrofilowi nie chodzi o smród, a właśnie o "utratę władzy w członkach i świadomości". O ile fantazja jest ok, póki jest fantazją, to nie oszukujmy się - wprowadzenie jej w życie jest parafilią seksualną. Dlatego razi.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Profanacja zwlok lezy dosc daleko od zabaw w spiaca krolewne (lub krolewicza w przypadku autorki). Pewnie takie praktyki moga byc zastepstwem dla czegos wyjatkowo chorego, ale fantazjowanie o chwilowej utracie swiadomosci partnera, czyli absolutnym poddanstwie, raczej kojarzy mi sie z BDSM.
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu tak mi się to kojarzy. Nekrofilia nie jest tylko dewiacją w której ktoś chce uprawiać sex z rozkładającymi się zwłokami. Niektórzy po prostu lubię dusić w trakcie itd. Tak czy owak jakby nie patrzeć nie jest to dla mnie zdrowe. Jeśli ktoś przy reanimowaniu ratowaniu człowieka podnieca się tym to sorry, chyba nie chciałabym by ratowała mnie osoba która najpierw dmuchnie mi w usta a później w inną dziurkę póki będę nieprzytomna. Dzięki za takie ratowanie ^ ^
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo w odwrotnej kolejności, to rzeczywiście mógłby być problem ![]() Ludzie mają różne przyjemnostki, ale niektórzy jednak czasem mnie zadziwiają.
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za mną od dłuższego czasu chodzi pobudzenie partnera podczas jego snu i może obudzenie go w miły sposób (ale nigdy nie mogę wstać dość wcześnie xD) ale gdyby miałby być nieaktywny przez cały seks bym się chyba szybko znudziła i podniecenie poszło by precz
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tego, ze ktos zrozumial fantazje Autorki zupelnie doslownie, jako celowe zaniechanie reanimacji, aby tylko zaspokoic sie seksualnie, nawet nie skomentuje, bo to az smieszne, a zarazem smutne.
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie zwykły gwałt no ale kto co woli. Jak mają mnie ratować tacy ludzie to wole chyba jednak by trzymali łapy z dala i pozwolili ratować innym.
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2011-05-10 o 23:06 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
nie ,nie miałam takich fantazji i raczej to takie antypodniecające
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#45 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam na myśli całusa w szyje tylko dobierania się do intymnych części ciała.Cytat:
W fantazjach o seksie z obcymi osobami nie widzę nic złego póki obie osoby tego chcą. Proste. Nie widzę podobieństwa między tymi dwoma przykładami. Dla mnie zupełnie co innego.
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślę, że wykorzystanie niedobitka i dmuchanie mu w rurę (tak, tego czepiłam się najbardziej) to mniej gwałt niż nekrofilia. Tu nie chodzi o śpiącego, a o kogoś, kto był na granicy śmierci. Jest różnica między "on sobie śpi, to mu dmuchnę w pompkę" a "ledwo zipie, to mu załaduję niespodziankę w otworek". No jest. Co kto lubi, ale nie dziwcie się, że komuś wydaje się to podejrzane. Nijak to się ma do partnera obezwładnionego. Bo chodzi o partnera na granicy śmierci. Chodzi mi oczywiście o doprecyzowanie autorki "marzy mi się ratowanie tonącego i reanimacja...".
Edytowane przez mpt Czas edycji: 2011-05-11 o 00:13 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o pempek to dmuchac mozesz do woli
![]() Autorka moze mysli ze facet przez podniecenie sie obudzi . Tylko to ryzykowne bo to niestety ale nie pierwsza pomoc a jak wiadomo nie udzielenie pierwszej pomocy moze byc karane
|
|
|
|
|
#49 | ||
|
Buc
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#50 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie zgadzam się z tą granicą, czasem wyobrażałam sobie seks z kobietą a w życiu bym tego nie zrobiła naprawdę, podobnie z trójkątem czy z seksem z jakimś nieznajomym albo przymuszaniem do seksu mnie czy parntera. Cytat:
bo jak ktoś z mojej wyobraźni może czegoś chcieć czy nie?Cytat:
Jejku dziewczyny to tylko fantazja. To wcale nie znaczy, że jak widzi nieprzytomnego gościa albo topielca to mu się rzuca do majtek(albo nawet że ma na to ochotę)
|
|
|
#51 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie planuje prowadzić śledztwa czy faktycznie to zrobi czy nie. Po prostu napisałam czym mi to zalatuje.Cytat:
Widzisz Ty o czymś fantazjujesz ale gdy się trafi okazja to nie skorzystasz a ja znam dużo ludzi którzy fantazjują i chętnie spełnia swoje fantazję przy pierwszej lepszej okazji. Każdy jest inny. Cytat:
Cytat:
Poza tym rozumiem wiele ale jak można w obliczu czyjejś walki o życie myśleć o czynności seksualnej z tą osobą? Jestem tolerancyjna dla wielu pomysłów seksualnych itd., póki obie osoby wyraziły na to zgodę... Nikt nie twierdzi nic innego. Po prostu luźno sobie dyskutujemy. Ja wyraziłam swoją opinie: to już dla mnie jest chore i tyle. I chyba nie chce wiedzieć czy ona faktycznie przy pierwszej lepszej okazji skorzysta by spełnić swoje fantazje czy nie. Śmiem przypuszczać, że skoro napisała tak to znaczy, że ma ochotę jednak mu się rzucać do tych majtek.
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jak mały, puchaty króliczek, taka fluffy, całkiem łatwo mnie pokochać
![]() Ogólnie rzecz biorąc jestem otwarta na perwery, nawet lubię, jak mnie ktoś czasem zaskoczy. Ale to mnie jakoś zniesmacza. I w kontekście seksualnym, medycznym i w jakimś takim, bo ja wiem, psychologicznym.
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mozesz, a wszystkie te rozmyslania, biora sie z faktu, ze nie potrafisz odroznic fantazji od prawdziwej checi. Moim zdaniem, po prostu nie pojmujesz tej roznicy. Tym zdaniem koncze dyskutowac na ten temat. Jestes zbyt zamknieta na argumenty drugiej strony, lub tez celowo je ignorujesz, poniewaz nie mieszcza sie w Twoim wlasnym pojeciu dobra i zla, moralnosci.
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
Nie mam takich fantazji, ale kiedyś się bawiłam odwrotnie - ja śpiąca królewna nie reagująca na bodźce. To było podniecające. Ale nigdy nie wytrzymywałam do końca. A co do prowokacji - zawsze się to podejrzenie pojawia, jak ktoś nie rozumie zupełnie, że ktoś myśli inaczej niż on.
Nie rozumiem też, czemu wizażanki tak się tej prowokacji boją, jakby ona gryzła i drapała. Czy tak bardzo nie do przejścia jest, że ktoś nas wypuści? I co się wtedy takiego stanie? Przecież to tylko luźna rozmowa na każdy temat z osobami, które żadnego wpływu nie mają na nas? Po co się tak spinać? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

, bo w odwrotnej kolejności, to rzeczywiście mógłby być problem 

. Tylko to ryzykowne bo to niestety ale nie pierwsza pomoc a jak wiadomo nie udzielenie pierwszej pomocy moze byc karane