|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IX
wczoraj dorwałam [oczywiście ostatni :P] pędzelek do smokey. Rzeczywiście cudeńko-mięciutki, delikatny i bardzo przyjemny 'na skórze'
![]() Poza tym skusiłam się na In the Nude- teraz moja Cupcake ma towarzystwo Odcień ładny, naturalny i nie robi z ust warg topielicy. I jakby tego było mało skusiłam się [a długo ze sobą walczyłam] na błyszczyk Stay with me. Chciałam wziąć Candy Bar, ale ostatecznie zgarnęłam Kiss, kiss, kiss [czy jak mu tam było...], bo mam mało czerwieni. Odcień chyba trochę 'nie mój', ale może nie jestem przyzwyczajona do mocnej czerwieni. Jakościowo błyszczyk jest bardzo dobry- trzyma się długo [przetrwał kino, popcorn, colę , oblizywanie ust itp. :P], chyba lekko nawilża i nie ma drobinek. Chyba przy najbliższej wizycie w Naturze dokupię jeszcze jeden. I tu pytanie do Was: Czy któraś z was ma porównanie odcienia 02 z Milky Shake'm Bell'a nr. 08? Bo mam Milky Shake'a i zastanawiam się czy kolory nie są na ustach bardzo podobne [?] |
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cień mnie cholernie intryguje, wydaje mi się taki nieokreślony... na razie chyba jednak z niego zrezygnuję, w lecie wolę lżejsze i raczej perłowe/z drobinkami cienie
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Widać osiągnęłyśmy stan pełnego nasycenia Essence ze względu na jednoczesne pojawienie się nowości i Blossoms
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam chyba tą "chorobę". Niby wszystko mi się podoba, łażę do tych Natur, oglądam, macam i nic nie kupuję
Zresztą teraz jestem w Poznaniu i powiem szczerze, że Olsztyn jest lepiej zaopatrzony w Essence. Nie wiem, może panie częściej zamawiają dostawy, bo popyt jest spory, ale zawsze jest dużo towaru i jest do czego powzdychać i czego nie kupić |
|
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba tak. A następne limitki wcale mnie nie grzeją.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wrocilam dzis z cieniem Essence z seri holographic - Mistery Lemon.. Spodobal mi sie po tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=GY0q1SUCIVc
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko połowicznie przetrzebione, pędzelki to pewnie zobaczę na oczy za kilka miesięcy
żadnej limitki jeszcze nie ma, za to dołożyli My Skin. Ale to akurat mnie nie interesuje.Ogólnie - smutno mi i wcale nie osiągnęłam Waszego stanu nasycenia
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
essencomania trwa... byłam dziś prawie we wszystkich miejscach w łodzi gdzie jest essence i powiem Wam, że jak to mawiają "bida z nędzą"
jeszcze mnie w GŁ chcieli oszukać na lakierze bell ale się nie dałam Szkoda, że essence nie ma takiego pięknego kobaltu jak bell glam wear
|
#3192 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak napisze magisterkę, to się tym pobawię ![]() Cytat:
Cytat:
i lubiany Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3193 |
|
Oby do wiosny
|
Ziółka, czy tańce pomogły! Wróciłam do domu (z Wola Parku) z lakierami Helo Holo oraz Catwalk Pink (ShowYourFeet), mazakiem z koszyczka i błyszczykiem Volume &gloss (także z koszyczka).
W koszyczku grzecznie stały 3 sztuki lakierów C&G GlistenUP!, oraz kilka kolorów ShowYourFeet |
|
|
|
#3194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już kiedyś pisałam, że mam na zakrętce napisane 03 Candy Bar, ale ten odcień ANI TROCHĘ nie zgadza się ze swatchami, jest ciemnoróżowy, ale nie tak tandetnie... no i z Twojego opisu brzmi bardzo podobnie, więc może faktycznie ktoś się rypnął z naklejką na moim i mam tak naprawdę Cotton Candy? Choć w opakowaniu jest intensywny, na ustach jeszcze bardziej... ![]() (Choć nadal jak zerkam na stronę essence to wydaje mi się, że to jednak Trendsetter :P) Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2011-05-10 o 21:47 |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak jest fajny, tylko, że liczyłam na coś jaśniejszego
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Teraz to się czaje na korektor pod oczy i eyeliner (fioletowy).
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() naprawde taki szalowy? Musze kupic jakis tusz i w takim razie skusze sie na ten bo pewnie cene tez ma odpowiednia
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie niestety też.
|
|
|
|
|
#3203 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), wytrzymały - próbowałam go zetrzeć po wyschnięciu, ale pięknie się trzymał - zszedł dopiero po myciu rąk mydełkiem. I jeszcze tyle pozytywnych opinii. W każdym razie testy potwierdziły Wasze ochy i achy Mam tylko problem z doborem odcienia ![]() Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to muszę się poskarżyć na daglasa... Wczoraj pojechałam tam, żeby zaspokoić się essencowo (w planach miałam pomadki In the Nude i Almoust Famous, pędzelki do linera i smokey i coś jeszcze... nie pamiętam... zaćmiło mnie teraz... ). No i przy kasie konsultantka pakuje to do torebeczki i mówi mi, że nie ma żadnych damskich próbek zapachów i że może mi dać męski (ostatnio zawsze mi wrzucają męskie zapachy :/ To się robi wkurzające ) Ja na to, że nie musi być koniecznie zapach, może próbka czegoś innego, byle damskiego. No to coś tam wrzuciła, ja zapłaciłam i wyszłam. W domu, kiedy rozpakowałam zakupy okazało się, ze wrzuciła mi jako gratis "odlewkę" jakiegoś kremu Clarins - nie wiem, jakiego ani na co, zdołałam tylko odczytać nazwę firmy :/ - wygladało to jak taki mikro kleks czegoś białego. Nieufnie otworzyłam ten ich przezroczysty, firmowy słoiczek, chciałam nabrać odrobinę na palec i rozsmarować na dłoni, żeby sprawdzić zapach i konsystencję... A tu... Skamielina! Jeśli nic nie miała, to nie musiała dawać próbek na siłę. Lepiej już powiedzieć, że przykro, ale już się skończyły niż dawać takie starocie... I żeby było jeszcze ciekawiej to się okazało, że to skamieniałe mazidło wżarło się w ten plastikowy słoiczek Dosłownie w miejscu, w którym był krem, plastik był naruszony... Ehhh...
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
|
Łeee, ale to stary SYF
![]() Nowe to: -Flamingo Rose -Miss Lavender -Iced Mint Frappe -Pop Pastel Blue Łodzianki moje drogie , wybieram się do Was za tydzień Doradźcie mi jakąś najlepiej zaopatrzoną (w Essence) Naturę Czy ktokolwiek widział w Łodzi wyżej wymienione SYFy? ![]()
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
#3205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Douglasa - zauważyłam, ze faktycznie panie ostatnio same robią odlewki co średnio mi się podoba, bo jednak ani składu, ani daty ważności, i jednak niektórym kosmetykom kontakt z powietrzem BARDZO szkodzi. Mam niejasne wrażenie, że tak 'utylizowane' są co bardziej zmaltretowane egzemplarze. Nie podoba mi się to.
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, są na jakimś blogu swatche porównawcze eyelinerów w żelu Essence ?
|
|
|
|
#3208 |
|
Zadomowienie
|
No i kupiłam rękawiczki
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3210 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Trochę offtopowo będzie, ale dostałam odpowiedź od Bielendy, że nikt nie planuje wycofywać płynu awokado do demakijażu, więc spokojnie czekajcie na dostawy w Naturach
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Odcień ładny, naturalny i nie robi z ust warg topielicy. 

będzie -> 55 
niah niah niah (ale naprawdę uważam, że ten MA jest wart grzechu, gwoli usprawiedliwienia się
) Ja na to, że nie musi być koniecznie zapach, może próbka czegoś innego, byle damskiego. No to coś tam wrzuciła, ja zapłaciłam i wyszłam. W domu, kiedy rozpakowałam zakupy okazało się, ze wrzuciła mi jako gratis "odlewkę" jakiegoś kremu Clarins - nie wiem, jakiego ani na co, zdołałam tylko odczytać nazwę firmy :/ - wygladało to jak taki mikro kleks czegoś białego. Nieufnie otworzyłam ten ich przezroczysty, firmowy słoiczek, chciałam nabrać odrobinę na palec i rozsmarować na dłoni, żeby sprawdzić zapach i konsystencję... A tu... Skamielina!
Nakarm pieska...