![]() |
#2191 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-05-10 o 19:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolega mi obiecal maszynke do chleba bo maja 2 a uzywaja 0 ![]() ![]() Lubie tez chleb organic ale one sa dosc tluste bo dodaja oliwy zeby chleb nie wysychal. Cytat:
![]() Fajne sklady maja te twoje kosmetyki - ale cenyyyy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedys mialam chusteczke do mycia z kanebo ze specjalnej mikrofibry. Do twarzy byla za ostra, ale super sie nia mylo umywalke w lazience ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zwalam wszytsko na ruskich ale jutro bede plakac Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chyba tez cos takiego mialam ale nie wiedzialam, ze to gebusi wiec do dupciu uzywalam ![]() *** bylam na zakupach nakupilam recznikow jak glupi czapek ![]() ![]() 2 nawet od kylie Minogue ![]()
![]() |
#2194 |
Wtajemniczenie
|
wiem, wiem
![]() mogę miesiącami nic nie wydać na ciuchy po to tylko by zawsze mieć jakąś kasę na: essential care, lush i kimberly sayer (jedyna maska jaka mialam, ktora zasychajac nie tworzy skorupy na twarzy)
#2195 |
Zakorzenienie
|
oj lush nie wychodzi wcale tak drogo, patrzac na to ze ich produkty wystarczaja na baardzo dlugo
![]() ja nadal mam mydelka ktore kupilam w pazdzierniku ( wszytkich regularnie uzywam)
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty sie myj dziewczyno.. ![]()
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
![]() ( a mydelek kupilam kilka ) ![]()
#2198 |
Zakorzenienie
|
Czy mam jeszcze pisac, ze glupio zartuje?
![]() Ps1. Tylko winny sie tlumaczy ![]() ![]() Ps2. Wstalam.. ![]() ![]() ![]()
#2199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() -------------------------------------------- słyszałyście może o John Master Organic Shine On ? ma dobre recenzje na amerykańskich blogach ale ja im nie ufam ![]() postanowiłam oddejść z pracy ![]()
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Szien a kiedy jedziesz?
#2201 |
Wtajemniczenie
|
28 czerwca
EDIT: Odchodzę bo już się wypaliłam :/ Poważnie... mam wrażenie, że za dużo wszystkim się przejmuję a moim przełożeni nie martwią się niczym i wszystko mają w d... Poza tym doszły mnie ploty, że firma ma być sprzedana, poza tym ludzie z którymi się dogaduję i cenię jako współpracownkiów też odchodzą (łącznie ze mną 4 osoby). Dziś mnie wysłali na assesment do kolesia, który jest nie stabilny psychicznie i nikt mnie o tym nie poinformował. Według regulaminu powinnam być tam z conajmniej jeszcze jedną osobą a byłam sama. Mialo mi to zająć godzinę, miałam przeprowadzić rozmowę z jego rodzicami na temat ich opieki bo mają po 80 lat i z tego względu, że ich syn cały czas jest w domu i wszystko za nich robi (chociaż nie powinien) będziemy musieli im obciąć pakiet opieki socjalnej. I próbowałam jemu wytłumaczyć, że jak im social services coś zabierze to nie jest tak łatwo to odzyskać. No i koleś się rozchodził, zaczął wrzeszczeć jakieś dziwne hasła w ogóle nie mające pokrycia z rzeczywistością więc spędziłam tam prawie 3h. Jak szłam już do samochodu to ich opiekunka przyjechała i z nią sobie pogadałam i się okazało, że podejrzewają kolesia o schizofrenię, że w grudniu zeszłego roku jedną z opiekunek zaatakował i zamknął w jednym z pokoju, potem wylądował w szpitalu na oddziale zamkniętym no i teraz wrócił. A ci idioci wiedząć o wszystkim wysłali mnie tam samą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-05-10 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie glupio tlumacze ![]() ![]() Cytat:
![]() szien dlaczego rezygnujesz i po co jedziesz co azji? essencial nie znam wiec nie wiem dla mnie kosmetyki to krem i zel i tyle ....ale z cera problemow nie mam ![]() no chyba ze jak weledy uzywam ![]() ok ok to bylo ostatnie zle slowa do weledy ![]()
![]() |
#2203 | |
Zadomowienie
|
![]() Kofi pewno mydelka poukladala na poleczce i boi sie dotykac bo tak ladnie wygladaja ![]() ![]() Cytat:
![]() szien a nie lepiej po powrocie? tzn chodzi mi o to czy to ma wplyw na twoje ubezpieczenie albo inne swiadczenia. Edit: O matko szien to niezly burdel maja w tym waszym archeo! myslalam ze u was bezpieczenstwo bedzie szczegolnie przestrzegane. Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2011-05-10 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Wtajemniczenie
|
szien - o kurka! niefajnie
![]() na co im wszystkie elf & safety jak oni o glupia podstawowa prewencje nie dbaja!!! co za jelopy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak cię wysłali to mozesz zrobić dym ![]() Zwlaszcza po te glosnej sprawie, gdy dziewczyna podczas okresupróbnego zostala zamordowana, bo gosciu mial nawrót choroby psychicznej. Poza tym ja nigdy na assessment nie chodzę sama. Tonei jest bezpieczne i można odmówić. A zatajanie info co do ryzyka to niestety powszechne. Kiedyś jak poszłam na spotkanie z klientem (nie byłam sama) to cieszylam się, ze wyszlam w jednym kawalku. (i tez wiedziano i nie powiedziano) Dystans trzeba łapać, moze Azja pomoże ci naladować akumulatory ![]()
![]() |
#2206 |
Raczkowanie
|
szien super te kosmetyki...chyba sie skusze na cos od kimberly...
ja zas bardzo lubie kosmetyki od Liz Earle http://uk.lizearle.com/...muslinak mam tez od niej... niestety ta slawna weleda sie u mnie nie sprawdzila...jak dla mnie smalec naturalny...ale zeby nie bylo kupilam niestety zapachalo mnie i to mega zapchalo
#2207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a sytuacja w pracy to jakies nieporozumienie, pisz komplejna!
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak dziewczyny piszá, ta Azja na pewno wyjdzie Ci na zdrowie ![]() a ja dzis jakas zdolowana ![]()
![]() |
#2209 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
w ogole nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia jak widac na moim przypadku ![]() Cytat:
po prostu maja za malo ludzi jak zaczelam z nimi prace to robilam max 20h w tygodniu, teraz robie po 45 (nie narzekam bo oszczedzam kase na azje) gdyby nie to, ze mi dobrze placa to by mnie juz tam dawno nie bylo normalnie nogi mi zmkiely jak przeczytalam Twiadomosc o tej dziewczynie, mozesz co s o niej wiecej napisac, Nie sadze bym o tym slyszala. Ja dystans mam i to nie jest jedyny powod dla, ktorego odchodze, nazbieralo sie tego troche. Jak wroce to oni juz bede mieli kilka nowych ludzi w biurze i nikt mi nie moze zagwarantowac zadnych godzin. Jak zaczynalam to mialam kontrakt na gwarancje 30h/ tyg wiec jak pracowalam 20 to i tak mi placili za 30. Potem zmienili mi kontrakt na flexible hours i jak dostane np. 1 godzine w tyg to nie moge im nic powiedziec Poza tym biuro jest 15 mil ode mnie i ja mam OBOWIAZEK tam jezdzic samochodem, nie zwracaja mi pieniedzy za podroz do biura i z biura lub ostatniego klienta, zwracaja mi kase za benzyne jezeli jade z biura do klienta. Teraz jedna z dziewczyn wrocila, nota bene tez z Azji, po 5 tyg nie obecnosci i miala zaczac prace 9go maja i nie dali jej zadnych klientow. Dopiero z nastepnym tygodniem bedzie miala 11 godzin rozciagnietych na 4 dni i ona wyda wiecej kasy na benzyne nizeli zarobi. Teraz zapieprzam jak glupia nie po to bym pozniej sie dokladala do mojej wyplaty jak wroce. Gdyby nie to i milion malych rzeczy to bym zostala i szukala czegos pracujac dla nich. Cytat:
nic mi na nie nie pomaga ![]() czasami nie zle mnie to doluje juz nie wiem co mam robic ![]() ma ktos podobne problemy? EDIT: bearfrance komplejna już napisałam i mam się spotkać z director manager w następnym tygodniu :/ przyjaciol sobie w tym biurze nie zrobie ![]() little_ola co Ci? lorelei może wpadałas gdzieś na podobny kosmetyk? szukam czegoś fajnego do włosów, żeby mieć loki jak Kate Mddleton, musi być organiczne i nietestowane na zwierzętach ![]()
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-05-11 o 09:28 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj link do sprawy dziewczyny: http://www.communitycare.co.uk/Artic...lone-visit.htm
![]() |
#2211 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
moze szampon/odzywka z silikonami? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bosze ![]() wydrukuję to sobie i zabiorę na spotkanie z managing director
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie łatwo nie poszło ![]() ![]() Polecam przygody Beauty Olonga w BBC 4. ( Beauty is Britain) tu nawet kawałka można posłuchać ![]() http://www.bbc.co.uk/programmes/b0100t05 edit : mam takie gulki, smaruję jakims sztyftem z cynkiem i działa ![]()
Blogi są dwa ![]() blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici ![]() Edytowane przez ***luna Czas edycji: 2011-05-11 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam u GP i pajac jeden nie chce mi dać antybiotyków bo nie biorę tabletek anty i się boi, że zaciążę ![]() Cytat:
![]() ![]() bo ja tu zdesperowana jestem nic nie mam na twarzy, coś mi tam może wyskoczy przed okresem ale zaraz znika, a tych gul nic nie rusza ![]()
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.boots.com/en/Simple-Spotl...apper_1107195/
![]() |
#2216 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
A my w ogole chleba nie kupujemy tylko zawsze pieczemy wlasny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez od razu pomyslalam o telefonie komorkowym. A na takie gule dobry jest sudokrem. I amol, ale ja wszystko lecze amolem ![]() Ze co? Yyy...?
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja praktycznie nie uzywam kosmetykow do stylizacji. Jedyne co mam to pianka Giovanni, ktora kupilam w sklepie z naturalnymi kosmetykami. Jest OK, uzylam moze 3 razy odkad kupilam ![]() A z tym ubezpieczeniem to wlasnie chodzi mi o to czy jak bedziesz na urlopie to stawia cie to w lepszej bezpieczniejszej sytuacji niz jak bedziesz bez pracy. Nie znam sie na tym tak tylko filozofuje ![]() Jak sadze i tak wykupisz ubezpieczenie na wyjazd ![]() A co do tych gul nie sa to czerakowe/czyrakowe zmiany? Jak faktycznie to masz to leczy sie to tetracyklina. Wg mnie to lekarz zachowal sie rozsadnie ![]() Ja mialam taka kuracje jako nastolatka i nie polecam ![]() Zdezynfekuj telefon koniecznie. Moze spisz na tej stronie czesciej i to wina poduszki? Ja na takie zmiany stosuje czysty olejek z drzewa herbacianego i staram sie nie ruszac tych zmian az same wyschna. Cytat:
![]() Ja chleba malo jem - jedynie jakis organic raz na czas. Grzalke akwariowa sobie chce kupic zeby zakwas robic ![]() Ja sie ciesze bo bede sobie mogla wyprobowac czy sie w to wciagne czy bedzie lezec na lodowce jak parownik ![]() Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2011-05-11 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
nie wiedzialam ze ona teraz w sklepie sprzedaje
szien a co dalej z historia z benefitami ktore wam obcieli? wyjasnilo sie cos?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kilka lat temu brałam Tetralysal ale nie pamiętam czy zadziałało czy nie ![]() to prawda, śpię na prawej stronie, próbuje się pilnować jak zasypiam ale zawsze budzę się na prawej stronie i zdezyfekuję telefon tak jak mówicie, wypiorę go w pralce ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() jak będę więcej zarabiać to mu wszystko zabiorą wyliczyli, że ludzie średnio żyją za 160 f tygodniowo i tyle powinno na naszą trójkę wystarczyć ![]()
![]() |
#2220 |
Wtajemniczenie
|
szien - to moga byc hormony i stress w twoim przypadku - mi zawsze sie cera psula w stresowych sytuacjach, i mialam takie bolesne bomby na buzi...
plus popatrz na to co jesz.. czekolada czesto tak dziala ![]() albo nadmierne oczyszczanie skory (musisz pozwolic sobie na dzien brudasa co jakis czas ![]() no to wyczerpalam wszystkie opcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.