A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 08:58   #4741
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Oficjalnie oglaszam - trzeci rok zakonczony, mam wakacje!
gratuluję Kochana!
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dziś ja Was prosze o kciuki dla mnie: jutro na 10.40 idę na rozmowę kwalifikacyjną (chcę zmienić pracę) a po południu mam wizytę u endokrynologa. mam nadzieję, że te leki, którymi się ostatnio faszerowałam coś pomogły
za rozmowę i za wizytę
Życzę Tobie i Kindziulindzi, żeby wszystko się ułożyło, bo zdrowie jest najważniejsze.
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a ja kupiłam buty dziś załączam zdjęcia
sexi szpileczki
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za gratulacje ustalenia ostatecznej daty, za wpisanie na właściwe miejsce w kalendarzu... ale muszę was poinformować o nowej dacie:P 22.09 bo niestety zespołowi cos wypadło na 8.09. Jej.. ale sie cieszę, że już załatwione. I takim oto sposobem zaczęliśmy chodzić 22.02 a małżeństwo rozpoczniemy 22.09 jak będzie możliwość to ślub zrobię o 18 a chodzić zaczęliśmy o 18:01
super, że macie już i zespół i salę
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Byliśmy z Narzeczonym na zakupach, wróciliśmy do mnie, zrobiliśmy sobie pyszne tortille, TŻ miał zaraz zmykać, ale zasnął na kanapie i nie mam sumienia go ruszać.
a za mną od paru dni chodzą właśnie tortille! wczoraj wieczorem nawet o nich intensywnie myślałam To znak, że muszę je zrobić
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/3053041/Paparazzi

niezłą fotke im strzelili

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:00   #4742
malinkowo88
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej u mnie też słoneczko i ciepło
kurcze dziewczyny jeszcze się ta dziewczyna nie odezwała co mi się jej suknia tak podobała czekam już chyba 3 tydzień na wiadomość od niej
A może spróbuj jeszcze raz się skontaktować?
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:13   #4743
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Tusia w zeszłym tygodniu była promocja na wszystko co meksykańskie w lidlu i tak zakupiłam placki do tortilli, za grosze. Bardzo smaczne były te placki, aż żałuję, że więcej nie kupiłam. I domowe tortille maja to do siebie, że do środka wkładasz co tylko chcesz i ile chcesz
Twoja koncepcja oprawy muzycznej na ślubie bardzo mi się podoba My na dzień dzisiejszy możemy mieć 2 gitary, organy, bongosa i skrzypce, do tego 2 wokale damskie (zbieranina moich i znajomych siostry, łącznie z siostrą, bo czasem grywa na mszach szkolnych). Szczerze do szczęścia brakuje mi jeszcze flet i gitara basowa. I tak kombinuję, żeby załatwić zespół. Muszę podzwonić, popytać, ile by w ogóle wzięli???? Ale kombinacja fletu poprzecznego ze skrzypkami, a w tle bongos... miodzio

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:14   #4744
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinkowo88 Pokaż wiadomość
A może spróbuj jeszcze raz się skontaktować?
wiesz co pisałam do niej jeszcze raz niestety tylko maila mam ja jej wysłałam swój numer ale nic zero.
Ale przed chwilą znalazłam tą suknię u innej dziewczyny też z lubelskiego ale z Zamościa a do Zamościa mam kawałek tamta mieszkała w Nałęczowie więc miała bym bliżej.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:20   #4745
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
wiesz co pisałam do niej jeszcze raz niestety tylko maila mam ja jej wysłałam swój numer ale nic zero.
Ale przed chwilą znalazłam tą suknię u innej dziewczyny też z lubelskiego ale z Zamościa a do Zamościa mam kawałek tamta mieszkała w Nałęczowie więc miała bym bliżej.
Ale ta pierwsza sie w ogóle nie odezwała, nic, zero???
Jeśli ci zależy, to napisz do drugiej. A nóż się okaże, że to ta kiecka

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-05-11, 09:23   #4746
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ta pierwsza sie w ogóle nie odezwała, nic, zero???
Jeśli ci zależy, to napisz do drugiej. A nóż się okaże, że to ta kiecka
wiesz co odezwała się raz mi przesłała zdjęcia i chciałam się z nią umówić na przymiarkę a ona odpisała że będzie w domu po świętach no i czekam od tej pory na wiadomość i nic a w tym przedostatnim mailu na który mi odpisała to podałam swój numer.
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-11, 09:24   #4747
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
To faktycznie kiepsko, najlepiej było by właśnie zadzwonić i się konkretnie dogadać. Dobrze, że masz jeszcze drugą możliwość, co prawda mniej wygodna ale w ostateczności zawsze jest.
Spróbuj jeszcze raz i jeszcze raz. Przynajmniej próbujesz do skutku, przecież nic nie starcisz. Mam nadzieję że w końcu się odezwie
Stary 2011-05-11, 09:26   #4748
Nattiv
Zakorzenienie

Jejku dziewczyny, ale miałam pecha teraz. Wyjechałam do pracy na rowerku i jakieś 2 km dalej złapałam gumę Musiałam wracać się do domku i wzięłam już wolne do końca dnia. Napiszę w końcu prezentację, którą mam przedstawić w niedzielę.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:33   #4749
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
wiesz co odezwała się raz mi przesłała zdjęcia i chciałam się z nią umówić na przymiarkę a ona odpisała że będzie w domu po świętach no i czekam od tej pory na wiadomość i nic a w tym przedostatnim mailu na który mi odpisała to podałam swój numer.
A może zwyczajnie zapomniała? Chociaż jak można o takiej rzeczy zapomnieć. Ale próbuj do suktku. Może tak jak napisała gosza_m sukienka okarze się właśnie TĄ?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny, ale miałam pecha teraz. Wyjechałam do pracy na rowerku i jakieś 2 km dalej złapałam gumę Musiałam wracać się do domku i wzięłam już wolne do końca dnia. Napiszę w końcu prezentację, którą mam przedstawić w niedzielę.
Współczuję, ale jest i plus tej sytuacji. Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło jak mówi nasze polskie przysłowie.
Stary 2011-05-11, 09:39   #4750
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Trochę dziwne, bo gdyby jej zależało na sprzedaży, to powinna się skontaktować. A nawet jeśli już sprzedała, to mogłaby chociaż poinformować z grzeczności, że oferta nieaktualna.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ojoj, współczuję. Ale przynajmniej masz wolne

Idę coś zrobić, bo zaraz do głowy dostanę!!!
A i kupiłam małej Oli sukieneczko- tunikę z getrami na urodziny. Moja przyszła szwagierka powiedziała, że ma mało ciuszków na teraz i na lato, więc myślę, że ok, co wy na to?? Oczywiście rzeczy dla maluchów kosztują majątek...

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-05-11, 09:39   #4751
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Fajnie że waszym ukochanym podobają się wasze suknie. A z pomysłu ze zdjęciami korzystajcie do woli

Ja właśnie wracam do domku z uczelni. Koleżanka zaciągnęła mnie do salonu bo chciała zobaczyć jaką suknię wybrałam i udało mi się cyknac fotki telefonem jak wygląda moja suknia na żywo i te zdobienia na niej. Jak wrócę to wam wrzuce
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:40   #4752
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Fajnie że waszym ukochanym podobają się wasze suknie. A z pomysłu ze zdjęciami korzystajcie do woli

Ja właśnie wracam do domku z uczelni. Koleżanka zaciągnęła mnie do salonu bo chciała zobaczyć jaką suknię wybrałam i udało mi się cyknac fotki telefonem jak wygląda moja suknia na żywo i te zdobienia na niej. Jak wrócę to wam wrzuce
Już nie mogę się doczekać

Stary 2011-05-11, 09:42   #4753
ibyza
Wtajemniczenie

ależ u mnie piękne słońce, lecę łapać promienie słoneczne żeby jakoś wyglądać na tym weselu buźki :
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:48   #4754
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Trochę dziwne, bo gdyby jej zależało na sprzedaży, to powinna się skontaktować. A nawet jeśli już sprzedała, to mogłaby chociaż poinformować z grzeczności, że oferta nieaktualna.

Ojoj, współczuję. Ale przynajmniej masz wolne

A i kupiłam małej Oli sukieneczko- tunikę z getrami na urodziny. Moja przyszła szwagierka powiedziała, że ma mało ciuszków na teraz i na lato, więc myślę, że ok, co wy na to?? Oczywiście rzeczy dla maluchów kosztują majątek...
Tunika + getry = fajny zestaw i bardzo praktyczny. Prawda, ubrania dla dzieci są w prawie takiej samej cenie jak dla dorosłych.

Cytat:
Dzień dobry

W takim razie czekamy z niecierpliwością. Już się nie mogę doczekać
Stary 2011-05-11, 09:56   #4755
martuha24
Rozeznanie

Dzien dobry
U mnie pogoda sie rozkreca ...swieci slonce wiec oby tak dalej bo nie chce mi sie siedziec caly dzien w domu...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Dzień dobry

nie moge sie doczekac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 09:57   #4756
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry Piękne

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
SALA ZAKLEPANA jejku kamień z serducha...moge wkleic fotkie ale powiem wam ze mama mowila ze sala jest na ok 120 osob a na zdjeciach az tak tego nie widac...
Kochana sala jest przepiękna! Wspaniałe kolory - można je pociągnąć w dekoracjach (złoto, bordo, fiolet), a wtedy wyjdzie fajny orientalny klimacik! No i ta płaskorzeźba (?) przypominająca obraz Gustawa Klimta "Pocałunek" - ach rewelka Iiii... zespołu też gratuluję
Jeśli chodzi o kwestie cukier czy słodzik, to wydaje mi się, że chyba tylko cukier tak działa, bo tu chodzi o wpływ sacharozy a nie substancji chemicznych o słodkim smaku A nóż widelec - może faktycznie ma to dobre działanie ?

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Salon madonna ( przynajmniej w Krakowie ) zrobiła przecene o 50% na wiele ładnych sukienek. Możecie sobie zerknąć

http://www.madonna.pl/pl/wyprzedaz.php
Jezu... Czemu Kraków mam tak daleko? Strasznie podoba mi się model CANDIL... bo oprócz tiulowy i puszystych podobają mi się też greckie - i choć mój tata marzy bym miała właśnie tiulową () to wszystko wyjdzie w praniu w jakich się lepiej czuję No, ale do Krakowa to i tak za Chiny ludowe nie pojadę... Zazdroszczę tym z Was, które mają po drodze

Madziuniusia - Tobie również gratuluję załatwienia sali To na której wreszcie stanęło, bo się trochę zgubiłam ?

Dotk4 - Gratuluję pomyślnego napisania egzama 5 czerwca koło 12 też już będę miała z głowy ;p U mnie to akurat oznacza "być albo nie być" bo okaże się czy wywalczę najwyższą stypę naukową ;p

evoonia86 - Trzymam kciuki za rozmowę No i za diagnozę doktorka (też mam problem z prolaktyną - za duuużo )

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a ja kupiłam buty dziś załączam zdjęcia
Za✂✂✂iaszcze buciczki - w zeszłym roku kupiłam bardzo podobne Na imprezki i wyjścia do kawiarni najlepsze!

Cytat:
a ja staram się nie chodzić po sklepach i targach bo kurcze mi się wszytko podoba i normalnie całą kasę bym rozpuściła
Dokładnie - łączę się w bółu Po prostu nigdzie nie wychodzę, żeby nie kusiło bo zawsze coś mi wpadnie w oko i stwierdzam, że muszę to mieć XD

Cytat:
Kurczę zazdroszczę Wam tej silnej woli Muszę zacząć brać z Was przykład
Kochana jeśli o oszczędzaniu mowa to powiem Ci tak, że ja np. od kiedy mieszkam z TŻ prowadzę zeszyt wydatków Każdy miesiąc mamy dokładnie podliczony, zapisujemy każdą wydaną złotówkę, piszemy na co i kiedy, podkreślam kwoty wydane na jedzenie - po miesiącu takiego zapisywania widać czarno na białym co się działo z kasą Nie wydajemy pieniędzy na zbędne duperele, ja wyzbyłam się zakupoholizmu (kiedy mieszkałam z rodzicami i oni zapełniali lodówkę a ja miałam swoją wypłatkę tylko dla siebie - i nie szykowaliśmy jeszcze wesela - to cała kasa leciała na moje ciuszki ) z czego jestem bardzo dumna i naprawdę widzimy, że dajemy radę z tym oszczędzaniem W sumie póki co dzięki oszczędności jesteśmy w stanie zakupić najpotrzebniejsze rzeczy czy pozwolić sobie chociażby na kurs tańca (na który pieniądze wielu ludzi przepuściłoby bez opamiętania ) mimo iż nam się nie przelewa (nie mamy oboje stałej pracy) Także wszystko jest możliwe, trzymam za Ciebie kciuki!

(kiciu) - To ja też czekam na fotki sukieni

Jeeejku - miałam wczoraj tak działać po stażu z tym moim planem pracy mgr i wstępem... a tu lipa - nic nie wyszło :/ Znaczy, porozkładałam sobie trochę to co mam, wpadłam w stan refleksyjny... ale coś czuję, że dopiero dziś na poważnie się za to wezmę Muszę, bo to na sobotę
Aha - moja świdkowa napisała mi wczoraj, że ma pomysł na cake'a na mój wieczór ]:-> Miło mi, że już się nad tym zastanawia, fajniutko No i super, bo pokazałam jej jakie obrączki prawdopodobnie z TŻem wybierzemy i bardzo jej się spodobały - cieszę się, bo zależy mi, żeby podobała jej się para której będzie świadkować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Skiecka.jpg (20,4 KB, 18 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:05   #4757
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Piękne

Kochana sala jest przepiękna! Wspaniałe kolory - można je pociągnąć w dekoracjach (złoto, bordo, fiolet), a wtedy wyjdzie fajny orientalny klimacik! No i ta płaskorzeźba (?) przypominająca obraz Gustawa Klimta "Pocałunek" - ach rewelka Iiii... zespołu też gratuluję
Jeśli chodzi o kwestie cukier czy słodzik, to wydaje mi się, że chyba tylko cukier tak działa, bo tu chodzi o wpływ sacharozy a nie substancji chemicznych o słodkim smaku A nóż widelec - może faktycznie ma to dobre działanie ?
nawet nie wiedziałam o istnieniu tej sali a jest w moim miescie.. no ale podoba mi sie i jest fajnie
Słodze juz cukrem jedna łyzeczke ale dzisiaj sie zapomniałam i posłodzilam slodzikiem ...bo to tak odruchowo zlapalam a nie pomyslalam najpierw...
Stary 2011-05-11, 10:24   #4758
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję zakupu i powiem ci że miałaś świetny pomysł ja bym była baaardzo szczęśliwa z takiego prezentu dla mojego dziecka (którego na razie nie mam żeby nie było :P)

Byłam z psem u weterynarza przed chwilką bo miał kleszcza i powiem że tak się zgrzałam na słoneczku że to szok normalnie jak w lecie ale suuuuuper może dzisiaj tżta wyciągnę na rower
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-11, 10:32   #4759
(kicia)
Zakorzenienie

a o to i moja suknia

ostatnie trzy zdjęcia to zdjęcia zdobień na gorsecie

a na zdjęciu numer dwa po prawej stronie tej suni z tyłu stoją dwie to ta bliżej tej mojej to druga jaką mierzyłam w tym salonie ale ją słabo widac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110511077.jpg (79,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110511078.jpg (82,9 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110511080.jpg (58,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110511081.jpg (77,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110511082.jpg (61,3 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-11 o 10:34
Stary 2011-05-11, 10:35   #4760
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry Piękne

Kochana jeśli o oszczędzaniu mowa to powiem Ci tak, że ja np. od kiedy mieszkam z TŻ prowadzę zeszyt wydatków Każdy miesiąc mamy dokładnie podliczony, zapisujemy każdą wydaną złotówkę, piszemy na co i kiedy, podkreślam kwoty wydane na jedzenie - po miesiącu takiego zapisywania widać czarno na białym co się działo z kasą Nie wydajemy pieniędzy na zbędne duperele, ja wyzbyłam się zakupoholizmu (kiedy mieszkałam z rodzicami i oni zapełniali lodówkę a ja miałam swoją wypłatkę tylko dla siebie - i nie szykowaliśmy jeszcze wesela - to cała kasa leciała na moje ciuszki ) z czego jestem bardzo dumna i naprawdę widzimy, że dajemy radę z tym oszczędzaniem W sumie póki co dzięki oszczędności jesteśmy w stanie zakupić najpotrzebniejsze rzeczy czy pozwolić sobie chociażby na kurs tańca (na który pieniądze wielu ludzi przepuściłoby bez opamiętania ) mimo iż nam się nie przelewa (nie mamy oboje stałej pracy) Także wszystko jest możliwe, trzymam za Ciebie kciuki!

Aha - moja świdkowa napisała mi wczoraj, że ma pomysł na cake'a na mój wieczór ]:-> Miło mi, że już się nad tym zastanawia, fajniutko No i super, bo pokazałam jej jakie obrączki prawdopodobnie z TŻem wybierzemy i bardzo jej się spodobały - cieszę się, bo zależy mi, żeby podobała jej się para której będzie świadkować
Właśnie mam ten problem że mieszkam jeszcze z rodzicami, no a jak to wiadomo wówczas nie płaci się rachunków w całości bądź nie zawsze należy pamiętać aby zrobić zkupy itp. Muszę sama założyć taki zeszycik i skrupulatnie wyliczać na co idą pieniadze. Wiem, że jak się poprostu do tego przyłożę to dam radę.
a świadkowej mogę pogratulować - fajnie że "wczuwa" się w swoją rolę.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
a o to i moja suknia

a na zdjęciu numer dwa po prawej stronie tej suni z tyłu stoją dwie to ta bliżej tej mojej to druga jaką mierzyłam w tym salonie ale ją słabo widac
kicia fiu, fiu piękna suknia szkoda że nie ma zdjecia jak Ty w niej wyglądasz.
Stary 2011-05-11, 10:42   #4761
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
a o to i moja suknia

śliczna sukienka a ty w niej napewno wyglądasz bosko.....
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:51   #4762
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie mam ten problem że mieszkam jeszcze z rodzicami, no a jak to wiadomo wówczas nie płaci się rachunków w całości bądź nie zawsze należy pamiętać aby zrobić zkupy itp. Muszę sama założyć taki zeszycik i skrupulatnie wyliczać na co idą pieniadze. Wiem, że jak się poprostu do tego przyłożę to dam radę.
a świadkowej mogę pogratulować - fajnie że "wczuwa" się w swoją rolę.
Masz ten PROBLEM? Kochana - to naprawdę przywilej Jak się mieszka z rodzicami to i domyślam się, że nie raz rzucą jakąś kaskę na ciuszki czy kosmetyki (czyli to, na co takie piękne dziewczęta jak my najbardziej lubia wydawać pieniażki ) więc to wielka pomoc i wsparcie Moi rodzice raczej nie porywają się na takie gesty - w końcu wyprowadziłam się od nich - (choć ostatnio jak byli na świeta u znajomych w Szkocji to przywieźli mi parę sztuk odzieży ), ale wiem że dzięki temu będę mogła liczyć na ich ogromną pomoc z kosztamim ślubno-weselnymi Ale zeszycik to super sprawa jak dla mnie - fakt, że trochę to upierdliwe tak ciągle o tym pamiętać, ale szybko wchodzi w nawyk - po prostu siadasz wieczorem i nie wiem, w przerwie na reklamy oglądając TV czy czekając aż sie woda na herbatę zagotuje przypominasz sobie ile i na to wydałaś i luzik No a potem wiadomo, masz tę świadomość, że trzymasz rękę na pulsie i masz wszystko pod kontrolą - a to bardzo miłe uczucie Poza tym ja np. jestem w stanie bardzo dużo sobie odmówić gdy tylko pomyślę o Naszym Dniu i o tym, co za te parę złotych, które codziennie oszczędzam mogę kupić (chcę sama robić dekoracje sali więc np. przeliczam pieniążki na zapachowe świeczki, fioletowe świeczniki i kryształki do posypania stołów :p)

(kicia) - Śliczna ta suknia! Zawsze wolałam takie tiulowe, które miały zupełnie gładki dół, ale ta wyjątkowo bardzo mi się spodobała - choć tak jak Ty wywaliłabym tego kwiatka, bo faktycznie bez niego będzie zacniej To teraz czekamy na Twoje zdjęcie w niej!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:59   #4763
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
a o to i moja suknia

Śliczna

Coraz bardziej mnie kusicie na wyprawę po salonach. Nie wiem czy wytrzymam do września

Stary 2011-05-11, 11:03   #4764
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
a o to i moja suknia

Śliczna suknia, bardzo mi sie podoba teraz czekamy na Twoje zdjecie w tej sukni...

Ja szukam juz 2 dzien sukni i nie moge znalezc nic co by mi odpowiadalo w 100%....ale ja zawsze mialam tak ze jak sobie cos w glowie wymyslilam to nikt tego nie produkuje..
Stary 2011-05-11, 11:04   #4765
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Ja postanowilam dopiero w pazdzierniku pochodzic bo w grudniu zamierzam cos zamowic ale jak patrze na te zdjecia, przechodze obok salonow to juz mnie to zaczyna przerazac jest taki wybor, ze wlasciwie wszyskie na jakis sposob mnie zachwycaja...

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:08   #4766
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
a o to i moja suknia

aaaa widziałam ją jak mierzyłam tam suknie
Dziewczyny dowiedziałam się za ta suknia co mi się podoba została kupiona w Lublinie w salonie Giselle na fabrycznej to jest model z 2010roku dzwoniłam tam podałam model ale pani powiedziała że tak to nie wie o którą mi chodzi i żebym podjechała i sama zobaczyła czy jest no nic podjadę może będzie to bym przymierzyła a jak bym w niej dobrze wyglądała to dopiero później bym się martwiła co dalej.
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-11, 11:10   #4767
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja tylko na szybko, bo piszę z krakowa a kompletnie nie mam na nic czasu w tym mieście - udało nam się zapisac na nauki do Dominikanów na ten weekend, także strasznie się cieszę i dziekuję tym, które trzymały za nas kciuki
Brawo Fajnie, że udało się Wam załapać

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ah te Wasze magiczne kciuki! Oczywiscie, ze pomogly! Dziekuje Wam wszystkim! Wydaje mi sie, ze poszlo naprawde przywzwoicie Teraz chce jak najszybciej o tym zapomniec i cieszyc sie wolnoscia Oficjalnie oglaszam - trzeci rok zakonczony, mam wakacje!
Gratulacje! Znam to uczucie, jest piękne Teraz jeszcze chciałabym się tak poczuć po napisaniu pracy...

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dziś ja Was prosze o kciuki dla mnie: jutro na 10.40 idę na rozmowę kwalifikacyjną (chcę zmienić pracę) a po południu mam wizytę u endokrynologa. mam nadzieję, że te leki, którymi się ostatnio faszerowałam coś pomogły
A na jaką posadę aplikujesz?
Zdrowiej Kochana

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Co do mojego planu odnośnie pieśni w kościele - tak w ogóle to może zacznę od tego, że KOCHAM i UBÓSTWIAM męskie głosy, które wykonują religijne/pielgrzymkowe pieśni. O wiele bardziej podoba mi się męskie wykonanie niż kobiece (oczywiście facet musi mieć TEN głos). I tak sobie pomyślałam, żeby:
1) poprosić (zamówić) faceta, który zawsze śpiewa na naszych pielgrzymkach. gra też na gitarze. wprost uwielbiam jego głos! koleś jest za✂✂✂isty.
2) poprosić chłopaka, który też super śpiewa (ma chyba jakiś zespół, nawet koncertował u nas w kościele, nagrał też płytę z pieśniami religijnymi) żeby zaśpiewał u nas na mszy ślubnej. Chłopak też chyba gra na jakimś instrumencie. Dodatkowo jest to moja rodzina (dalsza, ale zawsze rodzina - jego tata to dalszy kuzyn dla mojego taty. moja babcia utrzymuje kontakt z jego rodziną więc zawsze mogę ją wysłać na zwiady czy on w ogóle się na takie coś zgodzi i za ile ). Poza tym chłopak śpiewał teraz w "Bitwie na głosy" więc no...potrafi śpiewać

Zawsze jak jestem na ślubach i PM zamawiają kogoś do śpiewania to jest to kobieta. Ja chcę żeby u nas po 1-wsze było inaczej a po 2-gie najzwyczajniej "wolę facetów" (ich wykonania)
Ależ masz szczęście, że posiadasz w swoim otoczeniu takich chłopów - jeszcze wybierać możesz Ja właśnie też teraz szukam takiego chłopaka z gitarą, z dobrym głosem... Kiedyś, jak chodziłam na pielgrzymki to miałam paru takich znajomych, ale to było dawno i znajomości się rozpierzchły po świecie... W te wakacje będę intensywnie wypytywać w lubelskim o takiego. też uwielbiam dobry, porządny męski głos, a jeszcze z dźwiękami gitary Ale ja znów lubię, jak śpiewanie jest mieszane - i babskie i męskie głosy - piękne współbrzmią. Baby już mam, teraz czas na chłopa Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie, bo bym się uśmiechnęła o któregoś z tych Twoich
A ogólnie Twój plan jest super I jeszcze taki łatwy do zrealizowania, że normalnie Ci zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Ja już kolejna rzecz z listy mogę wykreślic mianowicie chodzi o ORKIESTRE...też już mamy zaklepaną... ciesze sie że w jednym dniu to wszystko udalo sie zalatwic...jeszcze fotograf i bede spokojna a pozniej pomału bedziemy wszystko przygotowywac...
Lecicie nieźle i dobrze, najfajniej jest, jak już się nie trzeba tym przejmować, jak wszystko zaklepane..

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Kto by pomyślał, że ci nasi mężczyźni tak trafią z pierścioneczkami.
Myślę, że każda z nas jest zachwycona swoją zaręczynową błyskotką.
Ja bardzo. A jeszcze, jak mi TŻ powiedział, że się stresował tym, czy mi się na 100% spodoba, to już w ogóle pełen zachwyt.
Mój trafił tak idealnie, że byłam w szoku.. Tym bardziej, że sama bym takiego sobie nie wybrała, ale teraz za nic nie zamieniłabym go na takie, co sobie wcześniej wyobrażałam, czy oglądałam...

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za gratulacje ustalenia ostatecznej daty, za wpisanie na właściwe miejsce w kalendarzu... ale muszę was poinformować o nowej dacie:P 22.09 bo niestety zespołowi cos wypadło na 8.09. Jej.. ale sie cieszę, że już załatwione. I takim oto sposobem zaczęliśmy chodzić 22.02 a małżeństwo rozpoczniemy 22.09 jak będzie możliwość to ślub zrobię o 18 a chodzić zaczęliśmy o 18:01
Ale mieszasz bejbe w głowach z tymi datami Gratulacje, że w końcu się udało zaklepać, całe szczęście, że do tej sali już nic nie mieli Wasi Rodzice

Cytat:
Twoja koncepcja oprawy muzycznej na ślubie bardzo mi się podoba My na dzień dzisiejszy możemy mieć 2 gitary, organy, bongosa i skrzypce, do tego 2 wokale damskie (zbieranina moich i znajomych siostry, łącznie z siostrą, bo czasem grywa na mszach szkolnych). Szczerze do szczęścia brakuje mi jeszcze flet i gitara basowa. I tak kombinuję, żeby załatwić zespół. Muszę podzwonić, popytać, ile by w ogóle wzięli???? Ale kombinacja fletu poprzecznego ze skrzypkami, a w tle bongos... miodzio
Właśnie sobie to wszystko próbowałam wyobrazić i normalnie... cudo będzie! Aż chcę się wprosić na Twój ślub

Cytat:
a o to i moja suknia

No piękna jest ta suknia, fajnie wygląda na żywo Chociaż z kwiata i ja bym zrezygnowała, jakoś tak za dużo już z nim jest... Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczymy w niej Ciebie

vesna, Twój pierścionek jest zapewne piękny, ale strasznie słabo go widać Taki w formie kwiatuszka chyba jest, tak?

magdziaS, zdrówka dla Marysi! Strasznie to przykre, jak małe dzieciątko musi leżeć w szpitalu, współczuję Wam bardzo

martucha, piękna ta sala, jaka klimatyczna niesamowicie!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-05-11 o 11:18
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:17   #4768
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa widziałam ją jak mierzyłam tam suknie
Dziewczyny dowiedziałam się za ta suknia co mi się podoba została kupiona w Lublinie w salonie Giselle na fabrycznej to jest model z 2010roku dzwoniłam tam podałam model ale pani powiedziała że tak to nie wie o którą mi chodzi i żebym podjechała i sama zobaczyła czy jest no nic podjadę może będzie to bym przymierzyła a jak bym w niej dobrze wyglądała to dopiero później bym się martwiła co dalej.
no panie z Giselle są cóż specyficznymi kobietami. Czytałam gdzieś tu na wizażu relację jednej PMki jak poszła do tego salonu to zaczęły ją ubierać w suknie które jej się totalnie nie podobały i nie dało się im wytłumaczyć że ona chce to i to. Oczywiście nie zniechęcam Cie tylko jak tam pójdziesz to trzeba konkretnie rozmawiać bo one cię przegadają.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

dziękuję dziewczynki za miłe opinie oczywiście kwiatek wylatuje bez dwóch zdań

mamci się też suknia podoba teraz jeszcze czekam na tatusia ;D

Stary 2011-05-11, 11:20   #4769
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Masz ten PROBLEM? Kochana - to naprawdę przywilej Jak się mieszka z rodzicami to i domyślam się, że nie raz rzucą jakąś kaskę na ciuszki czy kosmetyki (czyli to, na co takie piękne dziewczęta jak my najbardziej lubia wydawać pieniażki ) więc to wielka pomoc i wsparcie Moi rodzice raczej nie porywają się na takie gesty - w końcu wyprowadziłam się od nich - (choć ostatnio jak byli na świeta u znajomych w Szkocji to przywieźli mi parę sztuk odzieży ), ale wiem że dzięki temu będę mogła liczyć na ich ogromną pomoc z kosztamim ślubno-weselnymi Ale zeszycik to super sprawa jak dla mnie - fakt, że trochę to upierdliwe tak ciągle o tym pamiętać, ale szybko wchodzi w nawyk - po prostu siadasz wieczorem i nie wiem, w przerwie na reklamy oglądając TV czy czekając aż sie woda na herbatę zagotuje przypominasz sobie ile i na to wydałaś i luzik No a potem wiadomo, masz tę świadomość, że trzymasz rękę na pulsie i masz wszystko pod kontrolą - a to bardzo miłe uczucie Poza tym ja np. jestem w stanie bardzo dużo sobie odmówić gdy tylko pomyślę o Naszym Dniu i o tym, co za te parę złotych, które codziennie oszczędzam mogę kupić (chcę sama robić dekoracje sali więc np. przeliczam pieniążki na zapachowe świeczki, fioletowe świeczniki i kryształki do posypania stołów :p)
Przywilej jak najbardziej ale ja chyba wysłowić sie nie umiem bardziej chodziło mi w kwestii że mam problem z oszczędzaniem, a mieszkam jeszcze z rodzicami
Stary 2011-05-11, 11:33   #4770
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
kicia slicznie wygląda ta suknia też będę miała taki plisowany gorset kwiatek ciachnij, bo jakoś średnio wg mnie pasuje. jak ja ogladałam suknie, gdzie były kwiaty, to od razu pierwsze moje słowa do mamy były: kwiatek odpinamy koniecznie nie moge się doczekać jak Ty w nią wskoczysz i nam się zaprezentujesz

kciuki pomogły, bo na rozmowie poszło mi świetnie !!!! jestem mega zadowolona, facet (prezes firmy) tez był bardzo zadowolony i od razu zaprosił mnie do drugiego etapu (powiedział, że na 5 osób, które były przede mną tylko mna jest zainteresowany ). pogadaliśmy trochę po angielsku i na szczęście też całkiem nieźle mi to poszło, więc jestem pozytywnie nastawiona. aczkolwiek jeszcze troszkę kciuków się przyda
to jest Polsko- amerykańska firma z branży IT, więc sporo będe miała do czynienia z językiem angielskim, co mnie osobiście bardzo cieszy
aplikuję na stanowisko : Koordynator biura zarządu - moim głównym zadaniem ma byc współpraca z zarządem (zarówno Polakami jak i Amerykanami) i koordynowanie funkcjonowania w Warszawie.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości