Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 16:45   #1951
pestka78
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Tez Malwinka mi sie podoba
No własnie.... Jak zaczęłam pracę to w mojej klasie była własnie Malwinka.... Cudowna dziewczynka.... przez sp i gim byłam jej wychowawczyną i czasem jeszcze mnie odwiedzają razem z kolezankami.... Ale jak tz sie nie zgodzi a ma w sumie mocne argumenty to będzie Martusia albo inna....jeszcze cos wymyslimy moze?
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:48   #1952
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
No własnie.... Jak zaczęłam pracę to w mojej klasie była własnie Malwinka.... Cudowna dziewczynka.... przez sp i gim byłam jej wychowawczyną i czasem jeszcze mnie odwiedzają razem z kolezankami.... Ale jak tz sie nie zgodzi a ma w sumie mocne argumenty to będzie Martusia albo inna....jeszcze cos wymyslimy moze?
U nas z imionami tez ciezko..
Mamy odmienne gusta co do tego
Z Alanem tez tak było...
w ciagu calej ciazy brzuch mial chyba z 5 imion..
To co zostalo to jakos miesiac przed porodem sie
napatoczylo nawet nie pamietam z kad i nam sie spodobalo od razu ....

Stary 2011-05-11, 16:48   #1953
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
bianeczka juz nie trzeba - znalazłam

moje są troche inne bo nazywają sie baby active - niebiesko zielone takie. Kurczę i teraz nie wiem czy będą dobre
Agnes nie chce Cię straszyć, ale pampers active baby 3 sa juz dla troszke większego dzidziusia. Tzn na bank i tak Ci sie przydadzą, ale później. Lepiej niz patrzec na te kilogramy, bo oni dziwnie liczą. Moj mały się urodził to miał 3550g i topił się w "jedynkach". Dla takiego dzieciaczka najlepiej kupić new born ale nie za duzo bo szybko wyrasta. Lepiej juz wiecej dwójeczek. No i naprawde bym polecała na początek pampers premium care. Tu masz opinie: http://www.bangla.babyonline.pl/piel...care-p3274.htm
a tu zdjęcie: http://pampers.☠☠☠☠☠☠.pl/product/401..._78_szt_.xhtml
a na te pieluszki z wycięciem na pepuszek nie ma za bardzo co liczyc, bo i tak wszystkie pieluszki na poczatku trzeba podwijać te z wycięciem tez
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:49   #1954
agnieszka 0605
Zakorzenienie

pestka - Malwinka b.ładnie, Marta mi się jakoś źle kojarzy (tak samo jak Monika), ale to wszystko zależy... jak jest miłe dziecko to nawet Kunegunda brzmiałoby wtedy ładnie

lausanne - jak na spacerze?

a czym sie różnią premium care od new baby? (już coś doczytałam, ale moze ktos wie coś wiecej?)

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-11 o 16:55
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:50   #1955
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

ale mi dobrze, siedzę sobie, przy stoliku na balkonie z laptopem i delektuję się pogodąW przyszłym tygodniu usg i pewnie potwierdzi dziewczynkę

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:57   #1956
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Wspólne to są kłótnie o imię Mi sie podoba Malwinka, ale tz ma złe skojarzenia Nie wiem...postaram się jeszcze pertraktowac, ale Marta mi się tez podoba... Myślałam także o Oli , ale Marta chyba ładniej.
Malwina też ładnie, Marta nie wiem czy ładniej od Oli, ale mniej popularne na pewno. U nas wokół dużo Olek.
Cytat:
Tez mi sie z tych trzech najbardziej Alicja podoba
Będzie na następny raz.
Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
ale mi dobrze, siedzę sobie, przy stoliku na balkonie z laptopem i delektuję się pogodąW przyszłym tygodniu usg i pewnie potwierdzi dziewczynkę
Ach, zazdroszczę, u nas na balkonie skwar, nie idzie wytrzymać.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:57   #1957
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
lausanne - jak na spacerze?

a czym sie różnią premium care od new baby?
dobrze - zjadlam loda, mały wafelka i nawet mnie brzuch nie bolał
premium care są trochę łagodniejsze i bardziej miękkie (chyba najbardziej miekkie na rynku) No i drozsze Wiesz, to moze nie miec roznicy dla niektorych dzieci, ale jak juz pisałam dla mnie byly bezcenne bo maly ma problemy skórne. A te go nie uczulały. Od trójek przerzucilismy sie juz na active baby, a teraz nosimy piątki i kupuję pampersy tylko na noc a na dzien te Dada z biedronki
Stary 2011-05-11, 17:00   #1958
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Agnes nie chce Cię straszyć, ale pampers active baby 3 sa juz dla troszke większego dzidziusia. Tzn na bank i tak Ci sie przydadzą, ale później. Lepiej niz patrzec na te kilogramy, bo oni dziwnie liczą. Moj mały się urodził to miał 3550g i topił się w "jedynkach". Dla takiego dzieciaczka najlepiej kupić new born ale nie za duzo bo szybko wyrasta. Lepiej juz wiecej dwójeczek. No i naprawde bym polecała na początek pampers premium care. Tu masz opinie: http://www.bangla.babyonline.pl/piel...care-p3274.htm
a tu zdjęcie: http://pampers.☠☠☠☠☠☠.pl/product/401..._78_szt_.xhtml
a na te pieluszki z wycięciem na pepuszek nie ma za bardzo co liczyc, bo i tak wszystkie pieluszki na poczatku trzeba podwijać te z wycięciem tez
o widzisz dobrze ze piszesz o tych activ ze własnie sa juz dla wiekszych dzidziusiow..
I my nigdy nie uzywalismy tych premium ... moze z nowym dzidziolkiem ich wypróbujemy..

aaa....I juz mialam Ci to wczesniej pisac ze naprawde widac po postach ze znasz sie na
rzeczach dla dzieci i ogónie na dzieciowym temacie...
Ja juz bardzo duzo pozapominalam z czasow jak Alan był malusi....
chyba przydalby mi sie jaki kurs przypominajacy na szybko

A jeszcze pisalyscie o chustach i nosidłach...
Mialam jedno i drugie...
Nosidło jakos mnie nie inspirowalo bo dostalismy od znajomych
i okazalo sie jakies nie teges...( tzn..moim zdaniem zalezy duzo od nosidła..)
Było nie tak wykonane ze maluszek siedzial naprawde w nim krzywo i widac było ze
niewygodnie i sie meczył..... (takze jak juz sie wybiera nosidło to najlepiej poczytac gdzies
opinie i wybrac to dobre)
Pozniej kupilam chuste... i nam słuzyla...
Była bardzo przydatna bo jak maly mial kolki to go ładnie
w chusteczke motalam i on sie do mnie w niej tulił a ja moglam
cos porobic w domu... naprawde wygodne...
Spotkalismy sie tez z krzywym wzrokiem i niesympatycznymi komentami
ludzi.... Ale ja i Alan bylismy zadowoleni a to najwazniejsze...
Uzywalam do kiedy Alan nie zrobil sie ciezki...
Chociaz sa wiazania ze mozna nosic na plecak (jak w plecaku)
i ponoc wtedy nie czuc ciezaru dziecia ale juz sie w to nie bawilam...
Teraz mysle ze chusta bedzie przydatna przy dwojce dzieci...
Moge isc spokojnie bez wozka na spacerek jak i rowniez na zakupy...

Stary 2011-05-11, 17:00   #1959
lausanne
Wtajemniczenie

co do imienia to ja nie mam dla chłopca pomysłu. Miał być Tymon, teraz juz nie wiem
Aga kupiłaś te legginsy które wklejałaś?
Stary 2011-05-11, 17:02   #1960
aa2
Zakorzenienie

jetsem w domku własnei sobie siedze i zajadam dokładni esiedze jak golgi na balkoniku

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
no to tak jak ja he he siedze słonko grzeje ale nareszcie moge posiedziec na swieżym powietrzu a nie w domku
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:03   #1961
anciaahk
kosmitka

Lausanne Tymon ładnie, a czemu odpadło?

O co chodzi z tymi złymi komentarzami nt chust? Co ludzie krytykują? Przecież to fajna bliskość mamusi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 17:05   #1962
kellysss
Zakorzenienie

Ale Wam zazdroszcze pogody..
U mnie 16-18 stopni i wietrzysko.......:brzydal :

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

O co chodzi z tymi złymi komentarzami nt chust? Co ludzie krytykują? Przecież to fajna bliskość mamusi.
Np...
- to dziecko sie tam udusi...
- biedne dziecko tak przygniecione

Ludzie nie wiedza a gadaja

Stary 2011-05-11, 17:08   #1963
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie odpadło całkiem tylko ja jestem niezdecydowana jakas

Kellysss dzięki Ja po prostu nie miałam czasu i okazji zapomnieć
Stary 2011-05-11, 17:10   #1964
19natka88
Zakorzenienie

Kobitki i co mam z tymi linkami zrobić?
Czytam was cały dzień ale nie mam natchnienia żeby pisać zbytnio. Wiecie, mam wrażenie, że po tym wypadku mam pęknięte dwie dolne jedynki Ciągle nie mogę normalnie nic ugryźć i jak się tak przyjrzałam to jakby były jakieś dziwne rysy na nich
A no i uaktualniłam brzusio Udało mi się dzisiaj złapać na filmik jak mały kopie i widać jak brzuch się rusza
Kupiłam sobie legginsy - długie i 3/4

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Też mam te biedronkowe o takie i z pepco śpiochy
Oj jakie cudne te z biedronki

Cytat:
Wspólne to są kłótnie o imię Mi sie podoba Malwinka, ale tz ma złe skojarzenia Nie wiem...postaram się jeszcze pertraktowac, ale Marta mi się tez podoba... Myślałam także o Oli , ale Marta chyba ładniej.
Malwinę znam jedną, bardzo fajna dziewczyna A Marta to był mój typ gdyby była córa jednak

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:12   #1965
agnyska81
Zakorzenienie

Znowu wyskakuję jak filip z konopii

Cytat:
I bardzo polecam laktator tej firmy - wygodny i dobrze ściąga
A polecasz ręczny czy elektryczny?

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Mi pasują, są takie elastyczne jakby na paznokciu i nie odpryskują Trzeba dwa razy malować ale mi to akurat nie przeszkadza Bella jeszcze nie miałam.
Dzięki U mnie 2 razy to norma, bo nie zniosę prześwitów

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
W ciazy testow Ci nie zrobia- niby banalna sprawa- minimalne nakłucie skóry z alergenem, ale moze wystapic ostra reakcja alergiczna lub wstrzas anafilaktyczny- czyli bezposrednie zagrozenie zycia. A w celu ratowania - adrenalina, sterydy- nic co jest wskazane przy dzidzi.
Kurczę, jakoś o tym nie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
A butelkę TT też kupię, może niekoniecznie od razu antykolkową, ale w razie czego taką 150ml z serii "closer to nature" chcę mieć. Przekonują mnie w nich smoczki
Te smoczki to takie, co to imitują pierś?

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Co wy z tymi wózkami wszystkie
Pierw wszyscy pisali że wózek na koniec bo gwarancja itp a zaraz tylko ja bez wózka tu zostanę
Mój to gwarancji już od paru lat nie ma Nawet nie wiem jakiej marki, ale nie martwię się tym

Cytat:
Po prostu przechodziłam to i wiem dwie rzeczy - to wygodne (a ja jestem wygodną mamusią) a dwa to meeeeeeega cudowne - dla mamusi rzecz jasna
Właśnie dlatego chciałabym spróbować, że to takie wygodne, wiadomo też że bardziej ekonomiczne Ale jestem drażliwa na punkcie swoich piersi (nie lubię ich dotykania przez nikogo) i obawiam się, że to może być dla mnie ciężkie przeżycie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Czy to jakaś przenośnia???
Myślę, że nie.

W życiu nie nadrobię Kuzyn z mężem wymyślili w ciągu ostatniej godziny, że robimy grilla i wypadałoby zejść do ogrodu. A mnie tak łeb dziś nap...., tylko bym leżała. Nic to.

Na poprawę humoru opowiem Wam mój dzisiejszy sen Śnił mi się niejaki Bear Grylls, ten od programów survivalowych w ciąży Najlepszy był moment porodu: poszedł na parking, oparł jedną nogę o zderzak auta i urodził w ciągu minuty na stojąco, sam przytrzymując rodzące się dziecko Prawdziwy twardziel Dziecko miał całkiem ładne.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 17:14   #1966
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
no nie odpadło całkiem tylko ja jestem niezdecydowana jakas

Kellysss dzięki Ja po prostu nie miałam czasu i okazji zapomnieć
Dobrze dobrze... Bynajmniej wiadomo do kogo mam sie zgłosisc o odswiezenie pamieci

I pisala chyba pestka zeby lepiej pisac na liscie nazwy produktow i td to ja jestem za
Ja np. nie kupuje na alegro i jakos chyba lepiej byłoby mi patrzec na liste gdyby od razu było widac
co tam jest... i ktos jeszcze pisal ze mozna dodac obok link.... to tez dobry pomysł.....
Na innym watku mamusiowym tez tak pisalysmy i nikt nam tego nie zabronil ani nie zablokowal..
To nie jest reklama tylko porada

Edytowane przez kellysss
Czas edycji: 2011-05-11 o 17:15
kellysss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:15   #1967
aa2
Zakorzenienie

Agnyska niezły sen he he
Stary 2011-05-11, 17:15   #1968
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Na poprawę humoru opowiem Wam mój dzisiejszy sen Śnił mi się niejaki Bear Grylls, ten od programów survivalowych w ciąży Najlepszy był moment porodu: poszedł na parking, oparł jedną nogę o zderzak auta i urodził w ciągu minuty na stojąco, sam przytrzymując rodzące się dziecko Prawdziwy twardziel Dziecko miał całkiem ładne.
ale się pośmiałam dobre wkońcu on potrafi wszsytko

kupiłam dziś żółty lakier, metaliczny błękit, i mam paznokcie na przemian żółte i niebieskie
Kupiłam też żółty pekający, ale jakoś tak dzwinie pęka i schnie to tak ma być -> Któraś wie ?

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:17   #1969
gerda
Zadomowienie

Cytat:
dobre

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Małgosia żółty pękający? Co to za wynalazek?

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 17:17   #1970
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie legginsy - długie i 3/4
Pochwal się - gdzie?
Natko a z zębami to nie jest tak, że Ty miałas jakieś przeboje z dentystą? Bo wizytę u dentysty chciałabym zaproponować.
Aha i jeśli miałaś wypadek w ciąży i do tego coś jest z zębami, to możesz wystąpić do zakładu ubezp sprawcy o zadośćuczynienie itp, nie pamiętam jak się to dokładnie nazywa. Mój mąż miał taki wypadek, w sumiem nic groźnego mu się nie stało, samochód do kasacji, a towarzystwo dodatkowo dało mu właśnie tego zadośćuczynienia chyba z 2 czy 3 tysiące. A wiem, że można i więcej.

Cytat:
Znowu wyskakuję jak filip z konopii
Cześć Filip.

Stary 2011-05-11, 17:20   #1971
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:

W życiu nie nadrobię Kuzyn z mężem wymyślili w ciągu ostatniej godziny, że robimy grilla i wypadałoby zejść do ogrodu. A mnie tak łeb dziś nap...., tylko bym leżała. Nic to.

hahahaha: hahaha: dobry...

Ja tez mam ostatnio sny z kosmosu...

Stary 2011-05-11, 17:21   #1972
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
Małgosia żółty pękający? Co to za wynalazek?
http://www.4nails.com.pl/crackle-10m...gy-p-2412.html

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:21   #1973
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Pękacz dobra rzecz- tutaj kolezanka malowała pazurki i widać jak super może wyglądać to.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post25727193

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 17:24   #1974
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
A polecasz ręczny czy elektryczny?

Agnyska nie polecam, bo nie mam porównania z elektrycznym, więc nie wiem który w rezultacie byłby lepszy. Powiem tylko, że ja mam ręczny Tommee Tippee, nie zuzyl sie po pierwszym dziecku i jestem z niego bardzo zadowolona. Łatwo mi się ściagało.

Właśnie dlatego chciałabym spróbować, że to takie wygodne, wiadomo też że bardziej ekonomiczne Ale jestem drażliwa na punkcie swoich piersi (nie lubię ich dotykania przez nikogo) i obawiam się, że to może być dla mnie ciężkie przeżycie
no powiem Ci że moje początki nie były rózowe - też przedtem nienawidziłam jak ktoś mnie dotykał po piersiach - nawet małz (teraz sie to zmienilo), trzy dni byłam bez pokarmu (mały byl dokarmiany w szpitalu), sutki mialam pogryzione... Dopiero jak mi odpowiednia połozna pokazała jak prawidłowo karmic i jak zalapalismy oboje - ja i Konradek to było juz super No i ja wyciekow zadnych nie miałam jak np. kellysss. Ładnie mi mały ściągał i jakoś nie przybierały od razu
Stary 2011-05-11, 17:25   #1975
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
I pisala chyba pestka zeby lepiej pisac na liscie nazwy produktow i td to ja jestem za
Ja np. nie kupuje na alegro i jakos chyba lepiej byłoby mi patrzec na liste gdyby od razu było widac
co tam jest... i ktos jeszcze pisal ze mozna dodac obok link.... to tez dobry pomysł.....
Na innym watku mamusiowym tez tak pisalysmy i nikt nam tego nie zabronil ani nie zablokowal..
To nie jest reklama tylko porada
Czyli np tak: balsam na rozstępy Palmers KLIK
Tak chyba byłoby najwygodniej i dla mnie i dla szukających

Cytat:
Pochwal się - gdzie?
Natko a z zębami to nie jest tak, że Ty miałas jakieś przeboje z dentystą? Bo wizytę u dentysty chciałabym zaproponować.
Aha i jeśli miałaś wypadek w ciąży i do tego coś jest z zębami, to możesz wystąpić do zakładu ubezp sprawcy o zadośćuczynienie itp, nie pamiętam jak się to dokładnie nazywa. Mój mąż miał taki wypadek, w sumiem nic groźnego mu się nie stało, samochód do kasacji, a towarzystwo dodatkowo dało mu właśnie tego zadośćuczynienia chyba z 2 czy 3 tysiące. A wiem, że można i więcej.
Na allegro, spróbowałam z wiskozy bo z bawełny średnio wyjściowe jednak są Za dwie pary z przesyłką u jednego sprzedawcy 44zł czyli nie najgorzej chyba I poluję na coś u tego sprzedawcy KLIK
Miałam przeboje z dentystą ale teraz poszłabym do innego oczywiście Poczekam jeszcze do piątku i jak ta wrażliwość nie przejdzie to idę do zębologa.
Mamy zamiar ubiegać się właśnie o zadośćuczynienie, mamy znajomego który tym się zajmuje W końcu trochę nerwów mnie to kosztowało, a do tego dziewczyna rozpowiada, ze nie jej wina była więc tym bardziej nie mam skrupułów

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:25   #1976
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Zaraz się popłaczę
Wydurniałam się z psem, patrzę na wnętrze uda, już miałam się śmiać że włosy mi wyrosły czarne, przygladam się a to całe wnętrze ud w rozstępach.
Idę się wyryczę normalnie

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:26   #1977
gerda
Zadomowienie

sprytne

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:28   #1978
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
co do imienia to ja nie mam dla chłopca pomysłu. Miał być Tymon, teraz juz nie wiem
Aga kupiłaś te legginsy które wklejałaś?
przecież będzie calzedonia a nie Tymon
legginsy jutro zamawiam te z koronką (wezme sobie białe) i jeszcze jakieś ze 2 pary do latania, bo dziś myślałam, że będe latać w samych majtkach

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-11 o 17:33
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:29   #1979
lausanne
Wtajemniczenie

yyy czy tylko ja nie wiem kto to Bear Grylls?

a jak mdłosci dziewczyny? zniknęły na dobre? Bo chyba Archinta i No air miały jeszcze z tym problemy? i nie wiem czy Spray jeszcze tez troche nie trzymało...
Stary 2011-05-11, 17:30   #1980
aa2
Zakorzenienie

jeja nawet nie wiedziałam ze takie cudo jest-nie wiem jak mogłam to przegapić

Nastka jasne ze nei odpuszczaj pannie tym bardziej ze łazi i gada głupoty, a jakby ci sie coś stało? w ogóle co za panna ewidentnie wszyscy wskazali jej wine a ta sie dalej upiera
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości