|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
No tak, a coś po za zielonym...?? bo dzisiaj rano wyrzuciłam całą szafę i w koncu znalazłam lazurową sukienkę i pasuje nieźle ale nie za bardzo lubie ten kolor... a w makijażu?? Brazy? fiolety? Musze jakąs rudą znaleźć na YT.aaa przypomniało mi się, Malina jak tam ten puder do włosów się u Ciebie sprawuje??? Ja wczoraj kupiłam z got2be taki krem prostujący i jest świetny, już nie muszę prostownicy stosować bo to nakładam na włosy układam palcami, przeczesuje i mam proste włosy
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
ah ja jestem za laczeniem kolorow! wiec i niebieski i czerwony i zielony i zolty, wszystkieee
jak sie je umiejetnie polaczy to wygladaja ok
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Lea, pokaż swoje włosy!
|
#3334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyłączam się do prośby ![]() marzę o rudej czuprynie, ale... boję się farby... myślicie, że szamponetka to "mniejsze zło"? jednak szkoda trochę naturalnych piór do pasa
Edytowane przez M e g a r a Czas edycji: 2011-05-11 o 14:29 |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj kupiłam sobie tusz z essence multiaction różowy i mam nadzieje że będzie lepszy od zielonego który okazał się jedną wielką pomyłką
|
#3336 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie pokaże na razie bo jestem u TZ w pracy i nie mam jak zrobic zdjęcia , po za tym się wstydzę
ale uzyłam tej farbyhttp://img4.burak.pl/img/6/2/e/2/far...o-zlocisty.jpg miałam jasny blond i wyszło prawie jak na zdjęciu
|
#3337 |
|
Wtajemniczenie
|
yyyy czy to jest jakiś żart?
to nie może być real http://www.youtube.com/user/Cllaudie123 wysiadłam... nie wiem czy płakać czy się śmiać
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynka słodka, ale rodzice powinni ją bacznie obserwować, bo rozwija swoje umiejętności w obsłudze komputera zbyt ambitnie
|
|
|
|
|
#3339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko szkoda że nie rozwija się tak szybko w innych kwestiach ;p np. wypranie bluzki przed pokazaniem sie na wizji ![]()
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słodka, no naprawdę ciasteczko i ten tekst "jestem jaka jestem" ![]() Ale te dzieci są niesamowicie rozwinięte w kwestii internetu aż się boje co to będzie, gdy sama uwiję potomniastego.
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to stwierdzenie że może jednak jest brudna położyło mnie na łopatki ![]() hehehe ja wiem co zrobić... ja zostanę amiszką i uchronię dziecko przed złem 21 wieku buahahaha
|
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zawsze jest jakieś wyjścieA ja se kupiłam zachwalany wszędzie Cleanance do ryjka i powstrzymałam się przed napaścią na Biedronkę i'm proud of myself
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do biedrony to kupilam dzis m.in. zel micelarny mam nadzieje, ze bedzie o niebo lepszy niz ten lidlowy Suhada - wczoraj jak go użyłam to myślałam ,że padnę -> wali sam alkohol
|
|
|
|
|
#3345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest świetny ! Ja kupiłam przez przypadek i pozytywnie mnie zaskoczył, bardzo dobrze zmywa makijaż.
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet fajny przy pierwszym użyciu.Wcześniej miałam żel effaclar i on dla mnie był cudowny tylko dzisiaj nie mogłam go namierzyć. Trochę się pozmieniały kosmetyki w szafie. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
choć ja mam uczucie niedomycia po nim
|
||
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Zieleń pasuje najbardziej
Poka, poka ![]() Nóg nie czuje Wróciłam z zakupów; kupiłam szpilki w deichamnie i pachnący lakier My Secret Zobaczymy jak sie bedzie sprawował No i jak wygląda sprawa z tym aromatem
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba jesteś moją zaginioną siostrą o której nigdy nie wiedziałam ![]() ja również wróciłam z zakupów, nie czuję nóg (baleriny mnie obtarły zaraz wypróbuję
Edytowane przez malina333 Czas edycji: 2011-05-11 o 16:32 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#3349 |
|
Wtajemniczenie
|
Lea Zielony, pomarańcz, fiolet, granat, brąz, złoty i wiele innych
Sama posiadam bardzo krótkie i rude włosy i jestem niezmiernie zadowolona jak one świetnie potrafią kontrastowac z makijazem i ubiorem. Nie zmienie koloru na pewno przez wakacje
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez baleriny obtarły ![]() Który masz lakier? Ja wzięłam lilowy
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
MAC starter kit u xbebe18
bardzo fajny, na pewno komuś się przyda jeśli planuje zakupy w maczku |
|
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakier jest boski, wrzucę chyba zdjęcie na wątek my secret zakochałam się w tych lakierach
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie na pazurkach mam Catrice Bisquit&Cupcakes Jak się znosi jade z tym liliowym My Secret
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
ja też byłam dziś na zakupach, w nagrodę za zaliczenie prawa administracyjnego (nudne to jak nieszczęście...), ale nic nie kupiłam oprócz szamponu z Alterry, który ktoś polecał, ale nie pamiętam czy youtubowiczka czy bloggerka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...us.html&next=1 szafy essence i my secret przetrzebione, więc nie mogłam zostać waszą wirtualną siostrą i kupić sobie pachnącego lakieru ![]() a ja nie wiem co zrobić z włosami, bo dziś stwierdziłam, że wyglądam w tym moim ciemnym blondzie niekobieco... mam ochotę tym razem przyciemnić i ściąć grzywkę. Nawet bym się odważyła pokazać Wam moją facjatę w tym wątku, żebyście mi coś poradziły, ale jako że później nie można tego usuwać, to nie chcę, żeby tak została na wizażu (jeszcze mnie ktoś znajomy zidentyfikuje )
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Pachniał ?
![]() Cytat:
Ale chyba tez ma pochodne SLSu A ja chciałabym spróbować czegoś naprawdę naturalnego![]() Ja kupiłam ostatni ze stoiska Ale i bez lakieru mozesz być wirtualna siostra![]() Z pokazywaniem facjaty rozumiem Cię Czy cos mi sie pokreciło![]() Macie może jakieś doświadczenie z naturlanymi mydłami? Byłam dzis w Mydlarni i byly tam mydla w blokach 15zł/100g. Jasminowe, waniliowe, fiołkowe, brzoskwiniowe itp, itd Pachna i wygladaja cudnie! Tylko wychodzą troche drogo i jestem ciekawa jak wygląda ich uzytkowanie
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do lakieru, to może jutro pojadę do natury na takim trochę zadupiu, może tam będzie pachnący liliowy ![]() jeszcze pokminię z tymi albumami, fajnie byłoby pokazać się komuś obiektywnemu, bo koleżanki zawsze "fajnie wyglądasz w tym kolorze, w tamtym tez fajnie wyglądałaś, z grzywką czy bez, fajnie" ale w sumie co mają powiedzieć?![]() co do mydeł, to jak dotąd nie miałam do czynienia, ale właśnie mi przypomniałaś, że siostra przywiozła mi jakieś z Francji już dawno temu i leży nieużywane |
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
ten lakier pachnie jak wyschnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

bo dzisiaj rano wyrzuciłam całą szafę i w koncu znalazłam lazurową sukienkę i pasuje nieźle ale nie za bardzo lubie ten kolor... a w makijażu?? Brazy? fiolety? Musze jakąs rudą znaleźć na YT.

myślicie, że szamponetka to "mniejsze zło"? jednak szkoda trochę naturalnych piór do pasa

i'm proud of myself
mam nadzieje, ze bedzie o niebo lepszy niz ten lidlowy Suhada - wczoraj jak go użyłam to myślałam ,że padnę -> wali sam alkohol
No i jak wygląda sprawa z tym aromatem
Ja wzięłam lilowy
)
Pachna i wygladaja cudnie! Tylko wychodzą troche drogo i jestem ciekawa jak wygląda ich uzytkowanie