Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 20:47   #2071
anciaahk
kosmitka

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Natko, myślę, że nie powinien robić problemów. Mój mąż wziął taki dokument od ortopedy, bo chodził w kołnierzu - i dostał bez żadnego problemu?
Jeśli dawałaś link, to przepraszam, ale widziałam, że Agnieszka też się dopytywała, to musiałam ominąć.

Ja już tuniczek ciążowych nie kupuję, nic ciążowego poza spodniami. Dochodzę do wniosku, że lepiej kupić normalną rzecz i ew.potem wykorzystać. Poza tym dla mnie z tych ciążowych ciężko znaleźć coś fajnego, nie wiem, jak Wy to wynajdujecie, dlatego wolę "normalne".
Dzisiaj nawet wcisnęłam się w bluzkę - tubę rozmiaru S z zeszłego roku.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 20:47   #2072
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Aa2 kiecka przepiękna, pościel zresztą też. A rozmiar chyba bym brała większy, bo raz że wygodniej i bardziej przyszłościowo. Ale ja teraz z rozmiaru 38 wskoczyłam w 44, więc nie wiem, czy jestem dobrą wskazówką.

Agnieszka też ładna pościel. A jaki jest rozmiar kołdry do łóżeczka 140 - 130?

A czemu hepatolog - coś mnie ominęło? Masz coś z wątrobą>?

Hehe pokrewna dusza, ja też DF. A coachowałam jak pracowałam w banku, ale na stanowisku menedżerskim.

Aa2 w sumie racja, nie opłaca się specjalnie jak planujesz pracować do końca maja, niewiele zostało. A w ciąży nie masz większych luzów na wybór stroju?
Ulala, to wyższa szkola jazdy widze super ze jestes Ty i Aa2, bede mogla sie powyzalac jutro na doradcow i klientow
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 20:47   #2073
aa2
Zakorzenienie

no wiesz dzis poszłam w czarnej bluzce na krótki rekaz a pod spodem kawałek mi białej wystawał, nie mam jakiis wiekszych problemów bo ja i przełozonych ni emam na oddziale znaczy jest dyrektor ale nie mój , strój ma mbyc elegancki i na razie zawsze cos wykombinowałam ale widze juz ze tych rzeczy coraz mniej , bardziej mi reszta paduje do dzinsów itd, no i ja tez lubi ewyglądać w pracy dobrze , no i te moje rekawy-jakby było chłodno to git ale takie żeby mi nie było goraco to problem, bo jak ciepło to zazwyczaj biegałam do pracy w spódnicach , kieckach a teraz w nie nei właze wiec u mni eproblem z letnia duża odziezą he he inaczej dałabym rade, no nic jak bedzie trzeba to jakąs jedną rzecz zakupie
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 20:50   #2074
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ej a poza tym ja jem pestki z arbuza bo mi smakują
Pestki? Fujjj . Wszystkie wypluwam.

Stary 2011-05-11, 20:51   #2075
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ej a poza tym ja jem pestki z arbuza bo mi smakują
mi tez

Cytat:
Natko, myślę, że nie powinien robić problemów. Mój mąż wziął taki dokument od ortopedy, bo chodził w kołnierzu - i dostał bez żadnego problemu?
Jeśli dawałaś link, to przepraszam, ale widziałam, że Agnieszka też się dopytywała, to musiałam ominąć.

Ja już tuniczek ciążowych nie kupuję, nic ciążowego poza spodniami. Dochodzę do wniosku, że lepiej kupić normalną rzecz i ew.potem wykorzystać. Poza tym dla mnie z tych ciążowych ciężko znaleźć coś fajnego, nie wiem, jak Wy to wynajdujecie, dlatego wolę "normalne".
no własnie mam tak samo z tymi rzeczami, pewnie jakbym ni emarudziła to juz dawno z 6 bluzek lezałoby w szafie np wczoraj trafiłam na sklep gdzie dwie mi nawet sie spodobały zmierzyłam i w sumie było ok ale mąż mnie nie widział i ni ekupiłam bo wole sie go zapytac jak wyglądam
a najlepsze jest to ze takie bluzko tuniki które szczupłe osoby nosza na codzień super wygladaja a ja jak mierze to od razu mam wrażenie ze jestem wielka i wydaje mi sie ze mnie to pogrubia-wiem głupia jestem bo ta bluzka starczy na dłuzej bo brzus bedzie rósł i ja ja założe no ale nie miał kto doradzic-kto chetny z maruda na zakupy?????????
Stary 2011-05-11, 20:51   #2076
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
: pala: Szkoda ze masz tak samo na imię jak ja bo nie mogę Ci nic odpisac
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 20:52   #2077
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Małgosia brzuszek jak ta lala, śliczny naprawdę
Dziekuję

Cytat:
Napisane przez KarlaM Pokaż wiadomość
Brzuszek sliczny!!! No i widac, ze zadbany - zero rozstepow.
Niby mi sie podoba ale jakos przeraza mnie wizja, ze za 5 tygodni moj tez taki moze byc. Mam wrazenie, ze przez ostatnie kilka dni straasznie urósł. Na dodatek jest taki twardy. Używam Musteli od początku ciąży a czuję jak mnie skóra ciągnie... ciągle szczypie ;(

Skoro już się skarżę... w zeszły czwartek ważyłam 55,5 kg a dzisiaj rano waga pokazała już 56,8 kg buuuuu... nie opycham się, nie jem słodyczy a waga tak skacze. Czy to normalne?
Dziekuje
co do wagi to oczywiście normalne
Mi w pewnym tygodniu wyskoczył i już nie znikł, powiększa się cały czas

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ze względu na brak ciuchów postanowiłam na 100% ze zamawiam ta kieckę:
http://www.torelle.pl/fogia-p1158.html
tylko teraz nie wiem , jak zawsze kupowałam Mto moze ta zamówie L? jak myslicie?
chyba sie musze pomierzyć...
Ale fajna sukienka, na oko L, ale pomierz się dobrze

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
MalgosiaM8 - no ja popadne w kompleksy przez Was! Cotka pewnie też takie piękne, duże brzuszki. Chyba Ty i Caltea macie najwieksze, a ja tylko dokładny tydzień za Tobą ... no ale i mój urośnie
ej żadnych kompleksów, ja chyba przez ten wzrost mam tak szybko brzuszek!
Każda z nas się doczeka pokażnego brzuchola

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
No faktycznie efekt ciekawy

Oj śliczny brzunio śliczny
dziękuję

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Jaki masz śliczny okrąglutki brzusio
dziękuję

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
idę się kąpać i doprowadzić do porządku w miejscach strategicznych przed jutrzejszą wizytą. Pewnie odezwę się dopiero całkiem wieczorem, w pracy raczej nie bedzie czasu. Wizyta na 17.30

uprzejmie uprasza się o trzymanie kciuków
to samo idę zaraz zrobić też będę pewnie miała koło tej godiny wizytę
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Kupiłam taką tunikę I tym sposobem jestem wyposażona znowu na jakiś czas
Boska tunika i mój kolor

anciaahk dziekuję

dobra to i ja się pochwale sukienkami w spadku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5110027.jpg (46,6 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5110037.jpg (50,9 KB, 49 załadowań)

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 20:53   #2078
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Jak w ogole można jesc arbuzy fuuuuuuu
Stary 2011-05-11, 20:54   #2079
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Ulala, to wyższa szkola jazdy widze super ze jestes Ty i Aa2, bede mogla sie powyzalac jutro na doradcow i klientow
Nie nie, to źle zabrzmiało. Niski szczebel . A teraz od kilku lat DF, bo wyższe stanowiska nie dla mnie, za bardzo stresujące.
Cytat:
no wiesz dzis poszłam w czarnej bluzce na krótki rekaz a pod spodem kawałek mi białej wystawał, nie mam jakiis wiekszych problemów bo ja i przełozonych ni emam na oddziale znaczy jest dyrektor ale nie mój , strój ma mbyc elegancki i na razie zawsze cos wykombinowałam ale widze juz ze tych rzeczy coraz mniej , bardziej mi reszta paduje do dzinsów itd, no i ja tez lubi ewyglądać w pracy dobrze , no i te moje rekawy-jakby było chłodno to git ale takie żeby mi nie było goraco to problem, bo jak ciepło to zazwyczaj biegałam do pracy w spódnicach , kieckach a teraz w nie nei właze wiec u mni eproblem z letnia duża odziezą he he inaczej dałabym rade, no nic jak bedzie trzeba to jakąs jedną rzecz zakupie
W sumie chyba w banku są jednak inne wymagania dotyczące stroju, u nas już takich nie ma, tzn. nie są aż tak sztywne. Ja w tunikach chodziłam do pracy, bez koszul. Taka sportowa elegancja raczej. W banku faktycznie było inaczej.

Stary 2011-05-11, 20:54   #2080
agnyska81
Zakorzenienie

Ja już po grilowaniu
Mój pies jest tak głupi, że mając 12-13 kilo wagi odważył się ugryźć (ostrzegawczo, nie jakoś poważnie) tego wielkiego dalmatyńczyka. Kamikadze
Teraz to już mnie boli prawie wszystko, bo jeszcze się wzięłam za podlewanie ogrodu i troszkę kręgosłup na tym ucierpiał.

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Cześc
ja dziś mam bardzo smutny nastrój A pogoda taka piękna aż chce się żyć ale ja nie potrafię się nią cieszyć Moja mama bardzo źle się dziś czuje i wróciły do mnie wszystkie przykre wspomnienia sprzed roku... Do tego jestem zmęczona bo wszystkie obowiązki spadły dziś na mnie... Idę was ponadrabiac moze mi się pooprawi hu7mor jak poczytam co tam u was...
Caroline, przytulam A z mamą mam nadzieję, że to przejściowe kłopoty zdrowotne.

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Pokaż nam pokaż, to powiemy jak tam z jego wielkością
Może jutro się zawezmę i sfotografuję

Cytat:
Czyli w pierwszym poście link do "starej listy" a w drugim poście nowa lista tak?
Zależy jak dużo tych linków będzie, zawsze możesz starą listę skopiować i dopisywać, chyba, że bardzo dużo rzeczy będzie, to zrobi się zdrugą listę i drugi odnośnik
Tunika ładna i kolor mi się podoba

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja na szybko, póki co bez nadrabiania, napiszę tylko co po wizycie u gin - od strony ciąży/ ginekologicznej wszystko ok, jeśli chodzi o ten wynik HCV mam go powtórzyć + ASPAT, ALAT, bilirubinę i USG jamy brzusznej - wszystko w poniedziałek załatwię, a na przyszły piątek zapisałam się do hepatologa.
No i dietka lekka mnie czeka
To dalsze kciuki za badania i wizytę u specjalisty

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Wizyta na 17.30

uprzejmie uprasza się o trzymanie kciuków

Cytat:
A imię dla synka macie?? bo nie pamiętam, chyba nie.
Biedaczek, chyba zostanie anonimem
Choć codziennie coś nowego nam wpadnie do głowy, wczoraj był Janek na przykład

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 20:54   #2081
aa2
Zakorzenienie

Gosia i świetne te kiecki zwłaszcza ta czrno biała- a ja ni eumiem nic takiego ładnego wynaleść

PS a skarpetki najlepsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 20:56   #2082
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

No to tym bardziej idę do niego w piątek
A nie szkodzi - jakoś specjalnie tych linków nie zaznaczam
Tunikę typowo ciążową kupiłam właśnie pierwszą, resztę staram się kupować w zwykłych sklepach żeby właśnie to wykorzystać później A znalazłam ją przypadkiem i myślę, że jak uda mi się później zrzucić kilogramy to zapodam do niej pasek w talii tez powinna ok wyglądać

Pokażę wam co udało mi się dzisiaj uchwycić Najlepsza jest pierwsza połowa KLIK

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 20:56   #2083
pestka78
Rozeznanie

dobranoc Brzuchatki..... Jutro Was poczytam tylko pliiiiissssss nie 10 stron)) hihihi

Buziaki
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 20:59   #2084
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia i świetne te kiecki zwłaszcza ta czrno biała- a ja ni eumiem nic takiego ładnego wynaleść

PS a skarpetki najlepsze
hehe pocinałam dziś w adidasach i tak mi zostało , a wiesz ciężko mi z takim brzuszkiem skarpetki zakładać, to już mi się ściągać nie chcialo leń patentowany , szkoda że nie mam do tego klapek nie

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 20:59   #2085
anciaahk
kosmitka

Cytat:
no własnie mam tak samo z tymi rzeczami, pewnie jakbym ni emarudziła to juz dawno z 6 bluzek lezałoby w szafie np wczoraj trafiłam na sklep gdzie dwie mi nawet sie spodobały zmierzyłam i w sumie było ok ale mąż mnie nie widział i ni ekupiłam bo wole sie go zapytac jak wyglądam
a najlepsze jest to ze takie bluzko tuniki które szczupłe osoby nosza na codzień super wygladaja a ja jak mierze to od razu mam wrażenie ze jestem wielka i wydaje mi sie ze mnie to pogrubia-wiem głupia jestem bo ta bluzka starczy na dłuzej bo brzus bedzie rósł i ja ja założe no ale nie miał kto doradzic-kto chetny z maruda na zakupy?????????
Mąż na zakupy? Mąż to samo zło , po co ma wiedzieć, ile wydaję, a poza tym i tak słabo mi doradza. Najczęściej chodzę sama, już się przyzwyczaiłam, kiedyś było mi ciężko, bo też jestem marudna i niezdecydowana, ale nie mam wyjścia i musiałam się nauczyć sobie radzić.
Z tymi tunikami to też czasem się czuję jak wieloryb, więc noszę normalne zwykłe bluzki, niekoniecznie tuniki. Chyba że do szkoły, bo trochę mam wrażenie to ukrywa brzuch. Postaram się Wam wkleić, jak wyglądam w takich obcisłych, lubię swoj brzuszek, jestem z niego dumna i nie będę go ukrywać.
Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
: pala: Szkoda ze masz tak samo na imię jak ja bo nie mogę Ci nic odpisac
Cytat:
Sukienki świetne. Ale Ty masz biust kobieto . Zazdroszczę!
Cytat:
Jak w ogole można jesc arbuzy fuuuuuuu
Taaak, arbuzy to samo zło .

Edytowane przez anciaahk
Czas edycji: 2011-05-11 o 21:00
Stary 2011-05-11, 21:00   #2086
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie, to źle zabrzmiało. Niski szczebel . A teraz od kilku lat DF, bo wyższe stanowiska nie dla mnie, za bardzo stresujące.

W sumie chyba w banku są jednak inne wymagania dotyczące stroju, u nas już takich nie ma, tzn. nie są aż tak sztywne. Ja w tunikach chodziłam do pracy, bez koszul. Taka sportowa elegancja raczej. W banku faktycznie było inaczej.
no ja np czesto zakładam bluzke na ramiaczkach i na to sweter:czarny fiolet itd , kiedys marynarka no ale teraz sie nie mieszcze ja jakosmega do standardów nie podchodze ale jednak np w bluzce na ramiaczkach to nie wyskocze , po prostu musiałabym miec w szfie odziez z krótkim rekawem i nie byłoby problemu he he a ja latem zazwyczaj na ramiaczkach biegam dlatego mam niedobór
no al epogoda niech zostaje ciepła a ja kupie bluzki i bedzie git, noiech broń boże sie nie psuje
Stary 2011-05-11, 21:00   #2087
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Boska tunika i mój kolor

Dziękuję
A twój "spadek" też ładny, 1 mi się bardziej podoba

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Zależy jak dużo tych linków będzie, zawsze możesz starą listę skopiować i dopisywać, chyba, że bardzo dużo rzeczy będzie, to zrobi się zdrugą listę i drugi odnośnik
Tunika ładna i kolor mi się podoba
Dziękuję
Raczej będzie dużo Tż jedzie na wyjazd jutro to się tym zajmę

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 21:02   #2088
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez

Ja, ja, ja
Stary 2011-05-11, 21:03   #2089
agnyska81
Zakorzenienie

Małgosiu, ładne sukienki, ale ładniejsza Twoja figura Rzeczywiście biust masz ekstra

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 21:03   #2090
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż na zakupy? Mąż to samo zło , po co ma wiedzieć, ile wydaję, a poza tym i tak słabo mi doradza. Najczęściej chodzę sama, już się przyzwyczaiłam, kiedyś było mi ciężko, bo też jestem marudna i niezdecydowana, ale nie mam wyjścia i musiałam się nauczyć sobie radzić.

Sukienki świetne. Ale Ty masz biust kobieto . Zazdroszczę!.
Mąż na zakupach to i ja potwierdzam że samo zło
wogóle czasem jak sobie coś kupię ,to zaniżam cenę, wiem głupię, ale on też tak robi jak kupuję coś wędkarskiego i oboje jesteśmy happy
Biust no proszę cię, Ty wiesz co z niego zostanie po karmieniu całe nic, no może zostanie fotka na forum
Biust zawsze miałam spory, a trafiłam na faceta którego mało interesują duże biusty

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 21:03   #2091
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
dobranoc Brzuchatki..... Jutro Was poczytam tylko pliiiiissssss nie 10 stron)) hihihi

Buziaki
dobranocka

Cytat:
hehe pocinałam dziś w adidasach i tak mi zostało , a wiesz ciężko mi z takim brzuszkiem skarpetki zakładać, to już mi się ściągać nie chcialo leń patentowany , szkoda że nie mam do tego klapek nie
a powiem ci w tajemnicy ze ja tez tak w tych skarpetach smigam dlatego mi sie tak nasuneło bo jak cos mierze to maz mówi ze to najlepszy element stroju

Natalka ale czad ja tez tak chce

Ancia ja lubie z meżusiem on mnie wrecz namawia na kupieni esobi eczegos ładnego bo lubi miec fajna zonkę no i nie marudzi
Stary 2011-05-11, 21:04   #2092
anciaahk
kosmitka

Cytat:
No to tym bardziej idę do niego w piątek
A nie szkodzi - jakoś specjalnie tych linków nie zaznaczam
Tunikę typowo ciążową kupiłam właśnie pierwszą, resztę staram się kupować w zwykłych sklepach żeby właśnie to wykorzystać później A znalazłam ją przypadkiem i myślę, że jak uda mi się później zrzucić kilogramy to zapodam do niej pasek w talii tez powinna ok wyglądać

Pokażę wam co udało mi się dzisiaj uchwycić Najlepsza jest pierwsza połowa KLIK
Hehe niezły filmik, mój brzuch też tak podskakuje, nie mogę się napatrzeć ze szczęścia.
Cytat:
Małgoś mi mąż zakłada skarpetki, a buty sznuruje .

Stary 2011-05-11, 21:05   #2093
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja, ja, ja
to kiedy?
musze tylko rozszyfrować twa lokalizacje
Stary 2011-05-11, 21:06   #2094
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
A twój "spadek" też ładny, 1 mi się bardziej podoba
ja też jestem za kolorową , lubie żywe kolory

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Małgosiu, ładne sukienki, ale ładniejsza Twoja figura Rzeczywiście biust masz ekstra
Dziękuję
etam figura z plusowymi kilogramami mi można powiedzieć do twarzy

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Małgoś mi mąż zakłada skarpetki, a buty sznuruje .
Muszę swojego zaprzęgnać

idę filmik oglądać natki

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 21:08   #2095
Grennie
Raczkowanie

Piękne te tuniki Małgosiu też by, chciała takie dostać w spadku
Ja już po usg i będzie chłopak... powiem szczerze,że bardzo chciałam dziewczynkę, tak się juz nastawiłam i teraz jakoś tak ciężko mi się przestawić,że to chłopak...
w każdym razie zdrowy chłopak

a powiem Wam jeszcze,że waga to mi też już leci - 19 tydzień a tu już ponad 6 kg!!!
Stary 2011-05-11, 21:09   #2096
aa2
Zakorzenienie

tak z wami pisze pisze i dopiero sie zorientowałam ze jest po 22 i mój mężus zaraz bedzie ale mi zleciało z wami
Stary 2011-05-11, 21:12   #2097
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grennie Pokaż wiadomość
Piękne te tuniki Małgosiu też by, chciała takie dostać w spadku
Ja już po usg i będzie chłopak... powiem szczerze,że bardzo chciałam dziewczynkę, tak się juz nastawiłam i teraz jakoś tak ciężko mi się przestawić,że to chłopak...
w każdym razie zdrowy chłopak
Koleżanki mam kochane, mam jeszcze jedną sukienkę dżinsową, spodenek ze dwie pary, tylko czy ja to zdaże ubrać

Natka, tożto mój brzuch aż mi mały zaczął fikać dokładnie w tym samym miejscu fajnie że udało Ci sie nagrać, ja zawsze się ślinię zamiast nagrywać

Uciekam się doprowadzić do stanu używalności

Dobranoc brzuchatki

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 21:13   #2098
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż na zakupach to i ja potwierdzam że samo zło
wogóle czasem jak sobie coś kupię ,to zaniżam cenę, wiem głupię, ale on też tak robi jak kupuję coś wędkarskiego i oboje jesteśmy happy
Biust no proszę cię, Ty wiesz co z niego zostanie po karmieniu całe nic, no może zostanie fotka na forum
Biust zawsze miałam spory, a trafiłam na faceta którego mało interesują duże biusty
To Twój TŻ Gosiu tez jest zapalonym wędkarzem? i ma swoje biuro rybne czy jak to tam sie nazywa? bo moj TŻ ma i zawsze sie smieje jak jedzie na "ważne spotkania wędkarzy"
Stary 2011-05-11, 21:15   #2099
aa2
Zakorzenienie

dobra moze i to głupie ale: przed chwila po lewej stroni etak jakby wewnętrznie burczało mi w brzuchu- myslicie ze to to? juz tak miałam pare razy ale zawsze to jakoś tak na lewej stronie w tym samym miejscu, raz miałam gdzie indziej i nie wiem czy jejśc mi sie chce czy to może moja dzidzia?

w sumie głodna sie nie czuje...
Stary 2011-05-11, 21:15   #2100
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Dajcie arbuza
Znając zycie tż jak dzisiaj przyjedzie to nie wpadnie na to
Ja sie moge podzielic Tylko z Maroka to moze dlugo isc Trafilismy dzisiaj na promocje w supermarkecie ok 1,20zl/kg same giganty, wzielismy takiego 10kg ale spoko, i tak zjemy pewnie w 3 dni. Dzisiaj na kolacje poszla 1/4.

Cytat:
ze względu na brak ciuchów postanowiłam na 100% ze zamawiam ta kieckę:
http://www.torelle.pl/fogia-p1158.html
tylko teraz nie wiem , jak zawsze kupowałam Mto moze ta zamówie L? jak myslicie?
chyba sie musze pomierzyć..
Ja cos kupowalam z torelle, jak chcesz to jutro sprawdze jaki rozmiar bralam i jak to sie ma do moich standardowych rozmiarow. Dzisiaj juz nie mam sily szukac i sie mierzyc

Pochwale sie jeszcze ze malz zarobil dzisiaj pierwszego kopniaczka w ucho Dzidziolek oczywiscie kopal mamusie, a jak przyszedl tatus i przylozyl reke to cisza. No to malz przylozyl ucho zeby sobie posluchac czy cos tam sie rusza, a tu kopniaczek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości