Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 2011 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 21:23   #811
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

marynka89 http://www.dlamamyidziecka.co.uk/
Stary 2011-05-11, 21:27   #812
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia
Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

to chyba normalne...takie obawy....
myślałam, że tylko ja taka nienormalna panikara jestem

lecę nóżki wymoczyć przed telewizorkiem
i broszkę ogolić

jutro wizytka ciekawe co u mojego maleństwa
Daissy ty chyba tez jutro ? czy coś pomyliłam
bądź co bądź trzymam kciukaski

buziaki mamuski
Stary 2011-05-11, 21:29   #813
gusiagatko
Zakorzenienie

antropia, grazin, daisy więc za jutrzejsze wizyty

Albo mi się zdawało, albo widziałam Monikę z numerkami na dole na pasku. Ciekawe jak tam po wizycie

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-05-11 o 21:30
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 21:29   #814
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

reness ale Ty the besciara jestes !!
Ja zatrzymałam sie na spisie tresci

oo Paulis, napisz please
Bo ja już na te eski "Zagramaniczne" sporo straciłam ale oczywiscie radosne wiesci, jakie od Dziewczynek słyszę sa najlepszą rekompensata !!
Tez jestem ciekawa co u Camomile. Daj nam potem znac
Zgłupiałas z tymi porządkami

Grazin, czuje się oficjalnie zarażona optymizmem

antropia, nawet tak nie mysl Ja nie biore takich rzeczy pod uwage i co najwyzej boję sie bolu

Olliwka, moja mama mnie dziś pytała co to KTG, bo powiedziałam, że jutro sobie razem pojdziemy na nie
Niestety jak mnie mam 34l temu rodziła to było caaaaaaaaalkiem inaczej

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 21:31   #815
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
to chyba normalne...takie obawy....
myślałam, że tylko ja taka nienormalna panikara jestem

lecę nóżki wymoczyć przed telewizorkiem
i broszkę ogolić

jutro wizytka ciekawe co u mojego maleństwa
Daissy ty chyba tez jutro ? czy coś pomyliłam
bądź co bądź trzymam kciukaski

buziaki mamuski
A broszkę też będziesz goliła przed telewizorkiem
Stary 2011-05-11, 21:35   #816
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
ale pwoiem wam, że ja się boje bardzo...
nie bólu...
nie porodu...bo to jakos przezyję...
ale boje się, że z małym będie coś nie tak...
że się okaże chory albo z tętnem będzie co nie tak...
bardzo się boję....
jak mu się coś stanie to ja się z tym nie pogodzę....
przepraszam, że piszę o takich rzeczach...
a jeszcze wszyscy ostatnio mi historie opwiadaja jak to jedno dziecko się na pępowinie powiesiło, drugie było niedotlenione, trzecie miało uraz główki po wypchnięciu z brzucha przez lekarza.....
ja nie wiem, czy ludzie lubią tak ciężarne katować...
co kogo widzę to jakaś rewelacyjna historia...
ej... Ty trąbo! nie wolno tak myśleć!
wiadomo że zawsze moze coś pójść nie tak, i zdarzaja sie rzeczy straszn, ale pocieszmy sie że sa to sytuacje sporadyczne, z naszymi iązami jest wszystko dobrze i bedziemy w szpitalu pod opieką lekarzy ktorzy wiedza co robić w razie czego i mają sprzęt do ratowania życia...
tak na prawde zawsze bedziemy sie juz martwić o dzidzie ale nie mozemy pozwolić zeby to zawładneło naszym życiem, wiec sie nie martw na zapas ok????

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Masakra... padam na twarz

Swoj calodzienny maraton sprzatania zakonczylam myciem podlogi szczota na kolanach a tak w ogole to nawet sciany mylam

Grazin wygladasz jak milion dolcow
ha ha moja Ty słodka
i mialas jakies skurcze przy tych porządkach?
mi pare razy stwardniał brzuch tylko.
ale w domu musi błyszczeć, ja w koncu nie pozamioatałam:P

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
grazin czekoladowe są ok raz jadłam, najczęściej kupuję toffi i advocat no i te różowe z krówką chyba z wafelkiem są też pycha

A ja raz się boję porodu a raz nie... chyba najbardziej tego, że np. w nocy obudzą mnie bóle straszne a ja jak jestem rozbudzona to tym samym zła i taka do szpitala pojadę...ale z drugiej strony chciałabym żeby tak znienacka mnie wzięło
a tak na serio to już popitolona jestem i sama nie wiem czego chce

ja mam nocki w kratkę raz spie a raz nie...poprzedniej nocy spałam więc dzisiaj chyba jednak stres tak na mnie działa

grazin a ja myślałam, że rano goliłaś tak coś mi się przypomniało, że pisałaś.
No a jak pytałam moją mamę o czopa to ona w ogóle nie wie co to jest
advokatu jeszcze nie jadłam jakos nie chciałam w ciazy z alkoholem jesc
rano nic nie goliłam
ale moze o tym pisąłam, bo dla mnie dzień golenia broszki jest dniem traumatyczny,:P
przeciez musze takie gimnastyki wykonać ! i na dodatek robie na oślep wszystko zacinam sie w 84 miejscach a jak wychodze z wanny i patrze w lustro to jestem ogolona w panterke i musze poprawki nanosić

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Grazin, czuje się oficjalnie zarażona optymizmem
to się cieszę

dobra ide bo mi sie woda nalała

ps. zjadłam własnie znowu rozka i dwie bułki
co za dureń ze mnie
Stary 2011-05-11, 21:36   #817
Ollliwka
Zakorzenienie

ddaaiissyy racja...moja też nie wiedziała co to ktg
I tak się zastanawiam i wydaje mi się, że kobiety mniej panikowały jak nie miały tylu usg,ktg,tylu badań i niezdiagnozowanego odpadającego czopa

renessme a ja nie mogę się zabrać za moją mgr też chyba wodę poleję a co

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 21:40   #818
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestety jak mnie mam 34l temu rodziła to było caaaaaaaaalkiem inaczej
Nasze mamy tyle nie czytały i nie wiedziały i przynajmniej jakos normalniej podchodziły do rodzenia dzieci Ostatnio mama mi mówiła, że jak dostała skurczy z najstarszą siostrą to jeszcze 2 godziny prasowała i pomyła podłogi

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Trzymam kciuki za Was jutro dziewczynki

Zmykam pod prysznic i spac
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 21:40   #819
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
advokatu jeszcze nie jadłam jakos nie chciałam w ciazy z alkoholem jesc
rano nic nie goliłam
ale moze o tym pisąłam, bo dla mnie dzień golenia broszki jest dniem traumatyczny,:P
przeciez musze takie gimnastyki wykonać ! i na dodatek robie na oślep wszystko zacinam sie w 84 miejscach a jak wychodze z wanny i patrze w lustro to jestem ogolona w panterke i musze poprawki nanosić

to jest bardziej posmak advocatu więc ja nie odmawiam sobie

idę do tż bo sam siedzi w pokoju na górze
miłych nocek

a no i od rana 3mam za jutrzejsze wizyty u ginów

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2011-05-11 o 21:41
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 21:45   #820
Paulizia
Wtajemniczenie

Daisy wiec ja przejme Camomile Ona tez pewnie ma darmowki takze luzik guzik spoko loko Poki co nie odpisuje... moze rodzi?

Grazin wstyd sie przyznac, ale nie wiem. Bywal twardy na gorze, ale na dole niezbyt. No i wlasnie mnie to zaczelo zastanawiac, bo wczesniej brzuch twardnial na dole... yyy moze rzeczywiscie moje dziecko zdecydowalo sie urodzic jama ustna
A i jak masz taki apetyt to moze byc tak, ze magazynujesz przed porodem

Antropia

Moja mama tez nie wiedziala co to czop!
Stary 2011-05-11, 22:01   #821
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Zrobiłam tosty i jeszcze do Was wróciłam

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Daisy wiec ja przejme Camomile Ona tez pewnie ma darmowki takze luzik guzik spoko loko Poki co nie odpisuje... moze rodzi?

Grazin wstyd sie przyznac, ale nie wiem. Bywal twardy na gorze, ale na dole niezbyt. No i wlasnie mnie to zaczelo zastanawiac, bo wczesniej brzuch twardnial na dole... yyy moze rzeczywiscie moje dziecko zdecydowalo sie urodzic jama ustna
A i jak masz taki apetyt to moze byc tak, ze magazynujesz przed porodem

Antropia

Moja mama tez nie wiedziala co to czop!
Paulizia ja mam takie odczucia jak ty, że moje dziecko chce wyjsc górą, brzuch kiedys twardniał na dole, a teraz na górze jest tak twardy, że czasami nawet delikatnie schylic się nie mogę
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 22:02   #822
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Melduję się już z Julkiem po drugiej stronie brzucha
Julian przyszedł na świat siłami natury, 6 maja 2011r o godzinie 00:40 równo w 39t0d ciąży
Waży 3,5kg i mierzy 58cm. Oczywiście jest najpiękniejszy na świecie
Gratki przeogromne !!!

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Eve, zaraz tam złośliwa Powiem szczerze, że tego Linomagu to boję się odstawić, bo po dwóch/trzech pieluchach bez smarowania dupina czerwona maksymalnie Kremu z filtrem też będziemy używać, mam Chicco, a znaleźć cokolwiek w PL dla takiego malucha, to paranoja

Chciałabym też masować małą oliwką, jak smarowałaś Olusia, to jakimś specjalnym sposobem, czy takie nacieranie po prostu? I włoski też się smaruje? Bo kobity w szpitalu nacierały główkę oliwką

I również popieram wersję, że im mniej kosmetyków, tym lepiej
Jak doopina czerwona, to oczywiscie smarowac Ja bardzo chwale sudocrem i wietrzenie pupy.
Poszukaj sobie w necie o masazu niemowlaka, ja kiedys mialam ambicje, ale pozniej skonczylo sie na zwyklym wtarciu oliwki na szybciora Glowe tak - zwlaszcza jesli zauwazysz poczatki ciemieniuchy - posmarowac oliwka i po jakims czasie wyczesac luski albo zetrzec np. pielucha tetrowa. I glowy oczywiscie nie szorowac nie wiadomo jak, ale nie obchodz sie z nia za delikatnie bo wtedy ciemieniuche masz na bank.

Cytat:
Eve, nie ma u nas tych opakowań na pieluszki o których pisałąs
hehe Oluś miał pilną misje do wykonania A tak leje u Was ?
to doopa jak nie ma
Nie leje ale Olke widocznie stwierdzil, ze skoro juz mieszkamy w rejonie rolniczym, to trzeba sie zaczac przygotowywac do pracy na farmie matko jak ja kocham tego faceta ...

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość

Co do tematu kosmetykow dla dzieci. Chodzilam dzis po sklepach i wszedzie tylko Jonsons Baby. I wszedzie to samo albo to albo jakies kosmetyki "firmowe" czyli tesco ma swoje, boots swoje itp a oprocz tych swoich maja tylko Johnsons Baby a te podobno uczulaja. Masakra jakas. Nie wiem juz co kupic.

W Bootsach sa cale polki zawalone kosmetykami dla dzieci, nie tylko bootsowymi, choc polskich nie znajdziesz, ale sa np. Oliatum, Weleda, Little Me, Nature Babycare.
Warto zagladac tez do wszystkich healthy shopow.

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

eve skąd Ty boierzesz bambino i ziajke?
Z polskiego sklepu U mnie w miescie mam 3, a 30km dalej mam wielki magazyn-hurtownie, a w niej cala Polske
Ale jak w ubieglym roku bylam w Pl, to nakupowalam sobie roznych "must have" i wyslalam kurierem do Irlandii. W sumie cos okolo 80kg

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 22:17   #823
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

eve 80kg? ja pierdziele co Ty nakupowałas? wanne i 50 kg ziemi do kwiatków? bo chyba nie 80 kg sudokremu hihi

melduje ze broszka ogolona oczywiscie jak juz sie napiankowałam i myślałam jak by tu zaczac zadzowniła moja mama a musiałam odebrac bo jak po jednym sygnale nie odbieram to ona dostaje zawału ze juz na porodówce wypycham jej wnuka
wiec taka zamydlona odebrała i dostałąm wykład co ja to robie sama w wannie ! i to w ciepłej wodzie ( bo wiecie ona mierzy temp przez telefon ) a jej tż sie tam darł
Małgosia ale my nie jesteśmy jeszcze gotowi do rodzinnego porodu w wodzie
haha

Edytowane przez Grazin
Czas edycji: 2011-05-11 o 22:18
Grazin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 22:19   #824
mamaoptymistka
Zadomowienie

Grazin wyobraziłam sobie jak latasz z telefonem i puchem śnieżnym
Stary 2011-05-11, 22:20   #825
Camomile
Zadomowienie

Hej dziewczyny, u mnie zastoj dalej.

W dzien skurcze mniejsze, przynajmniej odespalam nocke.
I zbieram sily na kolejna!!

W szpitalu zrobili mi masaz szyjki, wcale nie bylo to straszne.
Polozna mowila, ze dzis jeszcze powinnam wrocic do nich.
Jak widac ona tez sie mylila .

Skurcze sa, nawet bolesne,niektore bardzo, ale nieregularne i za rzadko (9,2,5 min.przykladowo)...
Na razie jakos sie trzymam, TZ bardzo mnie wspiera.
Jak nas zawrocili ze szpitala to mialam chwile zalamki, teraz mysle, ze co ma byc to bedzie...

Przesiaduje duzo w wannie, baaaardzo to pomaga, polecam (chociaz pewnie zadnej z was nie bedzie sie tak porod dlugo rozkrecal jak mi).

A, Daisy, moze bede smsy slac do Paulizi, co bys sie nie wykosztowala za bardzo??

Paulizia, kochana dziekuje za smsowe wsparcie.

I wam wszystkim zatrzymanie kciukow,to bardzo mile .

Nie dam rady was teraz nadrobic .
Chcialam tylko pogratulowac bardzo nowym mamusiom: Xanti, caffelatte i Anulince

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 22:22   #826
the_sania
Wtajemniczenie

Caffelate gratuluję z całego serca !! leżałaś całą ciążę i masz swojego małego przystojniaka jest cudowny !!

oglądałam Jackass'ów i prawie 2 razy w trakcie filmu zwymiotowałam. przeginają zjadłam kolację, włączę serial i poczekam na mężusia.

Grazin Ciebie lepiej ubierać, niż żywic ps. dałam te linki na pierwszą stronę pani profesor a co do golenia brochy samemu - szacun chociaż.... pochwalę się, że przedwczoraj TŻ tylko zaczął, a ja dokończyłam sama ale zmachałam się przy tym jak cholera ! to moje 4golenie kury podczas ciąży

Pauliziu szalona jesteś ! weź jeszcze zaszalej i wybierz się do mnie do PL i mi mieszkanie ogarnij btw. zobacz jak mało mam przed nami zostało w maju

Antropia nie dopuszczaj do siebie takich myśli ! ja też jak mnie coś najdzie, to odganiam wszystko co złe. mały będzie zdrowy i wszystko będzie dobrze

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 22:25   #827
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Grazin wyobraziłam sobie jak latasz z telefonem i puchem śnieżnym
no bardzoi śmiesznne:P
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Caffelate gratuluję z całego serca !! leżałaś całą ciążę i masz swojego małego przystojniaka jest cudowny !!

oglądałam Jackass'ów i prawie 2 razy w trakcie filmu zwymiotowałam. przeginają zjadłam kolację, włączę serial i poczekam na mężusia.

Grazin Ciebie lepiej ubierać, niż żywic ps. dałam te linki na pierwszą stronę pani profesor a co do golenia brochy samemu - szacun chociaż.... pochwalę się, że przedwczoraj TŻ tylko zaczął, a ja dokończyłam sama ale zmachałam się przy tym jak cholera ! to moje 4golenie kury podczas ciąży

Pauliziu szalona jesteś ! weź jeszcze zaszalej i wybierz się do mnie do PL i mi mieszkanie ogarnij btw. zobacz jak mało mam przed nami zostało w maju

Antropia nie dopuszczaj do siebie takich myśli ! ja też jak mnie coś najdzie, to odganiam wszystko co złe. mały będzie zdrowy i wszystko będzie dobrze
no lepiej ubierać zdecydowanie;P
moj tż raz próbował mnie ogolić i wiecej sie nie dam
bo to było straszne i byłam zestresowana:P
i mnie gilgotało

dobra koncze gsadke bo za chwile wróci z pracy

i musze mu cos zrobić do koryta

buziaki
Stary 2011-05-11, 22:26   #828
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

hej hej, jestem dzieki za pamięc....
byłam w pracy 3 godznie mogłam sie nagadac z moja pania Jadzia swietna kobitka,a potem u kolezanki która ma 8 miesiecznego syna ,wazacego 13kg-masakra
ale swietny jest
a jak juz chciałam do Was zajrzec to zadzwoniła kolezanka z Anglii i rozmawiałysmy godzine
Gin przebadał mnie i......szyjka gładka, łozysko stare czopa nie ma dzidzia gotowa do wyjscia,na dniach powinna nastapic akcja
i tyle.
jestem juz na macierzyńskim bo mu sie nie opłacało wypisywac na 3 dni zwolnienia
Stary 2011-05-11, 22:26   #829
Paulizia
Wtajemniczenie

Camomile
Dzien sie jeszcze nie skonczyl kochana
Ja mam nadzieje, ze dzis w nocy juz sie rozkreci na dobre... ilez mozna sie meczyc co? Tym bardziej, ze w Anglii przyjmuja w ostatniej chwili. W Polsce pewnie juz bys byla na porodowce ech... ja mocno zacisniete i jakby co to pisz do mnie ja przekaze dziewczynom co i jak

Dziewczonka to chyba bedziemy wypluwac dzieci. Doslownie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 22:27   #830
Eve1603
Zakorzenienie

Grazin
nie sudocremu, a 80kg ziajki a tak serio to calkiem latwo to uzbierac - kosmetyki dla nas wszystkich, bo tu co prawda cenowo to samo, ale czasem brak moich ulubionych polskich, ksiazki, duuuuuuzo ciuchow dla calej trojki, kilka spraw z domu i wyszly 3 wielgachne kartony Jak sie jedzie raz na 4 lata, to tak to wyglada

Gratki z powodu golenia

Stary 2011-05-11, 22:29   #831
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

saniu mój czop był zółty i wodnisty, troszke bardziej gesty niz mocz, tak dziwnie wygladał na wkładce ,nie ciagnacy tylko rzadki
nie wiem jak to opisac .
Stary 2011-05-11, 22:30   #832
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

No spoko. Zaraz jestem
Jackassow ogladalam raz. Ostatnio. Ble.
A widzialas moja droga termin porodu pierwszej mamusi z listy oczekujacych? No! Wiec jutro nastepne okno i bede musiala kombinowac co jeszcze mam do sprzatania
Stary 2011-05-11, 22:30   #833
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
hej hej, jestem dzieki za pamięc....
byłam w pracy 3 godznie mogłam sie nagadac z moja pania Jadzia swietna kobitka,a potem u kolezanki która ma 8 miesiecznego syna ,wazacego 13kg-masakra
ale swietny jest
a jak juz chciałam do Was zajrzec to zadzwoniła kolezanka z Anglii i rozmawiałysmy godzine
Gin przebadał mnie i......szyjka gładka, łozysko stare czopa nie ma dzidzia gotowa do wyjscia,na dniach powinna nastapic akcja
i tyle.
jestem juz na macierzyńskim bo mu sie nie opłacało wypisywac na 3 dni zwolnienia
moj dwuletni syn wazy 13kg w pelnej pieluszce i pizamie

Stary 2011-05-11, 22:31   #834
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
saniu mój czop był zółty i wodnisty, troszke bardziej gesty niz mocz, tak dziwnie wygladał na wkładce ,nie ciagnacy tylko rzadki
nie wiem jak to opisac .
Fote trzeba bylo trzasnac
No to czekamy na roziwniecie akcji!!!
Stary 2011-05-11, 22:40   #835
gusiagatko
Zakorzenienie

Camomile aby się rozkręciło

monika21121984 i dla Ciebie, jak już się rozkręci niech pójdzie szybciutko

A mi tak smutno rozmawiam z mamą na skypie i tak mi jej brakuje, przytulić bym się chciała miękka pipka ze mnie

06.07.2011
Stary 2011-05-11, 22:48   #836
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

eve on jest zapasiony,ma takie policzki zwisajace i dłonie grubasne nogi jak szynki w miesnym a na stopy nie wchodza mu buciki, ma tylko jedne takie wiązane od paluszkow do góry
karmi go kasza manna na mleku, twierdzi ze to dla tego ze duzo jej szło mleka kupnego ktore jest bardzo drogie,a ona nie ma kasy
Stary 2011-05-11, 22:49   #837
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Camomile aby się rozkręciło

monika21121984 i dla Ciebie, jak już się rozkręci niech pójdzie szybciutko

A mi tak smutno rozmawiam z mamą na skypie i tak mi jej brakuje, przytulić bym się chciała miękka pipka ze mnie
Gusiaczku

za jutrzejsze wizyty i porody

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 22:54   #838
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

gusiaczku nie jestes miekk pipka tylko masz dobre serduszko i kochasz mamusie
ja juz robie papap i ide lulu
ciekawe kto jutro???
Stary 2011-05-11, 22:58   #839
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Gusiaczku
dziękuję
Niedługo wróci Tż z pracy to też się przytulę

Cytat:
gusiaczku nie jestes miekk pipka tylko masz dobre serduszko i kochasz mamusie
ja juz robie papap i ide lulu

06.07.2011
Stary 2011-05-11, 23:01   #840
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
eve on jest zapasiony,ma takie policzki zwisajace i dłonie grubasne nogi jak szynki w miesnym a na stopy nie wchodza mu buciki, ma tylko jedne takie wiązane od paluszkow do góry
karmi go kasza manna na mleku, twierdzi ze to dla tego ze duzo jej szło mleka kupnego ktore jest bardzo drogie,a ona nie ma kasy
Zal mi takich biednych dzieci, z ktorych matki robia kaleki I co? Ona tego nie widzi, ze dziecko ledwo zipie z powodu otylosci? Zaden lekarz ani nikt uwagi jej nie zwrocil ??? Kur... no noz sie w kieszeni otwiera

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości