DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg! - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 22:29   #601
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Różnica bardzo duża, mama ma 43 lata

najstarsza siostra 22, najmłodsza 10, ja do grudnia cieszę się 20 latkami

w życiu bym się czegoś takiego nie spodziewała, zwłaszcza, że za max 5 lat planuję własną dzidzię
Stary 2011-05-11, 22:31   #602
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość

w życiu bym się czegoś takiego nie spodziewała, zwłaszcza, że za max 5 lat planuję własną dzidzię
ja będąc 13 lat jedynaczką, też się dowiedziałam, że mamusia w ciąży:P i teraz siostra ma już 7 lat tylko że między nami nikogo innego nie ma;P
Stary 2011-05-11, 22:33   #603
mroziq
Zadomowienie

Cytat:

Moja koleżanka też ma 13 lat młodszą siostrę Jak wychodzi z nią do sklepu to wygląda jak młoda mama Dziewczyna ma 19 lat i babcie na ulicy mruczą zawsze pod nosem uwagi na jej temat
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 23:11   #604
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Już chwaliłam się dziewczynom 20/20 punktów Powiedziałam wszyściuteńko,egzaminator ki (były dwie panie) zachwycały się,że mam oryginalny temat i dużo przykładów,a przede wszystkim,że rozumiem to co mówię i pięknie się wypowiadam Ucieszyłam się bardzo Stres poszedł w zapomnienie po pierwszym zdaniu

Ja na solarium byłam raz w życiu na 5 min szybko mnie słońce łapie,to mi niepotrzebne
Ja to mam tylko zalew niedaleko (20 km ścieżką rowerową). Tylko nie da się w nim pływać,bo okropny syf,ale jeździmy tam w ramach rekreacji z dziewczynami na rowerach i opalamy się na trawce. Tylko bez wody (jezioro,morze) to trudne,bo za gorąco jest,a tak to zawsze można się ochłodzić.

Gratulacje Ja to zawsze chciałam mieć braciszka,albo siostrzyczkę A tak to jedynaczka jestem.. Ale nikt by nie powiedział,bo nie mam tak jak inni,że jestem samolubna,czy coś Od małego byłam blisko z siostrą cioteczną,to prawie jakbyśmy mieszkały razem A teraz za to mój piesek nazywany jest przez rodziców SYNKIEM
nie było mnie tu kilka dni i nie jestem na bieżąco,po wszystkim łatwiej spojrzeć na maturę innym okiem,a ty przecież zdolna jesteś i poszło jak spłatka,jeszcze raz
Solarium to nie to co słońce ale z filtrmi
Ja też jedynaczka ale po urodzeniu dziecka wszystko się zmienia,priorytety stają się inne,mało ważne dla siebie samej a najważniejsze dla dziecka(pomimo,że mamy psa i świnkę morską)

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:

Kochana mój Tż ma same siostry a najmłodsza urodziła się jak miał 16 lat,teściowa do tej pory wygląda niczego sobie-takie geny(tak przy okazji mój tż jak ogoli się to wygląda jak by miał 15 lat-nie mogę się z nim pokazywać)
Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ja będąc 13 lat jedynaczką, też się dowiedziałam, że mamusia w ciąży:P i teraz siostra ma już 7 lat tylko że między nami nikogo innego nie ma;P
Zazdroszczę wam rodzeństwa,ja taka sama

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
nie było mnie tu kilka dni i nie jestem na bieżąco,po wszystkim łatwiej spojrzeć na maturę innym okiem,a ty przecież zdolna jesteś i poszło jak spłatka,jeszcze raz
Solarium to nie to co słońce ale z filtrmi
Ja też jedynaczka ale po urodzeniu dziecka wszystko się zmienia,priorytety stają się inne,mało ważne dla siebie samej a najważniejsze dla dziecka(pomimo,że mamy psa i świnkę morską)

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Kochana mój Tż ma same siostry a najmłodsza urodziła się jak miał 16 lat,teściowa do tej pory wygląda niczego sobie-takie geny(tak przy okazji mój tż jak ogoli się to wygląda jak by miał 15 lat-nie mogę się z nim pokazywać)

Zazdroszczę wam rodzeństwa,ja taka sama
Ten ch..y net,za każdym razem muszę się logować,nawet przy odświeżaniu,możecie mi polecić jakiś net bezprzewodowy?
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 06:36   #605
Agus140188
Rozeznanie

Dzień dobry Laseczki znad kawki
Szykuje nam sie kolejny piękny dzionek

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:

Mój tż ma 30 na karku i jest 18 lat starszy od swojego najmłodszego brata, który teraz ma 12 lat. Także u was to jeszcze nie tak strasznie dużo Tylko że po moim tż nie widać tej 30- ki, no chyba że się nie ogoli- zarost zdecydowanie dodaje mu lat.
Stary 2011-05-12, 07:03   #606
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!

u mnie po pierwszym dniu pw spadek -0.3 więc w sumie -19.1
ale się nie wyspałam, o 21 przyszła koleżanka i poszła gdzieś o 23 a później chyba godzinę rozmawiałam z TŻ-tem przez tel.

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
laski !!!!!!!!!!
właśnie się dowiedziałam że...

będę miała rodzeństwo !!!!!!!!!!!! : jupi:
gratulacje

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Cytat:
Chociaż Ciebie leń opuścił mnie trzyma dalej
A jutro idę poćwiczyć jeszcze z moją nauczycielką rosyjskiego w szkole to mnie chyba wyśmieje,że ja chce za 5 dni pisać maturę
Mówienie ok,ale coś gramatyka mi nie wchodzi :/
ja też zdawałam maturę z rosyjskiego i też nie zapomnę jak mnie Pani męczyła, bo u mnie tylko ja zdawałam.. to nie raz było tak, że całej grupie kazała wyjść na kawę i mnie męczyła. ale super była

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 07:03   #607
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
dzień dobry chudziunki!!

ale się nie wyspałam, o 21 przyszła koleżanka i poszła gdzieś o 23 a później chyba godzinę rozmawiałam z TŻ-tem przez tel.

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

gratulacje

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

ja też zdawałam maturę z rosyjskiego i też nie zapomnę jak mnie Pani męczyła, bo u mnie tylko ja zdawałam.. to nie raz było tak, że całej grupie kazała wyjść na kawę i mnie męczyła. ale super była
Widzę, że my chyba takie ranne ptaki, przeważnie pierwsze z rana za spadki piękne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 07:07   #608
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Widzę, że my chyba takie ranne ptaki, przeważnie pierwsze z rana za spadki piękne
noo bo ja muszę spokojnie wstać i się wyszykować napić kawki..

dziękuję za oklaski
wczoraj jeszcze przed pracą zdążyłam iść na szybką kawkę do koleżanki.

Stary 2011-05-12, 07:17   #609
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
noo bo ja muszę spokojnie wstać i się wyszykować napić kawki..

dziękuję za oklaski
wczoraj jeszcze przed pracą zdążyłam iść na szybką kawkę do koleżanki.
Heh ja też codziennie o 6.00 albo i wcześniej, jakoś spać nie mogę. Śmieję się, że jestem w wieku starczym- ostatnio na wykładzie miałam o śnie i było że osoby po 50-60 roku życia potrzebują tylko 2-4 godzin snu:P
Stary 2011-05-12, 07:28   #610
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Heh ja też codziennie o 6.00 albo i wcześniej, jakoś spać nie mogę. Śmieję się, że jestem w wieku starczym- ostatnio na wykładzie miałam o śnie i było że osoby po 50-60 roku życia potrzebują tylko 2-4 godzin snu:P
no heheh ja też czasami myślę, że tak mam, ale czasami też lubię pospać
no a starsi ludzie tak mają, później od rana chodzą do kościoła, później wszystkie supermarkety i od 9 albo 8 stoją i czekają żebyśmy im wytłumaczyły, czemu oni mają tak dużo za prąd

Stary 2011-05-12, 07:41   #611
wykrasana
Szara Eminencja

Ja mam naturalny budzik w postaci szczeniaka

Witam

U mnie wzrost 0.4 chyba po wczorajszej uczcie
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 07:52   #612
asia_bydgoszcz
Raczkowanie

GG do asia_bydgoszcz

Cytat:
Zbadaj, zbadaj bo to żartow nie ma. mi też puchną palce, ale ja myślę że to przez to cieplo...
Wczoraj byłam u lekarza... zapalenie nerek nie jest itp. Byc może jakaś infekcja bakteryjna, a bóle od kręgosłupa, a jeśli chodzi o puchnięcie to mam obserwować i jeśli będzie cały czas to przyjść znowu. Raczej odradzał dukanie "książkowe", radził żebym jadła ciut (?) więcej zdrowych węgli i przewaga PW nad P, np. 1P/6PW lub 2P/5PW (chyba na to przejdę)

Cytat:
Do tego potrafię płakać na zawołanie (POWAŻNIE),co w życiu jest bardzo przydatne,bo faceci miękną przy płaczącej dziewczynie
Ja od czasów ciązy to nawet na reklamach potrafię płakać, serialach...tylko wzruszę się i ryk. Ktoś w filmie ślub bierze ja ryk itp. Na "Autach" ryczałam jak bóbr

TŻ w ramach rekompensaty za swój ostatni wybryk z pizza, dziś mi robi warzywka, papryka, cukinia, bakłażan i cuś jeszcze.

Ja to nie wiem jak wytrzymam bez arbuza!!! Uwielbiam je, innych owoców nie muszę, ale bez arbuza.... eeeeeee. To chyba będą moje grzeszki ;(

Wczoraj jak wracałam od lekarza (byłam z dziecięciem-> on towarzysz) to takiego orła wywinął że kolana, ręce, na twarzy policzek, czoło i broda zdarte.... Ehhhhhh z TŻ śmialiśmy się że wygląda jakby bił się o dziewuchę.

Cytat:
laski !!!!!!!!!!
właśnie się dowiedziałam że...

będę miała rodzeństwo !!!!!!!!!!!! : jupi:
SUPERZAŚCIE !!! Gratuluję

Wczoraj zaczęłam ćwiczyć, jedno jest pewne areobowe nie są dla mnie, jakoś się w tym nie czuję, brzuszki, skłony, wymachy nóg... Też kurna nie wszysto mogę ćwoczyć, bo jestem po złamaniu ręki w łokciu, ręka nie jest sprawna, nie mogę rozprostować całkowicie, ani zgiąć...
Ale jeśli chodzi o rozciągnięcie, mimo mojego kilkuletniego nie-ćwiczenia, to nie jest źle, położę prawą rękę na podłodze przy skłonie, lewą przez to złamanie, to tylko palce
Stary 2011-05-12, 07:54   #613
popolka
BAN stały

ahoj

odliczam dni do końca pracy i do wyjazdu z tż

Cytat:
no heheh ja też czasami myślę, że tak mam, ale czasami też lubię pospać
no a starsi ludzie tak mają, później od rana chodzą do kościoła, później wszystkie supermarkety i od 9 albo 8 stoją i czekają żebyśmy im wytłumaczyły, czemu oni mają tak dużo za prąd
bo słuchają po nocach radia ojca dyrektora dlatego
ja strasznie nie lubie starszych ludzi jako klientów kilka razy straciłam juz cierpliwosc to usłyszałam ze nie miła jestem
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 07:58   #614
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
ahoj

odliczam dni do końca pracy i do wyjazdu z tż

bo słuchają po nocach radia ojca dyrektora dlatego
ja strasznie nie lubie starszych ludzi jako klientów kilka razy straciłam juz cierpliwosc to usłyszałam ze nie miła jestem
ja też nie mam do nich cierpliwości bo tłumaczysz tłumaczysz a oni swoje, to mówię żeby napisali reklamacje to dostaną odpowiedź "no to napisz mi to pani bo ja nie widzę " albo coś tam..
i oni czasem tylko przychodzą żeby się wydrzeć i ponarzekać

Stary 2011-05-12, 08:15   #615
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry chudziunki!!

ale Ty kobieto lecisz, już prawie 20kg za Tobą!
Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Ja mam naturalny budzik w postaci szczeniaka

Witam

U mnie wzrost 0.4 chyba po wczorajszej uczcie
oj, ja mam wzrosty większe po PW więc gratulacje
Cytat:
Napisane przez asia_bydgoszcz Pokaż wiadomość
Ja od czasów ciązy to nawet na reklamach potrafię płakać, serialach...tylko wzruszę się i ryk. Ktoś w filmie ślub bierze ja ryk itp. Na "Autach" ryczałam jak bóbr
ja tak mam odkąd zaczęłam brać tabsy anty... ale przerwałam rok temu i mi zostało... ryczę na programach z metamorfozami zwłaszcza typu Trinny i Sussanah, albo jak komuś się spełnia marzenie w filmie... (nie płaczę jak jest coś smutnego - wtedy cicho siedzę)... dziwne:P

u mnie UWAGA spadek! pierwszy od prawie 2 tygodni, choć tylko -0,1 (ale na PW!) to mam nadzieję, że w końcu ruszyło i po PW wszystko spadnie ładnie
Stary 2011-05-12, 08:24   #616
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:

ja tak mam odkąd zaczęłam brać tabsy anty... ale przerwałam rok temu i mi zostało... ryczę na programach z metamorfozami zwłaszcza typu Trinny i Sussanah, albo jak komuś się spełnia marzenie w filmie... (nie płaczę jak jest coś smutnego - wtedy cicho siedzę)... dziwne:P

u mnie UWAGA spadek! pierwszy od prawie 2 tygodni, choć tylko -0,1 (ale na PW!) to mam nadzieję, że w końcu ruszyło i po PW wszystko spadnie ładnie
no no no: ja Tobie też gratuluję spadku, jutro będzie duży...

Stary 2011-05-12, 09:19   #617
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
dzień dobry chudziunki!!

U mnie ta sama sytuacja Również zdaję sama i reszta klasy miała wolne,a ja musiałam robić zadania Tylko,że moja nauczycielka dziwna jest...Tylko dawała mi kartkę z zadaniami,a kiedy zrobiłam to dawała mi podręcznik i kazała sprawdzić sobie odpowiedzi... Zero wyjaśnienia nic... Ale idę,bo ma więcej materiałów niż ja W piątki chodzę na dodatkowy na 3 godziny to tam przynajmniej trochę mówię,trochę piszę i trochę czytam

Tak poza tym dzień dobry Miałam wstać o 8.30,ale mi się nie udało i zwklekłam się z łóżka 20 min temu a za pół godziny jestem umówiona Na szczęście z mojego okna widzę szkołą,to odejmuje czas na drogę Zjem śniadanko,szybko prysznic i lecę się ukać rosyjskiego
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:46   #618
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

hej. Olafek w domciu

dostał w razie konieczności berodual (pieruńsko drogi 80zł)
zyrtec na stałe.

Czekamy na wyniki IgE całkowite i posiew aspiratu z oskrzeli

u mnie waga z rana 82,9 : ale zobacze jutro bo moze waga miala za dobry humor

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 10:38   #619
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Ten ch..y net,za każdym razem muszę się logować,nawet przy odświeżaniu,możecie mi polecić jakiś net bezprzewodowy?
ja mam blueconnect z ery i jestem b.zadowolona, tutaj mam genialny zasięg i prędkość, w domu u mamy trochę gorzej bo wolniej chodzi ale w odpowiednich punktach mieszkania też śmiga

Cytat:
ha - a nie mówiłam! przeiwdywałam że tym razem waga cię zaskoczy i pokaże spadek na PW

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
hej. Olafek w domciu

zyrtec na stałe.

super że młody już w domu
i świetna wiadomość że bez sterydów i tylko doraźnie berodual! to też zmniejszy koszt... wiem że to małe pocieszenie ale kiedyś na astme łykałam jakiś lek za 99zł/28 tabl., czyli na 4 tygodnie...

każdy spadek się liczy ważysz 82,9 a jak będzie wzrost to tylko woda będzie
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 10:46   #620
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

no właśnie pytałam pani doktor czy to steryd to mówi właśnie nie chciałam żeby to był steryd i ucieszyłam się/ Fachowa opieka medyczna, podejście lekarzy do dzieci super bardzo sobie chwale 26maja mamy wizyte u pani alergolog w przychodni przy szpitalu

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 10:58   #621
asia_bydgoszcz
Raczkowanie

GG do asia_bydgoszcz

Cytat:
ryczę na programach z metamorfozami zwłaszcza typu Trinny i Sussanah, albo jak komuś się spełnia marzenie w filmie...
Uważam, że to są bardzo dobre powody do wzruszeń, też tak mam

Cytat:
no właśnie pytałam pani doktor czy to steryd to mówi właśnie nie chciałam żeby to był steryd i ucieszyłam się/ Fachowa opieka medyczna, podejście lekarzy do dzieci super bardzo sobie chwale 26maja mamy wizyte u pani alergolog w przychodni przy szpitalu
Super, że Synek już w domu

P.S. Wcinam kalarepkę...
Stary 2011-05-12, 11:01   #622
mandarynkka86
Rozeznanie

dzien doberek
Dopiero wstałam

Pora coś zjesc. U mnie od wczoraj waga się podniosła o 0,6 kg, ale bardzo sie z tego cieszę
Niech zostanie równo 50 kg i bedzie pięknie. Chyba arbuz dal się we znaki . Przyznam, że zjadłam go baardzo duzo;/

Dzisiaj wrzuce fotki przed dietą i teraz. Spadek o 7-8 kg-waha się
Ale co to jest 7-8 kg jak u Was jest po 15 i 20 kg. Wam to jest co gratulować Pewno łatwiej zrzucic 8 kg niz 18 kg, wiec dla Was.
Stary 2011-05-12, 11:02   #623
karmeelek
Zadomowienie

Hej kobitki!
U mnie dziś 60,8 czyli jeszcze niecały kg i będzie piąteczka
Tchnienie gratuluję spadeczku - nawet ten minimalny bardzo cieszy
Oczywiście pozostałym kobitkom spadków gratuluje również
Izuulkaa super wieści! Uściski dla Mamy i dużo zdrówka!
Pandzia super, że już w domku jesteście!
asiula jak tam z notkiem? Wybrałaś już coś? Wcześniej nie miałam siły i czasu nawet na to zerknąć...
Pozdrowionka i miłego dzionka!
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:41   #624
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

To dzięki cierpliwości, dzielna z Ciebie kobietka dlatego ogromne

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
hej. Olafek w domciu

zyrtec na stałe.

Uffffff miejmy nadzieję, że teraz już tylko z górki będzie. Ucałuj i uściskaj synka tu od nas wszystkich

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mandarynkka86 Pokaż wiadomość
dzien doberek
Dopiero wstałam

Pora coś zjesc. U mnie od wczoraj waga się podniosła o 0,6 kg, ale bardzo sie z tego cieszę
Niech zostanie równo 50 kg i bedzie pięknie. Chyba arbuz dal się we znaki . Przyznam, że zjadłam go baardzo duzo;/

Dzisiaj wrzuce fotki przed dietą i teraz. Spadek o 7-8 kg-waha się
Ale co to jest 7-8 kg jak u Was jest po 15 i 20 kg. Wam to jest co gratulować Pewno łatwiej zrzucic 8 kg niz 18 kg, wiec dla Was.
Czekamy, czekamy bo efekt chcemy zobaczyć

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Kobietki coś JEDYNA dawno nie zaglądała tu do nas... gdzie nasza matka założycielka???? Apelujemy aby zajrzała tu do nas i zdała relację jak tam się jej żyje na tej III fazie??? Chyba już troszkę na niej jest... Ciekawe jak tam jej waga.
W ogóle tak sobie ostatnio dumam, że część kobitek gdzieś nam poznikała. Też macie takie odczucie, czy tylko ja coś sobie ubzdurałam???
Stary 2011-05-12, 11:54   #625
anita9005
Rozeznanie

hej chudzinki
wybaczcie ,że tyle nie pisałam ale zupełnie nie mam na nic czasu ostatnio - hmm ale to chyba moja wina źle go planuję.
mi wkońcu po dniu bialkowym zszedł wzrost i wiecie co tydzień jeszcze zostanę na III fazie i wracam na II moja obecna waga 56 , w sumie tak z 53 bym chciała myślę że fajnie by było .

Wrzucę wam nie dlugo fotki to ocenicie

Miłego dnia - zajrzę wieczorkiem
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:35   #626
iwka2021
Raczkowanie

hm.. mam pytanie po fazie uderzeniowej którą opcje najlepiej wybrać? 1 dzien protein, 1 dzien P+ warzywa, czy system 2P/5 PW bądź 5P/5PW? wydaje mi sie ze najlepiej bybyło 1P/1PW??

wzrost170;
waga70
Cel:
70....68....66...64...62... 60...58
iwka2021 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:45   #627
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka2021 Pokaż wiadomość
hm.. mam pytanie po fazie uderzeniowej którą opcje najlepiej wybrać? 1 dzien protein, 1 dzien P+ warzywa, czy system 2P/5 PW bądź 5P/5PW? wydaje mi sie ze najlepiej bybyło 1P/1PW??

wzrost170;
waga70
Cel:
70....68....66...64...62... 60...58
Ja idę trybem 3/3 i sobie chwalę, możesz zmienić tryb jeśli nie będzie Ci pasował, ale nie rób tego zbyt często

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 12:45   #628
Zingiber
Raczkowanie

Witam Piękne Panie(nki), Szałowe Lasencje i Odlotowe Ciacha!

Wpadam na sekundkę, gratuluję wszystkim spadkówkom i życzę wytrwałości wzrostówkom.

Paati 89 pytała o coś ważnego - od dawna ma zastój. Widzę, że dziewczyna duka bodajże od października poprzedniego roku. Kurczę, co ma robić? Niech jakaś oblatana, doświadczona dukanka dziewczynie poradzi, bo to poważna kwestia.

Do czytania znalazłam coś takiego o tzw. ujemnych kaloriach:
http://przyjemneodchudzanie.blog.one...,ID404957352,n

Ponieważ piję właśnie kompot z rabarbaru, to podrzucam kilka linków z przepisami na rabarbarowe produkty - może któraś dziewczyna się skusi:
Mus rabarbarowy http://dukan.blox.pl/2010/08/Mus-z-rabarbaru.html
Nota bene w składnikach powinno się prawidłowo zapisać "skrobi kukurydzianej" z jednym i, a ta mąka mnie dziwi. Można jako dodatek stosować mąkę kukurydzianą? Ale to na jedno wychodzi właściwie, co?
Muffiny otrębowo-rabarbarowe: http://czympachnieuzakow.blox.pl/201...ty-Dukana.html
Rabarbarowe słodkości: http://metodadukana.blox.pl/2010/07/...rt-Dukana.html
http://metodadukana.blox.pl/2010/07/...la-Dukana.html

Okropnie mi się w brzuchu przewala, ale to od kiszonej kapusty, rzodkiewek i cynaderek. Czekam na wybuch

To ja uciekam, bo mam nawał roboty, a w następnym tygodniu wyjazd służbowy na Śląsk (ale tylko jeden dzień). Uściski mocne dla Ślązaczek
Zingiber jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:06   #629
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez Zingiber Pokaż wiadomość

Paati 89 pytała o coś ważnego - od dawna ma zastój. Widzę, że dziewczyna duka bodajże od października poprzedniego roku. Kurczę, co ma robić? Niech jakaś oblatana, doświadczona dukanka dziewczynie poradzi, bo to poważna kwestia.
Dziewczyny już radziły przejść na III fazę. Ale taką możliwość wykluczam, bynajmniej do osiągnięcia celu -20 kg.
Będę dukać dalej na II. Do zastojów się przyzywczaiłam więc nie jest to dla mnie większy problem. Ciesze się że chociaż spadło tyle ile spadło, zawsze dobre i to. Zapuszczałam się tyle lat więc nie oczekuję że pozbędę się balastu od tak już zaraz.

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:16   #630
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
jednak widać klinika, specjaliści, wiedzieli jak wybrać najmniej obciążające rozwiązanie

Cytat:
Kobietki coś JEDYNA dawno nie zaglądała tu do nas... gdzie nasza matka założycielka???? Apelujemy aby zajrzała tu do nas i zdała relację jak tam się jej żyje na tej III fazie??? Chyba już troszkę na niej jest... Ciekawe jak tam jej waga.
W ogóle tak sobie ostatnio dumam, że część kobitek gdzieś nam poznikała. Też macie takie odczucie, czy tylko ja coś sobie ubzdurałam???
jedyyna pisze licencjat więc jest usprawiedliwiona
a inne dziewczyny (i chłopacy, też tacy tu byli ) niestety się wykruszyli... mam nadzieję że tylko z pisania na forum, a nie z dukania...

Cytat:
Napisane przez Zingiber Pokaż wiadomość
Nota bene w składnikach powinno się prawidłowo zapisać "skrobi kukurydzianej" z jednym i, a ta mąka mnie dziwi. Można jako dodatek stosować mąkę kukurydzianą? Ale to na jedno wychodzi właściwie, co?

To ja uciekam, bo mam nawał roboty, a w następnym tygodniu wyjazd służbowy na Śląsk (ale tylko jeden dzień). Uściski mocne dla Ślązaczek
mąka i skrobia kukurydziana to nie to samo. skrobię możemy, mąki nie. niestety w wielu przepisach pisze o mące bo w pierwszej książce dukana był błąd tłumaczenia i tak teraz ten błąd jest ciągle powielany...
dziękuję za uściski chociaż ja to 'napływowa' ślązaczka jestem

zamiast żołądka mam dziś znowu worek bez dna... a cały czas czuję w okolicach brzucha jakąś pustkę nie wiem czy to psychika czy może jak coraz mniej tłuszczyku na brzuchu to czegoś temu brzuchowi brakuje i czuje się pusty? ale jem, trudno - lepiej za dużo dukanowego niż zgłodnieć i skusić się na coś zakazanego...
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości