|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
Sama też chcę mieć woalkę, a nie welon, będę mieć krótką sukienkę i welon nijak mi nie pasuje. I mam pytanko: czy w trakcie ślubu woalkę się odsłania z twarzy? może to głupie pytanie, ale nie wiem ![]() I dwa: gdzie znalazłaś taką cudną woalkę? |
|
|
|
|
|
#3032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez bym taka chciała ale mam chyba za krótkie:/
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-05-10 o 18:47 |
|
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Aangelek - bardzo ładna fryzura, piękne włosy
Ja też mam długie włosy (ale chyba nie aż tak ) z tym że są bardzo ciężkie i nie wiem czy jakiekolwiek fale/loki utrzymają się dłużej niż kilka godzin...
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chcę takie czesanie na bok tylko nie wiem jak do takiego podpiąć welon i czy w ogóle będzie to z welonem jakoś wyglądać
|
|
|
#3036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ty już kupiłaś, czy dopiero się przymierzasz? |
|
|
|
|
|
#3037 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do pokazania włosów to masz rację..masz co pokazywać ![]() Cytat:
nie odsłania sie twarzy w czasie ślubu..może ktoś inny odsłania ale ja tego robić nie będę bo niby po co ?? przez wesele tez ja będę miała (chyba, że ją "podciągnę" trochę do góry, żeby mi nie przeszkadzała w jedzeniu ), aż do oczepin kiedy ją zdjmę i zostawie sma ten kwiatek z piórkami ![]() A co do drugiego pytania..to nie kupuję jej gotowej tylko krawcowa mi ją będzie robiła kupiłam jej piórka i broszkę i kwiatek będzie wykonany tak jak ten tylko z koronki z której uszyta będzie (albo już jest ) moja sukienka..a woal (czyli ten kratkowany materiał) to już krawcowa ma sama kupić Ja ją pierwszy raz zobaczyłam to się zakochałam i jak mierzyłam welon to jakoś mi nie pasował przytłaczał mnie strasznie i strasznie źle się w nim czułam..a tym bardziej jak Ty masz krótką sukienką to moim zdaniem tylko woalka wchodzi w grę albo jakiś kwiatek czy fajna opaska Poszperaj w necie bo tego jest masa
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam koronkową ale nie wiem cz bedzie do niej woalka pasowała. A wolon odpada, wyglądam w nim strasznie
|
|
|
#3039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz naturalnie kręcona czy na lokówkę wyszły takie ładne? moim marzeniem jest taka długość.. niestety moje włosy rosną tylko do zapięcia stanika, a dalej to juz nie chcą... co będziesz miała we włosach? welon, woalkę, kwiata czy nic
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
|
#3040 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#3041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A i chce przestrzec przed fryzjerami... naprawdę radzę umówić się na fryzury próbne by dobrać odpowiednią fryzurę do urody. Pamiętajcie fryzjer nie zawsze jest dobrym doradcą a najlepiej przekonałam się gdy moja siostra brała ślub... poszłam z siostrą na próbne czesanie. Wchodząc do salonu minęła nas młoda dziewczyna z upiętym dużyyyym kokiem ni jak nie dopasowanym do urody dziewczyny, ale to nas nie zniechęciło (przecież dla każdego co innego może się podobać). Tak więc siostra usiadła na fotelu fryzjerskim i powiedziała znaną kwestię "proszę pomóc mi dobrać fryzurę na ślub" (oczywiście pokazałyśmy co nam się podoba), ale fryzjerka stwierdziła, że to nie bardzo będzie pasować i że zaproponuje coś od siebie. Po godzinie czasu okazało się, że siostra miała odwzorowaną kopię fryzury dziewczyny, którą minęłyśmy wchodząc do salonu. Tak więc ślicznie podziękowałyśmy i więcej tam nie wróciłyśmy (a fryzjer ten miał dobre recenzje). Dlatego ja nie będę do końca ufać fryzjerowi tylko zabiorę mamę i siostrę które na pewno mi szczerze doradzą. Aangelek BOSKA fryzurka naprawdę fajna ![]() Dołączam parę fryzurek |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ach ale sie ciesze i popieram co mowisz.rowniez radze fryzury probne. tak jak pisalam ja bylam u 5 fryzjerow, stracilam mase pieniedzy bo tak jak mowisz fryzjerki z reguly czesza to co potrafia czesac a nie to czego zyczy sobie panna mloda. dla mnie np. jedna fryzura probna to byla totalna porazka. wytlumaczylam fryzjerce czego mniej wiecej chce a ta uczesala mnie zupelnie po swojemu i doslownie wygladalam jak dziewczynka idaca do I komunii sw. znajoma tez mi opowiadala ze jej znajoma ktora wychodzila za maz chciala zwykle loki wiec stwierdzila ze nie ma sensu isc na probna. w dniu wesela wyszla zamalana od fryzjera i gnala do domu myc wlosy i ukladac je po swojemu. fryzjerka zrobila jej loki w ktorych wygladala jak starsza pani nie wyobrazam sobie takiej sytuacji w dniu slubu...to jest nasz dzien i wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik.
|
|
|
|
|
|
#3043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja na szczęście od wielu lat czeszę się tylko u jednej fryzjerki i na prawdę nie mogę powiedzieć o niej złego słowa. Nie tylko potrafi bardzo dobrze wymodelować fryzurę, doradzić w czym będzie się się wyglądać najlepiej to ma taka wyobraźnię, że potrafi odtworzyć fryzurę z 1-2 zdjęć ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
Ja na 99% będę uczesana tak jak poniżej
może komuś przyda się fryzurka
|
|
#3045 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn moja jest szyta na wzór tej..ale przez prywatną krawcową, która uczyła się szyć w Mediolanie więc mam głowę spokojną ![]() Cytat:
Cytat:
byłam tak uczesana na wesele w tamtym roku i wyszło to super. Tylko ja mam bardzo ciemne włosy więc tych dobierańców nie było aż tak widać i do tego miałam dużo dłuższe włosy niż do tej fryzury potrzeba i fryzjerka musiała trochę je zawinąć swoimi sposobami Teraz mam włosy długie..trochę za zapięcie od biustonosza no i coś trzeba dobrać do tej wolaki..no nic zobaczę we wtorek na próbnej
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Piekna.
|
|
#3047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyszło boskopolecam, ale trzeba znaleźć dobrego fryzjera, bo nie wszyscy chcą i umieją robić takie dobierańce. Większość fryzjerów potrafi robić tylko modelowanie i różnego rodzaju koki, a przy bardziej skomplikowanych upięciach odmawiają. ale niestety nie będzie pasować do każdej sukni ślubnej.... Nie wyobrażam sobie takiej 'ostrej' fryzurki do sukienki np w stylu empire
|
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że u mnie wyjdzie również zadowalająco suknię mam w innym stylu niż empire więc z pewnością będzie pasować. W sumie była wybierana również pod jej kątem, aby całość do siebie pasowała
|
|
|
#3049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki za znalezienie dobrego fryzjera a jaką masz sukienkę?
|
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez slonce00 Czas edycji: 2011-05-31 o 09:52 |
|
|
|
|
#3051 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3052 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dziś na jednej z trzech fryzur próbnych.
Wklejam zdjęcie wzorca i tego co wyszło ![]() Jedne zdjęcia są bez ozdoby inne z prowizoryczna ozdobą którą jakby cos wymienię na ładniejszą tiarę ![]() Wróciłam ponownie do grzywki która zapuszczałam od 8 m-cy ![]() Kok tak wysoko upięty bo pod spód pójdzie welon jeśli zdecyduję się na tą fryzurę ![]() Wklejam zdjęcie sukni do której dobieram fryzurę ![]() Co myślicie?
|
|
#3053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
|
|
|
|
#3054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
śliczna fryzurka
patrząc na Twoją fryzurkę utwierdzam się w przekonaniu, że kok to jest to ![]() ślicznie będziesz wyglądać, myślę, że do takiej sukni żadna inna fryzura tylko właśnie kok i jest jeszcze piękniejszy niż wzorzec
Edytowane przez Ewooszca Czas edycji: 2011-05-28 o 20:54 |
|
|
|
|
#3057 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, szukam jakis zdjec fryzurek podobnych do tej co podalam w zalacznikiu. Chodzi mi o to aby fryzurka byla do gory luzno zaczesana, z tylu kok i welon pod nim. Moze macie cos podobnego w swoich zbiorach?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

ale jak będzie upał to będzie Ci trochę gorąco w szyję
ale czego się nie robi żeby pięknie wyglądać

i czy w ogóle będzie to z welonem jakoś wyglądać 

nie wyobrazam sobie takiej sytuacji w dniu slubu...to jest nasz dzien i wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik.