|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Treść usunięta
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
bleee
Cytat:
|
|
|
|
|
#2733 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sukienki śliczne, ale w skład mają nieciekawy więc chyba nie warto Cytat:
Cytat:
albo jak jechał z pracownikami i któryś wyrzucił z samochodu np. papierek to zatrzymał się i tamten musiał szukać tego papierka hehe szkoła mojego dziadka ![]() ![]() Cytat:
nooo to smacznego
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Samo życie kochana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Za to koleżanka z pracy opowiadała, że była świadkiem jak niemałe już bliźnięta, bo nastoletnie, wychowywane bezstresowo będąc na 18-stce u kuzynki postanowili wysypać zawartość kosza na śmieci na tort jubilatki i podpalić. Matka zamiast zwrócić im uwagę przyklasnęła z radością oświadczając jakie to ma twórcze dzieci i jak wspaniale się bawią Powiem Wam, że jako pedagog nie lubię tego określenia bezstresowe wychowywanie ponieważ taki sposób "chowania" dzieci nawet nie leży koło wychowania. Wychowanie to coś co daje pozytywne zmiany, tu nie ma mowy o dobrych efektach. |
|
|
|
|
#2736 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2737 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Moze to tez eko mama była?
![]() Ale często widze, ze kobieta ma niewydepilowane nogi, nie wyglada to zbyt estetycznie
|
#2738 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2739 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Najpewniej niektórym osobom takie rzeczy nie przeszkadzaja i tez ok, jednakże mój zmysł estetyczny cierpi na takie widoki i nic na to porazić nie mogę
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ble. No właśnie tylko z tym wąsikiem to nie jest taka prosta sprawa Moja koleżanka ma... i to jest mega problem. Zgolić nie, bo odrasta ciemny i twardy. Wydepilować... problem jest podobny. Rozjaśniać wodą utlenioną - niby ok, ale buszek nadal jest... i co?Poradziłam jej, zeby go usunęła laserowo, bo tylko to mi przyszło do głowy, Może troszkę kosztownie, ale wydaje mi się, że warto. Na razie walczy z nim domowymi sposobami.
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :b rzydal: niestety ![]() moj TZ ma na tym punkcie bzika
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2011-05-12 o 15:23 |
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
rosette ekomama moze sie depiluje pasta cukrowa,ona tez jest eko
corii polecam sie do umilania sniadania ![]() Ja pikole od slonca i wiatru dostalam kataru i boli mnie gardlo - zgrzalam sie a potem mnie przelecial wiatr grrrrr maz mi na dodatek zezarl tabletki na gardlo ech - pozniej pojdzie do apteki za kare ![]() a dzis jemy na obiad pizze ![]() pierwszy raz od porodu - juz mi slina cieknie.
|
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba by sie zdziwila Cytat:
![]() daj pozniej znac jak Ci poszlo wlasnie w Dzien Dobry TVN prowadzaca ma rozowo-pomaranczowa sukienke i seledynowy sweterek .... ![]() ja raz na lotnisku widzialam bardzo zgrabna dobrze ubrana kobiete z ... buszem pod pachami Wiecie co .. jutro siostra Mezulka idzie o wize .. a to przeciez jutro 13sty piatek i to jeszcze maj ![]() No nic zmykam do pracy do moim terrorystow dzisiaj 8,5 h
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-05-12 o 15:37 |
||
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
hahahah może
![]() Cytat:
![]() byliśmy z patem ,nie wchodzę w szczegóły coby was nie zanudzać ale ogólnie jest ok ![]() za trzy miesiące psycholog jeszcze raz i to mam nadzieję będzie już ostatni...byłam też w pewnym zespole szkolno-przedszkolnym ale to już w klubie napiszę
|
|
|
#2745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja ostatnio codziennie rano mam katar bez husteczek się nie ruszam z domu Cytat:
Cytat:
ja w taki upał po pełnych bym miała odparzenia zaraz Cytat:
ja pizze robię jutro i moje pysznie ciasto na pizze z wypiekacza do chleba
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
myszka ja sie lecze apapem, rutinoskorbinem i neoanginem
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() oparzyłam się w prac
|
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Magda jak to się oparzyłaś? Kupiłam dzisiaj krzesło Do sypialni w sam raz lub na balkon
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-05-12 o 17:55 |
|||
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje!! ![]() ja chyba nigdy was nie nadrobie, pczywiscie nadal nie mamy ointernetu, ale dzielnie o niego walczymy, wiec moze w koncu sie uda
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
India trzymam kciuki aby walka przyniosła efekty. Szok normalnie ile to trwa.
Atomufka nie widzę tego krzesła, nie chce mi się otworzyć ![]() Jak się oparzyłam?? ech... gorący klej mi sie wylał na palec (serdeczny u prawej ręki). Szybko go zerwałam, ale już sie pojawił burchel i piekło. Poleciałam do pielęgniarki. dostałam pantenol w piance, potem maść i zabandażowała mi go. |
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tak Was czytam o tych ubraniach w pracy i cos mi się przypomnialo ja pracuję w pewnym urzędzie (ale w częsci niedostępnej dla interesantów wiec stroje są raczej dowolne-oczywiscie w miare przyzwoitosci Nie chodzimy w krótkich spodenkach, spodniczkach mini, bluzkach bez pleców i ramion itd.....) ale jest jedna dziewczyna, pracująca na infromacji u nas (a więc interesanci non stop)i przyszła w zeszłym roku tylko w legginsach i w takiej opasce na biust (nawet nie wiem jak to nazwac bo ani to bluzka/top ani biustonosz) Wyobrazacie sobie????????? no ale kierowniczka ją pogoniła do domu, zeby się przebrała
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia nie wiem co z tym załącznikiem,potem jeszcze raz wkleję.
neska haha ale panna odważna A my chyba kupimy to clio od kolegi Tż,powiedział nam w jakim jest stanie i podjedziemy jesczze do mechanika ,zeby nam powiedział czy się opłaca. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-05-12 o 17:57 |
|
|
|
#2754 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aaaa nic juz w ogole do niej nie gadam w sumie to po tej awanturze jest bardzo mila i spoko mi sie gadalo i sama zaczela z tematem kiedy bym chciala isc na urlop itd... no a potem takie haslo a dla mnie to w sumie jest logiczne ze kazdy by chyba na moim miejscu kombinowal w takim przypadku?? nie brakuje mi do roku pracy pol roku tylkop zaledwie miesiac albo nawet mniej... zreszta ona sama niedawno sie cieszyla ze jej wpadla stowka dodatkowa bo zwrocili jej za delegacje i mowila ze stowa bo stowa ale piechota nie chodzi... no ale widac ze skoro ona nie dostala w pierwszym roku to ja tez nie moge... takie zawistne babsko...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No tylko z moim urlopem to jest jeszcze taki problem ze najprawdopodobniej na przelomie lipca i sierpnia bedziemy sie przenoscic w inne miejsce i dostaniemy nowe obowiazki... takze nie wiadomo jak bedzie z urlopem w sierpniu np.... ale ja i tak sie nigdzie nie wybieram w tym roku (budowa = kasa + caly urlop chcemy wykorzystac na roboty budowlane) takze moge isc nawet we wrzesniu... mysle ze jak juz przyjdzie co do czego to powiem szefowi (jakby chcial mnie wywalic na ten urlop w lipcu) ze nie ide na zaden urlop bo chce isc po 10 sierpnia bo wtedy dostane wczasy pod grusza ![]() :brzyda l: to nie idzie z jego kasy takze nie powinien mi chyba zazdroscic tych pieniedzy a jest w porzadku wiec mysle ze zrozumie... chyba ze mu kolezanka cos nagada lub na sile sie uprze to wtedy nic nie zdzialam... ale na pewno sie latwo nie poddam ![]() co do wasa to ostatnio byl u nas kolega Tż ze swoja zona... i moj Tż ma skłonnosc do calowania sie z wszystkimi babami ktore do nas przychodza na dzien dobry i do widzenia of course... no a przy tej dziewczynie zrobil zamach jakby mial sie siarczyscie witac i sie wycofal... i potem znajomi juz sobie poszli a tz do mnie tak: "Widzialas jakiego ona miala wasa? Aż mnie odrzuciło" A w ogole to bylam ostatnio na basenie... i plywam sobie a tu nagle kolo mnie zjawia sie mloda kobieta, dosyc pulchna ale widzialam ja wczesniej to wystrojona byla i w ogole... no i nagle patrze a pod pachami busz, a na dodatek to miala bialy przeswitujacy stroj kapielowy spod ktorego widać było doskonale jej wielkie cyce i do tego jak stawała to te cyce wyłaziły jej dekoltem... no masakra... ze niektorzy ludzie wstydu nie maja bleeee |
||||||
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
coś wizaż nawala...
Neska nieźle... miała tupet kobieta Ja bym w takiej na miasto nie wyszła a do pracy?? ![]() Atomufka mój dziadek ma clio. Bardzo fajny samochodzik taki mały, akurat kobiecy do pracy czy na zakupy ![]() Samba ooo to Twój mąż nie lubi kobiet z wąsami??
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-05-12 o 18:10 |
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Cos w ogole wizaz sie pieprzy bo mi nie cytuje wrrr i nie widze krzesla Atomufki i nie moge wejsc do klubu...
Atomufka nie pamietam czy Ci wczoraj napisalam czy nie, ale moj Tż jeździ Clio, a tym samym ja czasem też też fajne autko... nasze ma silnik 1,4 i ma wiekszego kopa niz moja corsunia
|
|
|
|
#2757 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
sorry że tak wpadam jak filip z konopi ale właśnie chciałm powiedzieć że moje dziecko idzie JUŻ w poniedziałek do żłobka , byłam dzisiaj na rozmowie siedziało ze mną chyba z cztery babki i wszystko mi mówiły a ja im o Dominiku i jego żywieniu no dosłownie wszystko a dostał się dlatego że zwolniło się teraz miejsce i babka zaproponowała mi żeby już przyszedł i się przyzwyczaił
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę nic zacytować
![]() kasiaher fajnie ,że udało się ze żłobkiem zamierzasz wrócić szybciej do pracy?Madzia samba problem w tym ,że my już z Tż mieliśmy wcześniej dwa clio ,co prawda starsze niź to ,które chcemy kupić,ale ciągle się psuły więc jakoś sceptycznie jestem nastawiona do tej marki.Pojedziemy do mechanika i zobaczymy co powie.To które możemy kupić też jest 1.4 i to diesel,więc może lepszy
|
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
no jeszcze przez dwa togodnie albo trzy mamy go przyzwyczajać do żloobka dlatego będzie tak na 4 5 godzin chodził a potem coraz dlużej aż w końcu zostanie do końca
do pracy wracam jak najbardziej i jak najszybciej się da oczywiście po za tym okresem pierwszym
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Coś wizaż szwankuje, chyba 100 razy próbowałam się zalogować i nic, usuwałam ciasteczka, znów próbowałam, dopiero teraz sie udało..
Kasiaher super, że Dominik idzie do żłobka, mozesz jeszcze szybiej wrócic do pracy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

w szoku bym była ale też bym pokochała
jak maz byl w pracy. Tylko u mnie troche lepiej bylo bo jak byl w pracy to mialabym dodatkowa przygode-przejazd karetka na sygnalach do szpitala