Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 18:38   #2041
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

bossy (zeżarło cytata :/) też mnie taka właśnie kusi, a jeszcze w temacie Gliwy to taka platynka bo bardzo pasuje do ciemnych szminek na jakie mnie ostatnio bierze, ale ciagle nie mam odwagi
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Klasyk był fajny, ale szybko się osypywał, zwłaszcza gdy było mokro na dworze.
Jestem na kupnie tuszu właśnie i chyba zaryzykuję z tym nowym FLE, ewentualnie wezmę Architekta, bo chyba mi się mój ulubiony VECB Maybelline zaczyna nudzić

Użyłam wczoraj trochę tego kremu z SS dla przetestowania zapachu, ale powiem szczerze, że szału nie ma. Zapach jest świeży, ciężko go do czegoś porównać. Dość szybko się ulatnia ze skóry.

Z nowych katalogów zamówiłam krem do twarzy Optimals z Ori (dotleniający czy jakoś tak, chcę go na noc stosować), a z Avonu samoopalacz. Mam nadzieję, że będzie w miarę dobry.
Ja go nawet dobrze wspominam, ale ta pojemność była dla mnie zabójcza przy posiadaniu kilku innych tuszów. Wróciłabym w sumie do masterpiece max, ale tej wersji amerykańskiej którą miałam z allegro. architekta polecam jeśli piszesz o tym 4d

Aha, no to olewam takie zwyklaki dalej, chociaż opakowania mi się podobają

Ja właśnie przytargałam następne katalogi z avonu. Maziałam się szminkami nabłyszczającymi- fajne, takie półprzejrzyste w stylistyce nude. Ale nie kupię
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie grzesznie

Kiedy odwiedzisz Warszawe? Ostatnio obieeecałaś

Niestety wczoraj wzięłam nową gazetkę Rossmannową i kuszą mnie kolejne rzeczy, więc marnie widzę mój odwyk, oj marnie

Wzięłam też Biedronkową gazetkę urodową (to chyba coś nowego?) i tam też są świetne promocje, np. 3-pak żeli Luksja za 9.99 lub tusz 2000Cal MF za 24.99zł.... gdyby któraś była zainteresowana

Właśnie dokładnie taka fryzura chodzi mi od jakiś kilku tygodni po głowie, ale dawno nie miałam dłuższych włosów i chyba chce jeszcze trochę je pozapuszczać .
jeszcze :p

Odwiedzę odwiedzę, najpóźniej w te wakacje. Teraz muszę ostro magisterkę pisać- wreszcie mi dziś zaczęło w badaniach wychodzić

a mi rossmann na maila właśnie przysłał coś pod hasłem "taniej niż w dyskontach"- chyba o biedronkę chodzi bo widzę 2000 cal za 22,49

Ja się jednak boję, bo mam cieniutkie włoski i cały czas będą pewnie płaskie i efektu żadnego
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No i wczoraj nie miałam czasu obejrzeć Twoich kosmetyków, może dziś się uda
Ja nigdy nie marzyłam o kupowaniu rzeczy do domu, ale TŻ mnie zaraził, bo znalazł sklep, w którym są bardzo ładne rzeczy i nawet mnie "wzięło"

Właśnie, rzyrafka do Warszawy! Najlepiej za miesiąc, jak już ja też będę

[/COLOR]Jeszcze zapomniałam: rzyrafko, bossy, mam nadzieję, że się nie przejmujecie bardzo "połówkami", tylko tak sobie ponarzekałyście fajne z Was dziewczyny, więc na pewno sami się znajdą. o
Ja póki co łapię się czasem na myśli, że skoro jest tak cudownie, wszystko się układa, nikt nie choruje, jestem szczęśliwa itd. to jak to wszystko runie, to spadnę naprawdę z wysoka i będzie boleć... Bo ludziom dzieje się tyle strasznych rzeczy, więc mnie też coś spotka... ech. Chyba jestem czarnowidzem
Nie uciekną

Ja też nie marzyłam, ale jak już zebrałam garstkę doświadczeń w czasie gotowania w różnych kuchniach to już mam fajnie niektóre rzeczy/miejsca sprecyzowane jak powinny wyglądać/działać i fajnie by było to zrealizować zanim się zapomni- ja strasznie wygodna jestem i denerwują mnie np. sprzęty marki Zelmer- niewyważone toto jakoś (mikser, odkurzacze), czajnik się głupio zlewa z pokrywki itp.

Narzuciłam sobie teraz hamulce imprezowe, już nie będę tak szaleć, w dodatku zamykają mi ulubiony klub i jiż nigdy nie będzie takich fajnych koncertów (żeby było śmieszniej urodziny robią jakoś teraz albo w następny weekend...)

No na razie to tak sobie narzekam, muszę dojść do siebie po tamtym związku, odżyć, odkwitnąć jakieś nowe spojrzenie wyklarować na rożne sprawy itp.
I też mam taki emyśli, bo mimo wszystko jest mi dobrze, niczego nie brakuje, nawet zdrowia i tez czasami mam wizję, że ta bańka pęknie w najmniej spodziewanym momencie...
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ćwiczyłam też na całego siłę woli, żeby nie wejść do drogerii gdzie mają Essence i nie kupić któregoś z lakierów C&G, które chodzą mi po głowie. Udało się na szczęście.

Wracam do pisania, bo połowy jeszcze nie mam a deadline się zbliża.
a ja wlazłam do rossmanna, ale kupiłam tylko żel do golenia gilette (nie wytrzymałyśmy już nerwowo zacinającej się pompki w joannie, i tak dziw, ze aż tyle przetrwała od jesieni ) i zmywacz acetonowy, oraz patyczki do uszu. A potem wstąpiłam do ulubionej apteki po krem dla babci i tran dla siostry i zgarnęłam gratisowe cukierki i 6 próbek filtrów (pani z rozbrajająco smutną miną powiedziała, ze tylko tyle znalazła i jeszcze przeprosiła, że żadna nie jest dla cery trądzikowej )
Cytat:
A ja jadę na Mazury w ten weekend Pogoda zapowiada się rewelacyjnie i rozważam, czy by nie przedłużyć sobie tego weekendu do poniedziałku lub wtorku Właśnie ogarniam wszelkie rzeczy organizacyjne i wyszło na to, że do lata jestem totalnie nieprzygotowana Przydałyby mi się ze 2 pary letnich butów, takich na codzień, kostium kąpielowy, filtry, jakieś spodenki do kolan ... I marzy mi się jeszcze z jedna sukienka letnia
Super! Też chcę gdzieś, tylko nie ma z kim

Mi jakieś sensowne sandałki by się przydały- jedne bardziej sportowe a drugie do spódnicy, no i spódnica też
sportowe np. takie: http://allegro.pl/nik-bioform-sandal...1.html#gallery albo takie http://allegro.pl/wyprzedaz-nik-biof...565240867.html
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Nowe, zaduże pudełko, szybko się wypełni

Mam niemalże identyczną listę(butów mi akurat ostatnio nie brakuje). Z filtrów szukam czegoś do ciała, niedrogiego i co ważniejsze: o bardzo lekkiej konsystencji. Polecicie coś?
Ano, ale nie zamierzam nadrabiac dalej w takim tempie

O, filtr do ciała to dobry pomysł- byłam ok 17stej rowerem na mieście i normalnie spiekło mi dekolt :/ Chyba mleczka Bielendowe nie były bardzo tłuste, a na pewno m niej niż SunOzony rossmannowe.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rzyrafko:
Aaale ładna paczucha! Czekam na opinie o tuszach najbardziej

Kurczę, chyba już ponad godzinę piszę tego posta- w przerwach latam do babci na dół
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 04:35   #2042
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Kremem odżywczym jestem rozczarowana. Niby jest do suchej skóry a u mnie wchłonił się błyskawicznie do matu i czułam lekkie ściągnięcie skóry. Krem odżywczy powiniem być, moim zdaniem, bardziej bogaty...
Już się z nim rozstałam nie tęsknię, szukam czegoś innego
To szkoda, bo trochę na niego liczyłam Dzięki za opinię !
Cytat:

Mam niemalże identyczną listę(butów mi akurat ostatnio nie brakuje). Z filtrów szukam czegoś do ciała, niedrogiego i co ważniejsze: o bardzo lekkiej konsystencji. Polecicie coś?
Ja byłam zadowolona z filtrów Ziaji do ciała

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Odwiedzę odwiedzę, najpóźniej w te wakacje. Teraz muszę ostro magisterkę pisać- wreszcie mi dziś zaczęło w badaniach wychodzić
To czekamy

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 07:23   #2043
bossy
Zakorzenienie

No i po fryzjerze Mam generalnie tak ścięte jak Kukulska, może troszkę dłuższe no i obecnie lekko podwinięte końce do środka Ale ja nie podwijam sama więc będą proste Jestem zadowolona.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:10   #2044
isa666
Zakorzenienie

Hosenko, ale fajne rzeczy dostałaś

Jak już przy filtrach jesteśmy to ja też muszę coś kupić do ciała. Zapas mam, ale filtrów do twarzy, ale reszty nie mam czym smarować. Ja kiedyś lubiłam filtry Sorai, ale potem coś zmienili w składach (najpierw były w tubce a potem zmienili im też opakowania) i te nowe się strasznie lepią Miałam też z Nivei jakieś mleczko, ale chyba też nie byłam zbytnio zadowolona. A w tym roku nie wiem co kupić. Poczytam chyba na Biochemii czy są jakieś stabilne fajne mazidła.
Stary 2011-05-12, 13:13   #2045
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak Kiedyś jeździłaś w moje okolice do pracy o ile pamiętam

Mi się w ogóle super zaczął maj
Tak, to już wiem Hm, to masz blisko do apteki z Logoną, prawda? Chyba będę Cię kiedyś musiała wykorzystać, bo jestem uzależniona od tej maski z paczulą...

To świetnie, że Ci się tak super zaczął miesiąc!
Cytat:
To nastepnym razem, oprócz zakupów kosmetycznych i ciuchowych, obowiązkowo wizyta w Macu

A wiesz, że zamknęli nam jedynego TBSa Miałam nadzieję, że tylko gdzieś go przenieśli ale nigdzie nie widać...
Jak przyjedziesz do Warszawy, to na pewno obowiązkowo pójdziemy do MACa
Szkoda, że zamknęli tbs Ale teraz masz kolejny powód, żeby nas odwiedzić
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rzyrafko:
Faaajna ta paczka, zaczynam żałować, że nie mam bloga

Też muszę kupić filtry, bo mi już piegi powyskakiwały
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:43   #2046
isa666
Zakorzenienie

Kupiłam Architekta 4D Mam nadzieję, że będzie dobry. Nie było w moim Rossmannie jeszcze nowych FLE, albo już wykupione, bo cała półeczka była pusta.
Wzięłam też puder Got2B, balsam do opalania Bielenda SPF 20 (ma stabilny filtr), szampon pokrzywowy Ziai i żel Fa.
Stary 2011-05-12, 15:52   #2047
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
No i po fryzjerze Mam generalnie tak ścięte jak Kukulska, może troszkę dłuższe no i obecnie lekko podwinięte końce do środka Ale ja nie podwijam sama więc będą proste Jestem zadowolona.
Ostatnie najważniejsze
Cytat:
To czekamy
mi czas płynie po arabsku
Cytat:
Tak, to już wiem Hm, to masz blisko do apteki z Logoną, prawda? Chyba będę Cię kiedyś musiała wykorzystać, bo jestem uzależniona od tej maski z paczulą...

Też muszę kupić filtry, bo mi już piegi powyskakiwały
paczula fuj

A u mnie o dziwo podkłady i pudry nieźle dały radę, bo poza kilkoma na nosie które teraz wychodzą to nie mam Tak, pora zacząć testować te próbki filtrowe bo się do lata nie wyrobię z zakupem żadnego
Cytat:
Kupiłam Architekta 4D Mam nadzieję, że będzie dobry. Nie było w moim Rossmannie jeszcze nowych FLE, albo już wykupione, bo cała półeczka była pusta.
Wzięłam też puder Got2B, balsam do opalania Bielenda SPF 20 (ma stabilny filtr), szampon pokrzywowy Ziai i żel Fa.
Ciekawe czy Ci podejdzie
A ja testowałam Avon Magnify- śmieszny taki jeżyk z króciutkimi gęściutkimi silikonowymi włoskami ale o dziwo cośtam prócz przyczernienia i rozczesania nawet daje Siostra dostała w nagrodzie za 2 miejsce w konkursie juwenaliowym na najmilszą studentkę UEKu oprócz tego wycieczkę do Wiednia na weekend, jakieś depilacje, paznokcie, fryzjera i inne rzeczy

Ale był kocioł na uczelni, chyba bardziej mnie wycięło niż gdybym rowy miała kopać

Zmykam rowerkiem na małe piwko, może nie padnę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 16:03   #2048
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko od razu go przetestowałam i chyba mi podejdzie, jakie mam po nim firanki Co prawda trochę mi zrobił małe grudki, ale umyłam szczoteczkę i powinno być lepiej. Dobrze, że nie jest wodnisty, nie muszę czekać aż podeschnie, bo ma konsystencję w sam raz do malowania.

Wypróbowałam też ten puder Got2B. Muszę znaleźć na niego sposób jak go nakładać, bo po pierwszym użyciu zrobiły mi się jakieś sztywne strąki
Stary 2011-05-12, 20:13   #2049
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
paczula fuj

A u mnie o dziwo podkłady i pudry nieźle dały radę, bo poza kilkoma na nosie które teraz wychodzą to nie mam Tak, pora zacząć testować te próbki filtrowe bo się do lata nie wyrobię z zakupem żadnego
Mnie na początku nie zachwyciła, a teraz używam jej ze względu na zapach, a czasem sobie ją tylko otwieram i wącham
Ja ostatnio nie byłam w stanie używać podkładu, a sam krem z pudrem nie daje żadnej ochrony... No i poza tym pracuję w pokoju, w którym słońce jest zanim tam przyjdę, więc myślałam, że tylko w drodze do domu słońce mnie nie złapie - tzn i tak się w ogóle nie opaliłam, ale piegi zdążyły się zrobić
Cytat:

Wypróbowałam też ten puder Got2B. Muszę znaleźć na niego sposób jak go nakładać, bo po pierwszym użyciu zrobiły mi się jakieś sztywne strąki
A mnie ten puder nie kusi w ogóle Za to dzisiaj się spotkałam z madziarrą na chwilę pod naturą... i jak się rozstałyśmy to tam weszłam... i wyszłam z błotem do włosów Bielendy brązowym różem Catrice, który przecież w ogóle mnie nie ruszał wcześniej No ale nieważne, już nic nie kupuję

Stary 2011-05-12, 20:13   #2050
bossy
Zakorzenienie

Kupiłam buty

To która mnie będzie dokarmiała do końca mca? ;>
A tak na serio to muszę się teraz okraść z oszczędności.

.supergirls just fly.
Stary 2011-05-12, 22:37   #2051
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko od razu go przetestowałam i chyba mi podejdzie, jakie mam po nim firanki Co prawda trochę mi zrobił małe grudki, ale umyłam szczoteczkę i powinno być lepiej. Dobrze, że nie jest wodnisty, nie muszę czekać aż podeschnie, bo ma konsystencję w sam raz do malowania.
Nom, firaneczki są super
Cytat:
A mnie ten puder nie kusi w ogóle Za to dzisiaj się spotkałam z madziarrą na chwilę pod naturą... i jak się rozstałyśmy to tam weszłam... i wyszłam z błotem do włosów Bielendy brązowym różem Catrice, który przecież w ogóle mnie nie ruszał wcześniej No ale nieważne, już nic nie kupuję
do następnego spotkania z madziarrą
Cytat:
Kupiłam buty
To co się nie chwalisz jakie

Ja zrobiłam jeszcze wieczorkiem sporą rundkę na rowerku a jak wróciłam to zapchałam kupnymi rogalikami- chyba z 8 pożarłam
I jak ja mam schudnąć? To już 3 dzień takiego obżarstwa, ale pierwszy okresu- oby mi ten apetyt już jutro zniknął, bo będzie źle
Stary 2011-05-13, 06:13   #2052
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Halooooo, ja ty nie jestem niczemu winna Tak to jest zostawić Izę samą pod Naturą
Ale muszę się przyznać, że tez coś nabyłam : Tusz essence multi action false lashes. Zaraz będę testować , bo mi ostatnio wszystkie tusze sklejają

Cytat:
Ja zrobiłam jeszcze wieczorkiem sporą rundkę na rowerku a jak wróciłam to zapchałam kupnymi rogalikami- chyba z 8 pożarłam
I jak ja mam schudnąć? To już 3 dzień takiego obżarstwa, ale pierwszy okresu- oby mi ten apetyt już jutro zniknął, bo będzie źle
Ja od kilku dni mam to samo Niby też jestem przed okresem, ale ile można? Dobrze, że wyjeżdzam dzis na kilka dni, może nie będzie mnie tak ciągnęło do jedzenia jak będę zajęta innymi rzeczami

Do zobaczenia za kilka dni

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

aaaaa i odebrałam wczoraj od Izy fiberka Sigmy, zaraz będę testować

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 06:36   #2053
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Nom, firaneczki są super

Chyba zaryzykuję stwierdzenie, że na moich rzęsach daje podobny efekt jak Hypnose, którego uwielbiałam Z tym, że Hypnose na początku był za rzadki a Architekt ma super konsystencję. Mam nadzieję, że nie zacznie zbyt szybko zasychać jak Hypnose, bo póki co po 2 użyciu jestem bardzo zadowolona

Oj, a mi się zbliża okres. Wypada w poniedziałek planowo, więc cały weekend będę pewnie się obżerać Najgorsze są u mnie 2-3 dni wcześniej, potem jak już okres mam to nie ciągnie mnie aż tak bardzo na jedzenie.
Ja od 2-3 tygodni w celu spalania kcal codziennie skaczę chwilę na skakance (niestety szybko mnie kolka zaczyna łapać ), z psem trochę pobiegam, a to trochę brzuszków porobię...od razu lepiej niż jakbym siedziała cały wieczór przez komputerem i TV
No i popijam też pu-erh (szklankę dziennie) i wodę mineralną zamiast słodzonych napojów, a jedyne słodycze jakie zjadam to codziennie kawałek lodowej rolady

Stary 2011-05-13, 10:15   #2054
iceflower
Przyjaciółka KWC

Kurcze, aż żałuję że nie było dla mnie tego Architecta ostatnio. Niby DE też fajny, ale coś mi się ten tusz osypuje teraz, poprzednie opakowanie które miałam nie robiło takich rzeczy, nie wiem o co chodzi.

Właśnie robię test podkładów przed jutrzejszym weselem, pomazałam się trzema w różnych miejscach twarzy, przypudrowałam i czekam. W zeszłym tygodniu od podkręconej klimy bardzo wyschła mi cera i Colorstay mi się niefajnie zebrał w porach.

Muszę się jeszcze trochę porolniczyć, bo przez to pisanie pracy jestem lekko zaniedbana. Zrobiłam wczoraj wieczorem peeling mikrodermabrazją Daxa (świetna jest ), dzisiaj czas na glinkę Bielendy, depilację i paznokcie.

I muszę sobie przyszyć haftkę do sukienki, bo się oderwała, a wstyd się przyznać, ale moje umiejętności krawieckie są takie "wybitne", że nie wiem, czy mi się to uda.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:32   #2055
isa666
Zakorzenienie

ice ja miałam szczęście, bo wzięłam ostatni czarny z półki. Zostały same brązowe

Wkurzyłam się przed chwilą, bo moje perfumy jeszcze nie doszły. Weszłam na stronę poczty, można tam po numerze nadania sprawdzać gdzie jest paczka, a tam jak byk, że idzie paczka, ale ekonomiczna (a wysłana została priorytetem, bo mam potwierdzenie, czyli pewnie jakaś baba na poczcie nie nakleiła na niej naklejki Priorytet ). Przez to paczka poleżała na sortowni 2 dni (!) i dziś dopiero wyszła z rozdzielni w Krakowie i nie wiem czy ją dziś dostanę czy po weekendzie dopiero.
Stary 2011-05-13, 12:21   #2056
kochanie
Wtajemniczenie

Hej A ja dziś wzięłam wolny dzień, muszę sporo pozałatwiać rzeczy, w dodatku to dziś jest mój wieczór panieński

Cytat:
Kupiłam buty
jakie? gdzie? pokaż
Cytat:
Cytat:
Halooooo, ja ty nie jestem niczemu winna Tak to jest zostawić Izę samą pod Naturą
potwierdzam, nie było żadnego kuszenia To raczej wina dziewczyn - Estelli i Organzzy, bo jak się widziałyśmy ostatnio to przyniosły te róże! Kusi mnie jeszcze ten brzoskwiniowy, ale odłożyłam, bo mam przecież orchid rose chanel, to na razie mi starczy
Cytat:

Wkurzyłam się przed chwilą, bo moje perfumy jeszcze nie doszły. Weszłam na stronę poczty, można tam po numerze nadania sprawdzać gdzie jest paczka, a tam jak byk, że idzie paczka, ale ekonomiczna (a wysłana została priorytetem, bo mam potwierdzenie, czyli pewnie jakaś baba na poczcie nie nakleiła na niej naklejki Priorytet ). Przez to paczka poleżała na sortowni 2 dni (!) i dziś dopiero wyszła z rozdzielni w Krakowie i nie wiem czy ją dziś dostanę czy po weekendzie dopiero.
Ja też czekam na paczkę - już tydzień, a denerwuje mnie to tym bardziej, że te kosmetyki mogą się zepsuć jak będą długo leżeć w magazynie
Moja mama ostatnio dostała list polecony eko. po 6 dniach i chciała pisać reklamację, powiedziałam jej, że nie ma co - zdaje się, że list priorytetowy ma prawo iść nawet 2 tygodnie! Denerwuje mnie pp coraz bardziej
A co do tych naklejek prio. - u mnie na którejś poczcie nie ma naklejek, tylko przyklejają kod kreskowy i w nim jest zakodowany rodzaj listu...
No ale u Ciebie to ewidentna pomyłka poczty...

7 dni nosiłam na paznokciach lakier rumple's wiggin OPI, to mój rekord! Sam kolor mnie nie zachwycił, taki bardzo jasny fiolet, fajny na wiosnę. Za to kilka razy różne osoby się nim zachwycały, a kosmetyczka zaczęłam wypytywać co to za firma, z jakiej to kolekcji lakier (shrekowej) i gdzie kupuję lakiery opi
Powinnam zmyć go po 6 dniach bo się starły końcówki, ale nie miałam czasu:/ No i strasznie szybko rosną mi paznokcie, miałam 2 mm odrosty, teraz wiem, że shellac nie dla mnie, do szału by mnie doprowadziły dwa razy dłuższe odrosty, ble!

Jutro odbieram sukienkę Zaraz posprzątam mieszkanie i wrzucę zdjęcie, mam nadzieję, że mi się dziś uda!

I jeszcze zapomniałam się przyznać - kupiłam w końcu chusteczki muślinowe tbs do mycia twarzy, po jednym użyciu jestem póki co zadowolona

Stary 2011-05-13, 14:01   #2057
bossy
Zakorzenienie

Rzyrafko, Kochanie kupiłam takie buciki Kupiłam je przez internet więc czekam na dostawę, pewnie będą w poniedziałek - idą kurierem. W każdym razie jak jakość będzie ok, są skórzane wewnątrz i na zewnątrz, to kupię takie beżowe,nielakierowane czółenka z tej samej firmy, bo też mają takie w asortymencie. I bardzo mi się podobają.
No i czekam na wypłatę nadgodzin,nie wiem ile dostanę, ale chciałabym, żeby starczyło na czarne, lakierowane szpilki Baldowskiego.. Są piękne.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2011-11-03 o 22:00
Stary 2011-05-13, 14:34   #2058
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Rzyrafko, Kochanie kupiłam takie buciki Kupiłam je przez internet więc czekam na dostawę, pewnie będą w poniedziałek - idą kurierem. W każdym razie jak jakość będzie ok, są skórzane wewnątrz i na zewnątrz, to kupię takie beżowe,nielakierowane czółenka z tej samej firmy, bo też mają takie w asortymencie. I bardzo mi się podobają.
No i czekam na wypłatę nadgodzin,nie wiem ile dostanę, ale chciałabym, żeby starczyło na czarne, lakierowane szpilki Baldowskiego.. Są piękne.
Piękne! Ja się zawsze boję takich butów, ale zazdroszczę dziewczynom, które w nich śmigają

Stary 2011-05-13, 15:33   #2059
isa666
Zakorzenienie

bosiak super szpile Też mi się marzą cieliste szpilki, ale jakoś od dłuższego czasu częściej śmigam w balerinach albo butach na niskim obcasie. Starzeję się chyba

Nie przyszły moje perfumy, tak myślałam. Muszę do poniedziałku czekać, ech...
Stary 2011-05-13, 16:26   #2060
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Śliczne pasowałyby mi do sukienki na jutrzejsze wesele. To mi przypomina, że strasznie dawno nie kupiłam sobie żadnych fajnych szpilek, zazdraszczam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-05-13, 17:01   #2061
rzyrafka
Zakorzenienie

Wrrrrr opisałam się jak debil, coś klikłam i jak dsałam cofnij to wróciło do samych cytatów :

Nie mam siły się powtarzać, generalnie brzusio boli a na uczelni poszło dobrze tylko opłakany jest stan dofinansowania tego wszystkiego i nie mam jak pracować- znaczy daję radę bo podkradam wszystko wszystkim pracownikom, ale to jets bez sensu :/

No i śliczne szpilusie

I dumam nad targami...

I zużyłam Hypnose.

I musze zrobić paznokcie.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

I zrobiłam swatche swoich podkładów i zaraz wkleję na wątek zbiorowy.
Stary 2011-05-14, 09:08   #2062
kochanie
Wtajemniczenie

Heej
Bosiak, wróciłaś do domu już?

Chciałam wszystkim powiedzieć, że Bossy ma super fryzurę, strasznie zazdroszczę, bo ja o takiej marzyłam już dawno, nawet kiedyś miałam tak ścięte włosy, ale wyglądałam jak spaniel - wiecie, włosy były jak uszy spaniela
I strasznie fajnie, że przyszłaś, bardzo mi było miło! szkoda, że reszta nałogowych nie mogła być, mam nadzieję, że kiedyś to nadrobimy
Ja wróciłam do domu o piątej, musiałam teraz wstać, bo siostra u mnie nocowała (w ogóle to mam super siostrę, jak poszłysmy to wszystko posprzątała!)
Iiii muszę zdobyć primer potion UD, bo ta baza jest fantastyczna

Cytat:
aaaaa i odebrałam wczoraj od Izy fiberka Sigmy, zaraz będę testować
Zapomniałam napisać - mam nadzieję, że będziesz zadowolona - ja jestem Tylko trochę linieje z początku, ale podobno tego typu pędzle tak mają...
Cytat:
Nie mam siły się powtarzać, generalnie brzusio boli
Współczuję, też jak czasem mam coś takiego, to potem odechciewa się pisać!

Wczoraj zostałam wygnana z domu przed wieczorem p. i pojechałam do ZT.... i kupiłam dwa wkłady cieni inglota... i w ten sposób muszę kupić nową paletkę, bo zapełniłam poprzednią a podoba mi się jeszcze kilka kolorów Ale to za jakiś czas

Stary 2011-05-14, 09:19   #2063
isa666
Zakorzenienie

Dostałam rano okres i czuję się jak słoń Wszystko mnie boli, ale jakoś wzięłam i umyłam samochód, ale zaraz idę się walnąć na ławkę w słońcu i będę się wylegiwać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-14, 10:30   #2064
Hosenka*
Zakorzenienie

Pzryszła mi wczoraj torebka z Avonu - kopertówka (ale nie taka malutka bardzo), z odpinanym łańcuszkiem beżowo-złota z naciagniętą koronką Bedzie idealna na wesele za tydzień

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 10:46   #2065
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Narzuciłam sobie teraz hamulce imprezowe, już nie będę tak szaleć, w dodatku zamykają mi ulubiony klub i jiż nigdy nie będzie takich fajnych koncertów (żeby było śmieszniej urodziny robią jakoś teraz albo w następny weekend...)
O jakim klubie mówisz?

Przepraszam, że ostatnio tak rzadko się odzywam, ale mało mam czasu na siedzenie na wizażu. Podczytuję was jednak.
Wiecie co... Ludzie się ze mnie śmiali jak cieszyłam się, że 2010 się kończy, bo u mnie nieparzyste lata są jakoś lepsze. Wszystko lepiej się układa. No i co? Znów się to sprawdziło. Wszystko idzie świetnie.

Od początku tygodnia jestem juwenaliowo zakręcona, byłam już na nocy kina, na przeglądzie kabaretów, przeglądzie kapel rockowych, koncercie Akurat, na kabarecie Czesuaf i jeszcze na występie Kaczorexa z Mam Talent. Najbardziej cieszę się z tego, że mi się chce. Zupełnie inaczej niż rok temu.
Stary 2011-05-14, 11:15   #2066
isa666
Zakorzenienie

Ale upał

em cieszę się, że humor Ci dopisuje i wszystko się układa
Stary 2011-05-14, 12:13   #2067
emememsik
po prostu Em :)

Świetna pogoda, zaraz wyciągnę fotel na balkon i skończę czytać książkę.

I widzę, że dziś w nocy i jutro ma padać deszcz. Bardzo się cieszę, bo od początku tego tygodnia mam straszną alergię i to jedyne co może mi pomóc.
Stary 2011-05-14, 12:15   #2068
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jest ciepło? TŻ mówił, że w cieniu zimno i się właśnie zastanawiam czy wkładać na wesele rajstopy czy nie. W zeszłym tygodniu najbardziej zmarzłam w kościele, a teraz to nie wiem jak się ubrać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-05-14, 13:18   #2069
isa666
Zakorzenienie

U mnie w słońcu upał, ale coś się zaczyna chmurzyć. Co prawda wieje wiaterek, ale nie jest zimny.
Opaliłam się trochę na dekolcie, plecach i ramionach. Jedynie nogi wciąż dość blade a twarz biała Bo na twarzy miałam Avenkę SPF 50 a na ciele mleczko Bikini Bielenda SPF 20 (nazwa mleczko jest myląca, to gęsty balsam i ciężko wychodzi z tego twardego opakowania ).

Dziewczyny używające pudru Got2B - czy Wam też się po użyciu strasznie elektryzują włosy? Bo jak ja zaczynam trzeć żeby nadać im objętość to aż "strzelają"

BTW. Zrobiłam sobie dziś na włosach kłosa. Może to głupie, ale niedawno dopiero się nauczyłam jak się go robi. Umiałam wcześniej zaplatać tylko warkocz
Stary 2011-05-14, 18:49   #2070
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Heej
Bosiak, wróciłaś do domu już?

Chciałam wszystkim powiedzieć, że Bossy ma super fryzurę, strasznie zazdroszczę, bo ja o takiej marzyłam już dawno, nawet kiedyś miałam tak ścięte włosy, ale wyglądałam jak spaniel - wiecie, włosy były jak uszy spaniela
I strasznie fajnie, że przyszłaś, bardzo mi było miło! szkoda, że reszta nałogowych nie mogła być, mam nadzieję, że kiedyś to nadrobimy
Ja wróciłam do domu o piątej, musiałam teraz wstać, bo siostra u mnie nocowała (w ogóle to mam super siostrę, jak poszłysmy to wszystko posprzątała!)
To mi b.miło, że mnie zaprosiłaś
Dziękuję za opinię o fryzurze
hehe i niestety ale zagubiłam się wczoraj w akcji poszłam tam, gdzie była moja koleżanka, dosyć dużo wypiłam i w ogóle jak się potem okazało ona sobie poszła a ja się przetransportowałam gdzie indziej i tam znów piłam, bo poznałam jakiegoś chłopaka, który strasznie chciał mi stawiać drinki no to piłam, a potem mu uciekłam
Generalnie wróciłam chyba ok 4, na totalnym zgodnie no a rano szłam do szkoły.. I właśnie wróciłam.

Było naprawdę fajnie Jak będziesz miała zdjęcia to podeślij mi pls i stronkę do lakierów, to sobie coś wybiorę

.supergirls just fly.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości