![]() |
#2041 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
bossy (zeżarło cytata :/) też mnie taka właśnie kusi, a jeszcze w temacie Gliwy to taka platynka bo bardzo pasuje do ciemnych szminek na jakie mnie ostatnio bierze, ale ciagle nie mam odwagi
![]() Cytat:
![]() Aha, no to olewam takie zwyklaki dalej, chociaż opakowania mi się podobają ![]() Ja właśnie przytargałam następne katalogi z avonu. Maziałam się szminkami nabłyszczającymi- fajne, takie półprzejrzyste w stylistyce nude. Ale nie kupię ![]() Cytat:
Odwiedzę odwiedzę, najpóźniej w te wakacje. Teraz muszę ostro magisterkę pisać- wreszcie mi dziś zaczęło w badaniach wychodzić ![]() a mi rossmann na maila właśnie przysłał coś pod hasłem "taniej niż w dyskontach"- chyba o biedronkę chodzi bo widzę 2000 cal za 22,49 ![]() Ja się jednak boję, bo mam cieniutkie włoski i cały czas będą pewnie płaskie i efektu żadnego ![]() Cytat:
![]() Ja też nie marzyłam, ale jak już zebrałam garstkę doświadczeń w czasie gotowania w różnych kuchniach to już mam fajnie niektóre rzeczy/miejsca sprecyzowane jak powinny wyglądać/działać i fajnie by było to zrealizować zanim się zapomni- ja strasznie wygodna jestem i denerwują mnie np. sprzęty marki Zelmer- niewyważone toto jakoś (mikser, odkurzacze), czajnik się głupio zlewa z pokrywki itp. ![]() Narzuciłam sobie teraz hamulce imprezowe, już nie będę tak szaleć, w dodatku zamykają mi ulubiony klub i jiż nigdy nie będzie takich fajnych koncertów (żeby było śmieszniej urodziny robią jakoś teraz albo w następny weekend...) No na razie to tak sobie narzekam, muszę dojść do siebie po tamtym związku, odżyć, odkwitnąć ![]() ![]() I też mam taki emyśli, bo mimo wszystko jest mi dobrze, niczego nie brakuje, nawet zdrowia i tez czasami mam wizję, że ta bańka pęknie w najmniej spodziewanym momencie... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi jakieś sensowne sandałki by się przydały- jedne bardziej sportowe a drugie do spódnicy, no i spódnica też ![]() sportowe np. takie: http://allegro.pl/nik-bioform-sandal...1.html#gallery albo takie http://allegro.pl/wyprzedaz-nik-biof...565240867.html Cytat:
![]() O, filtr do ciała to dobry pomysł- byłam ok 17stej rowerem na mieście i normalnie spiekło mi dekolt :/ Chyba mleczka Bielendowe nie były bardzo tłuste, a na pewno m niej niż SunOzony rossmannowe. Aaale ładna paczucha! Czekam na opinie o tuszach najbardziej ![]() Kurczę, chyba już ponad godzinę piszę tego posta- w przerwach latam do babci na dół ![]()
![]() |
#2042 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
No i po fryzjerze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, ale fajne rzeczy dostałaś
![]() Jak już przy filtrach jesteśmy to ja też muszę coś kupić do ciała. Zapas mam, ale filtrów do twarzy, ale reszty nie mam czym smarować. Ja kiedyś lubiłam filtry Sorai, ale potem coś zmienili w składach (najpierw były w tubce a potem zmienili im też opakowania) i te nowe się strasznie lepią ![]()
#2045 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To świetnie, że Ci się tak super zaczął miesiąc! ![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że zamknęli tbs ![]() ![]() Faaajna ta paczka, zaczynam żałować, że nie mam bloga ![]() Też muszę kupić filtry, bo mi już piegi powyskakiwały ![]()
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam Architekta 4D
![]() Wzięłam też puder Got2B, balsam do opalania Bielenda SPF 20 (ma stabilny filtr), szampon pokrzywowy Ziai i żel Fa.
#2047 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi czas płynie po arabsku ![]() Cytat:
![]() A u mnie o dziwo podkłady i pudry nieźle dały radę, bo poza kilkoma na nosie które teraz wychodzą to nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja testowałam Avon Magnify- śmieszny taki jeżyk z króciutkimi gęściutkimi silikonowymi włoskami ale o dziwo cośtam prócz przyczernienia i rozczesania nawet daje ![]() ![]() ![]() Ale był kocioł na uczelni, chyba bardziej mnie wycięło niż gdybym rowy miała kopać ![]() Zmykam rowerkiem na małe piwko, może nie padnę.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko od razu go przetestowałam i chyba mi podejdzie, jakie mam po nim firanki
![]() Wypróbowałam też ten puder Got2B. Muszę znaleźć na niego sposób jak go nakładać, bo po pierwszym użyciu zrobiły mi się jakieś sztywne strąki ![]()
#2049 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio nie byłam w stanie używać podkładu, a sam krem z pudrem nie daje żadnej ochrony... No i poza tym pracuję w pokoju, w którym słońce jest zanim tam przyjdę, więc myślałam, że tylko w drodze do domu słońce mnie nie złapie - tzn i tak się w ogóle nie opaliłam, ale piegi zdążyły się zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam buty
![]() To która mnie będzie dokarmiała do końca mca? ![]() A tak na serio to muszę się teraz okraść z oszczędności. ![]()
![]() |
#2051 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To co się nie chwalisz jakie ![]() Ja zrobiłam jeszcze wieczorkiem sporą rundkę na rowerku a jak wróciłam to zapchałam kupnymi rogalikami- chyba z 8 pożarłam ![]() I jak ja mam schudnąć? To już 3 dzień takiego obżarstwa, ale pierwszy okresu- oby mi ten apetyt już jutro zniknął, bo będzie źle ![]()
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Halooooo, ja ty nie jestem niczemu winna
![]() ![]() Ale muszę się przyznać, że tez coś nabyłam : Tusz essence multi action false lashes. Zaraz będę testować , bo mi ostatnio wszystkie tusze sklejają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do zobaczenia za kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- aaaaa i odebrałam wczoraj od Izy fiberka Sigmy, zaraz będę testować ![]()
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, a mi się zbliża okres. Wypada w poniedziałek planowo, więc cały weekend będę pewnie się obżerać ![]() Ja od 2-3 tygodni w celu spalania kcal codziennie skaczę chwilę na skakance (niestety szybko mnie kolka zaczyna łapać ![]() ![]() No i popijam też pu-erh (szklankę dziennie) i wodę mineralną zamiast słodzonych napojów, a jedyne słodycze jakie zjadam to codziennie kawałek lodowej rolady ![]()
![]() |
#2054 |
Przyjaciółka KWC
|
Kurcze, aż żałuję że nie było dla mnie tego Architecta ostatnio.
![]() ![]() Właśnie robię test podkładów przed jutrzejszym weselem, pomazałam się trzema w różnych miejscach twarzy, przypudrowałam i czekam. W zeszłym tygodniu od podkręconej klimy bardzo wyschła mi cera i Colorstay mi się niefajnie zebrał w porach. ![]() Muszę się jeszcze trochę porolniczyć, bo przez to pisanie pracy jestem lekko zaniedbana. Zrobiłam wczoraj wieczorem peeling mikrodermabrazją Daxa (świetna jest ![]() ![]() I muszę sobie przyszyć haftkę do sukienki, bo się oderwała, a wstyd się przyznać, ale moje umiejętności krawieckie są takie "wybitne", że nie wiem, czy mi się to uda. ![]()
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
ice ja miałam szczęście, bo wzięłam ostatni czarny z półki. Zostały same brązowe
![]() Wkurzyłam się przed chwilą, bo moje perfumy jeszcze nie doszły. Weszłam na stronę poczty, można tam po numerze nadania sprawdzać gdzie jest paczka, a tam jak byk, że idzie paczka, ale ekonomiczna (a wysłana została priorytetem, bo mam potwierdzenie, czyli pewnie jakaś baba na poczcie nie nakleiła na niej naklejki Priorytet ![]()
#2056 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() jakie? gdzie? pokaż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja mama ostatnio dostała list polecony eko. po 6 dniach i chciała pisać reklamację, powiedziałam jej, że nie ma co - zdaje się, że list priorytetowy ma prawo iść nawet 2 tygodnie! Denerwuje mnie pp coraz bardziej ![]() A co do tych naklejek prio. - u mnie na którejś poczcie nie ma naklejek, tylko przyklejają kod kreskowy i w nim jest zakodowany rodzaj listu... No ale u Ciebie to ewidentna pomyłka poczty... 7 dni nosiłam na paznokciach lakier rumple's wiggin OPI, to mój rekord! Sam kolor mnie nie zachwycił, taki bardzo jasny fiolet, fajny na wiosnę. Za to kilka razy różne osoby się nim zachwycały, a kosmetyczka zaczęłam wypytywać co to za firma, z jakiej to kolekcji lakier (shrekowej) i gdzie kupuję lakiery opi ![]() Powinnam zmyć go po 6 dniach bo się starły końcówki, ale nie miałam czasu:/ No i strasznie szybko rosną mi paznokcie, miałam 2 mm odrosty, teraz wiem, że shellac nie dla mnie, do szału by mnie doprowadziły dwa razy dłuższe odrosty, ble! Jutro odbieram sukienkę ![]() I jeszcze zapomniałam się przyznać - kupiłam w końcu chusteczki muślinowe tbs do mycia twarzy, po jednym użyciu jestem póki co zadowolona ![]()
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, Kochanie
![]() ![]() No i czekam na wypłatę nadgodzin,nie wiem ile dostanę, ale chciałabym, żeby starczyło na czarne, lakierowane szpilki Baldowskiego.. Są piękne.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2011-11-03 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
bosiak super szpile
![]() ![]() Nie przyszły moje perfumy, tak myślałam. Muszę do poniedziałku czekać, ech... ![]()
#2060 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
Wrrrrr
![]() ![]() Nie mam siły się powtarzać, generalnie brzusio boli a na uczelni poszło dobrze tylko opłakany jest stan dofinansowania tego wszystkiego i nie mam jak pracować- znaczy daję radę bo podkradam wszystko wszystkim pracownikom, ale to jets bez sensu :/ No i śliczne szpilusie ![]() I dumam nad targami... I zużyłam Hypnose. I musze zrobić paznokcie. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- I zrobiłam swatche swoich podkładów i zaraz wkleję na wątek zbiorowy.
#2062 |
Wtajemniczenie
|
Heej
![]() Bosiak, wróciłaś do domu już? ![]() Chciałam wszystkim powiedzieć, że Bossy ma super fryzurę, strasznie zazdroszczę, bo ja o takiej marzyłam już dawno, nawet kiedyś miałam tak ścięte włosy, ale wyglądałam jak spaniel - wiecie, włosy były jak uszy spaniela ![]() I strasznie fajnie, że przyszłaś, bardzo mi było miło! szkoda, że reszta nałogowych nie mogła być, mam nadzieję, że kiedyś to nadrobimy ![]() Ja wróciłam do domu o piątej, musiałam teraz wstać, bo siostra u mnie nocowała (w ogóle to mam super siostrę, jak poszłysmy to wszystko posprzątała!) Iiii muszę zdobyć primer potion UD, bo ta baza jest fantastyczna ![]() Zapomniałam napisać - mam nadzieję, że będziesz zadowolona - ja jestem ![]() ![]() Wczoraj zostałam wygnana z domu przed wieczorem p. i pojechałam do ZT.... i kupiłam dwa wkłady cieni inglota... i w ten sposób muszę kupić nową paletkę, bo zapełniłam poprzednią a podoba mi się jeszcze kilka kolorów ![]() ![]()
#2063 |
Zakorzenienie
|
Dostałam rano okres i czuję się jak słoń
![]()
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Pzryszła mi wczoraj torebka z Avonu - kopertówka (ale nie taka malutka bardzo), z odpinanym łańcuszkiem beżowo-złota z naciagniętą koronką
![]() ![]()
#2065 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Przepraszam, że ostatnio tak rzadko się odzywam, ale mało mam czasu na siedzenie na wizażu. Podczytuję was jednak. ![]() Wiecie co... Ludzie się ze mnie śmiali jak cieszyłam się, że 2010 się kończy, bo u mnie nieparzyste lata są jakoś lepsze. Wszystko lepiej się układa. No i co? Znów się to sprawdziło. Wszystko idzie świetnie. ![]() Od początku tygodnia jestem juwenaliowo zakręcona, byłam już na nocy kina, na przeglądzie kabaretów, przeglądzie kapel rockowych, koncercie Akurat, na kabarecie Czesuaf i jeszcze na występie Kaczorexa z Mam Talent. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
Ale upał
![]() em cieszę się, że humor Ci dopisuje i wszystko się układa ![]()
#2067 |
po prostu Em :)
|
Świetna pogoda, zaraz wyciągnę fotel na balkon i skończę czytać książkę.
![]() I widzę, że dziś w nocy i jutro ma padać deszcz. ![]() ![]()
![]() |
#2068 |
Przyjaciółka KWC
|
Jest ciepło? TŻ mówił, że w cieniu zimno i się właśnie zastanawiam czy wkładać na wesele rajstopy czy nie.
![]() ![]()
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
U mnie w słońcu upał, ale coś się zaczyna chmurzyć. Co prawda wieje wiaterek, ale nie jest zimny.
Opaliłam się trochę na dekolcie, plecach i ramionach. Jedynie nogi wciąż dość blade a twarz biała ![]() ![]() Dziewczyny używające pudru Got2B - czy Wam też się po użyciu strasznie elektryzują włosy? ![]() ![]() BTW. Zrobiłam sobie dziś na włosach kłosa. Może to głupie, ale niedawno dopiero się nauczyłam jak się go robi. Umiałam wcześniej zaplatać tylko warkocz ![]()
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za opinię o fryzurze ![]() hehe i niestety ale zagubiłam się wczoraj w akcji ![]() ![]() Generalnie wróciłam chyba ok 4, na totalnym zgodnie no a rano szłam do szkoły.. ![]() Było naprawdę fajnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.