Krakowianki - część XI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 15:29   #901
granatowo
Zadomowienie

Dot.: Krakowianki - część XI

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Kasiencja- ja chodzę na rolki na bulwary, na trasę do Tyńca i fajna jest ścieżka rowerowa, która prowadzi od ul. Wrocławskiej, przez UP, Armii Krajowej po same Błonia- tą lubię najbardziej. Reszta wiadomo jest często uczęszczana więc i zatłoczona. aaa i park lotników i tamte okolice też są spoko. bardziej znam tamte strony bo tam mieszkałam a tu u nas to nie bardzo wiem, gdzie można.
jeżdżę raczej bez gleb, ale mam problemy z hamowaniem. u mnie wygląda to tak, że każdy słupek mój jak chcę się zatrzymać a to dlatego że jestem leworęczna i lewonożna a ciule hamulce wymyślili na prawej nodze.
ja się wybieram z P. w sobotę po południu na tą trasę do Tyńca więc może weźmiesz swojego i pojeździmy razem?
A to nie jest tak, że hamulec da się przełożyć na lewą rolkę?

My jeszcze jezdzimy w OPN Chociaż najlepszy asfalt jest na drodze do Pieskowej (tam jeździmy gdy jest mały ruch na drodze) a widoki są boskie i nie trzeba się jakoś specjalnie zatrzymywać, wystarczy wytracać prędkość co jakiś czas nic nie robiąc

Gg, a z tymi stronami to wiesz... pierwsze lepsze z googli. Ja nie biorę udziału w konkursach to się nie znam

Przyszła mi szczotka Tangle Teezer (chyba była tu kiedyś o niej mowa), owszem fajnie czesze, ale czy to jest warte 50zł? Chyba nie
Tym bardziej, że ja mam stosunkowo małe dłonie, więc jest nieporęczna, dziś wyleciała mi z ręki już dwa razy

Ja kliknęłam w So Elixir, więc możecie psiknąć czy co tam zrobić jak już przyjdzie

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-05-12 o 15:32
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 15:50   #902
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
1.A to nie jest tak, że hamulec da się przełożyć na lewą rolkę?

2.My jeszcze jezdzimy w OPN Chociaż najlepszy asfalt jest na drodze do Pieskowej (tam jeździmy gdy jest mały ruch na drodze) a widoki są boskie i nie trzeba się jakoś specjalnie zatrzymywać, wystarczy wytracać prędkość co jakiś czas nic nie robiąc

3.Gg, a z tymi stronami to wiesz... pierwsze lepsze z googli. Ja nie biorę udziału w konkursach to się nie znam

4.Ja kliknęłam w So Elixir, więc możecie psiknąć czy co tam zrobić jak już przyjdzie
1. pewnie się da, nie sprawdzałam tego, ale zanim się o to doproszę to pewnie zdążę sobie wyrobić umiejętność hamowania prawą nogą

2.oooo tam jest cudnie! chociaż nie wiem kiedy tam jest mały ruch
ja bym się trochę bała. my tam jeździliśmy na rowerach to prawie mnie typ rozjechał. miała trochę stresu.
ja nie umiem tak gwałtownie hamować, bo mam słabszą prawą nogę i mam wrażenie że zaraz się przewrócę, albo nie zahamuję dość mocno. dlatego często ratuję się słupkami np. od świateł

3. a czasem też tak robię, ale to sporo grzebaniny jest.

4. to jak coś to i od Ciebie się będzie wąchać

uciekam bo obiecałam sobie, ze przysiądę dzisiaj do pisania pracy.
tak mnie gniotło, nie czułam jej i zaczęłam się zastanawiać nam moim planem pracy i wczoraj siadłam nad nim i wszystko pozmieniałam pewnie moja promotorka będzie zachwycona, ale co tam. nie będę pisać o jakiś bzdurach unijnych....
miłego popołudnia
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 16:54   #903
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Kasiencja- ja chodzę na rolki na bulwary, na trasę do Tyńca i fajna jest ścieżka rowerowa, która prowadzi od ul. Wrocławskiej, przez UP, Armii Krajowej po same Błonia- tą lubię najbardziej. Reszta wiadomo jest często uczęszczana więc i zatłoczona. aaa i park lotników i tamte okolice też są spoko. bardziej znam tamte strony bo tam mieszkałam a tu u nas to nie bardzo wiem, gdzie można.
jeżdżę raczej bez gleb, ale mam problemy z hamowaniem. u mnie wygląda to tak, że każdy słupek mój jak chcę się zatrzymać a to dlatego że jestem leworęczna i lewonożna a ciule hamulce wymyślili na prawej nodze.
ja się wybieram z P. w sobotę po południu na tą trasę do Tyńca więc może weźmiesz swojego i pojeździmy razem?
Też jesteś leworęczna? Ja tylko piszę i jem lewą ręką A na rolkach jeździłam za dzieciaka, teraz mi ich brakuje, ale tu u mnie nie ma gdzie jeździć...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:39   #904
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
uo, to daleko jeździsz ale rzeczywiście - u nas nie ma gdzie, wszędzie górki i dołki...
no ja własnie szukam prostych, mniej zatłoczonych miejsc, żeby nie stanowić zagrożenia a upadki to właśnie mi się zdarzają nie tyle przy jeździe na prostym, co przy rozpaczliwych próbach hamowania...
chętnie bym pojechała, tylko że 1) nie wiem za bardzo czy dałabym radę na dłuższych dystansach, bo jak mówiłam jestem początkująca i bez formy 2) Sz. nie ma rolek i dlatego szukam towarzystwa

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:00   #905
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
otwieram pocztę, a tam mail- wygrany konkurs tym razem książka nawet nie pamiętam jaka
i czeka jeszcze na mnie paczka na poczcie- mam nadzieję, że to moje kosmetyki, które wygrałam
gratulacje
A mi właśnie dzisiaj ostatnia osoba potwierdziła Magnum i dostanę ślicznego pendriva 4gb w kształcie loda Magnum

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Chodźmy, chodźmy szukać czerwonych wieszaków

Ja jestem za

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja jestem na etapie poszukiwania swojego zapachu, ale ciągle mi coś nie pasuje. Najbliżej mojego zapachowego ideału jest Tomorrow Avonu, niestety zbyt nietrwałe , szukam czegoś o trwałości Diora - Poisonki mi się znudziły, na Dune ciągle się nie mogę odważyć... A za długie grzebanie w Sephorze żenuje mnie, poza tym po kilku zapachach przestaję cokolwiek czuć, nie mówiąc już o ewoluowaniu zapachu. Dlatego chętnie obwącham wszelkie Wasze perfumowe zbiory
Możemy zrobić spotkanie zapachowe Ja mogę dac do obwąchania DKNY

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
no i dlaczego wyjeżdżam akurat tego dnia? no dobra, wiadomo że Portugalia lepsza niż zakupy w tk maxx, które mogę zrobić tydzień później
Ale nie wyjeżdżasz na Erazmusa jeszcze? Tydzień później nie będzie czerwonych wieszaków

Cytat:
musisz zawsze pamiętać żeby zrobić rozgrzewkę przed ćwiczeniami i porozciągać się 10min po ćwiczeniach. Można też wieczorem wziąć ciepły prysznic to rozluźnia mięśnie.
Tak są właśnie skonstruowane te zajęcia ale na moje zastane mięśnie i tak to nie pomaga
Pozostaje mieć nadzieję, że będzie coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Czy mozna Was tutaj zaprosić na sobotni SWAP - wymiankę i wyprzedaż ciuszków, acesoriów, dodatków i gadżetów, który odbędzie się w Krakowie?

Będzie fajna zabawa i mozliwość przewietrzenia szafy na wiosnę
Super akcja Tylko ja mam rzeczy porozwalane po 2 domach i mieszkaniu
Często coś takiego organizujecie?

Cytat:
"uwolnić łacha" to akcja która polega na tym, że płaci się 5zł za wejście, przynosi się ciuchy, rzuca się je na wspólną kupkę i wybiera się z tego co się chce i ile się chce
jak dla mnie jest to 100 razy lepsze niż wymiana, bo na wymianie człowiek czuje się jak złodziej, ceny są kosmicznie wysokie i mało fajnych rzeczy można upolować, a na takim łachu wchodzi się z walizami i wychodzi się z walizami pełnymi ciuchów
I nie ma bitwy o te ciuchy? A co jak ktoś przyniesie dużo super rzeczy i dostaną mu się jakies ochłapy? Ja bym na coś takiego nie poszła

Cytat:
jest wątek na wizażu, gdzie dziewczyny się wymieniają linkami
dużo jest na fb
na różnych stronach typu: lejdis.pl, iwoman.pl itp
masz już fb?

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
czy ktoś skorzystał może z promocji na Levisy -50% ?
Ja byłam wczoraj mierzyć i kicha Tak się reklamują tym, że mają spodnie dla 3 typów figur... Mierzyłam bold czyli jak sprzedawca powiedział krój dla osób które mają dużą róznicę między talią i biodrami i pan stwierdził, że dla mnie musieliby szyć spodnie osobno bo tak dużej różnicy nie przewidzieli. Dziwne, że sklepy które mają krój dla 1 typu mają dla mnie spodnie. Niech się ugryzą
Stary 2011-05-12, 18:29   #906
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
ja wiem! ja wiem!
takie stopki niewystające z balerin rajstopowe (cieliste) kupowałam w realu, a takie materiałowe gdzie spód jest z materiału a góra z koronki to po 2-3zł kupowałam w sklepie na piętrze na hali targowej. I śmiałam się sama z siebie, że kiedyś jak upolowałam je gdzieś przypadkiem za 6zł to się cieszyłam, że tanio. a tu pod nosem i proszę
mogłabym Ci nawet dzisiaj kupić (lub jutro) bo akurat tam będę

a w ogóle to zniechęciłam się do kupowania rajstop i skarpet na allegro bo po zamówieniu które robiła Shiru jakość moich rajstop była dramatyczna. wyjęłam je z pudełka tak pozaciągane że od razu poszły do kosza.
a tam na Hali Targowej rajstopy m.in. Gatty i różne no name są w przedziale 5-10zł więc podobnie jak na all.
Planuje od dawna wybrac sie na Hale targowa wiec dziekuje za kupno-sama bede miala powod aby w koncu ruszyc tam moj szanowny tylek Poza tym w H&M udalo mi sie kupic calkiem fajne bawelniane
A co do rajstop-jednymi bylam zachwycona, takie mile sa w dotyku Drugie tez mile ale przyznaje-na jednej lydce maja slady jakby byly lekko pozaciagane...dobrze ze to 40 den to akurat za bardzo nie widac Wszystko chyba zalezy od tego, jaka para sie trafi...

Cytat:
czy ktoś skorzystał może z promocji na Levisy -50% ?
Ja bylam dzisiaj z kolezanka w galerii krakowskiej Ogolnie sporo studentow sie kreci w sklepie ale jeden pan z obslugo od razu do nas podszedl-jednak po przymierzeniu przez kolezanke 3 pary spodni widocznie mial juz nas dosc

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ej, a jak dobrze umiesz jeździć na rolkach i gdzie jeździsz?
bo ja mam te swoje rolki w szafie. byłam w zeszłym roku parę razy i oczywiście po kilku upadkach się zniechęciłam ale chętnie poszłabym z kimś, kto mi potowarzyszy i powspiera. myślę o piątku albo sobocie, chyba że prognoza na weekend się poprawi to wtedy może skoczę w góry
bo jak nie to je sprzedam i tyle :P
Nie sprzedawaj! Ja tez ledwo jezdze i szukam towarzystwa!

Poza tym kupilam sobie dzisiaj 2 pary sandalko-japonek w ccc Ale co ja poradze na to ze takie ladne i tanie byly?

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:49   #907
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Poza tym kupilam sobie dzisiaj 2 pary sandalko-japonek w ccc Ale co ja poradze na to ze takie ladne i tanie byly?
jakie?

ej, kuriera nie bylo
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:58   #908
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
jakie?
Nie moge znalezc lepszego zdjecia a sama nie mam teraz jak zrobic
http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...th_3045396.jpg
Takie czarne-niby japonki a zapinane jak sandalki-bardzo takie lubie Dalam za nie 30 zl Kupilam jeszcze podobne, tylko ze biale z kolorowymi koralikami za 40 zl Nie moglam sie zdecydowac no

Stary 2011-05-12, 19:30   #909
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Żadna już nic nie chce z Atmo? Bo chciałabym zamknąć zamówienie i opłacić je.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:32   #910
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moge znalezc lepszego zdjecia a sama nie mam teraz jak zrobic
http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...th_3045396.jpg
Takie czarne-niby japonki a zapinane jak sandalki-bardzo takie lubie Dalam za nie 30 zl Kupilam jeszcze podobne, tylko ze biale z kolorowymi koralikami za 40 zl Nie moglam sie zdecydowac no

aaa
ja mam z sandałami problem w żadnych mi się moja stopa nie podoba

upiekłam se muffiny
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:55   #911
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Kasiencja- ja chodzę na rolki na bulwary, na trasę do Tyńca i fajna jest ścieżka rowerowa,
nie wolno jeździć na rolkach po ścieżce rowerowej, za to są mandaty

a ja własnie kupiłam Levisy
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:30   #912
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny

Czy mozna Was tutaj zaprosić na sobotni SWAP - wymiankę i wyprzedaż ciuszków, acesoriów, dodatków i gadżetów, który odbędzie się w Krakowie?

Będzie fajna zabawa i mozliwość przewietrzenia szafy na wiosnę

Ja już wysłałam zgłoszenie bardzo chętnie zobaczę jak to wygląda, a ostatnio robiłam porządek w szafie i wezmę ciuszki na wymianę. O, i wezmę też biżu na sprzedaż

Cytat:
Przyszła mi szczotka Tangle Teezer (chyba była tu kiedyś o niej mowa), owszem fajnie czesze, ale czy to jest warte 50zł? Chyba nie
Tym bardziej, że ja mam stosunkowo małe dłonie, więc jest nieporęczna, dziś wyleciała mi z ręki już dwa razy
A do czego to służy? Bo nigdy się jakoś nie zainteresowałam

Cytat:
Ja bylam dzisiaj z kolezanka w galerii krakowskiej Ogolnie sporo studentow sie kreci w sklepie ale jeden pan z obslugo od razu do nas podszedl-jednak po przymierzeniu przez kolezanke 3 pary spodni widocznie mial juz nas dosc
Cytat:
a ja własnie kupiłam Levisy
Jakie są mniej więcej ceny tych spodni?

Taniec brzucha jest fajny

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:32   #913
kamakrk
Zadomowienie

A ja kupiłam wczoraj Levi'sy... Tzn. Tata mi kupił...

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:01   #914
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

Jakie są mniej więcej ceny tych spodni?
widziałam od 249 do 319 ja moje wziełam za 289 czyli 144 z groszami po zniżce;]

ale męskie byly tańsze bo TŻ zapłacił tylko 119zł za swoje po zniżce
Stary 2011-05-12, 22:24   #915
ola_gie
Zakorzenienie

Uhm, to chyba jednak kupię sobie znowu w King's Square za 40 zł

Tak właśnie.
Stary 2011-05-12, 22:32   #916
granatowo
Zadomowienie

TŻ też kupił Levis'y na moją legitymację
Ja w damskie rejony nawet nie spoglądałam. Tak na wszelki wypadek

Hula, to taka szczotka do włosów, hit na KWC i allegro. Sprowadzana z UK, w cenie 50-60zł + przesyłka. Ma ponoć rozczesując nie niszczyć struktury włosa. Ja tego co prawda nie mogę jeszcze potwierdzić, bo mam ją 3 dni, ale faktycznie włosy fajnie rozczesuje Tylko, że jednak dość droga jest, więc nie do końca polecam. Może jak zobaczę poprawę stanu włosów to wydam lepszą recenzję
Stary 2011-05-12, 22:56   #917
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
jak się tylko zorganizuję to będę akurat mam sporo rzeczy do wymiany i część do odsprzedania.
a jakieś zasady są? tzn trzeba przypiąć ceny do ubrań czy coś w tym stylu? jak rozwiązany jest "problem" stania przy swoich ciuchach i szukania u innych dziewczyn? pytam bo byłam na takiej wymianie na której okazało się, że trzeba było czatować przy swoich ciuchach bo po prostu ginęły.

w wymianach minusem jest to, że coś spodoba mi się u kogoś, a temu komuś u mnie niekoniecznie i na odwrót więc często trzeba obejść się smakiem
Informacje organizacyjne zostana wysłane jutro mailem do osób, które się zgłosiły mailowo lub telefonicznie. Przydzielane są numerki i swoje rzeczy należy oznaczyć tym numerkiem. Problem stania przy swoich rzeczach nie jest jakoś specjalne rozwiązany, mamy 2-3 sale otwarte, lokal to zaadaptowane mieszkanie w kamienicy, więc wszystko jest w miarę na widoku. Jeszcze nie zdarzyły nam się żadne niemiłe sytuacje... ale zagwarantować nic nie możemy. Jedynie tyle, że organizatorzy się kręcą cały czas po lokalu ale też skąd maja wiedzieć, co jest czyje... można się jedynie zaprzyjaźnić z osobą stojącą obok i poprosić aby miała oko

Co do minusa wymianek, o którym wspominasz - właśnie dlatego dopuszczamy sprzedaż i sugerujemy, aby wycenić swoje rzeczy mniej więcej, wtedy jeżeli nie uda się wymienić to zawsze można odkupić.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
No co?
Mam pełną szafę i bym się chętnie pozbyła miliona bluzek w których nie chodzę, ale jak pomyślę że miałabym je wszystkie poprasować to mdleję
Nie trzeba prasować . Ciuszki muszą być czyste i w dobrym stanie tylko tyle.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Super akcja Tylko ja mam rzeczy porozwalane po 2 domach i mieszkaniu
Często coś takiego organizujecie?
Różnie. To taka akcja troche promocyjna dla Meli-Melo a trochę na życzenie klientek .
Średnio powiedzmy raz / dwa razy w sezonie.
Kolejną może uda się zorganizować w wakacje dopiero.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:58   #918
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Hula, to taka szczotka do włosów, hit na KWC i allegro. Sprowadzana z UK, w cenie 50-60zł + przesyłka. Ma ponoć rozczesując nie niszczyć struktury włosa. Ja tego co prawda nie mogę jeszcze potwierdzić, bo mam ją 3 dni, ale faktycznie włosy fajnie rozczesuje Tylko, że jednak dość droga jest, więc nie do końca polecam. Może jak zobaczę poprawę stanu włosów to wydam lepszą recenzję
to ole_gie pytała
Stary 2011-05-12, 22:59   #919
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:

Ja już wysłałam zgłoszenie bardzo chętnie zobaczę jak to wygląda, a ostatnio robiłam porządek w szafie i wezmę ciuszki na wymianę. O, i wezmę też biżu na sprzedaż

Super. To do zobaczenia
..... a Taniec Brzucha też u nas znajdziesz

Podczas SWAPu będziemy losowac darmowe wejściówki np. na tańce.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 23:17   #920
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Ja byłam wczoraj mierzyć i kicha Tak się reklamują tym, że mają spodnie dla 3 typów figur... Mierzyłam bold czyli jak sprzedawca powiedział krój dla osób które mają dużą róznicę między talią i biodrami i pan stwierdził, że dla mnie musieliby szyć spodnie osobno bo tak dużej różnicy nie przewidzieli. Dziwne, że sklepy które mają krój dla 1 typu mają dla mnie spodnie. Niech się ugryzą
"tak dużej różnicy nie przewidzieli" brzmi jakbyś była jakimś monstrum, a ja uważam że masz normalną figurę zupełnie ja się dziś oglądałam w lustrze całą godzinę na TB i nie mogłam się nadziwić, jakie mam ogromne biodra

Cytat:
Nie sprzedawaj! Ja tez ledwo jezdze i szukam towarzystwa!

ooo no to trzeba się zgrać no myślę o sobocie, może...

Cytat:
nie wolno jeździć na rolkach po ścieżce rowerowej, za to są mandaty
serio? a ja właśnie myślałam, że lepiej jeździć po ścieżkach, żeby nie przeszkadzać pieszym

Cytat:
no fajny, ale na początek nie taki łatwy dla kogoś kto w ogóle nie umie się poruszać

Stary 2011-05-12, 23:25   #921
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

serio? a ja właśnie myślałam, że lepiej jeździć po ścieżkach, żeby nie przeszkadzać pieszym
200zł mandatu jest za poruszanie się po ścieżce rowerowej bez użycia roweru

lepiej przeszkadzać pojazdom rozpędzonym nawet do 40km na godzinę niż pieszym?
Stary 2011-05-12, 23:32   #922
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Super. To do zobaczenia
..... a Taniec Brzucha też u nas znajdziesz

Podczas SWAPu będziemy losowac darmowe wejściówki np. na tańce.
Taniec brzucha mam już zaklepany gdzie indziej, ale dzięki za informację

Cytat:
"tak dużej różnicy nie przewidzieli" brzmi jakbyś była jakimś monstrum, a ja uważam że masz normalną figurę zupełnie ja się dziś oglądałam w lustrze całą godzinę na TB i nie mogłam się nadziwić, jakie mam ogromne biodra

(...)

no fajny, ale na początek nie taki łatwy dla kogoś kto w ogóle nie umie się poruszać
Przecież mmmmmm ma super figurę!

Ja też się nie umiem ruszać, ale możemy przeprowadzić lincz na doświadczonej Cholerce A ta ósemka odwrotna na końcu to mnie już całkiem zabiła. I nie potrafię tymi ramionami robić Poza tym - pamiętaj - grunt to ćwiczyć w autobusie!

Tak właśnie.
Stary 2011-05-12, 23:51   #923
cholernarejestracja
Copyraptor

Ola, Kasiencja, macie w ramach motywacji: http://www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds

To na początku jest bardzo trudne, i jak mówiłam Oli - ja uważam, że ona trochę za szybko z materiałem leci. Chodzenie z akcentami jest imho dość trudne do załapania, a ona z tym wyskakuje na pierwszej lekcji...a co do ćwiczenia shimmy w płaszczu - to jest faktycznie przydatne, ja w zimę odruchowo czasami ćwiczyłam i przy myciu zębów.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 00:02   #924
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ola, Kasiencja, macie w ramach motywacji: http://www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds

To na początku jest bardzo trudne, i jak mówiłam Oli - ja uważam, że ona trochę za szybko z materiałem leci. Chodzenie z akcentami jest imho dość trudne do załapania, a ona z tym wyskakuje na pierwszej lekcji...a co do ćwiczenia shimmy w płaszczu - to jest faktycznie przydatne, ja w zimę odruchowo czasami ćwiczyłam i przy myciu zębów.
ależ ona się rusza!
Uhm, teraz trudno o płaszcz

Tak właśnie.
Stary 2011-05-13, 00:57   #925
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, nudna jesteś, co avek to ładniejszy
Ciekawe, która pierwsza wypali, że rozkwitam Lalalalallala
Cytat:
z czego szkolą taką mądralińską pannę?
Prawo cywilne i bankowe...
Cytat:
A nie zmienialiście w ostatnim czasie proszku do prania na jakiś z silnym detergentem? Ja mam uczulenie na takie mocne proszki i na płyny do odkażania ciuchów w ciucholandach - generalnie na takie silne chemikalia. Nawet jak są za mocno barwione dżinsy takie co farbują, to na początku mam w takich bardzo silne swędzenie i wysypkę Wychodzi mi wysypka i zawsze lekarz mi każe zejść na dół do dzieci do izolatki żeby sprawdzono czy to jakaś spóźniona choroba zakaźna. Jeśli nic mu się poza tym nie dzieje to zwykłe uczulenie na które nie bierze się sterydów ani kroplówek! Jak by miał poza tym katar, kichał, jakieś silne swędzenie i takie rzeczy to można rozważyć. A tak to Zyrtec i wapno na alergię. I balsam Garnier czerwony - niezastąpiony!
Zakalca na wakacjach złapało prawdopodobnie właśnie od proszku lub płynu, ale że miał bąble na całym ciele i waliło mu serducho, to skończył pod kroplówką. Plus Zyrtec, wapno i oczywiście czerwony Garnier!
Cytat:
Mam dużo kosmetyków z Avonu w domu, bo jestem konsultantką, czy też mogę przyjść je sprzedać?
Alert, alert, znalazłam w spodniach fioletową różdżkę z Avonu! Nie zamawiałaś dla Kingi przypadkiem?
Cytat:
Wróciłam. Rekrutowała mnie dziewczyna 2-3lata młodsza Ale sympatyczna była i ciepła Jest spora szansa, że mnie przyjmą, ale wolę nie zapeszać

Cytat:
mam te swoje rolki w szafie. byłam w zeszłym roku parę razy i oczywiście po kilku upadkach się zniechęciłam ale chętnie poszłabym z kimś, kto mi potowarzyszy i powspiera. myślę o piątku albo sobocie, chyba że prognoza na weekend się poprawi to wtedy może skoczę w góry
bo jak nie to je sprzedam i tyle :P
Jestem chętna. Słodziak jeździ
Cytat:
A mi właśnie dzisiaj ostatnia osoba potwierdziła Magnum i dostanę ślicznego pendriva 4gb w kształcie loda Magnum
Mojego nikomu nie zaakceptowało, ani Tobie, ani Neciakowi, ani Huli...
Stary 2011-05-13, 06:44   #926
kasiencja
Pani Buka

Ola, Cholerka, no dobra, jak mówiłam, nie spodziewałam się cudów od razu także spoko a dziś chyba bardziej płaszczowa pogoda...

Cytat:
200zł mandatu jest za poruszanie się po ścieżce rowerowej bez użycia roweru

lepiej przeszkadzać pojazdom rozpędzonym nawet do 40km na godzinę niż pieszym?
no pewnie nie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jestem chętna. Słodziak jeździ
kto?

Stary 2011-05-13, 07:51   #927
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

wstałam i zaraz jade na Zakrzówek na praktyki
nie wiem po co ale trzeba
Stary 2011-05-13, 09:55   #928
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
aaa
ja mam z sandałami problem w żadnych mi się moja stopa nie podoba
Tez mam ten problem ale mimo to kupuje, bo sa wygodniejsze od zwyklych japonek Te co wczoraj kupilam to nawet nie mierzylam-mialam rajstopy wiec jak tu zmierzyc japonki? Przymierzylam klapki tej firmy i porownalam podeszwy

Cytat:
widziałam od 249 do 319 ja moje wziełam za 289 czyli 144 z groszami po zniżce;]
ale męskie byly tańsze bo TŻ zapłacił tylko 119zł za swoje po zniżce
Hmm to moze jednak dzisiaj sie jeszcze raz przejde do tego levisa

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
a co do ćwiczenia shimmy w płaszczu - to jest faktycznie przydatne, ja w zimę odruchowo czasami ćwiczyłam i przy myciu zębów.
Skojarzylo mi sie z takimi panami, co chodza po parkach w samych plaszczach i strasza biedne dziewczeta
Zrobilam ciasto z rabarbarem! Pycha
Tylko mnie kosztowalo wiecej bo musialam blache kupic...

Stary 2011-05-13, 10:11   #929
kamakrk
Zadomowienie

Pozdrowienia z mazowieckiej wsi moje Drogie.

Muszę dzisiaj wysłać jakiś kawałek pracy mgr więc teraz biorę się ostro za pisanie.

Możecie mi wytłumaczyć dlaczego moje 5-letnie buty cały czas mnie obcierają? Chodzę w nich co roku od maja do września i co roku mam to samo... Noż to szału można dostać.

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:13   #930
2016070953
Konto usunięte

a ja dziś jadę za Kraków tworzyć kluczową część mojego łoperatu szac
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości