|
|
#901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() My jeszcze jezdzimy w OPN ![]() Gg, a z tymi stronami to wiesz... pierwsze lepsze z googli. Ja nie biorę udziału w konkursach to się nie znam ![]() Przyszła mi szczotka Tangle Teezer (chyba była tu kiedyś o niej mowa), owszem fajnie czesze, ale czy to jest warte 50zł? Chyba nie Tym bardziej, że ja mam stosunkowo małe dłonie, więc jest nieporęczna, dziś wyleciała mi z ręki już dwa razy ![]() Ja kliknęłam w So Elixir, więc możecie psiknąć czy co tam zrobić jak już przyjdzie
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-12 o 15:32 |
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.oooo tam jest cudnie! chociaż nie wiem kiedy tam jest mały ruch ![]() ja bym się trochę bała. my tam jeździliśmy na rowerach to prawie mnie typ rozjechał. miała trochę stresu. ja nie umiem tak gwałtownie hamować, bo mam słabszą prawą nogę i mam wrażenie że zaraz się przewrócę, albo nie zahamuję dość mocno. dlatego często ratuję się słupkami np. od świateł ![]() 3. a czasem też tak robię, ale to sporo grzebaniny jest. 4. to jak coś to i od Ciebie się będzie wąchać ![]() uciekam bo obiecałam sobie, ze przysiądę dzisiaj do pisania pracy. tak mnie gniotło, nie czułam jej i zaczęłam się zastanawiać nam moim planem pracy i wczoraj siadłam nad nim i wszystko pozmieniałam pewnie moja promotorka będzie zachwycona, ale co tam. nie będę pisać o jakiś bzdurach unijnych....miłego popołudnia
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko piszę i jem lewą ręką A na rolkach jeździłam za dzieciaka, teraz mi ich brakuje, ale tu u mnie nie ma gdzie jeździć...
|
|
#904 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
no ja własnie szukam prostych, mniej zatłoczonych miejsc, żeby nie stanowić zagrożenia a upadki to właśnie mi się zdarzają nie tyle przy jeździe na prostym, co przy rozpaczliwych próbach hamowania...chętnie bym pojechała, tylko że 1) nie wiem za bardzo czy dałabym radę na dłuższych dystansach, bo jak mówiłam jestem początkująca i bez formy 2) Sz. nie ma rolek i dlatego szukam towarzystwa
|
|
#905 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi właśnie dzisiaj ostatnia osoba potwierdziła Magnum i dostanę ślicznego pendriva 4gb w kształcie loda Magnum Ja jestem za Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozostaje mieć nadzieję, że będzie coraz lepiej Cytat:
![]() Często coś takiego organizujecie? Cytat:
Cytat:
![]() Ja byłam wczoraj mierzyć i kicha Tak się reklamują tym, że mają spodnie dla 3 typów figur... Mierzyłam bold czyli jak sprzedawca powiedział krój dla osób które mają dużą róznicę między talią i biodrami i pan stwierdził, że dla mnie musieliby szyć spodnie osobno bo tak dużej różnicy nie przewidzieli. Dziwne, że sklepy które mają krój dla 1 typu mają dla mnie spodnie. Niech się ugryzą
|
|
#906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym w H&M udalo mi sie kupic calkiem fajne bawelniane ![]() A co do rajstop-jednymi bylam zachwycona, takie mile sa w dotyku Drugie tez mile ale przyznaje-na jednej lydce maja slady jakby byly lekko pozaciagane...dobrze ze to 40 den to akurat za bardzo nie widac Wszystko chyba zalezy od tego, jaka para sie trafi...Ja bylam dzisiaj z kolezanka w galerii krakowskiej Ogolnie sporo studentow sie kreci w sklepie ale jeden pan z obslugo od razu do nas podszedl-jednak po przymierzeniu przez kolezanke 3 pary spodni widocznie mial juz nas dosc ![]() Cytat:
![]() Poza tym kupilam sobie dzisiaj 2 pary sandalko-japonek w ccc Ale co ja poradze na to ze takie ladne i tanie byly? |
||
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, kuriera nie bylo
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie moge znalezc lepszego zdjecia a sama nie mam teraz jak zrobic
![]() http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...th_3045396.jpg Takie czarne-niby japonki a zapinane jak sandalki-bardzo takie lubie Dalam za nie 30 zl Nie moglam sie zdecydowac no |
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa ![]() ja mam z sandałami problem w żadnych mi się moja stopa nie podobaupiekłam se muffiny
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja własnie kupiłam Levisy
|
|
|
|
|
#912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wysłałam zgłoszenie bardzo chętnie zobaczę jak to wygląda, a ostatnio robiłam porządek w szafie i wezmę ciuszki na wymianę. O, i wezmę też biżu na sprzedaż Cytat:
![]() Cytat:
Taniec brzucha jest fajny
|
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
A ja kupiłam wczoraj Levi'sy... Tzn. Tata mi kupił...
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam od 249 do 319
ja moje wziełam za 289 czyli 144 z groszami po zniżce;]ale męskie byly tańsze bo TŻ zapłacił tylko 119zł za swoje po zniżce
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Uhm, to chyba jednak kupię sobie znowu w King's Square za 40 zł
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
TŻ też kupił Levis'y na moją legitymację
Ja w damskie rejony nawet nie spoglądałam. Tak na wszelki wypadek ![]() Hula, to taka szczotka do włosów, hit na KWC i allegro. Sprowadzana z UK, w cenie 50-60zł + przesyłka. Ma ponoć rozczesując nie niszczyć struktury włosa. Ja tego co prawda nie mogę jeszcze potwierdzić, bo mam ją 3 dni, ale faktycznie włosy fajnie rozczesuje
|
#917 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do minusa wymianek, o którym wspominasz - właśnie dlatego dopuszczamy sprzedaż i sugerujemy, aby wycenić swoje rzeczy mniej więcej, wtedy jeżeli nie uda się wymienić to zawsze można odkupić. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
. Ciuszki muszą być czyste i w dobrym stanie tylko tyle.---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
.Średnio powiedzmy raz / dwa razy w sezonie. Kolejną może uda się zorganizować w wakacje dopiero. |
|||
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ..... a Taniec Brzucha też u nas znajdziesz Podczas SWAPu będziemy losowac darmowe wejściówki np. na tańce. |
|
|
|
|
#920 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
ja się dziś oglądałam w lustrze całą godzinę na TB i nie mogłam się nadziwić, jakie mam ogromne biodra ![]() Cytat:
serio? a ja właśnie myślałam, że lepiej jeździć po ścieżkach, żeby nie przeszkadzać pieszym ![]() no fajny, ale na początek nie taki łatwy dla kogoś kto w ogóle nie umie się poruszać
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej przeszkadzać pojazdom rozpędzonym nawet do 40km na godzinę niż pieszym? |
|
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też się nie umiem ruszać, ale możemy przeprowadzić lincz na doświadczonej Cholerce A ta ósemka odwrotna na końcu to mnie już całkiem zabiła. I nie potrafię tymi ramionami robić
|
|
#923 |
|
Copyraptor
|
Ola, Kasiencja, macie w ramach motywacji: http://www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds
To na początku jest bardzo trudne, i jak mówiłam Oli - ja uważam, że ona trochę za szybko z materiałem leci. Chodzenie z akcentami jest imho dość trudne do załapania, a ona z tym wyskakuje na pierwszej lekcji...a co do ćwiczenia shimmy w płaszczu - to jest faktycznie przydatne, ja w zimę odruchowo czasami ćwiczyłam |
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhm, teraz trudno o płaszcz
|
|
#925 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Ciekawe, która pierwsza wypali, że rozkwitam
Lalalalallala Prawo cywilne i bankowe... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mojego nikomu nie zaakceptowało, ani Tobie, ani Neciakowi, ani Huli...
|
|
|
#926 | |
|
Pani Buka
|
Ola, Cholerka, no dobra, jak mówiłam, nie spodziewałam się cudów od razu także spoko
a dziś chyba bardziej płaszczowa pogoda... Cytat:
kto?
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam i zaraz jade na Zakrzówek na praktyki
![]() nie wiem po co ale trzeba |
|
|
|
#928 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tez mam ten problem ale mimo to kupuje, bo sa wygodniejsze od zwyklych japonek
Te co wczoraj kupilam to nawet nie mierzylam-mialam rajstopy wiec jak tu zmierzyc japonki? Przymierzylam klapki tej firmy i porownalam podeszwy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobilam ciasto z rabarbarem! Pycha Tylko mnie kosztowalo wiecej bo musialam blache kupic...
|
||
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Pozdrowienia z mazowieckiej wsi moje Drogie.
Muszę dzisiaj wysłać jakiś kawałek pracy mgr więc teraz biorę się ostro za pisanie. Możecie mi wytłumaczyć dlaczego moje 5-letnie buty cały czas mnie obcierają? Chodzę w nich co roku od maja do września i co roku mam to samo... Noż to szału można dostać. |
|
|
|
#930 |
|
Konto usunięte
|
a ja dziś jadę za Kraków tworzyć kluczową część mojego łoperatu szac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

a to dlatego że jestem leworęczna i lewonożna a ciule hamulce wymyślili na prawej nodze.

A na rolkach jeździłam za dzieciaka, teraz mi ich brakuje, ale tu u mnie nie ma gdzie jeździć...

, szukam czegoś o trwałości Diora
Tak się reklamują tym, że mają spodnie dla 3 typów figur... Mierzyłam bold czyli jak sprzedawca powiedział krój dla osób które mają dużą róznicę między talią i biodrami i pan stwierdził, że dla mnie musieliby szyć spodnie osobno bo tak dużej różnicy nie przewidzieli. Dziwne, że sklepy które mają krój dla 1 typu mają dla mnie spodnie. Niech się ugryzą