|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Irmith i Małgosia
za wizyty i jak jeszcze któraś ma dziś to też ![]() Bianeczka aleś się obkupiła Cytat:
ale życzę, żeby się dobrze nosiła ![]() a na ławeczkę trzeba podusię brać jak twardo Cytat:
połowa butów z zeszłego roku na mnie nie pasuje, a nowe ciężko dobrać Cytat:
też biorę cyclo3fort
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() Miałam i podusię i kocyk i dalej cisnęło Zjadłabym jakiś podwieczorek
|
|
|
|
|
#2253 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a u nas tż stwierdził, że jeżeli nasza Niunia by coś skrywała i byłby chłopiec to bedzie właśnie Szczepan, bo on od dawna chce tak synka nazwać, a ja już nawet przywykłam, że mógłby być Szczepcio ![]() z tych imion : Jan, Marek, Maciej, Szymon, Ludwik, Witold, Janusz, Leon mi sie podoba Jasio, Maciuś i Marek Szymcia mi się podoba najbardziej ale teraz jest bardzo dużo Szymonów, wiec odrzucam ![]() fajne zwierzaczki Twoja Kuleczka jest śliczniusia, podoba mi sie bardziej od mojej ale ta moja była najlepsza z tych które miałam do wyboru puszczasz do brzuszka melodyjke? Ja puszczam przed spaniem, albo jak leżakuje popołudniem i Niunia tak kopie ze szok ![]() Cytat:
Adaś superancko mój mały sąsiad ma na imię Adas, super koleżka, taki zabawny no i małżulek to nie musze pisać że super Adaś z niego ![]() Cytat:
Bianka też ładnie za to mi sie cosik ostatnio wkręciła Blanka nie wiem sama ![]() Z chłopięcych to Maksiu i Franio fajnie, Natan mnie nie kręci ![]() Cytat:
![]() natka, super ta lista z linkami ![]() Caltea za wizyte oszczędzaj się kochana ![]() bianeczka, super zakupy ta sukieneczka niebieska większa jest boska ![]() mi zawsze przy przy wyższych tempkach puchną palce. Teraz zauważyłam, że puchną mi stopy i kolana jak dłużej siedze na uczelni, albo długo jade smaochodem. Ale niestety moje problemy z kolanami to już norma, ostatnio miałams pokój no ale wiedziałam ze w ciąży się odezwą ![]() pochłonęłam sałatke owocową, ale nadal jestem głodna, więc uciekam po 1. coś zjeść po 2. zrobić jakiś obiad po 3.ogarnąć mieszkanko ![]() narazie |
||||||
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
widzę, że nie jestem sama z tym puchnięciem stóp, normalnie balony mam
a im cieplej tym gorzej ![]() zostały mi adidasy i jedne klapki japonki zero elegancji - wszystko sportowe, a klapki srednio wygodneja muszę się wybrać do lumpka po ciuszki dla dzidziola, bo niby dostałam kupe ciuszków , ale w większości na 74 - 80
|
#2255 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie darowałabym swojemu czegoś takiego![]() Cytat:
A Anatol bardzo ciekawe, niespotykaneCytat:
![]() Cytat:
Pedagog to widać z niego nie najmądrzejszyCytat:
![]() Cytat:
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
A ja wróciła z pracy i nie mam na nic siły
Zjadłam talerz pierogów z truskawkami i normalnie spać mi sie chce
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze obiadu nie było
![]() Cytat:
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe chyba nikt nie zauważył, że przyszłam
No nic ide sie chyba położyć bo mnie zmęczyło to nadrabianie i te dzisiejsze eskapady sklepowe A z burzy nici bo chyba poszła bokiem
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
wcinam resztke lecza od wczoraj
![]() anuska to idź spać, a co się będziesz przejmować ![]() apropo butów to ja weszłam dzisiajn do deichmana i CCC w celu zobaczenia butów na lato i ogólnie tragedia
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie gotuję to jem u mamy obiad a ona wcześnie gotuje więc o 16 mam już małego głoda
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Przyczajenie
|
Czekając aż maż po mnie zajedzie przeglądam allegro i wypatrzyłam takie fajniutkie body
może komuś też się spodoba:http://allegro.pl/body-od-jutra-rozm...602350964.html http://allegro.pl/body-50-mamy-50-ta...602352861.html i jeszcze tutaj fajne rzeczy: http://dino.sklep.pl/nowy/odziez-dla...c-247_248.html Edytowane przez angela006 Czas edycji: 2011-05-12 o 15:52 |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Caroline mnie też nikt
Ale ja to jestem tak padnieta, ze nawet mnie to nie rusza
|
|
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
Acelinka poszłabym, ale mi szkoda dnia hihi
Ciężko dogodzić, idę pozmywać to może się rozruszam![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Angela fajne bodziaki, chyba będzie trzeba po troszku kupować ciuszki
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraź sobie, ze pojechałam do sklepu specjalnie po meliskę i masło... Masło kupiłam, ale po drodze do meliski były ciuchy i natknęłam się na fajny, tani sweterek- o melisce zapomniałam
No ja jeszcze coś na pamięć muszę mieć Zmykam nadrabiać- 10 stron od wczo.
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy na fotke, koniecznie! ja dzisiaj dorwałam bodziaka w carrefourze na długi rękaw jak nie zapomne to też wkleje ![]() cotka, moja babcia była oburzona że w lumpku kupiłam rzeczy dla dzidzi, ale ona ma skojarzenie lumpek= szmaty i szmateczki. Nie wie, jakie teraz tam można upolowac cudne i dobre ciuszki
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam przekonana, ze ubranka wezmę nowe, bo to jak bielizna itp. Ale jak pooglądałam te w sklepie, cieniutkie, wymacane a później byłam w lumpie i od niechcenia przeglądałam ciuszki to i materiał jakiś taki lepszy, zupełnie nie są ani poplamione ani zmechacone, jak nowe i materiał niebo a ziemia w porównaniu z takim co kupiłam w sklepiku obok. Poza tym mają takie urocze niektóre wzorki że nie miałam sumienia tego zostawić.
Fakt, że sama sobie ustaliłam limit i używane będą np. do szpitala- podobno często kradną/gubią się , więc takich za 1 czy 2 zł nie szkoda tak bardzo. I resztę już kupię nową i tylko będę się wspierała jakimiś uroczymi spodenkami, bluzami bo tam to można znaleźć fajne i oryginalne |
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
cotka, mi bratowa tż powiedziała żeby do szpitala nie brać ubranek dziecięcych bo w tym moim ubierają jakieś szpitalowe, a jak sie da swoje to już się ich nie odzyska
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w niektórych szpitalach trzeba mieć swoje ubranka, rożki i inne tego typu. Są z kolei też takie gdzie oni wszystko dają. Ja wybrałam po opiniach Kamińskiego a tam podobno trzeba mieć własne. A ubranka to w sumie nie dziwię się. Jak rzucają do prania to później sama bym się nie połapała co kogo
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
straszny ten dzisiejszy dzień.... niech już lepiej mija
|
|
|
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
Poleżałam chwilę i niestety brzuch mnie dalej boli
Weszłam na chwilkę, bo chciałam poszukać jakiś spodni/leginsów ciążowych, bo aktualnie spodnie mnie lekko już uciskają na brzuch Znalazłam coś takiego http://allegro.pl/spodnie-legginsy-c...606198001.html i chyba takie kupie. Co myślicie? Biorę pod uwagę że jest już coraz cieplej, i jednak dżinsów się nie opłaca teraz kupować, a jakieś większe rybaczki, czy spodnie na dalszy etap ciąży to mam pożyczone od cioci w moim wzroście już jak coś Btw, gratuluję dzisiejszych wizyt, i trzymam kciuki za te jeszcze nie odbyte Przepraszam że tak trochę nie jestem w temacie ale ja tu tak tylko na chwilkę, zaraz wracam do leżenia.Bianeczko, śliczne ubranka
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj jakiś taki kiepski dzień, że chyba zjem sobie ciasteczka.. Muszę się nauczyć takie piec to taniej wyjdzie.
Aaaa z dobrych rzeczy dzisiaj- chyba już czuję jak moje maleństwo się kokosi
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Btw, dziś lekarka mierzyła głowę maluszka i z pomiaru wyszło, że wielkość jego główki to około 17t 3d ciąży.. Ja już nic z tego nie kapuję
Na każdym usg inaczej Wychodzi na to, że jednak ten tydzień ciąży, co mam podany na suwaczku pokrył się w końcu z moim A jak już mówię o moim Skarbie, to jak zwykle rozpychał się co nie miara, protestował nóżkami, rączkami, bo tak mi się wydaje że go z lekarką obudziłyśmy, bo na początku usg miał rączkę na główce, tak jakby zakrywał oczka i wyglądał na śpiącego Poza tym widziałam co jest między nogami.. no i nie zobaczyłam nic Lekarka przy okazji próbowała podejrzeć, i teraz się zastanawiam czy to calzedonia, czy maluch po prostu chował siurka ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- kiciulec ale Ci dobrze U mnie od paru dni cisza...
|
|
|
|
#2273 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka wpadłam tylko na chwilkę, pochwalić się, że umowa przedwstępna podpisana
ach ale jestem szczęśliwa i w banku też byliśmy załatwiać sprawy kredytowe, także za miesiąc myślę, że już będziemy mieć dograne wszystko i podpisywać umowę notarialną![]() pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
kisiulec przyznaj się jakie ciasteczka zajadasz
![]() to widzę, że ktoś do Ciebie macha i cię zaczepia
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
martusia - cieszę się, że choć u Ciebie tyle radości, bo dziś jakiś kiepski dzionek
|
|
|
|
#2276 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za oddanie pracy no super wieści od lekarza, nic tylko chwalić
|
|||
|
|
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
Martusia gratuluję
Caltea mam jeszcze prośbę odnośnie wózeczka. Mówiłaś jak dobrze kojarzę, że dokupiliście już fotelik a mogłabys zdradzić jaki??? Mam już pewna aukcję na oku, ale jest właśnie bez fotelika![]() a i przypomnij mi jaki macie kolorek oki . Szkoda, że w PL jest taki słaby wybór tych wózków prawda U nas to zawsze zacofanie cholerka
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Martusiaaa21 gratulacje!
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Niee nie mówcie nawet żeby ten dzień mijał bo ja dopiero co wstałam, połowy nie przespałam bo słuchałam jak sąsiadka przyszla i opowiadała jak robić dobre małosolne
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
po wizycie, wszsytko oki
uciekam, drzemnąć chwilę i wracam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

za wizyty

ale życzę, żeby się dobrze nosiła
bo u mnie masakra jakaś
połowa butów z zeszłego roku na mnie nie pasuje, a nowe ciężko dobrać 

za wizyte 
zero elegancji - wszystko sportowe, a klapki srednio wygodne
.
. Wahałam się, czy dzielić się z Wami takimi intymnościami z życia mojego dziecka, ale mam nadzieję, że nie rozpowiecie, a syn kiedyś mi wybaczy. Nie wiem czy to dobre, czy złe wieści; kiedyś rozstrzygnie ten problem moja przyszła synowa. Lekarz był w szoku z powodu wielkości... dzyndzla mojego Leosia. Stwierdził, że już teraz można wnioskować o tym, że kiedyś mój syn będzie miał mega...interes. Trochę się wystraszyłam, czy aby nie anormalnie duży, ale gin stwierdził, że będzie po prostu z tych wielkich, ale jeszcze w normie
Do tej pory jeszcze jak o tym pomyśle lecą mi łzy, w życiu przez nikogo nie płakałam z nerwów.. To ja tak tylko na chwilkę, idę coś zjeść i się położyć, wybaczcie mi że nie będę na bieżąco i nie będę się udzielać, ale dzidziuś i jego zdrowie są najważniejsze. Buźka 

. Tyle lat i tyle ciąż musiało upłynąć, abym usłyszała z jego ust takie słowa