|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
hej
![]() Nie kupiłam tamtych szortów tylko inne, bardziej "wyjściowe" ale w podobnym kolorze i bluzeczkę na ramiączka jeszcze w fajnym niebieskim kolorze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ojj jest lepiej niż myślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie ma co se du*y zawracać i nerwy psuć Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja dziś go użyłam drugi raz i jest fajny
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
nadal nie cytuje
![]() Snow oczywiście czekam na pochwalenie się spodenkami i bluzeczką Ty zawsze coś wypatrzysz, więc jestem ciekawa co tym razem
|
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snow no fakt jest niebo a ziemia z tym co było Postaram sie juz nie marudzic Ja tak chyba całe marudzenie przerzucam na włosy zeby na reszte nie marudzic A spodenki pokaz oczywiscie ![]() Ja sie nie moge przełamac do chodzenia w krotkich przez moje blade odnóża... głupie zamkniete koło bo jak mam je opalic jak nie odslaniam jak gdzies ide ![]() A tez chciałam kupić ten podkład z MF, ale sie wstrzymam narazie bo teraz jestem blada jak sciana a wiadomo że buźka troche słońca chwyci. No a ja podkłady dosc długo uzywam, i jak teraz kupie to za miesiac bedzie juz mi za jasny. |
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak zrobiłam i już mogę śmigać na gołe giry
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a wam ten bronzer Liren pasuje??? Bo ja nie widzę żadnego efektu
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz rację, lepiej poczekać z kupnem podkładu aż troszkę słonka złapiesz ![]() a co do nóżek to posmaruj się jakimś balsamem brązującym może ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
Hej
ja już po maturkach.. Uff nareszcie można się odstresować teraz już częściej będę do was zaglądać widzę ciekawe tematy poruszacie <sex>snowwhite śliczne japoneczki te jasne<zakochany> gdzie można takie dostać?
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Snow - właśnie mam do ciemnej...
|
|
#3672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niejedna kobieta by chciała mieć taki efekt a sobie nie zrobi Pewnie bym Ci powiedziała zetnij to w cholerę... Ale.. Sama to przechodziłam i gdybym mogła cofnąć czas to chodziłabym w ciapki, jakoś bym wytrzymała, a teraz miałabym długie kłaki.. A tak to tylko chodzę i wam tu marudzę ![]() Cytat:
Na wątku o przełużnaiu dziewczyna zamawiała clipy za 200 zł i piękne były takie gęste . Na wątku trzeba by było poszukaćCytat:
|
|||
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyna opcja to sie po prostu przez tydzien opalac solidnie i wtedy w koncu załapie i juz dalej bede bardzo szybko slonko bez problemu łapać. A ja sie od 3 lat w sumie nie opalam dlatego teraz ciezko tak
|
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm to nie wiem naprawdę, jak mówię ja nie używałam niech dziewczynki się wypowiedzą ![]() Cytat:
|
|
#3675 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
nie umiałam się wbić na wizaż
![]() Cytat:
![]() i czy mieści format a4? bo ja nadal nad tą grey się zastanawiam ![]() Cytat:
![]() u mnie jeszcze jak na razie niebo w miarę czyste Cytat:
Cytat:
jutro się wybieram.. ciekawe jak ceny się tam kształtują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że wszystko ok ![]() to jutro będziemy miały co oglądać? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co najlepsze - dziewczyny, z którymi spędziłam całe dzieciństwo będą mamusiami obydwie ![]() drugie ![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby sie tej żółto-rudej kupy na dole pozbyc Ale szkoda mi mimo ze no wiadomo włoski sa troche podsuszone i czuc ze tak od połowy długosci sa inne, bardziej szorstkie. Ale .... pamietam jak przezywalam sciecie i juz chyba wole miec te ciapy niż krótkie włosy, w ktorych sie totalnie nie czuje. A teraz ciepło to wkurzaja mnie jak nie wiem i chodze w takim koczku bo mi za goraco i tez przychodza mi co jakis czas mysli zeby je obciac A potem przedluzyc A clipki przypnij zobaczysz jak to wyglada ;>Ale u mnie jedna laska ma przedluzane i jej wiecznie coś tam odstaje i wcale nie wyglada to tak źle. Jak robi kucyka to sobie po prostu na dole wsuwkami podpina
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Agatko znalazłam
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2328 DObrze, czekam cierpliwie ![]() Cytat:
U mnie to dramat jakiś i z farbami i z włosami (clipami, pasemkami) - niby takie wielkie miasto a nic nie można znaleźć |
|
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
snowwhite a ile kosztują
?
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że były krótkie to wycieniowane i miałam tak mało włosków.. ![]() Teraz już mi sporo odrosły i gęstsze są, bo z cieniowania powoli schodzę - wcozraj jak głowę umyłam to chodziłam i tylko głową kręciłam bo czułam ciężar włosków ![]() A jeszcze nawet do ramionka nie sięgają więc długa droga pzrede mną. A koleżankę obfoć i pokaż ![]() Żartuję..Ale kusisz.. nie powiem ![]() ![]() Aż pójdę te clipy założyć - zobaczę jak to wygląda |
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale formatu a4 nie mieści Też myslalam ze bedzie miescic bo tak mi sie po wymiarach wydawało ale nie ma wogóle opcji... No i jest naprawde cieniutka także szczerze mówiąc wg mnie lepiej dopłacić te 10-20 zł i kupic coś porządniejszego. Mi wyszło z przesyłką 35 zł a za 55-60 zł juz porządną torebke gdzies w miescie dostane. Ale że chciałam taką mniejszą na pierdółki czy gdzieś na wyjście to ją chyba zostawie chociaz nadal sie waham bo mam jeszcze jedną z takiego cienkiego materiału i sie drze przy rączkach, ale fakt ze po prostu na jej wytrzymałość to za ciężkie rzeczy w niej nosze. To jest taka torebeczka bardziej gdzieś na wyjscie na spacer, do parku czy coś
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie też - mieszkańców coś koło 200tys i z tego co się orientuję to tylko jedna hurtownia fryzjerska na całe miasto :/ |
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3683 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2384 |
||
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam do ciemnej i jest ok
![]() ale jednak wg mnie lepszy jest ten, który kupiłam w Yves Rocher cena niestety odstrasza, ale naprawdę jest lepszy.Mam go do jasnej karnacji, ale efekt po jednym posmarowaniu jest znacznie lepszy niż po Lirene |
|
|
|
#3685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czeko - przecież Ty ładne masz te włoski, nie wiem co od nich chcesz ![]() Cytat:
![]() napisałam do tego gościa czy wystawi KupTeraz, ale cicho głucho - nie odpowiada na maile ![]() w takim razie dziękuję i czekam na fotkę
|
||
|
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą nie obetne tez z jednego względu... jak mi sie nie daj Boże moja pedantyczność włosowa na mózg rzuci i przyciemnie to co? Przyciemnie do 8 poziomu powiedzmy, kolor super ale czegos tu brakuje.. co to jest.. hmmm aa no tak, gdzie sa moje włosy?! ![]() A koleżanki zdjecia chcialam ci na PW wysłac ale juz usunela i nie widac Ale serio jak ma spiete to ma takie małe wsuweczki powpinane, teraz juz ma je wyrzej ale pamietam ze jak sie na poczatku z laskami zastanawialysmy czy ma przedlozki (no zazdroscilysmy jej wlosow ) to chodzilysmy i filowalysmy czy cos widac |
||
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Adzi i Wasienka i Psyche
Pięknie wam wyszło!! Coraz bardziej przekonuję się do C12 Psyche i co, włosy Ci nie powypadały;p?
|
#3688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
racja i pogramy w zielone na wizażu
|
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak wszystkie mówicie że nie jest tak źle to pozostaje mi sie z tym tylko zgodzic A torebeczka jest naprawde cieniutka Jest ładna ale ma właśnie te 2 wady - nie mieści a4 i jest cieniutka. Ja ją zostawie ale gdybym ją widziala w miescie gdzies to bym jej nie kupiła ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
pochwalisz tylko musze sie uczesac najpierw i zrobic zdjecie bo zadnergo jeszcze w blond wlosach nie mam, a ze narazie i tak nigdzie nie wychodze nie mam motywacji sie czesac :P i odstawilam tez suszarke i od 3 dni mocno trwam w postanowniu niesuszenia a jak wlosy schna same to..kazdy w swoja strine i wygladam jak snopek siana :P
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

i bluzeczkę na ramiączka jeszcze w fajnym niebieskim kolorze 

nie ma co se du*y zawracać i nerwy psuć
nie wiem do kogo podobny będzie, do sąsiada chyba 

Ja tak chyba całe marudzenie przerzucam na włosy zeby na reszte nie marudzic

niech dziewczynki się wypowiedzą