Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 19:29   #3421
Misha_
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Przybywam z kolejnym pytaniem Czy możecie polecić jakąś kurację, serię czy konkretny kosmetyk ( krem), który wyrównuje skórę twarzy, wygładza.. kurczę, nie wiem jak to opisać. Moja skóra jest pełna niedoskonałości, nierówności, męczę się z rozszerzonymi porami, albo jakimiś podskórnymi niespodziankami. Nie wymagam już nawet tego, by się nie świeciła.

Czy efekt gładkiej skóry w takim przypadku jest w ogóle do osiągnięcia? Czy bez regularnych wizyt u kosmetyczki się nie obejdzie?
Miałam to oj miałam... Ubolewałam nad podskórną kaszką, jakimiś małymi wypryskami. Tylko rozszerzone pory mi zostały Efekt gladkiej/idealnej twarzy mam. Niestety nie pomogę Ci z kremami, bo ja uzyskałam ten efekt czytając składy+ minimalizm kosmetyczny.
Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:36   #3422
peggy_blue
Zakorzenienie

ja mam podobnie, ale jeszcze do tego, jak mi jakiś pryszcz wyskoczy i go zaleczę, to i tak ślad po nim zostaje przez kilka tygodni, a jak rozdrapię to nawet miesięcy najśmieszniejsze jest to, że wszystkie moje problemy skórne dotyczą prawej połowy twarzy, jakbym miała taką cerę, jak na lewej stronie, to do makijażu wystarczyłby mi puder matujący
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:46   #3423
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
nyx
Mac
Cytat:
Napisane przez Rico22 Pokaż wiadomość
A ja się ciesze jak głupia bo upolowałam ostatni pędzelek do smokey, i chyba jedyny w opolu ;DZ essence oczywiście
Świetny jest
Cytat:
A ja kupilam przed chwilą morelowy peeling Soraya i ten samoopalacz w piance Daxa, zaraz idę się wypeelingować i nasmarować bo mi taka bladość do rudego nie pasuje
Tez muszę się nasmarować tym samym samoopalaczem bo tez lekki bladzioch ze mnie
Stary 2011-05-12, 20:15   #3424
Blondi2989
Blond forever!

http://www.youtube.com/watch?v=WVfgn...&feature=feedu
Nawet lakier do paznokci się teraz blenduje
Stary 2011-05-12, 20:21   #3425
nata_sha
Raczkowanie

zależy jak duże są te problemy skórne. mi baaaaardzo pomógł triacneal, ale to nie ta tę porę roku takie zabawy. ofc najpierw była masakra, ale teraz jest całkiem znośnie.

niestety nie ma 1 specyfiku, który pomógłby wszystkim... trzeba próbować różnych rzeczy i spr co pomaga, a co szkodzi (ilość pieniędzy wyrzucona w błoto niezliczona ;/ 2 łazienki wypchane różnorakimi specyfikami po brzegi...) aktualnie używam do mycia hipp lub phisiogel, 2 x tyg serum migdałowe z BU, 2 x tyg peeling queen helene, 1 maske z QH i różnie w zależności czego moja skóra potrzebuje albo nawilżam albo czasem tri (wiem że nie powinnam...) + minerały i filtry. testuje też nowy krem ze srebrem

na nierówny koloryt to nie wiem, sama chętnie się dowiem. jak byłam młodsza używałam cytryny na te ciemniejsze zmiany, rozjaśniły się, ale nie wiem czy teraz bym to powtórzyła.

a i jeszcze jedno nie dajcie sobie wmówić że coś będzie superhiper jak znacie swoją skóre i wiecie że nie. w te sposób mam cały zachwalany w KWC krem bandi który uczulił mnie po 3 użyciu ;/

się rozpisałam, sorry. po prostu znam ten ból!
nata_sha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:39   #3426
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Przybywam z kolejnym pytaniem Czy możecie polecić jakąś kurację, serię czy konkretny kosmetyk ( krem), który wyrównuje skórę twarzy, wygładza.. kurczę, nie wiem jak to opisać. Moja skóra jest pełna niedoskonałości, nierówności, męczę się z rozszerzonymi porami, albo jakimiś podskórnymi niespodziankami. Nie wymagam już nawet tego, by się nie świeciła.

Czy efekt gładkiej skóry w takim przypadku jest w ogóle do osiągnięcia? Czy bez regularnych wizyt u kosmetyczki się nie obejdzie?
Dla mnie zbawieniem na takie problemy jest Tonik z kwasami AHA/BHA 10%. Miałam świetną cerę, po długi m czasie (ok roku) skóra znów wróćiła do złego stanu. Zamówiłam tonik i cierpliwie czekam. Oczywiście najlepiej wtedy twarzy nie wystawiać na słonce, ale mi akurat to nie grozi, używam filtru 50 na twarz
A jeśli ktoś uczulony na ten kwas, to jest jakiś inny ale nie mogę sobie przypomnieć jaki.

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2011-05-12 o 20:41
zabciajs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:40   #3427
Castilla
Przyczajenie

może nie mam (jeszcze ;D) skóry jak pupcia niemowlaczka, ale moja twarz znacznie się poprawiła po serii porządnego peelingowania + nawilżania
i choć dax cosm. vulcanic mat mikro-dermabrazja polecany jest po 35 roku życia (do którego jeszcze nie dobrnęłam ) za namową kosmetyczki zaryzykowałam i pomógł mi ooj bardzo polecam!

(https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ych-porow.html)

Edytowane przez Castilla
Czas edycji: 2011-05-12 o 20:41
Castilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:46   #3428
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:

Spróbuj tego kremu
http://www.bandi.pl/sklep/produkt/id/151
jest genialny !
Świetnie wygładza cerę, jest po nim w dotyku jak pupcia niemowlaka, ma wyrównany koloryt jest świeża, promienna. Najlepszy krem jaki miałam.

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:53   #3429
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
A ja kupilam przed chwilą morelowy peeling Soraya
o kurde, dobrze, że mi przypomniałaś, że miałam go kupić

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
najśmieszniejsze jest to, że wszystkie moje problemy skórne dotyczą prawej połowy twarzy
mam podobnie, może to i głupie, ale moja siostra twierdzi, że to od podpierania twarzy rękami (nieraz pewnie "brudnymi")
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:01   #3430
Castilla
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
mam podobnie, może to i głupie, ale moja siostra twierdzi, że to od podpierania twarzy rękami (nieraz pewnie "brudnymi")
coś w tym jest! niestety...bakterie nie próżnuja,dlatego usilnie staram sie walczyć z tym nawykiem dotykania/podpierania twarzy w ciągu dnia...

a tak poza tematem problemów skórnych
oglądałam outfity dziewczyn - kiediski,pannyJoanny, i nie mogę znieść tego jak one sobie nie radzą z krytyką... za każdym razem bulwers że ktoś jest na nie, że tyle minusów (szczególnie pannaJoanna)-stwierdzenie ze już outfitów NO MORE...no prosze Was?! takie mocne babeczki a jak zderzą się z rzeczywistością polskich hejterów to juz głowa w piasek więcej tego nie kręcę... ? nie rozumiem... wiadomo że żadna to przyjemność czytać niemiłe komentarze marne krytykanctwo etc ale warto zaapelować żeby je chociaż olewac,nie walczyć z wiatrakami w końcu im więcej uwagi poświęca się na tak zw.trolle tym ich grono jest coraz większe;D
Stary 2011-05-12, 21:03   #3431
lmaa
Raczkowanie

Poznecam sie troche nad Wami-jako odskocznia krotka, cos dla duszy i cialka))).Mnie leci slinka strumieniami,po obejrzeniu tego filmiku, to i Wam niech poleci :P
http://www.youtube.com/watch?v=tQNoj...el_video_title
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 21:09   #3432
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde, dobrze, że mi przypomniałaś, że miałam go kupić

kurcze. możliwe ale bardzo ciężko zwalczyć to przyzwyczajenie
Cytat:
Napisane przez Castilla Pokaż wiadomość
coś w tym jest! niestety...bakterie nie próżnuja,dlatego usilnie staram sie walczyć z tym nawykiem dotykania/podpierania twarzy w ciągu dnia...

oglądałam outfity dziewczyn - kiediski,pannyJoanny, i nie mogę znieść tego jak one sobie nie radzą z krytyką... za każdym razem bulwers że ktoś jest na nie, że tyle minusów (szczególnie pannaJoanna)-stwierdzenie ze już outfitów NO MORE...no prosze Was?! takie mocne babeczki a jak zderzą się z rzeczywistością polskich hejterów to juz głowa w piasek więcej tego nie kręcę... ? nie rozumiem... wiadomo że żadna to przyjemność czytać niemiłe komentarze marne krytykanctwo etc ale warto zaapelować żeby je chociaż olewac,nie walczyć z wiatrakami w końcu im więcej uwagi poświęca się na tak zw.trolle tym ich grono jest coraz większe;D
też mnie dziwi ta walka z wiatrakami, zwłaszcza, że dziewczyny wydają się naprawdę wyluzowane i pewne siebie... ale co kto woli zaobserwowałam, że im ktoś bardziej walczy z takimi burackimi komentarzami, tym więcej widzę u niego hejtów.
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:12   #3433
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Dla mnie zbawieniem na takie problemy jest Tonik z kwasami AHA/BHA 10%. Miałam świetną cerę, po długi m czasie (ok roku) skóra znów wróćiła do złego stanu. Zamówiłam tonik i cierpliwie czekam. Oczywiście najlepiej wtedy twarzy nie wystawiać na słonce, ale mi akurat to nie grozi, używam filtru 50 na twarz
A jeśli ktoś uczulony na ten kwas, to jest jakiś inny ale nie mogę sobie przypomnieć jaki.
Z Biochemii urody?
cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:12   #3434
Kayako
BAN stały

Cytat:
A Twittera tych wszystkich dziewczyn czytasz? Bo czasami ma się ochotę na A słówko "hejter" to niektóre powinny sobie gdzieś wytatuować, bo o niczym innym nie myślą.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:22   #3435
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Z Biochemii urody?
Stary 2011-05-12, 21:22   #3436
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
oglądałam outfity dziewczyn - kiediski,pannyJoanny, i nie mogę znieść tego jak one sobie nie radzą z krytyką...
tym bardziej, że nosi torebkę w koszyku od rowera - rozumiem, że mogą koszyk ukraść, no ale kurde, bez przesady ;|
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:25   #3437
201804100943
Konto usunięte

na wygładzenie buźki i pozbycie się podskórnych krostek pomógł mi Brevoxyl i krem nawilżający Humektan. Można powiedzieć że te 2 kosmetyki zmieniły moją cerę nie do poznania.
Do tego nawyk wycierania twarzy po myciu ręcznikami papierowymi.

Edytowane przez 201804100943
Czas edycji: 2011-05-12 o 21:27
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:26   #3438
Castilla
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
A Twittera tych wszystkich dziewczyn czytasz? Bo czasami ma się ochotę na A słówko "hejter" to niektóre powinny sobie gdzieś wytatuować, bo o niczym innym nie myślą.
haha dokładnie.
dziś właśnie zerknęłam na twitterowe zwierzenia o hejtowaniu i kompletnie nie rozumiem babeczek...czym tu się jarac?
jak to mówią są gusta i guściki, nie każdy musi kliknać kciuk w górę i napisać 'wyglądasz pięknie'
człowiek świadomy swoich walorów (a tak je do tej pory postrzegałam) nie da sobie ich podkopać głupimi komentarzami od anonimowych podglądaczy....
Stary 2011-05-12, 21:27   #3439
lmaa
Raczkowanie

Na problemy z buzka polecam kanal czarszki, a szczegolnie polecam filmik z przepisem na krem na swiecaca sie geba
http://www.youtube.com/watch?v=YA5Rzx4cuHk
W ogole to uwielbiam ogladac jej filmiki
Moze sie spoznilam,moze juz to widzialyscie,ale jeszcze nie nadrobilam zaleglosci w czytaniu.A troche mnie tutaj nie bylo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 21:31   #3440
Castilla
Przyczajenie

Cytat:
tym bardziej, że nosi torebkę w koszyku od rowera - rozumiem, że mogą koszyk ukraść, no ale kurde, bez przesady ;|

ja rozumiem np przenieść ten koszyk z roweru w miejsce pracy/uczelni do szafki/szatni gdziekolwiek miałby być bezpieczny ;D ale łazic w ten sposób z nim po mieście? NEVER
Stary 2011-05-12, 21:34   #3441
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
Na problemy z buzka polecam kanal czarszki, a szczegolnie polecam filmik z przepisem na krem na swiecaca sie geba
http://www.youtube.com/watch?v=YA5Rzx4cuHk
W ogole to uwielbiam ogladac jej filmiki
Moze sie spoznilam,moze juz to widzialyscie,ale jeszcze nie nadrobilam zaleglosci w czytaniu.A troche mnie tutaj nie bylo
Ciekawe czy działa. Jeśli tak to fajny na lato.
Robiłaś go?
Stary 2011-05-12, 21:35   #3442
lmaa
Raczkowanie

Cytat:

ja rozumiem np przenieść ten koszyk z roweru w miejsce pracy/uczelni do szafki/szatni gdziekolwiek miałby być bezpieczny ;D ale łazic w ten sposób z nim po mieście? NEVER
a moze zapoczatkuje w ten sposob nowa mode? nowy trend? i stanie sie jeszcze slawniejsza?
Stary 2011-05-12, 21:40   #3443
Castilla
Przyczajenie

Cytat:
a moze zapoczatkuje w ten sposob nowa mode? nowy trend? i stanie sie jeszcze slawniejsza?
NA PEWNO!
tym trikiem można podbic świat, zabłysnąć na arenie międzynarodowej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 21:40   #3444
lmaa
Raczkowanie

zabciajs
Zrobilam i dwa dni stosuje.O efektach napisze za jakis czas,bo te dwa dni to troche za krotko na taniec radosci, ale musze przyznac, ze juz powinnam zaczac Ale zobaczymy

Edytowane przez lmaa
Czas edycji: 2011-05-12 o 21:42
Stary 2011-05-12, 21:46   #3445
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
zabciajs
Zrobilam i dwa dni stosuje.O efektach napisze za jakis czas,bo te dwa dni to troche za krotko na taniec radosci, ale musze przyznac, ze juz powinnam zaczac Ale zobaczymy
Będę czekać z niecierpliwością

Choć czekam narazie na puder z Bichemi Urody. I liczę na dobry mat
Stary 2011-05-12, 22:37   #3446
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

http://www.youtube.com/watch?v=GagRE56YFsU ona ma coś nie teges z głową jak nic...Biedne dzieci..

(żeby było moge zrozumieć jakiś tam sens nagrywania takkich filmików, ale nie widze sensu pokazywania go całemu światu..)
Ciekawy ten pomysl na krem matujący czaraszk

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2011-05-12 o 22:38
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:42   #3447
muszynianka
Zakorzenienie

to joanna naturalny z ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym jej ex mąż był podejrzany i nie wiem czy nie skazany za handel ludźmi a ona sama była... no dość barwną postacią...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:48   #3448
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
to joanna naturalny z ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym jej ex mąż był podejrzany i nie wiem czy nie skazany za handel ludźmi a ona sama była... no dość barwną postacią...
W tym tygodniu z nudów obejrzałam całą "Balladę.." i Balladę 2 i stwierdziłam, że na dobre wyszło jej to rozstanie z panem Naturalny Chociaż "oryginalna" i tak jeszcze pozostała
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:48   #3449
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Yyy a ten facet to jej mąż?
Myślałam, że syn.
Dodatkoow z końca filmiku jak rozumiem ona jest w ciąży (bo psize coś o życzeniach od Harisonka w brzuszku) i głodówki przeprowadza?
Pomijam, że dla mnie ta jej głodówka to ściema była

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:51   #3450
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Już to wcześniej omawiałyśmy jak Cię nie było

A, dziękuję za wszystkie rady odnośnie cery! Muszę sobie wszystko spisać.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości