|
|
#4531 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Ju, aleś rudzieł
No to masz to co ja.
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszerzać kiece w cyckach możesz do uśmiechniętej śmierci, ale efektu jak przy dobrym biustonoszu nie uzyskasz
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-12 o 22:10 |
|
|
|
|
#4533 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja znam do 'usranej śmierci'
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4535 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Błąd ort Ci zmieniłam ![]() Maja-to pod pachami to biust,który Ci zwiewa,bo masz za małą miseczkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładny Cytat:
zaczerpnięte z Chmielewskiej Cytat:
aaa bo się spieszyłam
|
|
|
#4537 | ||
|
Zakorzenienie
|
krótka kieca dół ma spoks, ale góra jest masakryczna
![]() to jezd to,co mówiłam: w tyłku jest nawet ciut za luźna, mogłaby być z 2-3 cm węższa, ale góra wygląda z boku tak http://www.zeberka.pl/img/el/a/444_1.jpg Cytat:
![]() bo więcej nie wydam na kawał szmaty i druta, ni chooja ![]() edit: aha, do przyemierzenia w skierniewicach, bo bez przymierzania absolutnie zadnego ciucha nie kupujeu ![]() Cytat:
![]() chyba pójdeu spać, jakoś żem nie w nastroju 2 dni ręcznego dłubania i szycia kiecki i wszystko o kant tyłka potłuc. żem bszydka, gruba i nieforemna. Tak było, jezd i będzie na wiek wieki, choćbym się do usranej śmierci łudziła, że odchudzanie przemieni mnie w wiotką i smukłą istotę ![]() A życie jezd do doopy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 22:20 |
||
|
|
|
#4538 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jeśli szkoda Ci kasy,żeby zainwestować w dobry stanik to nie marudź chociaż o tym.że coś Ci wypływa
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
50 zł, a na ile taki stanik Ci wystarcza ![]() kutwa szkoda, że tak daleko mieszkasz bo za hery do sklepu bym Cię zaciągła taka jesteś to się deformuj dalej, sama na własne życzenie bo ja nic oprócz nieforemnego biusta nie widzę
|
|
|
#4540 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam na zakupach. Zamiast prezentu dla kumpeli na urodziny i dla kumpla na parapetówę kupiłam sobie czerwone szpile 12 cm.
|
|
#4541 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
szczęściarz ![]() Cytat:
Cytat:
a właśnie, tak się zastanawiałam skąd to znam ![]() Cytat:
![]() za 50 zeta może nie kupisz, ale na pierwszy raz warto wydać te 3 x więcej a potem upolować na wyprzy ten sam model, coś za 50 zeta psującego figurę to zdecydowanie za drogo ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4542 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A podobne wałki to robia mi się już jak założe stanik ledwo miseczkę,półtora mniejszą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-12 o 22:35 |
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pcham się w to, co się zmieszczę ![]() i co odpowiada mojemu posranemu gustowi ![]() a co Ci cyckik pomoże, jak kieca jezd zwyczajnie za ciasna? Tosz to każdy cycnik zmaśli ![]() mówiłam, ze wszystkie kiece do bani ![]() i systkie w brzuchu za luźne próbowałąm majstrować ze zwężaniem albo paskiem, ale się wtedy marszczą obrzydliwie :pala;A niech se w doopę wsadzą wszystkie wesela, te wszystkie sukienki-byle-nie-czarne, osoby towarzyszące, bez których wytykają palcami i przygadują usłużne ciotencje albo kuleżaneczki przez całe wesele, które człowiek spędza sam za stołem i odlicza od kieliszka do kieliszka, bo ani tańczyć nie ma z kim, ani nawet w najgorszym stanie upojenia nie zatańczę do badziewnego disco polo, którego nie znoszę; ja się z tego całego bajzlu wypisuję bendeu se chodzić raz na rok na gotyckie imprezy w czarnych workowatych kiecach i chooj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 22:59 |
|
|
|
|
#4544 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wlasnie tesz to mam i to mnie zniecheca do porzadków ![]() maja-ale ty masz chude i zgrabne nooogi
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nogi, włosy i oczy to to, co mi się u siebie podoba cała reszta niech wypiernożyczkuje ![]() spać bym poszła, ale mnie łep boli i nie usneu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 23:03 |
|
|
|
#4546 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to czemu nie chodzisz w krótkich kiecach? czy Redsik już to widział?
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
bo spodnie wygodniejsze
w zeszłym roku chyba tylko 2 razy założyłam spódnice, ale to długie... no okropne są krótsze niż do kolana, nie rozklapisz się w pociągu, nie zdrzemniesz, nie wysiądziesz z samochodu jak zwykle, tylko kombinujesz jak tu się nie rozkraczać itp, cały czas człek skrępowany, brr a Maja wstydzioch jezd okropeczny i jakby choćby udo jej zostało wystawione niechcący na widok publiczny, to by się spaliła ze wstydu ![]() miniówę mam jedną, założyłam jeden raz na dyskotekę i całą noc myślałam tylko, czy mi nie podjechała do góry, czy jak siadałąm to się nie podwinęła i fogóle ciągle obciągałam w dół, bo miałam wrażenie, że pół doophy mam na wierzchu ![]() Cytat:
przydedłam bar ![]() to ja jush ideu spać, nie bendeu zawalać miejsca, bo się rozmowa nie klei
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 23:25 |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Nindżopesz
|
Szaleję dziś ogrodniczo.
Zasadziłam se kobeę, chmiel (Skrbtk ), kocimiętkę, kupiłam tuję i kilka lobelii, narwałam winorośli do rozsadzenia i czaję się na brzozę i lawendę ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4549 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja też mam zły, bo obrazek pt. "tak" spodobał mi się bardziej od foty pt. "końcówki moich włosów ważą 25kg" ![]() Cytat:
O! Obstawisz bucha? ![]() Cytat:
Całkiem ładnie (ale refleksy podobały mi się ciut bardziej) Cytat:
Miejmy nadzieję, że to tylko chwilowy spadek formy Cytat:
Chcę podziwiać Twoje nogi, chcę, byś założyła mini... ![]() Cytat:
![]() --- Paaadaaa! Deeeszcz paaadaaa! |
|||||||
|
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju - wejszłam po Twoje włosy - jest bossssko i tak sekssssssy ze po raz kolejny załuje ze tak nigdy mieć nei będę ( oglądam sie z podziwem za rudzielcami takimi intense ) |
|
|
|
|
#4551 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
przepraszam
![]() [QUOTE=kamena;26880619] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() lawendę tyż mom i kobeę ( ale sama se siałam i sadzonkowałam) aa u mnie w Obi nie ma Tujóf tylko so THUJE pięknie bedzie, pokażesz jak już obrośniesz? Cytat:
"Mi nie napada" ![]() znasz ten kawał?
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-05-12 o 23:42 |
|||||||
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() było, minęło, czas wrócić do swojego bezsensownego i dupiastego życia, z którym nie wiem co zrobić ![]() Cytat:
dobranoc może usneu, chyba, że pogoda mi wperwej łeb rozsadzi ![]() snam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 23:43 |
||
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powietrze hipnotajzin elektyfajin ?????? czyli organizm mój dziś to przewidział i wziął zasnał po 19stej ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- a po wiela kto ogląda tvn to widzi mój kolor włosów ten leleczkowy blond - ino krótkie - kurde juz nie mogę na siebie patrzeć juz bym sie schowałą pod czyms burym i niewidzialnym - kuniec ot ekspresowy smęt
|
|
|
|
|
#4554 | |
|
BAN stały
|
Nie znam, dajesz!
Z deszczem jedynie to stare powiedzenie o "leceniu" znam Cytat:
Yeeeaaah! I nie oglądam tvn'u niestety ![]() A! Covet dzisiaj pierwszy raz globalnie, świetne są |
|
|
|
|
#4555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. a to był b. dobry pomysł ![]() mnie też to może szukamy pań do sprzątania ![]() Cytat:
ad2. u nas przez chwilę padało, tak pięknie na ciepło, latałam z kwiatami co by je na ten deszcz wystawić i przy czwartej doniczce przestało ![]() Cytat:
ja nie znam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-13 o 00:01 |
|||
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odrosty zostały, szarawe, wypszałe i nie wiem, co z nimi zdziałać- tzn chodzi mi o chnę, która nie przyciemni, tylko nada taki odcień. Oczywiście mogę dać odsiwiacz na czrno, zmyć i odbarwić odbarwiaczem, ale czy da się to zrobić precyzyjnie, bez schodków? ![]() To mi przypomina, jak zasnęłam na brzuchu na słońcu w krótkich spodenkach, a potem koleżanka dla wyrównania położyła mi na opaleniźnie ręcznik, żeby powyżej niego było nieopalone miejsce- czyli doopa i kawałek ud. Tyle, że zabrakło precyzji i zostałam z dwoma białymi paskami, jakbym się opalała w podwiązkach
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4559 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- U nas pada równomiernie od ponad dwóch godzin, i niech se pada do rana co najmniej (całe szczęście, bo sucho już było jak w popiele) Mama też zawsze kwiaty na deszcz wystawiała, teraz już chyba tego nie praktykuje, nie zauważyłem przynajmniej
|
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś moim guru miszczu - ani trochę nie zartuje dla mnie to szyfr nie do odkodowania co jest co i po czemu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

No to masz to co ja.

i tak kieckę 2 dni poszerzałam w biuście, ale dalej lezy kiepściuchno 

aaa bo się spieszyłam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jeśli szkoda Ci kasy,żeby zainwestować w dobry stanik to nie marudź chociaż o tym.że coś Ci wypływa 
sukienka niby ok, też wchodzę w 36, ale jak brzuch wystaje prawie tak jak cycki to coś nie halo 

i przestaniesz bredzić