![]() |
#4531 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Ju, aleś rudzieł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszerzać kiece w cyckach możesz do uśmiechniętej śmierci, ale efektu jak przy dobrym biustonoszu nie uzyskasz ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-12 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja znam do 'usranej śmierci' ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Błąd ort Ci zmieniłam ![]() Maja-to pod pachami to biust,który Ci zwiewa,bo masz za małą miseczkę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zaczerpnięte z Chmielewskiej ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
krótka kieca dół ma spoks, ale góra jest masakryczna
![]() to jezd to,co mówiłam: w tyłku jest nawet ciut za luźna, mogłaby być z 2-3 cm węższa, ale góra wygląda z boku tak ![]() http://www.zeberka.pl/img/el/a/444_1.jpg Cytat:
![]() bo więcej nie wydam na kawał szmaty i druta, ni chooja ![]() edit: aha, do przyemierzenia w skierniewicach, bo bez przymierzania absolutnie zadnego ciucha nie kupujeu ![]() Cytat:
![]() chyba pójdeu spać, jakoś żem nie w nastroju 2 dni ręcznego dłubania i szycia kiecki i wszystko o kant tyłka potłuc. żem bszydka, gruba i nieforemna. Tak było, jezd i będzie na wiek wieki, choćbym się do usranej śmierci łudziła, że odchudzanie przemieni mnie w wiotką i smukłą istotę ![]() A życie jezd do doopy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 21:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 50 zł, a na ile taki stanik Ci wystarcza ![]() kutwa szkoda, że tak daleko mieszkasz bo za hery do sklepu bym Cię zaciągła taka jesteś to się deformuj dalej, sama na własne życzenie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam na zakupach. Zamiast prezentu dla kumpeli na urodziny i dla kumpla na parapetówę kupiłam sobie czerwone szpile 12 cm. ![]()
![]() |
#4541 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() szczęściarz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a właśnie, tak się zastanawiałam skąd to znam ![]() Cytat:
![]() za 50 zeta może nie kupisz, ale na pierwszy raz warto wydać te 3 x więcej a potem upolować na wyprzy ten sam model, coś za 50 zeta psującego figurę to zdecydowanie za drogo ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() A podobne wałki to robia mi się już jak założe stanik ledwo miseczkę,półtora mniejszą ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-12 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pcham się w to, co się zmieszczę ![]() i co odpowiada mojemu posranemu gustowi ![]() a co Ci cyckik pomoże, jak kieca jezd zwyczajnie za ciasna? Tosz to każdy cycnik zmaśli ![]() mówiłam, ze wszystkie kiece do bani ![]() i systkie w brzuchu za luźne ![]() A niech se w doopę wsadzą wszystkie wesela, te wszystkie sukienki-byle-nie-czarne, osoby towarzyszące, bez których wytykają palcami i przygadują usłużne ciotencje albo kuleżaneczki przez całe wesele, które człowiek spędza sam za stołem i odlicza od kieliszka do kieliszka, bo ani tańczyć nie ma z kim, ani nawet w najgorszym stanie upojenia nie zatańczę do badziewnego disco polo, którego nie znoszę; ja się z tego całego bajzlu wypisuję ![]() bendeu se chodzić raz na rok na gotyckie imprezy w czarnych workowatych kiecach i chooj ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wlasnie tesz to mam ![]() ![]() maja-ale ty masz chude i zgrabne nooogi ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
![]() nogi, włosy i oczy to to, co mi się u siebie podoba ![]() cała reszta niech wypiernożyczkuje ![]() spać bym poszła, ale mnie łep boli i nie usneu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 22:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
BAN stały
|
Cytat:
to czemu nie chodzisz w krótkich kiecach? czy Redsik już to widział? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
bo spodnie wygodniejsze
![]() w zeszłym roku chyba tylko 2 razy założyłam spódnice, ale to długie... no okropne są krótsze niż do kolana, nie rozklapisz się w pociągu, nie zdrzemniesz, nie wysiądziesz z samochodu jak zwykle, tylko kombinujesz jak tu się nie rozkraczać itp, cały czas człek skrępowany, brr ![]() a Maja wstydzioch jezd okropeczny i jakby choćby udo jej zostało wystawione niechcący na widok publiczny, to by się spaliła ze wstydu ![]() miniówę mam jedną, założyłam jeden raz na dyskotekę i całą noc myślałam tylko, czy mi nie podjechała do góry, czy jak siadałąm to się nie podwinęła i fogóle ciągle obciągałam w dół, bo miałam wrażenie, że pół doophy mam na wierzchu ![]() Cytat:
![]() przydedłam bar ![]() to ja jush ideu spać, nie bendeu zawalać miejsca, bo się rozmowa nie klei ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Nindżopesz
|
Szaleję dziś ogrodniczo.
Zasadziłam se kobeę, chmiel (Skrbtk ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mam zły, bo obrazek pt. "tak" spodobał mi się bardziej od foty pt. "końcówki moich włosów ważą 25kg" ![]() Cytat:
![]() ![]() O! ![]() Obstawisz bucha? ![]() Cytat:
![]() Całkiem ładnie (ale refleksy podobały mi się ciut bardziej) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chcę podziwiać Twoje nogi, chcę, byś założyła mini... ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Paaadaaa! Deeeszcz paaadaaa! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ju - wejszłam po Twoje włosy - jest bossssko i tak sekssssssy ze po raz kolejny załuje ze tak nigdy mieć nei będę ( oglądam sie z podziwem za rudzielcami takimi intense ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |||||||
Zakorzenienie
|
przepraszam
![]() ![]() [QUOTE=kamena;26880619] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() lawendę tyż mom i kobeę ( ale sama se siałam i sadzonkowałam) aa u mnie w Obi nie ma Tujóf tylko so THUJE ![]() pięknie bedzie, pokażesz jak już obrośniesz? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() "Mi nie napada" ![]() znasz ten kawał? ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-05-12 o 22:42 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() było, minęło, czas wrócić do swojego bezsensownego i dupiastego życia, z którym nie wiem co zrobić ![]() Cytat:
![]() dobranoc ![]() może usneu, chyba, że pogoda mi wperwej łeb rozsadzi ![]() snam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-12 o 22:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powietrze hipnotajzin elektyfajin ?????? czyli organizm mój dziś to przewidział i wziął zasnał po 19stej ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- a po wiela kto ogląda tvn to widzi mój kolor włosów ten leleczkowy blond - ino krótkie - kurde juz nie mogę na siebie patrzeć juz bym sie schowałą pod czyms burym i niewidzialnym - kuniec ot ekspresowy smęt ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
BAN stały
|
Nie znam, dajesz!
![]() Z deszczem jedynie to stare powiedzenie o "leceniu" znam ![]() Cytat:
![]() ![]() Yeeeaaah! ![]() ![]() I nie oglądam tvn'u niestety ![]() A! Covet dzisiaj pierwszy raz globalnie, świetne są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. a to był b. dobry pomysł ![]() ![]() mnie też ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. u nas przez chwilę padało, tak pięknie na ciepło, latałam z kwiatami co by je na ten deszcz wystawić i przy czwartej doniczce przestało ![]() Cytat:
![]() ja nie znam ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-12 o 23:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odrosty zostały, szarawe, wypszałe i nie wiem, co z nimi zdziałać- tzn chodzi mi o chnę, która nie przyciemni, tylko nada taki odcień. Oczywiście mogę dać odsiwiacz na czrno, zmyć i odbarwić odbarwiaczem, ale czy da się to zrobić precyzyjnie, bez schodków? ![]() To mi przypomina, jak zasnęłam na brzuchu na słońcu w krótkich spodenkach, a potem koleżanka dla wyrównania położyła mi na opaleniźnie ręcznik, żeby powyżej niego było nieopalone miejsce- czyli doopa i kawałek ud. Tyle, że zabrakło precyzji i zostałam z dwoma białymi paskami, jakbym się opalała w podwiązkach ![]()
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() --- U nas pada równomiernie od ponad dwóch godzin, i niech se pada do rana co najmniej (całe szczęście, bo sucho już było jak w popiele) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jesteś moim guru miszczu - ani trochę nie zartuje ![]() dla mnie to szyfr nie do odkodowania co jest co i po czemu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.