|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Cytat:
Na szczęście nie moja, nie stać mnie na nią ![]() Kumpela miała mieć tam wesele, ale wszystko odwołane, bo się rozstali (ogólnie tam dziwna sytuacja była, bo ją szlak trafił, jak usłyszała, że się zaręczyłam - taki dziwny typ zazdrośnicy...-to wypaliła swojemu facetowi, że on ma kupić pierścionek, a ona resztę zorganizuje. No a jak chciał gdzieś wyjść ze znajomymi, to płacz, że na pewno ją tam zdradzi. Nie dziwię się, że nawiał Lepiej teraz, niż po ślubie.Cytat:
), że szkoda, że to tamto siamto, normalnie szlak człowieka trafiał, a kilka to nawet usłyszało, że w takim razie trzeba było w nim kupować (bo niektóre przyłaziły dzień w dzień pozachwycać się towarem jeszcze kupę czasu przed likwidacją i nic nie kupić).To Ty miałaś większy wstrząs mózgu, ja mam taki po prostu boląco-mdląco-kręcący. No i czy gorączki nie mam to też nie wiem. Ale nie jest ze mną tak źle, chociaż w pracy bym nie wyrobiła. |
||
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kupowali ile wlezie, nawet te ciuchy co kiedys narzekali że za male/za duże.. teraz nagle idealne ![]() nieźli są niektórzy ludzie
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
Byliśmy dzisiaj u jednego księdza załatwialiśmy sprawę ślubną i nie ślubną, ze ślubnej musimy coś donieść i całe g.. załatwiliśmy, z tej nie ślubnej - wyjął pieniądze ostentacyjnie z koperty i stwierdził "za mało bo ludzie dają więcej". Długa wymiana zdań, on że on taki biedny, że to musi opłacić, że tamto. I żebym mu ciśnienia nie podnosiła, ja do niego, żeby on mnie nie podnosił, że też mam dużo do opłat, on że i tak ma więcej. Powiedziałam, że bardzo dziwi mnie taka postawa kościoła w stosunku do młodych, którzy jednak zdecydowali się na ślub kościelny. On, że jak nie mamy to żebyśmy się we dwoje złożyli na większy datek do koperty. Byłam tak średnio nastawiona do kościoła, ale teraz ręce mi opadły. Taka wulgarność z jaką to robił i mówił, taka pewność siebie, żebym mu tu nie gadała bo co ja tam wiem, on to dopiero ma, musi wypłaty z tego wszystkiego zrobić. Najgorsze, że musimy jeszcze do niego wrócić coś donieść (z papierów). Powiedziałam mojemu TŻ, że nie mam siły na ślub kościelny i najchętniej wzięłabym cywilny, że tą datę w kościele można odwołać. Jaki ten kościół potem biedny, że ludzie się odwracają, a jak tolerować coś takiego? Moja mama to krótko skwitowała "mówić o miłosierdziu to potrafią, ale na tym się kończy". Co na koniec jeszcze wyszło, że jakbyśmy więcej zapłacili to to by było lepiej u boga, a ja na to, że jak niby lepiej, czy nie liczy się intencja, chęć? Powiedział, że nie, liczy się czy na mszy zagra organista to wtedy jest to więcej warte. Widać, w kościele wykupowanie odpustów jeszcze się nie skończyło - wiem, że generalizuję, ale inaczej się nie da. Chciałam się tylko wyżalić, jutro ponadrabiam. Dobranoc
"Każdy może być palantem, ale decyzja, by nim zostać, jest ściśle osobista." Jeffrey Capshew Edytowane przez zaraza3 Czas edycji: 2011-05-12 o 22:51 |
|
|
|
#875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jutro 13-ty piątek i 3 miesiące do naszego ślubu
![]() Cytat:
ja mam jutro na 7:30 do pracy ![]() Zmykam spać choć mnie martwi kwestia brata Rock....i chętnie bym poczekała ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Rock czy Twój brat dotarł już do domu??
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ...no nic, zmykam będę się martwić aż do jutra ![]() pa
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
też zmykam.. papapa
|
|
#879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- dobranoc
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra co za ksiądzmy dziś spisywaliśy protokół i nawet spoko było, dopóki ksiądz mi nie wypomniał jakiegoś bzdurnego zdarzenia z przed trzech lat ![]() Micia czy ja dobrze wyczytałam, że zamykasz sklep?? |
|
|
|
|
#881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kazali mu zostać w pracy na druga zmianeNo niestety w Bułgarii a był cudny. Widziałam że vichy wypuściło serie z dziką róża ![]() Jest juz na szczescie ![]() Cytat:
![]() Jest kochana, dzięki że pytasz jeszcze raz
|
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdybym mogła cofnąć czas to zdecydowałabym się powtórnie, bo dla mnie wczesne macierzyństwo ma więcej plusów i im dłużej jestem mamą tym lepiej się z tym czujęjedni chcą szybko, inni chcą czekać, ale żeby żałować ![]() Cytat:
szkoda, że mój mnie strofuje jak 3 dzień z rzędu widzi papierki |
||
|
|
|
#883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co.. muszę zerwac z wizerunkiem białasa :P widziałam ze Dziewczyny juz dokładnie wytłumaczyly o co chodzi ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spadam do wanny sie wymoczyc
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#886 | |||||
|
Zakorzenienie
|
siedziałam dzisiaj godzinę z książką na słońcu i nawet mnie troszkę nie złapało jutro idę na próbny makijaż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie strasz, bo my mamy w sobotę na 10 umówione spotkanie z księdzem; już widzę mojego M. jakby ksiądz z czymś takim wyskoczył - istna masakra by była
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do tej kościelnej sprawy to u mnie tez byłaby masakra.. i troche się boje porywczosci mojego Szczęścia w takich sprawach bo jeszcze potem ślubu nie dostaniemy... |
||
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
zależy jak wyjdzie
![]() idę lulu dobranocki
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
jak wyjdzie źle to sie po prostu pożalisz
![]() a zapomniałam sie pochwalić - rozdalismy kolejne 2 zaproszenia
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama była tak zdenerwowana ze jak wrócił to sobie polała kieliszek likieru i poszła spać Wg niego nic sie nie stało ![]() Dobranoc ![]()
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Idę już spać. Jutro znowu siadam do pisania, chociaż właśnie sobie uświadomiłam, że i tak nie wyrobię się z pisaniem na tyle szybko, by bronić się w czerwcu
|
|
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej to ich zostawić samych na 5h i wrócić jakby nigdy nic
|
|
#893 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, chociaż boje się, że u mnie będzie tak samo ![]() Cytat:
znam to, mój też kiedyś nie dawał mi znaku przez cały dzień... ja już chciałam po szpitalach dzwonić, a ten do mnie, że miał tyle na głowie, że nie pamiętał czy się odzywał A jak ja nie daje znaku przez pare godzin to już mnie bombarduje czy nic mi nie jest
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Dobranoc
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam zdjęcia w sukience. sukienka jest taka:
moja.jpg na zdjęciu niestety nie widać dokładnie jaka ona jest. Góra podobna jest do sukni lipus89 (bardzo ładna suknia) - też ma taki zakładkowy materiał, leży tak samo na mnie jak na Lipusi i ma 2 aplikacje i pasek ze zdobieniem i plisy ![]() Cześć tak w ogóle ![]() zbieram się po bratanice, a potem do pracy i na korki |
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam zamiar skończyć na za tydzień ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- niunia chyba ci to mówiłam, ale powiem jeszcze raz, że śliczna suknia ![]() ja za tydzień w pon. mam pierwszą przymiarkę ![]() a tak w ogóle to Dzień dobry |
|
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#899 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pamietam jak sie cieszyłas na ten sklep- szkoda ze juz koniec , ty wiesz lepiej co bedzie dobre wiec tak czy siak - powodzenia Cytat:
dzi-de? dzi-wna recz? dzi-ki kot? dzi-ecko dzi- rzeczownik z języka hindi o znaczeniach duch, serce, używany współcześnie w roli partykuły honoryfikatywnej witajcie =) chyba pojdziemy na wesele jeszcze przed naszym ![]() a tak powaznie to uwielbiam wesela i mogłabym na nich balowac co weekend , jak macie mało osob mozecie mnie zaprosic ![]()
|
|
#900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wstałam pisać pracę ale mi się nie chce Cytat:
![]() To nie zazdroszczę ja nie chcę do takiej sytuacji dopuścić, bo się wykończę nerwowo Też mam wspomnienia z obrony, ale dwa lata temu wolałabym żeby już było po o ile napiszę pracę Cytat:
do znajomych, których na nasze też zapraszamy taki wysyp w tym roku powariowali - wszyscy się chcą hajtać
M M Edytowane przez Elfka86 Czas edycji: 2011-05-13 o 08:42 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Lepiej teraz, niż po ślubie.
), że szkoda, że to tamto siamto, normalnie szlak człowieka trafiał, a kilka to nawet usłyszało, że w takim razie trzeba było w nim kupować (bo niektóre przyłaziły dzień w dzień pozachwycać się towarem jeszcze kupę czasu przed likwidacją i nic nie kupić).
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

imponujaca lista. Zwlaszcza opalenizna

bo chyba nie widziałam
wstałam pisać pracę