Czerwcowe Panny Młode - część III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 18:43   #331
electra_tm
Raczkowanie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III

Cytat:
Napisane przez motylek270 Pokaż wiadomość
Czy Pan Młody musi mieć kamizelkę. Powiem szczerze że swojego przyszłego męża najchętniej bym widziała w garniturze, krawacie i koszuli, bez udziwnień. Co Wy na to? Czy któryś z Waszych przyszłych mężów tak idzie do ślubu?
My na początku też ustalaliśmy że najlepiej smoking i mucha ewentualnie garnitur i krawat, ale jakiś naprawdę przyzwoity. NO ale jest smoking i to cudny
Niestety nie jestem fanką kamizelek i musznika, dla mnie to jest totalna wiocha... No ale jak kto chce, myślę że mucha lub krawat wyglądają skromniej, ale bardzo elegancko...

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

No dziewczyny najwyższy czas brać się za opalenizne, u mnie cały czas więc może od poniedziałku zacznę...
Stary 2011-05-12, 19:30   #332
karolkya
Wtajemniczenie

Moj TZ ma garnitur krawat i koszulę także prosto i elegancko
Stary 2011-05-12, 22:09   #333
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Hej dziewczyny
Co sadzicie bo chce zamowic i sie zastanawiam mi sie podoba i jest te fiolet to tymbardziej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bialazamykana.jpg (35,6 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-05-12, 22:13   #334
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Cytat:
Napisane przez aniulkamerry24 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Co sadzicie bo chce zamowic i sie zastanawiam mi sie podoba i jest te fiolet to tymbardziej

Księga gości tak? Dla mnie ładna, ale bez szaleństwa. To serduszko wydaje mi się być jakie dość tandetne...

Kocham i jestem kochana, szczęściem drugiego serca przepełniona....... pijana

Walka trwa:

114-110-105-100-95-90-85-80-75-70-65-60-55
gurcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:51   #335
electra_tm
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny
A mi tam się podoba, to księga gości czy zaproszenie???
Jeśli księga gości to chętnie też bym taka kupiła. A gdzie kupiłaś i jak wygląda w środku?
Stary 2011-05-12, 23:17   #336
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Swoją drogą zastanawiam się cały czas czy kupować księgę gości czy nie... Bo do tej pory nikt tego u nas nie praktykował i nie wiem czy goście wiedzieli by jak to się "je". U brata mojej koleżanki taka księga była i był to duży problem, bo nie miał się kto ją zająć.

Kocham i jestem kochana, szczęściem drugiego serca przepełniona....... pijana

Walka trwa:

114-110-105-100-95-90-85-80-75-70-65-60-55
gurcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 07:33   #337
mealla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gurcia Pokaż wiadomość
Swoją drogą zastanawiam się cały czas czy kupować księgę gości czy nie... Bo do tej pory nikt tego u nas nie praktykował i nie wiem czy goście wiedzieli by jak to się "je". U brata mojej koleżanki taka księga była i był to duży problem, bo nie miał się kto ją zająć.
ja juz dawno kupiłam. byliśmy w zeszłym roku na weselu gdzie świadek przypomina o wpisywaniu się do księgi, zespól też zachęcał do składania wpisów. udało sie sami mamy tak samo zrobić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 07:33   #338
badzia987
Wtajemniczenie

Ja chcę żeby mój miał kamizelkę i musznik- robimy totalną wiochę . Bo jak zdejmie marynarkę ( i przekonam przyszłą teściową żeby nie sugerowała mu się piec w marynarce do oczepin !!!) to w tej kamizelce będzie się wyróżniał.

My wczoraj byliśmy załatwić sprawę z zapowiedziami w mojej parafii- nawet po taniości- babka (!!!) w kancelarii powiedziała że 50 zł i już a nie tam jakieś co łaska i nie wiadomo o co chodzi. Jutro u TŻ-ta załatwimy.

Przyszła do nas paczka z allegro z serwetkami, świeczkami, fontannami, kokardkami (jutro będę przystrajać flaszki ) i księgą gości- przyznam, że za taką cenę (60 zł) to myślałam, że będzie więcej stron. Jest mała, skromna, elegancka. Ale nawet mama stwierdziła, że to fajny pomysł.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 07:52   #339
Etnula
Raczkowanie

Cytat:
Czy Pan Młody musi mieć kamizelkę. Powiem szczerze że swojego przyszłego męża najchętniej bym widziała w garniturze, krawacie i koszuli, bez udziwnień. Co Wy na to? Czy któryś z Waszych przyszłych mężów tak idzie do ślubu?
Ostatnio nasz znajomy tak poszedł do ślubu. miał biały krawat

Spisaliśmyu wczoraj protokół. Za tę "przyjemność" oraz zapowiedzi ksiądz zaśpiewał sobie 200zł. Powiedział, że biorą 300zł ale proboszcz kazał mu nas potraktować ulgowo bo wie że się budujemy. Daliśmy 180zł bo akurat tyle miałam w portfelu!

U nas na pewno bedzie księga gości ale jeszcze jej nie kupiliśmy. Może kupię po prostu zwykłą księgę w twardej okładce. Bez ozdób.
Dodatkowo przy księdze będzie stała sztaluga z naszymi fotkami w sepii (już je wywołałam).
Jaką planujecie dekorację za Wami? My mimo ze robiliśmy wiele dekoracji dla klientów jakoś na swoją nie mamy pomysłu. Klientom najczęściej zaczepaliśmy dwa serca. Ładnie to wyglądało ale ja chcę coś extra. Kupiliśmy tylko litery ze sturoduru- nasze imiona i pomalowałam je plakatówkami na pomarańczowo. Resztę chyba będziemy improwizować na sali. Mój TŻ to specjalista od takich dekoracji więc jestem w miarę spokojna Może też swoje fotki tam zaczepimy. Na pewno nie chcemy obrazków Świętej Rodziny ani Maryji.
Podzielcie się swoimi pomysłami

Edytowane przez Etnula
Czas edycji: 2011-05-13 o 08:01
Etnula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:12   #340
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Cytat:
Napisane przez electra_tm Pokaż wiadomość
Jeśli księga gości to chętnie też bym taka kupiła. A gdzie kupiłaś i jak wygląda w środku?
Tak to jest ksiega gosci. .. Znalazlam ja na allegro. Potem podam ci linka

Edytowane przez aniulkamerry24
Czas edycji: 2011-05-13 o 08:20
aniulkamerry24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:17   #341
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Etnula Pokaż wiadomość

Spisaliśmyu wczoraj protokół. Za tę "przyjemność" oraz zapowiedzi ksiądz zaśpiewał sobie 200zł. Powiedział, że biorą 300zł ale proboszcz kazał mu nas potraktować ulgowo bo wie że się budujemy. Daliśmy 180zł bo akurat tyle miałam w portfelu!

U nas na pewno bedzie księga gości ale jeszcze jej nie kupiliśmy. Może kupię po prostu zwykłą księgę w twardej okładce. Bez ozdób.
Dodatkowo przy księdze będzie stała sztaluga z naszymi fotkami w sepii (już je wywołałam).
Jaką planujecie dekorację za Wami? My mimo ze robiliśmy wiele dekoracji dla klientów jakoś na swoją nie mamy pomysłu. Klientom najczęściej zaczepaliśmy dwa serca. Ładnie to wyglądało ale ja chcę coś extra. Kupiliśmy tylko litery ze sturoduru- nasze imiona i pomalowałam je plakatówkami na pomarańczowo. Resztę chyba będziemy improwizować na sali. Mój TŻ to specjalista od takich dekoracji więc jestem w miarę spokojna Może też swoje fotki tam zaczepimy. Na pewno nie chcemy obrazków Świętej Rodziny ani Maryji.
Kiedyś na wizażu znalazłam taki fajny pomysł na wiszące za młodymi szklane kule- świeczniki. To może wyglądać ładnie ale w praktyce nie wiem gdzie to można by było zamontować.
Kurcze... u mnie faktycznie tylko zasłony wiszą i białe tło i muszę też o tym pomyśleć.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2011-05-13, 08:22   #342
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Ja chcę żeby mój miał kamizelkę i musznik- robimy totalną wiochę . Bo jak zdejmie marynarkę ( i przekonam przyszłą teściową żeby nie sugerowała mu się piec w marynarce do oczepin !!!) to w tej kamizelce będzie się wyróżniał.

My wczoraj byliśmy załatwić sprawę z zapowiedziami w mojej parafii- nawet po taniości- babka (!!!) w kancelarii powiedziała że 50 zł i już a nie tam jakieś co łaska i nie wiadomo o co chodzi. Jutro u TŻ-ta załatwimy.

Przyszła do nas paczka z allegro z serwetkami, świeczkami, fontannami, kokardkami (jutro będę przystrajać flaszki ) i księgą gości- przyznam, że za taką cenę (60 zł) to myślałam, że będzie więcej stron. Jest mała, skromna, elegancka. Ale nawet mama stwierdziła, że to fajny pomysł.
kochana a jakie swieczki i kokardki kupilas podasz jakiegos lunka . Rozumie ze samibstroicie sale tak???? Czy tylko jakis dodatek bo ja bym chciala tez swieczki na stolach a pani o tym nie wspomiala wiec niewiem

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Kiedyś na wizażu znalazłam taki fajny pomysł na wiszące za młodymi szklane kule- świeczniki. To może wyglądać ładnie ale w praktyce nie wiem gdzie to można by było zamontować.
Kurcze... u mnie faktycznie tylko zasłony wiszą i białe tło i muszę też o tym pomyśleć.
Noooo ja wllasnie tez niewiem czy co kolwiek za nami wisiec bedzie hmmmmm
Stary 2011-05-13, 08:27   #343
monik_85
Raczkowanie

U nas nie będzie księgi gości. w naszej rodzinie nie ma takiego zwyczaju a jak byliśmy ostatnio na weselu, gdzie młodzi mieli taką pamiątkową księgę na wpisy to nikt nie wiedział o co chodzi i młodzi chodzili i prosili o wpisy

z tymi opłatami w kościołach to naprawdę różnie.... załatwiając sprawy kancelaryjne w kościołach lubelskich nie napotkaliśmy chciwych księży wszystko wszędzie przebiegało miło i bezstresowo ślub mamy w nie swojej parafii, więc o zgodę poprosiłam w mojej parafii - ksiądz nie chciał za to pieniędzy. tak samo za spisanie protokołu w parafii w której bierzemy ślub nic nie płaciliśmy. wczoraj zaniosłam na zapowiedzi do siebie i Ksiądz spytał czy chcę złożyć ofiarę, więc dałam 50zł. mówię miło i sympatycznie aż dziwnie ale w stronach Tż jest inaczej... masakra!! Ksiądz za wygłoszenie zapowiedzi zażyczył sobie 250zł!!!! nie było mowy o żadnej ,,łasce'' czy o chęci złożenia ofiary
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:36   #344
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana a jakie swieczki i kokardki kupilas podasz jakiegos lunka . Rozumie ze samibstroicie sale tak???? Czy tylko jakis dodatek bo ja bym chciala tez swieczki na stolach a pani o tym nie wspomiala wiec niewiem

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Noooo ja wllasnie tez niewiem czy co kolwiek za nami wisiec bedzie hmmmmm
http://allegro.pl/swieczki-swieca-sw...610909027.html
Świece czerwone a kokardki
http://allegro.pl/wstazki-zawieszki-...597710008.html

to takie na alkohol (białe).

Patriotyczne kolory

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2011-05-13, 08:37   #345
ancys_krakow
Zadomowienie

Zamówiłam właśnie naklejki na wódkę i krawaciki i podwiązki i muchy

Wczoraj pozbyliśmy się 2 zaproszeń i zostało nam jeszcze 6...

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:37   #346
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:

Biorąc po uwagę, że pusta księga do ozdobienia kosztuje co najmniej 30 zł (10-15 grubych kartek) to te 60 wcale się takie drogie nie wydaje.
Po za tym jeśli jest dodatkowo ręcznie zdobiona albo całkowicie ręcznie robiona, to podnosi cenę.
A te 15 kartek spokojnie wystarczy na wpisanie się wszystkich gości.

Cytat:
Napisane przez Etnula Pokaż wiadomość

Ja się często spotykam z tym, że młodzi sobie życzą "ścianę" z tiulem pod którym są zawieszone lampeczki. I tyle. Czasem do teko jakiś ornament z żywych lub sztucznych kwiatów. Skromnie ale z klasą. Takie coś mi się podoba w przeciwieństwie do serc.
My nie mieliśmy dekoracji bo wesele było w pałacu, który ma kupę zdobień. Jak jeszcze coś byśmy tam wstawili to byłaby już przesada. Za nami było lustro.
Stary 2011-05-13, 08:38   #347
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monik_85 Pokaż wiadomość
U nas nie będzie księgi gości. w naszej rodzinie nie ma takiego zwyczaju a jak byliśmy ostatnio na weselu, gdzie młodzi mieli taką pamiątkową księgę na wpisy to nikt nie wiedział o co chodzi i młodzi chodzili i prosili o wpisy

U nas księga była i uważam, że to naprawdę fajny pomysł Fajnie było poczytać, co goście popisali Niektóre wpisy naprawdę były zabawne
Co do samej księgi uważam, że para młoda powinna poprosić kogoś o chodzenie z nią i podawanie gościom do wpisu. U nas chodzili świadkowie i spisali się na medal Goście zresztą też, bo wpisał się każdy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:42   #348
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Cytat:
http://allegro.pl/ksiega-gosci-biala...606961317.html
Stary 2011-05-13, 08:43   #349
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Biorąc po uwagę, że pusta księga do ozdobienia kosztuje co najmniej 30 zł (10-15 grubych kartek) to te 60 wcale się takie drogie nie wydaje.
Po za tym jeśli jest dodatkowo ręcznie zdobiona albo całkowicie ręcznie robiona, to podnosi cenę.
A te 15 kartek spokojnie wystarczy na wpisanie się wszystkich gości.
To mnie uświadomiłaś
Nie wiedziałam, jakie są realne koszty.

My wczoraj jak podliczyliśmy to na razie z zaliczek i zakupów wyszło 4700 wydanej kasy.

Małgosia 06.10.2013 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 08:46   #350
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Cytat:
http://allegro.pl/swieczki-swieca-sw...610909027.html
Świece czerwone a kokardki
http://allegro.pl/wstazki-zawieszki-...597710008.html

to takie na alkohol (białe).

Patriotyczne kolory
nooooo ja tez mialam miec kolor przewodni czerwono - bialy ale zmienilo mi sie wszystko po probnym makijazu na fioletowy he

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
To mnie uświadomiłaś

My wczoraj jak podliczyliśmy to na razie z zaliczek i zakupów wyszło 4700 wydanej kasy.
no ja tez liczylam chyba przed wczoraj.... i mi jak narazie wyszlo mi ...z garniturem dla mojego lubego ...sukienka slubna...i sukienka na poprawiny ...wodka...winkiem itp ... wydaalismy juz 10 tys
Stary 2011-05-13, 08:47   #351
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
nooooo ja tez mialam miec kolor przewodni czerwono - bialy ale zmienilo mi sie wszystko po probnym makijazu na fioletowy he
U mnie genaralnie nie ma jakiegoś przewodniego- nie mogłam się zdcydować

Jest jedna wielka wielka zbieranina

Poza tym u tego Pana z linka też opakowania braliśmy. Wydają się trochę duże- ale w takie to już będzie można i resztę jedzenia ze stołów pakować.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2011-05-13, 08:50   #352
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie uświadomiłaś
Większość osób nie zdaje sobie sprawy ile tak naprawdę są warte rzeczy ręcznie robione. Także nie masz się czym przejmować
Czasem lepiej zrobić coś samemu od początku do końca niż kupić podkład i go ozdobić. Ja właśnie kupiłam wczoraj materiały na jedną księgę i wydałam 50zł. Tyle, że księga duża, bo 30/30cm.
Inaczej jest jak księgi sprzedają drukarnie. One są robione przeważnie maszynowo i dlatego są tańsze niż takie ręcznie robione pojedyncze egzemplarze.
Ta na przykład co pokazała Aniulka - ma 96 stron a kosztuje mniej niż ja wydałam na materiały na księgę 30 stronicową.
Stary 2011-05-13, 09:05   #353
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:
To mnie uświadomiłaś

U nas już będzie z 15 tysięcy albo i więcej bo podliczaliśmy w lutym to już 10tysiaków..

Dziś mnie moje druhny zaskoczyly i poinformowały, że kupiły materiał i od środy ich sukienki się szyją Same się umówiły dostosowały kolorystyką do dekoracji i będą mieć takie same

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:30   #354
minimini333
Rozeznanie

przyszły mi buty ślubne
podobają mi się bardzo ale troszkę gryzą
wyobrazcie sobie ze moja mamusia kupiła mi wczoraj w lumpeksie nowiusieńkie śliczne buty ślubne pasują idealnie i uwaga uwaga kosztowały 4zł
a te co ja zakupiłam 161zł i wypadają blado przy tych z neta
jak bym wiedziała to bym nie kupowała
minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:34   #355
karolinusienka
Zakorzenienie

hej

29ddś zaczynam sie stresować
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:55   #356
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż nie chce kamizelki, więc nie będzie miał Tylko krawat koszula i garnitur

Cytat:

No dziewczyny najwyższy czas brać się za opalenizne, u mnie cały czas więc może od poniedziałku zacznę...
Ja się już za to wzięłam bo jutro na wesele idę i... chodzę czerwona do jutra powinno już mi przejść myślę

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
Zamówiłam właśnie naklejki na wódkę i krawaciki i podwiązki i muchy

Wczoraj pozbyliśmy się 2 zaproszeń i zostało nam jeszcze 6...

Nam zostały 4 zaproszenia (ale traktowane są jak już rozdane)

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Większość osób nie zdaje sobie sprawy ile tak naprawdę są warte rzeczy ręcznie robione. Także nie masz się czym przejmować
Czasem lepiej zrobić coś samemu od początku do końca niż kupić podkład i go ozdobić. Ja właśnie kupiłam wczoraj materiały na jedną księgę i wydałam 50zł. Tyle, że księga duża, bo 30/30cm.
Inaczej jest jak księgi sprzedają drukarnie. One są robione przeważnie maszynowo i dlatego są tańsze niż takie ręcznie robione pojedyncze egzemplarze.
Ta na przykład co pokazała Aniulka - ma 96 stron a kosztuje mniej niż ja wydałam na materiały na księgę 30 stronicową.
wiem o czym mówisz
Sama najprawdopodobniej będę robić taką księgę gości, ale szukam jeszcze papierów, bo się zdecydować nie mogę do końca jak ją zrobić

Cytat:
U nas już będzie z 15 tysięcy albo i więcej bo podliczaliśmy w lutym to już 10tysiaków..

Dziś mnie moje druhny zaskoczyly i poinformowały, że kupiły materiał i od środy ich sukienki się szyją Same się umówiły dostosowały kolorystyką do dekoracji i będą mieć takie same
A to super u mnie dziewczyny będą miały całkowicie co innego -inne gusta a ja nie narzucałam im jak mają wyglądać. chociaż bardzo mi się to podoba

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hej

Karola za ile masz panieński? ja już za 2 tyg, więc potem poleci jeszcze szybciej

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:08   #357
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Mój Tż nie chce kamizelki, więc nie będzie miał Tylko krawat koszula i garnitur

Ja się już za to wzięłam bo jutro na wesele idę i... chodzę czerwona do jutra powinno już mi przejść myślę

Nam zostały 4 zaproszenia (ale traktowane są jak już rozdane)

wiem o czym mówisz
Sama najprawdopodobniej będę robić taką księgę gości, ale szukam jeszcze papierów, bo się zdecydować nie mogę do końca jak ją zrobić

A to super u mnie dziewczyny będą miały całkowicie co innego -inne gusta a ja nie narzucałam im jak mają wyglądać. chociaż bardzo mi się to podoba

Karola za ile masz panieński? ja już za 2 tyg, więc potem poleci jeszcze szybciej
Karo ja mam 4 czerwca poczatkowo miał być 21go, ale sporo osób z mojej ekipy idzie na wesele tego dnia i do tego moja mama ma 50te urodzinki, więc tak trochę głupio, więc został 4 czerwca
stresujesz sie? bo ja zaczęłam...nawet apetyt straciłam, ale nie wiem czy to wina stresu czy tego, ze jestem chora
28maja idziemy do koscioła zapłacić za ślub 27go mam przymiarkę i może podjade do kwiaciarni w końcu ustalić jaki bukiet chcę bo narazie zaklepałam tylko usługę 21go mam w końcu próbna fryzrukę a jutro jedziemy na wesele każdy weekend zajęty ehhh
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 10:39   #358
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Karo ja mam 4 czerwca poczatkowo miał być 21go, ale sporo osób z mojej ekipy idzie na wesele tego dnia i do tego moja mama ma 50te urodzinki, więc tak trochę głupio, więc został 4 czerwca
stresujesz sie? bo ja zaczęłam...nawet apetyt straciłam, ale nie wiem czy to wina stresu czy tego, ze jestem chora
28maja idziemy do koscioła zapłacić za ślub 27go mam przymiarkę i może podjade do kwiaciarni w końcu ustalić jaki bukiet chcę bo narazie zaklepałam tylko usługę 21go mam w końcu próbna fryzrukę a jutro jedziemy na wesele każdy weekend zajęty ehhh
To grafik pięknie ustalony

też miałam mieć 4 czerwca, ale mam zjazd na uczelni, moja druhna też i świadkowa też więc stwierdziliśmy, że lepiej przenieść go.
Moja przymiarka się przeciągnęła i mam dopiero we wtorek, mam nadzieję, że będzie

My też jutro na wesele idziemy śmiejemy się z Tz'tem, że będziemy się wczuwać w rolę młodych

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:49   #359
badzia987
Wtajemniczenie

No dziewczyny- ostatnie takie wesela

Ostatni raz w kółeczku do welonu.

Też bym chciała jeszcze jedno takie przed swoim zaliczyć.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2011-05-13, 10:50   #360
Etnula
Raczkowanie

Cytat:
hej

Ja od wczoraj szału dostaję!
W domu nie mogą ze mną wytrzymać, jakiś stres mnie zaczyna gryść!!!!

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:

Takie druhny to skarb
Etnula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości