![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
dzisiaj piątek i czynasty
![]()
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks jeszcze nie klikłam - syndrom Kameny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
o to świetny dzień żeby osobiście przejechać sie na chama do firmy i zapytać o możliwość zatrudnienia - trzęsę się ze strachu ale chyba muszę to mieć za sobą
edit: jesli mail jest do biura a prezes/ zarzad jest jednoosobowy - nie lepiej napisać Szanowny panie Prezesie zamiast Szanowni Państwo - i ze w jego firmie a nie w państwa firmie? kur zapiał no Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-13 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() przepraszam, mam dziś dużego stresa i sobie go w taki sposób rozładowuję ![]() jeśli wiesz, że jest jednoosobowy, to myślę, że "Panie Prezesie" a nie "Państwo"
![]() |
#4626 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
bosz, zapomniałam że zmieniłam avek i sama siebie nie poznałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze żałuję że nie ma takiego półoficjalnego zwrotu czegoś pomiędzy z poważaniem a pozdrawiam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
BAN stały
|
A właśnie, kogo kamena ma avie, że tak ignoracko zapytam?
![]() Pliiis niech zacznie padać, to się nie będę musiała zastanawiać, czy się wynurzyć na te jedne gópie zajęcia czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() faktycznie nie znasz się na kfiatkach ![]() dzień dobry ![]() ![]() u mnie padało w nocy i rano i jest zimno ![]() i znowu miałam te sny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() w avie jeden z panów z podpisu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wpadłam na wspaniały pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym tak zrobiła, poważnie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo jak napiszę że jesteś laska to i tak mi nie uwierzysz... Mam tylko nadzieję, że się kiedyś spotkamy i zobaczysz wtedy, że ludzie mają gorzej niż Ty ... Miałam tego nie pisać, walczyłam ze sobą, ale napiszę, po tym co dziś przeczytałam (najpierw chciałam zacytować Ju i jej niezgrabne nogi ![]() Naprawdę rozumiem Was, że macie jakieś niedociagnięcia w figurze i nie zaprzeczam, że tak nie jest, ale narzekanie na za gruby nadgarstek, na przytycie 1,3 kilo czy na to, że przy wzroście 174 cm waży się za dużo, a waży się 56 to jest naprawdę z lekka wku*wiające już. Dziewczyny zamienię się z każdą z Was na figurę, (nawet nie widząc niektórych z Was ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
no i długie, żeby widoków żadnych nie pokazywać
![]() wychyliła swój goopi łepek i na szczęście szybko zniknęła ![]() optymizm to zuuuoooo, bo prowadzi do rozczarowań i zawiedzionych nadziei ![]() Cytat:
dla mnie pogoda na bluzki z rękawem 3/4 albo do łokcia, w krótkim mnie eście trochę przewiewa ![]() a ja nie ffidzeu ava Kameny, bo mi się Wi pierniczy ![]() edit: łuuf, ciasteczka wywaliłam i ffidzeu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-13 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||||||
Nindżopesz
|
Pada!
![]() Wiesz, że to wszystko wyrośnie za dwa lata... ![]() Cytat:
![]() Wg mnie pasuje. Cytat:
![]() Cytat:
BTW postanowiłam iść na "dietę" 1500 kcal i od pzyszłego tyg zaczynam ćwiczyć, o. Cichaj bo mnie zdołujesz ![]() ![]() Pocieszam się chociaż, że mam chudszą łydkę od Ciebie, 31 cm! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, Flo, wybierz mnie! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o Maję to jest Ona jakimś wyjątkiem-narzekanie to Jej życie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() dobre i to! stwierdziłam, że nie oglądam już ofert na urlop, zacznę tak na 2 tyg przed, weźmiemy co będzie, o ile coś będzie. czynnikiem decydującym będzie cena ![]()
![]() |
#4639 | ||||
Zakorzenienie
|
poszła na strych, do szafy z łatką "nie do noszenia"
osobisty szofer, zawiezie do kościoła, poczeka aż sie msza skuńczy i do remizy? Mój starszy na to nie pójdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mnie to wnerwia ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-13 o 10:32 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bez kitu. ![]() Jak tu wchodzę i widzę mierzenie nadgarstków, albo jęki, że och ważę AŻ 50 kilo, to wolę od razu wyjść. Rachel, dzięki za rozpoczęcie tematu pracowego, zmotywowałam się, żeby dziś powysyłać maile do wszystkich hosteli amsterdamskich, jakie znajdę z pytaniem, czy mnie nie chcą na wakacje do pracy ![]() A jak nie zechcą, to cóż... Trudno, będę się do samego września totalnie ten... yy odpoczywać będę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Nindżopesz
|
Opowiadaj
![]() Spoo, zapomniałam skomentować "wszystko na jednym balkonie". No na jednym bo mamy jak na blok wieeelki balkon w dziwnym kształcie, nie wiem ile ma metrów, z 8? Jak liczyłam ile wikliny kupić na ogrodzenie barierek to wyszło 5 i pół a jeszcze są zabudowane metrowe boki. A że całość będzie osiatkowana to chcę dużo pnączy, stąd winorośl, biała kobea i chmiel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
![]() Eee tam ![]() ![]() Oj tam szartowałam ![]() Nieskromnie przyznam, że jesteśmy genialne ![]() Maju, gryxiu? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Nindżopesz
|
Bez przesady, jak ktoś narzeka na figurę a wg Was ma git wymiary to wcale nie znaczy, że wymusza komplementy
![]() Ale z tym nadgarskiem to wiecie, że żartowałyśmy...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4645 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() rozkloszowane można i krótkie przed kolano, bo materiał wpada miedzy ouda i zasłania co ma zasłaniać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
![]() interesowałby mnie tylko ktoś dobrze znany, z okolicy, z własnym autem - przywiezie, zje, potańczy, odwiezie i pojedzie ![]() ![]() Dobra, koniec tematu weselnego, jeszcze tyle miesięcy, to zdążę się pomartwić na miesiąc przed co założę ![]() chyba się pomyliłaś z jedną cyferką 33 stopnie to upał ![]() cudowny upał ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-13 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
byś se poszalała
![]() Cytat:
![]() i z czego sie śmiejesz ![]() nie chcesz iść z Gryxem, czy się boisz, że On nie będzie chciał z Tobą pójść ![]() straszie chaotyczny był, nie da się opowiedzieć, ale podszyty errrotycznie bardzo ![]() i już chyba wim skąd to się bierze ![]() no ba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moja Siss ma czarne ![]() Cytat:
![]() on nie jest wielkim fanem zmywania, ale jakoś tak bez szemrania to robi ![]() Cytat:
![]() u mnie słońce nawet jakieś marne wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jakaś marudna jestem od rana, chyba przez ten 13 piątek i zmianę pogody ![]() Nie zacytowałam mi się Ju, której miałam napisać ze ma piękna rudość ![]() oraz jeszcze w sprawie 12 cm szpilek chciałam napisać, że moja siostra niestety jest jedną z tych osób które potrafią chodzić w szpilkach na co dzień i chodzi w nich przez cały rok |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.