|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Dzięki dziewczyny za informacje.... A dopiero przed zamknięciem klubu była mowa o takiej sytuacji....
Nie rozumiem po co się bawić w takie rzeczy....
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się kojarzy z LadyBird, która dostała bana stałego i o której również dziewczyny pisały, że próbowała namieszać w życiu prywatnym....
|
|
|
|
#2615 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Waszym watku byla chyba pod kazdym swoim nickiem. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- O, Par mnie ubiegla
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż... Ciekawe czy się jeszcze odezwie, chociaż szczerze wątpię... O ile wcześniej jej nie zbanują... Chyba przed zarejestrowaniem powinni sprawdzać, czy ktoś nie ma już konta... Więcej pracy, ale bezpieczniej na forum...
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaza sie za sprytna - zmienia IP i sadzi, ze dzieki temu bedzie bezpieczna.
|
|
|
|
#2620 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tego to już nie rozumiem Uwzięłyście się na mnie czy co? Przewrażliwione chyba jesteście. Nie rozumiem o co chodzi i to w kolejnym wątku?>
|
|||||||||
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jestem wykończona, wczoraj praca do późna, a dziś od samego rana ![]() Powiem Wam, że ta odzywka z isany, którą polecałyście jest naprawdę fajna Wosy po niej są super
|
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mi czy tylko jest na wyprzedazy seria 2000calorie czy moze jest rowniez masterpiece max ![]() Cytat:
![]() okej dziewczyny, teraz to niespodzianka 7.40 moja kotka wyyje i wyyyyje, zrywam sie z lozka bo wiem ze jest w ciazy i termin miala 2dni temu, wiec my wszyscy przygotowani, ona zna swoje miejsce, wie gdzie co i jak. wiec lece z lozka zobaczyc jakie juz sa, a tu niespodzianka mojego kota nie ma. hmmm, wyyyje nadal szukam i szukam, patrze za szafy, a tu prosze, weszla za moja sofe i urzadzila tam sobie porodowke ekspresowo skladam lozko, odsuwam je, caly ekwipunek przynioslam jej, poslusznie weszla, przelozylam jej dwa male kociaki, narazie tyle ma i czekamy na wiecej ale niespodzianka z rana, tak sie ciesze
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandro moj TZ ma to do tego, ze juz raz skradziono mi zdjecia i to z sesji dla konkretnej agencji i boi sie, ze znowu ktos wykorzysta moja twarz, a ani jemu ani mi nie byla mila taka 'niespodzianka' w sieci... watpie aby ktos posunal sie znowu do czegos takiego, ale samo kopiowanie i umieszczanie np. jakiegos makijazu bez Twojej wiedzy, z Twojej strony jest kradzieza. Obiecam mu, ze bede dawac wszedzie napisy
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- a jak ja sie ciesze tak czy siak, najpiekniejszy budzik moich ostatnich dnipowodzenia dzisiaj
|
#2625 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Alessandra trzymam kciuki caate nareszcie wróciłaś
|
|
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
Caate gratuluje małych kociaków
Ale masz teraz słodziaki
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Caate- fajnie że jesteś
i jaka miła pobudka, gratuluję powiększenia rodziny![]() Alessandra i Kalpana -trzymam kciuki ![]() witam ![]() u mnie całą noc była mega burza i dzięki temu w pracy prądu nie ma i mam wolne więc rozpoczynam weekend![]() drogie te Wasze szkoły;/ ja za swoje płaciłam do 400zł miesięcznie, oczywiście poprawki były płatne itd, studia bardzo dużo kasy pochłaniają
|
|
|
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
caate a jakiego kolorku są kotki
?
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny w moim imieniu i kotki
![]() ona jest trikolorowa wiec male ma takie :1. czarnuszek 2. bialy w czarne latki i rudego na tyle 3. caaaaly rudy 4. bialy znowu z czarnymi latkami i wiecej rudego ![]() 5. czarny z bialym przedzialkiem
|
#2630 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ooo cały rudy Cytat:
|
||
|
|
|
#2631 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć? |
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Gratuluje kociaków. Pamiętam, jak ja nie raz miałam szczeniaczki. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2688720 2]Hej dziewczyny Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć?[/QUOTE] o ty tutaj. Pewnie, witaj!
|
|
|
#2633 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2688720 2]Hej dziewczyny
Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć?[/QUOTE] pewnie, cześć
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Zaniedbałam się ostatnio Kilka dni temu, chyba we wtorek miałam sobie zrobić porządne SPA, ale jakoś tak mnie późny wieczór złapał i nie zdążyłam no ale dziś już biorę się za siebieCytat:
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Przez posty o BlackSwann wkrecilam sie w czytanie Was
![]() caate, gratuluje! Na pewno masz teraz rozczulajace widoki
|
|
|
|
#2636 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Kobietki!
ja tylko chcialam wam polecic to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...acja-miod.html . Kupilam niedawno i bardzo go sobie chwale, wlosy po nim sa mieciutkie, wygladzone, rewelacja jednym slowem Pozdrawiam
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
hej
caate gratuluje powiekszonej rodzinki ![]() kupilam wczoraj: -pomadke essence in the nude (buahhot mnie zarazila) i jak dla mnie kolor rewelacyjny. mam rimmela nude delight ale za bardzo wpada w pomaranczowy kolor, a ta z essence wchodzi bardziej w roz i jak dla mnie idealna ![]() - peeling i maske do stop z perfecty - b fajne moje stopki w siodmym niebie; - kredke z sensique podwojna z brazami. - zachwalana przez was odzyke isana z olejkiem babassu - szampon z joanny z rozmarynem i skrzypem wzielam ziolowy bo przeczytalam pare opini, ze ziolowe wyplukuja troche kolor, a postanowilam, ze zawezme sie , a nie bede farbowac (chociaz wyglada to strasznie )- i lakier do paznokci z miss sporty clubbing, weszly teraz chyba 4 nowe kolorki ja mam taki malinowy roz. Kalpana trzymalam kciuki
|
|
#2640 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Nie rozumiem po co się bawić w takie rzeczy....

mozliwe, ze to zmiana tabletek anty wplynela mi na plus, bo ogolnie mam mniej histerii i takich 'znikad' akcji
wiem, ze Ty z nim mieszkasz i to takie przyzwyczajenie do drugiej osoby, ale milosc to milosc, trzeba czasami zatesknic zeby poczuc ja z podwojna sila. Pomysl jak juz go witasz, jaka to euforia bedzie
Uwzięłyście się na mnie czy co? Przewrażliwione chyba jesteście. Nie rozumiem o co chodzi i to w kolejnym wątku?>

W sumie to zawsze ja komuś zazdrościłam, a tu takie miłe zaskoczenie. W sumie to też nigdy w siebie nie wierzyłam. Ostatnio to zaczęłam.
ekspresowo skladam lozko, odsuwam je, caly ekwipunek przynioslam jej, poslusznie weszla, przelozylam jej dwa male kociaki, narazie tyle ma i czekamy na wiecej

Pamiętam, jak ja nie raz miałam szczeniaczki.